Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

Κτηνιατρικά Κυθήρων: Πολλές ΦΟΛΕΣ στα Κύθηρα Την υπόθεση την έχει αναλάβει η Αστυνομία



Πολλές ΦΟΛΕΣ πέφτουν τελευταίως...
Φράτσια.
Κεραμοτό.
Φριλιγκιάνικα.
Χώρα.
Επόμενη ενημέρωση μόλις ξέρω κάτι παραπάνω. 

6  νεκροψίες ως τώρα σε γάτες. 
Δέχομαι ανώνυμες πληροφορίες, γιατί κάθε στοιχείο μπορεί να βοηθήσει.
Poisoning cases reported recently in the above villages. Beware and eyes peeled. Any information welcomed.


Δεν είναι ποντικοφάρμακο.
Τη υπόθεση την έχει αναλάβει η Αστυνομία στην Χώρα, Κυθήρων και τα στοιχεία πηγαίνουν στον Εισαγγελέα Δευτέρα.
Οτι άλλο στοιχείο μπορεί να μου δώσει κάποιος, δείγματα υπόπτων διαστάσεων, πτώματα, φωτογραφίες η πληφορείες παρακαλώ πάρτεμε στο 6974259871

ΠΡΟΣΟΧΗ.!!!!!!ΠΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ.



ΠΡΟΣΟΧΗ.!!!!!!ΠΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ.
Για να απαλλαγείτε από το Παλαιό σας ιχ νόμιμα θα πρέπει να το παραδώσετε σε πιστοποιημένα κέντρα ανακύκλωσης.
Εμφανίστηκαν στα Κύθηρα κάποιοι επιτήδειοι "Ρομα" που "αγοράζουν" παλαιά ιχ μόνο με ένα ....... τιμολόγιο (που δεν ξέρουμε εάν είναι και.. γνήσιο) .
Σας ενημερώνουμε λοιπών πως ένα ιχ που δεν θα περάσει από κέντρο ανακύκλωσης δεν παίρνει χαρτί ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ.
Αυτό σημαίνει ότι στην φορολογική σας εικόνα θα είστε χρεωμένοι ΠΑΝΤΑ με ένα ιχ που στην ουσία δεν έχετε.
Σε περίπτωση που το βάλουν σε κυκλοφορία και γίνει κάποιο ατύχημα έρχονται και οι χειροπέδες.
Εάν ο κάτοχος του ιχ απεβιωσει οι συγγενείς θα πρέπει να "αποδεχτούν "κάτι που ΔΕΝ υπάρχει ώστε να κληρονομήσουν και την υπόλοιπη περιουσία.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗ ΔΙΝΕΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ.!!!!!! Ρωτήστε ένα φοροτεχνικο για της συνέπειες, ρωτήστε ένα κέντρο ανακύκλωσης.
ΠΡΟΣΟΧΗ.!!!

ανδρεας παπαδοπουλος

(VIDEO) ΑΦΙΞΗ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ κ,ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ





ΠΑΝΟΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ.ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Σ.ΧΑΡΧΑΛΑΚΗ-ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020



Νίκος Μανωλάκος: Ο μηχανισμός κατανομής των προσφύγων στην Ευρώπη, πρέπει να είναι υποχρεωτικός.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ
Βουλευτής Α΄ Πειραιώς και Νήσων-ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πειραιάς, 27/6/2020

Νικόλαος Μανωλάκος: «Ο μηχανισμός κατανομής των προσφύγων στην Ευρώπη, πρέπει να είναι υποχρεωτικός»

Στην αναγκαιότητα εδραίωσης ενός ευρωπαϊκού θεσμικού πλαισίου αποτελεσματικότερης διαχείρισης των μεταναστευτικών και προσφυγικών ροών, με καθολική ισχύ για τα κράτη-μέλη, αναφέρθηκε ο βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων της Ν.Δ. κ.Νικόλαος Μανωλάκος, κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, με αντικείμενο τις «διεθνείς δράσεις της Ελλάδος για το μεταναστευτικό, ενόψει και της νέας πολιτικής της Ε.Ε. για τη μετανάστευση και το άσυλο».

