Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ...ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ

Ενημερωθήκαμε μέσω διαδικτύου ότι ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σήμερα ,19 Ιουλίου 2017 επισκέφτηκε την Μονεμβασιά και Μολάους.

Δεν είναι πρώτη φορά που πολιτικοί αρχηγοί επισκέπτονται την Λακωνία αλλά σπανίως φτάνουν στη Νεάπολη. Και γιατί να μας επισκεφτούν !!!! Τώρα θα μου πείτε ,σιγά τι είναι μια Δημοτική Ενότητα που είναι μεγαλύτερη σε πληθυσμό του Δήμου Μονεμβασιάς και πρώην Δήμος Βοιών δεύτερος σε πληθυσμό μετά της Σπάρτης. 
Τι σημαίνει ότι τα Βάτικα βρίσκονται σε κομβικό σημείο του όρμου Βοιών που είναι αγκάθι για κάθε υπουργό Ναυτιλίας τι σημαίνει ότι είναι το σταυροδρόμι σύνδεσης με Ελαφόνησο και Κύθηρα.
Και σιγά μην ρωτούσαμε αν είστε ενημερωμένος που ο ΑΔΜΗΕ θέλει να κάνει σουρωτήρι τα Βάτικα ,σιγά μην αναφέραμε ότι καήκαμε πριν δύο χρόνια και ακόμα μετράμε πληγές,όχι που θα σας λέγαμε ,επιτέλους, κύριε Πρόεδρε δεν είμαστε το παραπαίδι της Λακωνίας αλλά πολίτες με αξιοπρέπεια που δεν μας αρέσει το στήσιμο ,αγωνιζόμαστε για τον τόπο μας για να "μικρύνουμε" τις αποστάσεις σε θέματα υγείας, τουρισμού,αγροτικών προιόντων και ναι απαιτούμε ένα αεροδρόμιο στη Λακωνία όταν η Κρήτη το νησί σας έχει 4-5 και επιτέλους δεν θέλουμε να είμαστε το τέρμα της Λακωνίας αλλά η έξοδος της Λακωνίας προς Κρήτη την πατρίδα σας , με σύνδεση ακτοπλοική .
Και να ξέρετε εμείς οι Βατικιώτες δεν "χειροκροτούμε" αλλά σεβόμαστε το θεσμό και θέλαμε να συζητήσουμε μαζί σας ,θέλαμε να γνωρίσουμε από κοντά τον άνθρωπο που θα διεκδικήσει στις επόμενες εκλογές να κυβερνήσει αυτή την χώρα , να τον ακούσουμε και να μας ακούσει.
Η Νεάπολη απέχει ούτε μισή ώρα από Μονεμβάσια και ήταν ευκαιρία να απολαύσετε μια όμορφη διαδρομή.
Δέσποινα Παπούλη Βαγγελόγλου
Πρόεδρος του Σωματείου Τουριστικών Καταλυμάτων Δημοτικής Ενότητας Βοιών

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου