Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΛΟΓΩ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ

ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΓΩ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ
Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών εφιστάται η αυξημένη προσοχή όλων των κατοίκων του νησιού. Οι μετακινήσεις να περιορίζονται στο απολύτως αναγκαίο. Σημειώνεται ότι η χρήση της ε.ο. Ποταμού - Αγίας Πελαγίας ΔΕΝ επιτρέπεται λόγω της κατολίσθησης στη θέση "Γάλανη".
Ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις λόγω της πιθανότητας πτώσης μαντρότοιχων ή και δένδρων.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα επικοινωνείτε άμεσα με το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο ή το Αστυνομικό Τμήμα Κυθήρων.
Εκ του Δήμου

¨ΛΗΨΗ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΛΟΓΩ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ΄



ΔΗΜ.Τ.Ο ΚΥΘΗΡΩΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΥΘΗΡΩΝ
Λειβάδι – Κύθηρα – ΤΚ 80100
Κύθηρα, 23 Ιανουαρίου 2019 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά την παραίτηση 2 μελών της ΔΗΜ.Τ.Ο. για προσωπικούς - οικογενειακούς λόγους, ο Γραμματέας Οργανωτικού του Κόμματος κ. Στυλιανός Κονταδάκης όρισε με απόφασή του νέα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. τους 1) Καλλίγερο Δημήτριο του Ιωάννου, ελεύθερο επαγγελματία και 2) Τζάννε Δημήτριο του Ηλία, ελεύθερο επαγγελματία, λόγω μη ύπαρξης αναπληρωματικών μελών και σύμφωνα με την παρ. 1 του άρθρου 14 του Κανονισμού Πανελλαδικής Οργάνωσης του Κόμματος. 

Σε συνέχεια της ανωτέρω απόφασης, η Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. όρισε Αντιπρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο. τον Καλλίγερο Δημήτριο του Ιωάννου, όπως προβλέπεται στο άρθρο 7 παρ. 2 του Κανονισμού Πανελλαδικής Οργάνωσης. 

Η Πρόεδρος, ο Αντιπρόεδρος και τα Μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. εύχονται σε όλους τους Κυθήριους και Αντικυθηρίους Καλή Νέα Χρονιά και ενημερώνουν ότι η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της ΔΗΜ.Τ.Ο. θα γίνει την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019. Θα δημοσιευθεί σχετική πρόσκληση. 


Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜ.Τ.Ο. ΚΥΘΗΡΩΝ



ΚΟΡΩΝΗ ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ

ΝΕΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΑΥΛΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΟ  ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΠΟΤΑΜΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ
ΠΟΤΑΜΟΣ ΚΥΘΗΡΑ ΤΚ. 80200
ΤΗΛ. 27360 33476
FAX. 2736033404
agrosynpotamou@yahoo.gr
FB @synetairismos.potamou

FOR AGRICULTURAL OLIVE FACTORY CO-OPERATIVE OF POTAMOS KYTHIRON
POTAMOS KYTHIRA 80200
THL.27360 33476
FAX 2736033404
agrosynpotamou@yahoo.gr 

ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΪΟΝΙΣ¨ΛΟΓΩ ΘΥΕΛΛΩΔΩΝ ΑΝΕΜΩΝ


ΑΒΛΕΜΟΝ ΝΑΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΜΠΟΥΣΓΟΥ 1
30300 ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ

Email: ablemon.n.e@gmail.com

Πειραιάς, 23 -01-2019






ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΑΒΛΕΜΟΝ Ν.Ε ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι λόγω πρόγνωσης, από το δελτίο της ΕΜΥ, πολύ θυελλωδών ανέμων στην Θάλασσα Κυθήρων,το σημερινό δρομολόγιο του ΕΓ/ΟΓ ΙΟΝΙΣ Ν.Π 8775 από Κίσσαμο προς Αντικύθηρα-Κύθηρα-Γύθειο και επιστροφή δεν θα εκτελεστεί σήμερα .

Θα επανέλθουμε με νέο δελτίου τύπου για την εκτέλεση του δρομολογίου:


Για την ΑΒΛΕΜΟΝ Ν.Ε

ΦΑΚΕΛΟΣ ΜΕ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΓΧΩΡΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΜΗΝΟΥ


Η είδηση ότι το πρωί της Δευτέρας, 21 Γενάρη 2019, ο πρόεδρος της Εγχωρίου Π. Κομηνός ανοίγοντας την αλληλογραφία της επιτροπής, βρήκε μία σφαίρα και ένα απειλητικό σημείωμα που τον προέτρεπε σε παραίτηση, εκπλήσσει τη μικρή μας κοινωνία. Όμως η τρομοκρατική αυτή ενέργεια δεν φοβίζει ούτε τη Δημοκρατία ούτε την Περιουσία του Κυθηραϊκού Λαού. Συμπαρίσταμαι στον Παναγιώτη Κομηνό και την τοπική μας διοίκηση και καταδικάζω τις θρασύδειλες αυτές ενέργειες που ξέρουν μονάχα να ενεργούν στο σκοτάδι. Δεν είναι η πρώτη φορά που καταγράφεται στην κυθηραϊκή ιστορία εκβιασμός σε δημόσιο λειτουργό, οι παλαιοί ίσως θυμούνται καλύτερα. Φαίνεται πως το περιουσιακό αυτοδιοίκητο του λαού μας έχει διαχρονικούς εχθρούς. Ευτυχώς το νησί διοικείται από ικανότατους υπερασπιστές των συμφερόντων του κυθηραϊκού λαού. Την Τετάρτη στις 10.30 το πρωί, στο Δημοτικό Συμβούλιο, στο Δημαρχείο, η παρουσία μας ως πολιτών είναι η ελάχιστη έκφραση στήριξης στη δημοκρατία και τα πρόσωπα που την υπηρετούν.
Ιππόλυτος Πρέκας