Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΑ...ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΑΤΙΚΩΝ


ΛΑΚΩΝΙΑ.Συνελήφθησαν δύο Πακιστανοί για κλοπή στο Δήμο Ευρώτα!

http://www.dimotikiagoratislakonias.gr
Συνελήφθησαν, τη Κυριακή 11.3.2018 το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 32 και 47 ετών, αντίστοιχα, γιατί λίγο νωρίτερα, αφαίρεσαν τσαντάκι ημεδαπού, που περιείχε χρήματα και προσωπικά του έγγραφα και αντικείμενα.
Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ευρώτα.

ΛΑΚΩΝΙΑ.Σύλληψη 29χρονου στη Σκάλα

Συνελήφθη, τη Κυριακή 11.3.2018 το απόγευμα, στη Σκάλα Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκάλας, 29χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Σπάρτης, για κλοπή.
http://www.dimotikiagoratislakonias.gr

ΤΡΟΠΟΙΗΣΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ Ε/Γ - Ο/Γ ΙΟΝΙΣ




ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ Η ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΑ ΜΗΤΑΤΑ(ΦΩΤΟ)

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στη δύσβατη ρεματιά των Μητάτων.

Με δυναμική επέμβαση των πυροσβεστών οριοθετήθηκε και τέθηκε υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε από άγνωστη αιτία λίγο πριν το μεσημέρι και πραγματικά αποφεύχθηκε ο κίνδυνος να πλησιάσει το χωριό Μητάτα. Η περιοχή όπου εκδηλώθηκε η πυρκαγιά (Βρύσες) είναι δύσβατη με έντονη βλάστηση και βρίσκεται στις παρυφές του χωριού. Όλη η δύναμη του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Κυθήρων 9 πυροσβέστες μαζί με 4 εθελοντές πυροσβέστες 5 οχήματα κατοίκους και το βυτιοφόρο του Δήμου Κυθήρων, έδωσαν πραγματική μάχη με τις φλόγες για να καταφέρουν να την οριοθετήσουν για να μην κινδυνέψει το χωριό. Από αέρος ενισχύθηκε η δύναμη κατάσβεσης με δύο αεροσκάφη τύπου CL 215 που συνέβαλλαν στον έλεγχο της πυρκαγιάς.
Η φωτιά έκαψε περί τα 4 στρέμματα πυκνής βλάστησης στη ρεματιά των Μητάτων.

adelin 107,3 fm











ΦΩΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ

ΦΩΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ

ΦΩΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