Κυριακή 4 Ιουλίου 2021

ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ-ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΡΑΤΣΙΩΤΩΝ " ΤΑ ΦΡΑΤΣΙΑ ":ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ!!!!

 


ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ!!!!

Την Δευτέρα 16 Αυγούστου 2021, θα πραγματοποιηθούν οι αρχαιρεσίες του Συλλόγου μας οι οποίες θα διεξαχθούν στο γραφείο μας στη Πλατεία του χωριού μας από τις 18.00-22:00.
Παρακαλούμε όσοι από τα μέλη μας ενδιαφέρονται να είναι υποψήφιοι είτε για το Διοικητικό Συμβούλιο, είτε για μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής, να δηλώσουν συμμετοχή είτε με μήνυμα στην σελίδα του Συλλόγου μας ή στον κο Παναγιώτη Καλλίνικο ή στην κα Αγγελική Κασιμάτη έως τις 12/08/2021.

(video) ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΒΡΗΚΑΝ ΤΑ ΚΥΘΗΡΑ Η 1η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΤΗΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ -ΚΥΘΗΡΑ

(ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ) 

Αυτό είναι το γαλήνιο καλοκαίρι! Δείτε μέχρι που έχουν φθάσει οι Τούρκοι ψαράδες!

 


Η φράση “θα ΄χουμε γαλήνιο καλοκαίρι” στα ελληνοτουρκικά, είναι η “καραμέλα” των τελευταίων εβδομάδων. Όλοι στην Αθήνα με πρώτο τον ίδιο τον πρωθυπουργό δηλώνουν σίγουροι ότι η ηρεμία έχει εξασφαλιστεί!

Μόνο που η γαλήνη δεν ήρθε από την υποχώρηση της Τουρκίας αλλά από την ανεξήγητη ελληνική ανεκτικότητα. Στον χάρτη από το marinetraffic τα στίγματα των τουρκικών αλιευτικών σήμερα! Χρειάζεται κάποιο σχόλιο;

Είναι καχύποπτοι όσοι υποστηρίζουν ότι στο Αιγαίο ήδη κάτι έχει αλλάξει; Έχει άδικο ο Αντιστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Λουκόπουλος ο οποίος σήμερα σε συνέντευξη του στο Militaire.gr λέει ότι η Τουρκία έχει επιβάλει τετελεσμένα και πολιτικά αποτελέσματα;

militaire.gr

(ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ) ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΒΡΗΚΑΝ ΤΑ ΚΥΘΗΡΑ Η 1η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΤΗΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ -ΚΥΘΗΡΑ


Θεσσαλονίκη Κύθηρα σε 50 λεπτά !!

Οι Μακεδόνες φίλοι μας πάτησαν στα Κύθηρα στις 15:12 λεπτα !

Το όνειρο έγινε πραγματικότητα χάρις την πρωτοβουλία αλλά και την επιμονή του Δημάρχου Κυθήρων κυρίου Ευστράτιου Χαρχαλάκη.

Η πρώτη Ιστορική πτήση της ολυμπιακής από Θεσσαλονίκη προσγειώθηκε σήμερα Κυριακή 4 Ιουλίου 2021 το μεσημέρι στο νησί μας, δημιουργώντας έτσι μια αερογέφυρα με την βόρεια Ελλάδα.

Το μεσημέρι της Κυριακής 4 Ιουλίου στον Κρατικό Αερολιμένα Κυθήρων Αλέξανδρος Αριστοτέλους Ωνασης, έγινε η υποδοχή της πρώτης πτήσης -με 46 επιβάτες-από Θεσσαλονίκη .
Ο πολύ δραστήριος Αερολιμενάρχης Κυθήρων κ.Σταύρος Παϊζάνος σε συνεργασία με τον Σύλλογο Τουριστικών Καταλυμάτων Κυθήρων (CeriGo) και την Πρόεδρο του Συλλόγου κα.Βανέσσα Ράικου
οργάνωσαν τελετή υποδοχής και προσέφεραν στους επιβαίνοντες τοπικά προϊόντα από το νησί μας .

Τα τοπικά προιόντα ήταν μια ευγενική προσφορά από το αρτοποιείο στις Καβουνάδες, την κα. Έφη Καραβουσάνου και την κα. Πέννυ Τζωρτζοπούλου.

Οι απευθείας πτήσεις από Θεσσαλονίκη θα συνεχιστούν αδιάλειπτα ολόκληρη τη θερινή περίοδο με δύο δρομολόγια την εβδομάδα κάθε Πέμπτη και Κυριακή ενώ η διάρκεια της πτήσης υπολογίζεται στα 50 λεπτά.

Ευχαριστούμε πολύ τον Αερολιμενάρχη Κυθήρων κύριο Παιζάνο για την άψογη φιλοξενία όπως πάντα !

Φωτο ρεπορτάζ Γιώτα Πολίτη.
ADELIN FM