Στηλιτεύοντας τη «δυσκαμψία» που εμφανίζει το σύνολο των οργάνων λήψης αποφάσεων της ενωμένης Ευρώπης, ο κ.Μανωλάκος, σημείωσε πως οποιαδήποτε περαιτέρω ολιγωρία αποβαίνει εις βάρος της Ελλάδας, τη στιγμή που «ως χώρα πρώτης γραμμής» έχει επωμιστεί επί σειρά ετών «δυσανάλογα βάρη διαχείρισης του μεταναστευτικού».

Ο βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων, τόνισε πως έφτασε πλέον η στιγμή που θα πρέπει τα κράτη-μέλη της Ε.Ε. να αναλάβουν το μερίδιο της ευθύνης που τους αναλογεί και σημείωσε χαρακτηριστικά πως, «δεν υπάρχει επιλεκτική και εθελοντική αλληλεγγύη».

Ζήτησε άρση του κριτηρίου ευθύνης της χώρας πρώτης εισόδου, κατανομή αιτήσεων ασύλου με βάση ποσοστώσεις ανά κράτος-μέλος και τέλος, εφαρμογή ενός υποχρεωτικού μηχανισμού μετεγκαταστάσεων.

«Η διάσταση του μεταναστευτικού-προσφυγικού είναι ευρωπαϊκή, και ως εκ τούτου η απάντηση πρέπει να είναι συλλογική», τόνισε ο Αντιστράτηγος ε.α., επισημαίνοντας πως από τη στιγμή που «η συμφωνία του Δουβλίνου, είναι μία πολύ κακή συμφωνία…όσο πιο γρήγορα αποτελέσει παρελθόν, τόσο πιο άμεσα θα κάνουμε ένα βήμα μπροστά». 

Νίκος Μανωλάκος:"Ρε που πάμε ρε, που πάμε;"



«Ρε που πάμε ρε, που πάμε;»

Διαβάζω τους διαλόγους ανάμεσα σε επιχειρηματίες και πολιτικούς αλλά και μη πολιτικούς, για υπουργούς, δημοσιογράφους, δικηγόρους, πρωθυπουργούς, συζύγους, εισαγγελείς, μυστικές υπηρεσίες, παρακολουθήσεις, τον Φαλσιανί, τις ελβετικές τράπεζες, τα μαγαζιά, τα παραμάγαζα, τα άουτ σόρσινγκ…

Για να δούμε στο λεξικό τι σημαίνει: outsourcing, η απόκτηση αγαθών ή υπηρεσιών από εξωτερικό προμηθευτή, το συμβόλαιο με εξωτερικό προμηθευτή ή με απλά λόγια, η ανάθεση των οικονομικών υπηρεσιών και εργασιών μιας επιχείρησης σε εξωτερικό συνεργάτη.

Και αναρωτιέμαι, πως γίνεται αυτό όταν αναφέρεται στον Υπουργό Δικαιοσύνης;

Παραπέρα, εκατομμύρια που πετάνε δεξιά κι αριστερά, ποιοι βγάζουν τα πολλά λεφτά βάλτε και κανέναν φυλακή να πάρουμε τις εκλογές, αποτύχαμε γιατί δεν ελέγξαμε τους αρμούς της εξουσίας, και άλλα τόσα.

