Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020

Λιτός εφέτος ο εορτασμός της επετείου της Απελευθέρωσης της πόλης της Μονεμβασίας



Λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της μετάδοσής του, ο Δήμος δεν θα πραγματοποιήσει καμία εκδήλωση για το διάστημα από 1η Ιουλίου έως 31 Αυγούστου 2020.
Ο εορτασμός της 199ης επετείου της Απελευθέρωσης της πόλης της Μονεμβασίας θα είναι λιτός.
Την Πέμπτη 23 Ιουλίου και ώρα 9:00 π.μ., θα τελεστεί αρχιερατική δοξολογία στον Ιερό Ναό της Παναγίας Μυρτιδιωτίσσης στο Κάστρο, χοροστατούντος του Παναγιωτάτου Μητρολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ.κ. Ευσταθίου, ενώ μετά το πέρας της δοξολογίας, θα γίνει μετάβαση στο χώρο της πλατείας του Ελκομένου Χριστού, όπου θα τελεστεί η επιμνημόσυνη δέηση και η κατάθεση στεφάνου από τον κ. Δήμαρχο.
 monemvasia.gov.gr

Διακοπή οδικής πρόσβασης προς την παραλία «Κακή Λαγκάδα»


Ανακοινώνεται ότι η πρόσβαση προς την παραλία «Κακή Λαγκάδα» θα διακοπεί την Δευτέρα 20 και την Τρίτη 21 Ιουλίου λόγω εκτέλεσης εργασιών ασφαλτόστρωσης. Ο δρόμος θα δοθεί στην κυκλοφορία από την Τετάρτη 22 Ιουλίου.
Εκ του Δήμου
 kythira.gr/

ΤΑΒΕΡΝΑ ΚΑΡΥΔΙΕΣ ΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΙΑΝΙΚΑ.ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ 18/7 ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΡΕΜΠΕΤΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ !

Ακόμα ένα Σάββατο κοντά μας, με κέφι και μεράκι, οι καλύτεροι ρεμπέτες του νησιού!
Σας περιμένουμε στην αυλή μας,
Σάββατο, 18/07 21.00-23.00
Για κρατήσεις,τηλ. 6978386381

Επιτροπή Εγχωρίου Περιουσίας Κυθήρων. Εσπερινός στον Ι.Ν. Αγίου Ιωάννη εν Κρημνώ, στο Καψάλι.

                             
                                ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η Επιτροπή Εγχωρίου  Περιουσίας Κυθήρων και Αντικυθήρων ανακοινώνει ότι την Τρίτη 21 Ιουλίου 2020 και ώρα 19:00, θα τελεστεί εσπερινός στον Ι.Ν. Αγίου Ιωάννη εν Κρημνώ, στο Καψάλι.

ΚΡΗΤΗ:Εντοπίστηκαν τρεις φυτείες κάνναβης στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου


Τρεις φυτείες δενδρυλλίων κάνναβης, εντοπίστηκαν στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε περιοχές του Δήμου Μυλοποτάμου. Από το απόγευμα της Πέμπτης σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών καλλιεργητών.
Η επιχείρηση που οργανώθηκε στο πλαίσιο του ειδικού σχεδίου εξερευνήσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, οργανώθηκε το πρωί και οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης εντόπισαν σε ορεινές και δασώδεις περιοχές, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, τρείς φυτείες με συνολικά 188 δενδρύλλια κάνναβης.
Τα δενδρύλλια κάνναβης που κατασχέθηκαν μαζί με πλήθος πειστηρίων που βρέθηκαν κατά την εξερεύνηση των χώρων των φυτειών, είχαν ύψος έως 1,5 μέτρου όλα στο στάδιο της ανάπτυξης. Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης.
 .zougla.gr