Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Φεβρωνία Πατριανάκου.Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Η
Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας δεν είναι ημέρα γιορτής, ούτε ευκαιρία ανταλλαγής δώρων, αλλά υπάρχει για να θυμίζει σε όλους μας ότι οι διακρίσεις σε βάρος των γυναικών είναι ακόμα πολλές και υπαρκτές. Διακρίσεις που απορρέουν απο το φύλο και δεν αφορούν μόνο τις "σκοτεινές" γωνιές του πλανήτη αλλά και αυτές ακόμα τις ανεπτυγμένες χώρες της Δύσης. Όλες έχουμε προσωπικά βιώματα γι΄αυτό πρέπει να στηρίζουμε η μία την άλλη ώστε να ελαχιστοποιήσουμε το φαινόμενο. Μία γυναίκα για να διακριθεί και να αναγνωρισθεί, ανταποκρινόμενη ταυτόχρονα στους πολλαπλούς της ρόλους, χρειάζεται να καταβάλλει πολλαπλάσια προσπάθεια απ΄ότι θα αντιστοιχούσε σε ένα άνδρα.
Έκθεση που δημοσιοποίησε το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ για την ισότητα και στην οποία εξετάστηκαν 145 κράτη διαπιστώνεται πως παρ' όλη την πρόοδο, η επίτευξη τόσο της νομικής όσο και της ουσιαστικής ισότητας των φύλων αργεί πάρα πολύ σε βάρος της οικονομικής και κοινωνικής ευημερίας του πλανήτη.
Η Κύπρος καταλαμβάνει την 100η θέση στον κατατακτήριο πίνακα όπου ηγούνται οι Σκανδιναβικές χώρες και σε μικρή απόσταση ακολουθούν χώρες της υποσαχάριας Αφρικής. Η καταγραφή και η αξιολόγηση της θέσης των γυναικών από το φόρουμ, έχει σαν στόχο τη συνεργασία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα για την ανάπτυξη με την αξιοποίηση του γυναικείου δυναμικού, βάσει στατιστικών δεικτών στους τομείς της οικονομίας, της εκπαίδευσης, της υγείας και της πολιτικής.ύμφωνα με την έκθεση λοιπόν που δημοσιοποίησε η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων, διαπιστώνεται πως παρόλη την πρόοδο, η επίτευξη τόσο της νομικής όσο και της ουσιαστικής ισότητας των φύλων αργεί πάρα πολύ σε βάρος της οικονομικής και κοινωνικής ευημερίας του πλανήτη. η Ελλάδα καταλαμβάνει την 87η θέση στη γενική κατάταξη με επιμέρους διαφοροποιήσεις σε τομείς προτεραιότητας:
- το 59% των γυναικών συμμετέχει στο εργατικό δυναμικό
- οι γυναίκες σε θέσεις ευθύνης στον τομέα της οικονομίας υπολογίζονται σε ποσοστό 28%
- το 51% των επαγγελματιών είναι γένους θηλυκού
- οι επιδόσεις στο χώρο της εκπαίδευσης και της υγείας ανεβάζουν τη χώρα μας στην 56η θέση σε αυτούς τους δύο τομείς
- αντίθετα, όσον αφορά τη συμμετοχή των γυναικών στην πολιτική, τα απογοητευτικά ποσοστά ευθύνονται για την 91η θέση στην παγκόσμια κατάταξη σε αυτό τον τομέα
-η εκατοστή θέση της παγκόσμιας κατάταξης ανήκει στην Κύπρο με επιμέρους διαφοροποιήσεις: 88η θέση στον τομέα της οικονομίας (το 66% των γυναικών συμμετέχει στο εργατικό δυναμικό), 41η θέση στον τομέα της εκπαίδευσης, 73η θέση στον τομέα της υγείας και 124η θέση στον τομέα της πολιτικής.

τσικνοπεμπτοπαρασκευή!!!!!!! Θέατρο Παρασκευή 11 Μαρτίου στη Xώρα

Η κλασική τσιριγώτικη επιθεώρηση φέτος με το παλιό ημερολόγιο την Παρασκευή στην Χώρα. Ελάτε να γελάσουμε και να διασκεδάσουμε!!!!! Εισιτήριο 2€ οι μεγάλοι και ένα 1€ τα παιδιά!!!!!

Δελτίο Τύπου Δήμου Κυθήρων - 8/3/2016 -Ανακαίνηση Δημόσιων Χώρων Υγιεινής


Ολοκληρώθηκε εντός της συμβατικής του προθεσμίας ένα πολύ σημαντικό έργο στο Δήμο μας, η ανακαίνιση και συντήρηση πέντε δημοτικών χώρων υγιεινής (WC): Πλατείας Χώρας, Καραβά, Πλατείας Μητάτων, Εκκλησίας Μητάτων και Πλατειάς Άμμου. 

Οι εργασίες περιελάμβαναν γενική ανακαίνιση και συντήρηση των εγκαταστάσεων, των υδραυλικών και των ειδών υγιεινής. 

Το νοικοκύρεμα στις συγκεκριμένες υποδομές είναι πολύ σημαντικό καθώς οι δημοτικοί χώροι υγιεινής εξυπηρετούν όχι μόνο τους μονίμους κατοίκους, αλλά κυρίως τους επισκέπτες του νησιού μας και πρέπει να παρουσιάζουν μια εικόνα καθαριότητας και ευπρέπειας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών υπήρξε διαρκής συνεργασία του αναδόχου με τους κατά τόπους Προέδρους και Εκπροσώπους των Τοπικών Κοινοτήτων κ.κ. Δημήτρη Καλλίγερο (Κυθήρων), Γιώργο Σκλάβο (Μητάτων) και Γιώργο Τσάκο (Καραβά), καθώς το συγκεκριμένο έργο αφορούσε στην ικανοποίηση παλαιών σχετικών αιτημάτων τους.

Οι εργασίες κόστισαν 19.039€ μετά την σημαντική έκπτωση που επιτεύχθηκε στη δημοπρασία και ανάδοχος ήταν η τεχνική εταιρεία ΑΙΓΕΥΣ Α.Ε.






ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΥΘΗΡΩΝ


ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ


Δυό λιτές γραμμές αφιερώνω στην παλιά Τσιριγώτισσα γυναίκα, του μόχθου, της θυσίας, της υπομονής, που γνώρισε τον πόνο του θανάτου, της ξενητειάς και του πολέμου. Σ' αυτήν που μας κληροδότησε μια παράδοση αιώνων, σ' αυτήν που γεννούσε τα παιδιά της και σηκωνόταν να ζυμώσει, σ' αυτήν που μάζευε τις ελιές με ματωμένα τα δάχτυλα, σ' αυτήν που τα χέρια της δεν σταματούσαν ποτέ, σ' αυτήν που όταν λαχτάριζε η καρδιά της πήγαινε ξυπόλητη, η συρτή στα Μυρτίδια...
Πηγή
Eleni Harou

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες από τους επαγγελματίες της Λακωνίας

Η Ομοσπονδία Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών, Εμπορικών Σωματείων Λακωνίας συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για την κάλυψη των έκτακτων αναγκών των προσφύγων, τα οποία όπως διαμορφώνονται αυτή τη στιγμή είναι:
1. Τρόφιμα: παστεριωμένο γάλα 1lt μακράς διάρκειας σε χάρτινη συσκευασία, που να διατηρείται εκτός ψυγείου (όχι εβαπορέ), βρεφικά γάλατα σε σκόνη, φρυγανιές, μπισκότα, μέλι και μαρμελάδες (σε ατομικές μερίδες), τσάι (σε φακελάκια).
2. Είδη ατομικής υγιεινής: μωρομάντιλα, πάνες, σαμπουάν και υγρό σαπούνι σε μικρές συσκευασίες ή επαγγελματικές μαζί με μικρά πλαστικά μπουκαλάκια, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, σερβιέτες.
3. Λοιπά είδη: πλαστικά ποτήρια, πιάτα, πιρούνια και θερμικά ποτήρια.
Επαγγελματίες, βιοτέχνες, έμποροι, εκπρόσωποι επιχειρήσεων, καθώς και πολίτες που επιθυμούν να προσφέρουν κάποια από τα παραπάνω είδη, μπορούν να προσέρχονται στο γραφείο της Ομοσπονδίας στη Σπάρτη επί της οδού Λυκούργου 61 (απέναντι από τον Άγιο Νίκωνα και την Πνευματική Εστία Σπάρτης), ως ακολούθως:
Δευτέρα, Τρίτη και Παρασκευή από ώρα 8.00′ έως 16.00′, Τετάρτη και Πέμπτη από 8.00′ έως 14.30′ και απόγευμα 18.00′ με 19.00′.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο 27310 83608 και στο e-mail oebe.lakonias@gmail.com.

Σύλλογος Γονέων Ελαφονήσου.ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
Αγαπητοί γονείς,
Ξεκινάμε μια προσπάθεια συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης για τις οικογένειες των προσφύγων. Θεωρούμε πως είναι χρέος όλων να σταθούμε αλληλέγγυοι στην προσπάθειά τους να σταθούν όρθιοι στην τραγωδία τους. Ανταποκρινόμενοι και στο κάλεσμα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων μαζεύουμε στο σχολείο μας: 
Βρεφικά γάλατα, βρεφικές κρέμες, πάνες για μωρά, μωρομάντιλα, κρέμες συγκάματος, μπιμπερό, πιπίλες, ξηρούς καρπούς, μπισκότα, χυμούς, δημητριακά, σνακ, σοκολάτες υγείας, παστέλια, σιρόπι DEPON, βιταμίνες για παιδιά και μεγάλους, παιδικό OTRIVIN, κουβέρτες, παπούτσια καθαρά και σε καλή κατάσταση.
Τα πράγματα που θα συγκεντρωθούν θα σταλούν στην Ειδομένη.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

Η παγκόσμια ημέρα της γυναίκας (διεθνής ημέρα των δικαιωμάτων των γυναικών) εορτάζεται στις 8 Μαρτίου κάθε έτους. Έχει τις ρίζες της στις διαμαρτυρίες των γυναικών στις αρχές του εικοστού αιώνα στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ, που ζητούσαν ίσα δικαιώματα, καλύτερες συνθήκες εργασίας καθώς και δικαίωμα ψήφου. Θεσμοθετήθηκε το 1977 από τονΟΗΕ, ο οποίος κάλεσε όλες τις χώρες του κόσμου να γιορτάσουν την ημέρα για τα δικαιώματα των γυναικών.
Είναι μια μέρα κινητοποιήσεων σε όλο τον κόσμο για την υποστήριξη της ισότητας, και την αξιολόγηση της θέσης των γυναικών στην κοινωνία. Παραδοσιακά, ενώσεις για τα δικαιώματα των γυναικών και ακτιβιστές διαδηλώνουν σε όλο τον κόσμο για να κάνουν γνωστά τα αιτήματά τους για βελτίωση της θέσης των γυναικών, καθώς και να εορτάσουν τις νίκες και τα επιτεύγματα του κινήματος.
Η παγκόσμια ημέρα των γυναικών ξεκίνησε ως ένας εορτασμός στις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, της Ρωσίας, καθώς και του πρώην σοβιετικού μπλοκ. Σήμερα, σε πολλές περιοχές, η ημέρα έχει χάσει το πολιτικό της νόημα, και έχει γίνει απλώς μια ευκαιρία για τους άνδρες να εκφράσουν την αγάπη τους για τις γυναίκες όπως συμβαίνει και με τηγιορτή της μητέρας και την ημέρα του αγίου Βαλεντίνου. Σε άλλες περιοχές, ωστόσο, παραμένει ισχυρή η αρχική πολιτική σημασία της ημέρας για την υποστήριξη της ενδυνάμωσης και της ισότητα των γυναικών.
Ο εορτασμός, ύστερα από πολύχρονη καθυστέρηση καθιερώθηκε το 1910 με πρόταση της Γερμανίδας σοσιαλίστριας Clara Zetkin κατά τη διάρκεια της Δεύτερης Διεθνούς ενώ εορτάσθηκε για πρώτη φορά το 1911.
Πηγή  el.wikipedia.org

LANE SEA LINES.ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΑΠΟ 01/11/2015 ΕΩΣ 28/08/2016 ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΕΓΓΡΙΘΕΙ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΑΠΟ 01/11/2015 ΕΩΣ 28/08/2016 ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΕΓΓΡΙΘΕΙ (ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΟΔΑΜΑΔΑ ΕΩΣ ΚΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ, ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΟΥ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ).
ΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 13/03/2016 ΑΠΟ ΚΙΣΣΑΜΟΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ-ΚΥΘΗΡΑ-ΠΕΙΡΑΙΑ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 14/03/2016 ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΩΡΕΣ ΑΦΙΞΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΩΝ, ΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 14/03/2016 ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΡΟΣ ΚΥΘΗΡΑ-ΚΙΣΣΑΜΟΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 15/03/2016 ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΩΡΑ ΑΦΙΞΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΩΝ.
ΑΚΙΝΗΣΙΑ ΓΙΑ ΕΤΗΣΙΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ : ΑΠΟ 13/11/2015 ΕΩΣ 18/12/2015 ΚΑΙ ΑΠΟ 21/03/2016 ΕΩΣ 15/04/2016.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ : 2736037055 & 6933087777

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Σεμινάριο Επείγουσας Προνοσοκομειακής Ιατρικής, που διεξήγαγε το Κέντρο Υγείας Αρεόπολης

1ο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΠΡΟΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Σεμινάριο Επείγουσας Προνοσοκομειακής Ιατρικής, που διεξήγαγε το Κέντρο Υγείας Αρεόπολης, το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016.
Η συμμετοχή των συναδέλφων από τη Λακωνία, τη Μεσσηνία, την Αρκαδία και την Αθήνα υπήρξε ενθουσιώδης. Είναι χαρακτηριστικό ότι συμμετείχαν και εκπαιδεύτηκαν συνολικά 40 άτομα, εκ των 24 που είχαν αρχικά προβλεφθεί, ενώ οι αιτήσεις συμμετοχής ξεπέρασαν τις 80.
Εκ των πραγμάτων λοιπόν , το Σεμινάριο θα επαναληφθεί για γιατρούς και νοσηλευτές, ενώ προγραμματίζεται και Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών για διάφορες κοινωνικές ομάδες που μας το ζήτησαν επιτακτικά.
Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στους κ.κ. Κωνσταντίνο Μπαχτή και M. Papathanasiou, για τις άριστες εισηγήσεις τους και την πρακτική εκπαίδευση που παρείχαν.
Χαιρετισμούς, όπου επεσήμαναν την σημαντικότητα του Σεμιναρίου, αλλά και την προσπάθεια του Κέντρου Υγείας Αρεόπολης και την συμβολή του στη Συνεχιζόμενη Ιατρική Εκπαίδευση, απέστειλαν ο Διοικητής της 6ης Υ. Πε., κ. Γεώργιος Γιαννόπουλος, ο Υποδιοικητής της 6ης Υ. Πε., κ. Δημήτριος Κωστακιώτης, η Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας, κ. Ευδοξία Παπαγεωργίου, η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λακωνίας, κ. Μαρία Τσιρώνη και ο Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης, κ. Πέτρος Ανδρεάκος.
Επιφυλασσόμεθα για παρόμοιες εκδηλώσεις και στο μέλλον.


Τζανετέα: “Ας γίνουν οι γυναίκες πηγή δύναμης και ελπίδας”

Η γυναίκα είναι το σύμβολο της ζωής, της αγάπης, της κατανόησης, της τρυφερότητας. Είναι Μάνα, σύζυγος, κόρη, αδελφή. Στις 8 Μαρτίου κάθε χρόνο γιορτάζουμε την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας και των αγώνων της για ισότητα και ισονομία.
Ειδικά φέτος η γιορτή αυτή έρχεται μέσα σε εποχή αβεβαιότητας, ιδιαίτερης σκληρότητας, συγκρούσεων και φανατισμού. Γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο δοκιμάζονται καθημερινά και αγωνίζονται για ένα καλύτερο αύριο για τις ίδιες και την οικογένειά τους. Στη χώρα μας η ανεργία και η κοινωνική και οικονομική κρίση κάνουν το βάρος του δύσκολου ρόλου της γυναίκας ακόμα μεγαλύτερο. Σήμερα λοιπόν, που ο κόσμος μας είναι πιο σκληρός από ποτέ, χρειαζόμαστε το ψυχικό σθένος, την κατανόηση και την ευαισθησία των γυναικών περισσότερο από κάθε άλλη εποχή. Ας γίνουμε, λοιπόν, όλες οι γυναίκες πηγή έμπνευσης, δύναμης και ελπίδας. Γιατί η αρχή πρέπει να γίνει μέσα από την οικογένεια και την κοινωνία, για να μπορέσουμε να αλλάξουμε τον κόσμο μας προς το καλύτερο.
Χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες. Σας εύχομαι να είστε υγιείς και δυνατές και να συνεχίσετε να αγωνίζεστε με ελπίδα και αποφασιστικότητα.
Ντία Τζανετέα
αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας

Οι μαθητές του ΓΕΛ Μολάων στο πλευρό των προσφύγων

Οι μαθητές του Γενικού Λυκείου Μολάων συγκεντρώνουν είδη για τους πρόσφυγες. Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν, μπορούν να παραδώσουν τα παρακάτω είδη στους μαθητές Ιωάννα Ρούγα και Βασίλη Σταματάκο ή στο γραφείο των καθηγητών του λυκείου. Τηλέφωνα επικοινωνίας 6975760824, 6974356668, 6947474853.
Τα είδη που συγκεντρώνονται είναι πετσέτες μπάνιου, ανδρικά εσώρουχα, ανδρικές κάλτσες, ανδρικά ρούχα (τζιν και φόρμες), παπούτσια (νούμερο 40 και πάνω), κουβέρτες φλις, χαρτί υγείας, πάνες, σαμπουάν οδοντόβουρτσες, γάλατα εβαπορέ, χυμοί, κρουασάν, μπισκότα, κράκερ, φρυγανιές, παιδικές τροφές (κρέμες), φάρμακα (θα σας πει ποια ο φαρμακοποιός).

Καθησυχαστικός για τις συντάξεις ο Σταύρος Αραχωβίτης σε συνάντηση με τον ΠΑΣΑΣ ΔΕΗ

Το Σάββατο 5 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση του νομαρχιακού τμήματος Λακωνίας του Πανελληνίου Συλλόγου Αλληλεγγύης Συνταξιούχων ΔΕΗ με το βουλευτή Σταύρο Αραχωβίτη.
Τους συνταξιούχους εκπροσώπησε τριμελής επιτροπή, αποτελούμενη από τον πρόεδρο Δημήτριο Χασομέρη και τους υπευθύνους Σπάρτης και Μολάων, Δημήτριο Τούντα και Παναγιώτη Αλεξανδρή.
Στον βουλευτή παραδόθηκε πρόσφατο ψήφισμα του ΔΣ του συλλόγου για βιώσιμο ασφαλιστικό σύστημα. Στη συζήτηση που ακολούθησε επισημάνθηκαν τα οικονομικά και ασφαλιστικά προβλήματα των συνταξιούχων που έχουν προκύψει από τις πολλαπλές μειώσεις, ενώ εκφράστηκαν και οι ανησυχίες τους για περαιτέρω περικοπές των συντάξεων. Από την πλευρά του ο κ. Αραχωβίτης επανέλαβε τη ρητή δέσμευση του πρωθυπουργού ότι οι συντάξεις δεν θα περισταλούν.
Πηγή http://www.laconialive.gr/

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ Ε/Γ-Ο/Γ ΠΟΡΦΥΡΟΥΣΑ. από 10/03/2016 έως 08/05/2016

ΔΕΥΤΕΡΑ(Monday) 08.00: ΝΕΑΠΟΛΗ – ΚΥΘΗΡΑ 16.00: ΚΥΘΗΡΑ – ΝΕΑΠΟΛΗ

 ΤΡΙΤΗ(Tuesday) 12.30: ΝΕΑΠΟΛΗ-ΚΥΘΗΡΑ 16.00: ΚΥΘΗΡΑ-ΝΕΑΠΟΛΗ 

ΤΕΤΑΡΤΗ(Wednesday) Ρ Ε Π Ο (DAY OFF)

ΠΕΜΠΤΗ(Thursday) 09.00: ΝΕΑΠΟΛΗ-ΚΥΘΗΡΑ  16.30: ΚΥΘΗΡΑ-ΝΕΑΠΟΛΗ

 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ(Friday) 14.30: ΝΕΑΠΟΛΗ-ΚΥΘΗΡΑ 17.00: ΚΥΘΗΡΑ-ΝΕΑΠΟΛΗ

 ΣΑΒΒΑΤΟ(Saturday) 10.00: ΝΕΑΠΟΛΗ-ΚΥΘΗΡΑ 14.00: ΚΥΘΗΡΑ-ΝΕΑΠΟΛΗ

 ΚΥΡΙΑΚΗ(Sunday) 11.00: ΝΕΑΠΟΛΗ-ΚΥΘΗΡΑ 14.00: ΚΥΘΗΡΑ-ΝΕΑΠΟΛΗ 

 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΑΣΧΑ ( EASTER ROUTES )

 ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ (Wednesday) 27/04/2016  09.00 ΝΕΑΠΟΛΗ -ΚΥΘΗΡΑ  11.30: ΚΥΘΗΡΑ-ΝΕΑΠΟΛΗ. 

ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ(Thursday) 28/04/2016 11.00: ΝΕΑΠΟΛΗ-ΚΥΘΗΡΑ 13.00: ΚΥΘΗΡΑ-ΝΕΑΠΟΛΗ 17.30: ΝΕΑΠΟΛΗ-
ΚΥΘΗΡΑ 19.30: ΚΥΘΗΡΑ-ΝΕΑΠΟΛΗ

ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ(Friday) 29/04/2016 11.00: ΝΕΑΠΟΛΗ-ΚΥΘΗΡΑ 13.00: ΚΥΘΗΡΑ-ΝΕΑΠΟΛΗ 15.30: ΝΕΑΠΟΛΗ-ΚΥΘΗΡΑ 17.30: ΚΥΘΗΡΑ-ΝΕΑΠΟΛΗ

 ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ(Saturday) 30/04/2016 11.00: ΝΕΑΠΟΛΗ-ΚΥΘΗΡΑ 17.00: ΚΥΘΗΡΑ-ΝΕΑΠΟΛΗ

 ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ(Sunday) 01/05/2016 Ρ Ε Π Ο (DAY OFF)

 ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΣΧΑ (Monday) 02/05/2016 09.00: ΝΕΑΠΟΛΗ – ΚΥΘΗΡΑ 11.30: ΚΥΘΗΡΑ – ΝΕΑΠΟΛΗ 14.00: ΝΕΑΠΟΛΗ – ΚΥΘΗΡΑ 16.30: ΚΥΘΗΡΑ – ΝΕΑΠΟΛΗ 

ΤΡΙΤΗ ΠΑΣΧΑ (Tuesday) 03/05/2016 09.00: ΝΕΑΠΟΛΗ – ΚΥΘΗΡΑ 11.30: ΚΥΘΗΡΑ – ΝΕΑΠΟΛΗ 14.00: ΝΕΑΠΟΛΗ – ΚΥΘΗΡΑ 16.30: ΚΥΘΗΡΑ – ΝΕΑΠΟΛΗ
 *ΝΕΑΠΟΛΗ: Neapolis, *ΚΥΘΗΡΑ: Kythira, *ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ: Antikythira !!!! Το παρόν υπόκειται σε αλλαγές χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση! !!!! This is subject to alterations without prior notice Τ: 27360 31 390 & 2736031 848 ΚΥΘΗΡΑ / 27340 24 004 & 27340 29 004 ΝΕΑΠΟΛΗ Web site: www.kithiratravel.gr