Τι είναι όλα αυτά; Σε ποια χώρα γίνονται;

Πρόκειται για πολιτικοοικονομικά, δικαστικά και παραδικαστικά γεγονότα από ανθρώπους που μετά από λαϊκισμούς και πολιτική εξαπάτηση, κράτησαν τα ηνία της χώρας για πέντε χρόνια. Και στο μεταξύ:

· Ο Έλληνας φτώχαινε και πάλευε για την επιβίωση
· Οι νέοι μας μετανάστευαν στο εξωτερικό
· Οι Τούρκοι αλώνιζαν διπλωματικά και προετοίμαζαν τη γαλάζια πατρίδα
· Εμείς υπογράφαμε τη συμφωνία των Πρεσπών, παραδίδοντας γλώσσα και εθνικότητα
· Δηλώναμε ότι δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα ενώ, στέναζαν τα νησιά, από τις δυστυχισμένες ψυχές,
· Οι ΜΚΟ αλώνιζαν χωρίς κανείς να γνωρίζει, ποιες είναι, πόσες είναι, τι κάνουν
· Οι Ένοπλες Δυνάμεις, δεν ενισχύθηκαν όσο θα έπρεπε, αφημένες στη φιλοτιμία του προσωπικού τους που με πολύ κόπο και ιδρώτα διαφύλαξαν το αξιόμαχο και
· γενικά μια χώρα είχε μπει στον αυτόματο πιλότο της αριστεράς, δημιουργώντας ένα απέραντο μπάχαλο.

Αναφωνώντας την επική ατάκα του αειμνήστου μεγάλου κωμικού μας Βασίλη Αυλωνίτη, «Ρε που πάμε ρε, που πάμε;» με ταπεινότητα και υπευθυνότητα θα συνιστούσα:

· Επί τέλους, να προτάξουμε το καλό της πατρίδας, έναντι του κομματικού και του ατομικού.
· Να βάλουμε στο περιθώριο, τα στοιχεία εκείνα, που έχουν φέρει τη χώρα στη σημερινή κατάσταση και που, παρόλα αυτά, έχουν το θράσος να μας κουνάν και το δάχτυλο
· Να αντιταχθούμε με αποφασιστικότητα στους σκοτεινούς σχεδιασμούς του μεγαλομανούς γείτονα και των δυνάμεων που τον στηρίζουν
· Να στηρίξουμε τον Πρωθυπουργό και την κυβέρνηση στην εξελικτική της πορεία για ένα σοβαρό και σύγχρονο κράτος

Γιατί, εάν κάποιοι δεν το έχουν καταλάβει να το πω ξεκάθαρα:

Είχαμε φτάσει στο χείλος του γκρεμού και η προσπάθεια που απαιτείται να γίνει, λαμβανομένης υπόψη και της ατυχούς συγκυρίας της πανδημίας, πρέπει να είναι τεράστια.

Νίκος Μανωλάκος
Αντιστράτηγος ε.α., Επίτιμος Δκτης ΑΣΔΕΝ,
Βουλευτής Α΄ Πειραιώς και Νήσων ΝΔ

Χαρδαλιάς από τα Κύθηρα «Τα συγχαρητήρια ανήκουν στον ίδιο τον ελληνικό λαό.»


«Αυτό που πρέπει να ξεκαθαριστεί κι εδώ απ’τα Κύθηρα είναι το ζήτημα της δημόσιας υγείας πάνω και πέρα από οτιδήποτε άλλο. Η βασική προτεραιότητα το άνοιγμα του τουρισμού θα γίνει με όρους δημόσιας υγείας ετσι ώστε και οι ταξιδιώτες να είναι ασφαλείς αλλά και ο γενικός πληθυσμός και οι άνθρωποι που θα τους υποδεχτούν και θα τους φιλοξενήσουν να παραμείνουν ασφαλεις.» 

