Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020

Γενικό Λύκειο Κυθήρων:ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ


Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων γνωστοποιείται ότι αύριο, Παρασκευή 28-8-2020, και ώρα 9 π.μ. θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων έτους 2020 για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας:
α) τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και
β) τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα – Πατρώνυμο – Μητρώνυμο).
Ταυτόχρονα, τα αποτελέσματα θα αποσταλούν ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους, για να εκτυπωθούν καταστάσεις των επιτυχόντων που θα αναρτηθούν στα Λύκεια ως το μεσημέρι της Παρασκευής. Διευκρινίζεται ότι οι καταστάσεις που θα αναρτηθούν στα Λύκεια θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα στοιχεία της επιτυχίας του και όχι τα ονομαστικά στοιχεία του.
Επίσης την ίδια ώρα θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των εισαγόμενων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με τις ειδικές κατηγορίες των αλλοδαπών-αλλογενών αποφοίτων Λυκείων εκτός Ε.Ε. και των αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων Κρατών-Μελών της Ε.Ε. Τα ανωτέρω αποτελέσματα θα αναρτηθούν στην ίδια ιστοσελίδα του Υπουργείου.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΙΑΚΟΦΤΙ:Συνελήφθη άνδρας για δημόσια φθορά στο Διακόφτι

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΣΎΛΛΗΨΗ  ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ !!!
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ -ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ 
Σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα το απόγευμα Πέμπτη 27 Αυγούστου στο Διακόφτι συνελήφθη άνδρας την ώρα που προσπαθούσε με σπρέι να αμαυρώσει  την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ που βρίσκετε στην στροφή στον βράχο πριν το Διακόφτι επί του κεντρικού δρόμου (φωτο).
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες διερχόμενος οδηγός οχήματος παρατήρησε ύποπτες κινήσεις στο σημείο και ειδοποίησε την Αστυνομία που με την συνδρομή και το Λιμενικού Σώματος συνέλαβαν τον εν λόγω άνδρα..
ADELIN 107,3 FM 

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ !!!
______________________________________________________
Δείτε το παλαιότερο ρεπορτάζ εδώ ...

Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020


ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ...Για πολλοστή φορά κάποιος-κάποιοι αμαυρώνουν την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ στο βράχο του Διακοφτίου επί του κεντρικού δρόμου

Για πολλοστή φορά κάποιος-κάποιοι αμαυρώνουν την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ στο βράχο του Διακοφτίου επί του κεντρικού δρόμου ΝΤΡΟΠΗ...._________________________________________________________________________________
Μιχαλης Μπακοπουλος εξοργισμένος στην πόλη Διακόφτι Κυθήρων.




ΑΣΧΟΣ ...
Οτι και να κάνετε και να γράφετε δεν μας αλλάζετε με τίποτα τα ιδανικά μας,
ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΠΑΤΡΙΔΑ - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ . 🇬🇷❤️🇬🇷❤️🇬🇷 !!!
Καλημερα σε ολους τους απανταχού Έλληνες !!!

Άρθρο 181 - Ποινικός Κώδικας - Προσβολή συμβόλων του ελληνικού Κράτους

 Όποιος, για να εκδηλώσει μίσος ή περιφρόνηση, αφαιρεί, καταστρέφει, παραμορφώνει ή ρυπαίνει την επίσημη σημαία του Κράτους ή έμβλημα της κυριαρχίας του, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο (2) ετών.

 

¨Amir Alis¨ΣΤΗΝ ΡΕΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΒΑ.LIVE ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ


Μουσικά υποδεχτήκαμε το πρώτο Σάββατο του Αυγούστου, μουσικά θα αποχαιρετήσουμε και το τελευταίο!
Ο George Blackgeorge κουρδίζει την κιθάρα του και μαζί με την παρέα του θα είναι εδώ για ακόμη ένα βράδυ με μουσικές κάτω από τα αστέρια γιατί όπως συνηθίζει να λέει και ο ίδιος, στη ρεματιά τα τραγούδια ακούγονται αλλιώς...🎶
Σας περιμένουμε 🙂

ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ.Συνέντευξη με τον Γεωργιο Κασιματη,Έχουν μεγάλη ευθύνη και οι Αρχές και ο λαός.

Έχουν μεγάλη ευθύνη και οι Αρχές και ο λαός. Να μην ακούει παραμύθια για πρόσκαιρα κέρδη. Αν θέλουμε ένα εργοστάσιο που δεν θα παράγει για εμάς αλλά για κάποιον άλλο αυτό λέγεται προδοσία. Οι επιχειρηματίες αν δουν αντίδραση του κοινού και της Εγχωρίου δεν θα επενδύσουν.'

Γεώργιος Κασιμάτης (1932 Κυθηρα) είναι διακεκριμένος Έλληνας νομικός, πολιτειολόγος και πανεπιστημιακός, καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου, που διετέλεσε πρόεδρος της Νομικής Σχολής Αθηνών και διευθυντής του Νομικού Γραφείου του πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου.