Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

ΜΗΤΑΤΑ. ANΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗ ΣΠΗΛΙΩΤΙΣΣΑ !!!!

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015 Παραμονή των Χριστουγέννων και ώρα 5 μ.μ. στην Παναγία την Σπηλιώτισσα τελέσθηκε πανηγυρικός εσπερινός,χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κυθήρων κ.κ. Σεραφείμ . Εξαιρετική η προσέλευση του κόσμου που παρακολούθησε τον εσπερινό και έψαλε ύμνώντας την γέννηση του θείου βρέφους.Στη συνέχεια ,μέσα σε διπλανή σπηλιά σε μια φάτνη ζώων ο κόσμος παρακολούθησε με βαθιά κατάνυξη την αναπαράσταση της γέννησης Του Θεανθρώπου από τα μικρά παιδιά. Μέσα σε κλίμα συγκινητικό υπό το φώς των κεριών τα παιδιά με την αθωότητα και ειλικρίνεια που τα διακρίνει αναβίωσαν την γέννηση του Χριστού.Η όλη τελετή και οργάνωση της Γιορτής έγινε από την Ενορία της Αγίας Τριάδας Μητάτων σε συνεργασία με τον Εξωραιστικό Σύλλογο ''Μυρτιά''. Στο τέλος της τελετής προσφέρθηκαν παραδοσιακά γλυκά και τοπικό τσίπουρο απο το Σύλλογο.Ρεπορτάζ RADIO ADELIN 107.3 FM ΚΥΘΗΡΑ !! σε λίγες ώρες το VIDEO

Πρόσκληση Υποβολής Προσφορών για Συντήρηση-Επισκευή Παιδικής Χαράς Κοντολιανίκων


ΕΥΧΕΣ ! MHNYMA ΤΖΑΝΕΤΕΑ

Με την ευκαιρία των γιορτών εύχομαι σε όλους τους Λάκωνες Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά. Στους ιδιαίτερα δύσκολους καιρούς που βιώνουμε, το μήνυμα των Χριστουγέννων αναζωογονεί την ελπίδα μέσα μας και μας δίνει τη δύναμη για να αντιμετωπίσουμε όλες τις δυσκολίες.
Τα συναισθήματα αλληλοϋποστήριξης και ανθρωπιάς προβάλλουν πιο δυνατά από ποτέ. Ας σταθούμε , λοιπόν, δίπλα σε αυτούς που έχουν ανάγκη από την στήριξη μας, όχι μόνο αυτές τις Άγιες Μέρες , αλλά όλες τις μέρες του χρόνου.Το 2016 σίγουρα θα είναι ακόμη μία χρονιά σκληρής προσπάθειας αλλά ας ευχηθούμε ότι θα είναι και μια χρονιά δημιουργικότητας που θα φέρει μαζί της ελπιδοφόρα προοπτική σε όλους τους τομείς.Με αυτές τις σκέψεις θέλω να ευχηθώ από καρδιάς σε όλους, Καλές Γιορτές και ένα ευτυχές και δημιουργικό 2016 με Υγεία και Χαρά.

Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΔΩΡΑ ! ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ





 [ VIDEO ΦΩΤΟ ] ΕΙΡΗΝΗ ΒΕΝΕΡΗ ΤΡΑΒΑΣΑΡΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΟΙΩΝ **ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ**

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΟΙΩΝ " ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ 
ΣΤΟ **ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ** ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 31/12/2015 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΣΤΑ ΒΙΓΚΛΑΦΙΑ 
[ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΑΥΛΟΠΕΤΡΙ ] ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ 20 ΕΥΡΩ ! 
[ ΦΑΓΗΤΟ,ΚΡΑΣΙ,ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.ΜΟΥΣΙΚΗ ]
ΤΗΛ.27340-47920 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΑΚΗΣ   6974 738757 Κ.ΗΛΙΑΣ ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ

ΕΥΧΕΣ ! ΑΠΟ "ΛΙΒΑΝΟΣ-ΔΡΙΒΑΣ" Α.Ε.Ε. ΝΕΑΠΟΛΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ


ΕΥΧΕΣ ! ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ "ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ ΒΑΤΙΚΩΝ"


ΒΑΤΙΚΑ."ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΜΠΟΥ ΚΑΙ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑΣ".

Το Δημοτικό Σχολείο του Κάμπου και το Γυμνάσιο και Λύκειο της Νεαπόλεως με τους εκπαιδευτικούς τους, πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Ίδρυμά μας, για να ευχηθούν στους φιλοξενούμενους του ιδρύματος και τους εργαζομένους με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και του ερχομού της νέας χρονιάς.
Εκπαιδευτικοί και μαθητές είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους ηλικιωμένους που περιθάλπει με πολύ μεγάλη φροντίδα και αγάπη το ίδρυμα, τους έδωσαν συμβολικά δώρα και έψαλλαν τα κάλαντα.
Οι συμπαθείς παππούδες και γιαγιάδες τους υποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά και έδωσαν τις ευχές και την αγάπη τους.
Το Γηροκομείο μας, κατάκτηση για τον τόπο μας, 18 χρόνια τώρα και σήμερα σε δύσκολους καιρούς, συνεχίζει να προσφέρει υπηρεσίες ανεκτίμητες, με την άοκνη φροντίδα του Μητροπολίτου μας, τη στήριξη της Μητροπόλεως και της τοπικής μας κοινωνίας. Πηγή
π.Παναγιώτης Αρώνης

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ: ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΕΡΓΟ


Όπως το άστρο των Χριστουγέννων λάμπει στον ουρανό και οδηγεί στον Μεσία, ας λάμψει στις καρδιές όλων μας η ελπίδα και ας οδηγήσει τις πράξεις, ιδιαίτερα των ισχυρών σε ένα καλύτερο κόσμο.

Ευχόμαστε σε όλους τους Κυθήριους και Αντικυθήριους, όπου κι αν βρίσκονται χαρούμενα Χριστούγεννα και ο καινούργιος χρόνος 2016 να είναι γεμάτος, υγεία, ευτυχία, αισιοδοξία, χαρά για όλους.

-----------------------------------------------------
 ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ: ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΕΡΓΟ
-----------------------------------------------------