VIDEO ΔΗΛΩΣΕΙΣ στην κάμερα του ADELIN FM

Στον Κρατικό Αερολιμένα Κυθήρων «Αλέξανδρος Αριστοτέλους Ωνάσης»προσγειώθηκε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς λίγο μετά τις 10 σήμερα το πρωί. 
Μετά την άφιξη του κ.Χαρδαλιά ξεκίνησε σύσκεψη παρουσία του Δημάρχου Κυθήρων Ευστράτιου Χαρχαλάκη, του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας Γιάννη Κατσανεβάκη, του Προέδρου της επιτροπής Εγχωρίου Περιουσίας Ευάγγελου Βενάρδου, του Διοικητή Γενικού Νοσοκομείου Κυθήρων «ΤΡΙΦΥΛΛΕΙΟ» Γεώργιου Μεγαλοκονόμου, του Αερολιμενάρχη Σταύρου Παϊζάνου, του Διοικητή Α/Τ Κυθήρων Υπαστυνόμου Τριαντάφυλλου Πηλίκου, του Προιστάμενου Π.Κ Κυθήρων Επιπυραγού Λάζαρου Κωσταντίνου και του Αναπληρωτή Προιστάμενου Π.Κ Κυθήρων Πυραγού Σπυρίδωνα Φουντουλάκη για τον συντονισμό και την καλύτερη δυνατή εφαρμογή των μέτρων και πρωτοκόλλων ασφαλούς λειτουργίας των αεροδρομίων. 


Αμέσως μετά,ο κ.Χαρδαλιάς προχώρησε σε αυτοψία στους χώρους του αεροδρομίου,συνοδευόμενος από τον Αερολιμενάρχη κ.Σταύρο Παϊζάνο. Η επίσκεψη του Υφυπουργού έγινε στο πλαίσιο των επισκέψεων και των 18 αεροδρομίων της χώρας που ανοίγουν από την 1η Ιουλίου στις πτήσεις εξωτερικού. 


«Ολοκληρώσαμε την τεχνική σύσκεψη κι εδώ στα όμορφα Κύθηρα, σε σχέση με την προετοιμασία του αεροδρομίου για το άνοιγμα των πτήσεων του εξωτερικού από 1η Ιουλίου. Και τα Κύθηρα είναι ένας ασφαλής προορισμός. Η δουλειά που έχει γίνει ,νομίζω είναι πάρα πολύ σημαντική σε κάθε επίπεδο που αφορά στην ασφάλεια και των ταξιδιωτών αλλά και των ίδιων των πολιτών.» 

Στη συνέχεια, ο κ. Χαρδαλιάς επισήμανε ότι « Θα γίνονται 50 στοχευμένοι έλεγχοι καθημερινά. Τα κλιμάκια τα οποία θα κάνουν δειγματοληπτικούς ελέγχους, θα είναι κλιμάκια υγειονομικών στελεχών των ενόπλων δυνάμεων. Η συνεργασία με τις ένοπλες δυνάμεις είναι εξαιρετική. Συμβάλλουν ταμάλα από την πρώτη στιγμή της κρίσης και νομίζω ότι μαζί με την αστυνομία, μαζί με το λιμενικό, μαζί με την πυροσβεστική ἐρχονται να αποδείξουν ότι είναι πάντα στο πλευρό των πολιτών σε κάθε πρόκληση της καθημερινότητας.» 

Τέλος τόνισε : «Eίναι ομαδική δουλειά. Νομίζω ότι τα συγχαρητήρια ανήκουν στον ίδιο τον ελληνικό λαό. Με περισσή πειθαρχία,συνέπεια,υπομονή, επιμονή πέρασε αυτό το δύσκολο σκόπελο. Προφανώς χρειάστηκε να παρθούν δύσκολες αποφάσεις από τον ίδιο τον πρωθυπουργό και να στηθεί ένας τεράστιος μηχανισμός που προσπαθούσε από την πρώτη στιγμή να ιχνηλατήσει και να στεγανοποιήσει μέσα από σύγχρονες μεθόδους. Κάναμε ένα βήμα μπροστά. Αυτό που πρέπει όμως και είναι το ξεκάθαρο μήνυμα είναι ότι πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτό με όρους ασφάλειας,βήμα-βήμα και με μόνο γνώμονα το ζήτημα της δημόσιας υγείας.»

ΓΙΩΤΑ ΠΟΛΙΤΗ
ADELIN 107,3 FM