Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

ADELIN WEB TV ΚΥΘΗΡΑ.ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΗΣ ΚΑΣΤΑΝΙΑΣ

 Η Δημοτική Αρχή Μονεμβασιάς κατάφερε και  υλοποίησε ένα έργο πνοής και  η πρόσβαση πλέον για το Σπήλαιο της Καστανιάς μπορεί να γίνεται με άνεση ,περιφερειακά του χωριού Καστανιάς . Θα μπορούν επιτέλους να το  επισκέπτονται  και τα Τουριστικά λεωφορεία κάτι που μέχρι τώρα ήταν αδύνατον.Ο νέος δρόμος σίγουρα θα συμβάλει στην αύξηση της επισκεψιμότητας του   Σπηλαίου με τον υπέροχο διάκοσμο, και από γκρουπ , που έρχονται οργανωμένα να κάνουν τις διακοπές τους στα όμορφα Βάτικα και μέχρι τώρα ήταν αδύνατη η πρόσβαση λόγω στενότητας του δρόμου μέσα στο χωριό. Ένας άνετος δρόμος μια πολύ όμορφη διαδρομή με μοναδική θέα στη θάλασσα και στο καταπράσινο βουνό είναι κάτι που στους επισκέπτες θα μείνει αξέχαστη.
ADELIN 107,3 FM WEB TV ΚΥΘΗΡΑ




Ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά καλεί τους Δημάρχους για τη διαχείριση λυμάτων και το νέο ΕΣΠΑ

Ευρεία σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί, την Τετάρτη, στις 9 το πρωί, στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Γιώργου Γαβρίλη, με την συμμετοχή όλων των Δημάρχων των Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά και υπηρεσιακών παραγόντων.
Στη σύσκεψη θα εξεταστούν τα εξής θέματα:
1. Η διαχείριση των λυμάτων και το ΚΕΛ Ψυττάλειας.
2.Για τον προγραμματισμό των από κοινού προτάσεων για την χρηματοδότηση έργων από το νέο ΕΣΠΑ 2014- 2020. Για αυτό το θέμα θα συμμετέχει και εκπρόσωπος της Διαχειριστικής Αρχής.

Πηγή  http://limani24.gr/

ΠΕΤΡΟΣ ΤΣΟΛΑΚΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ ΒΑΤΙΚΩΝ !

 Ένα μεγάλο μπράβο στους διοργανωτές και σε όλη την ορχήστρα που χάρισαν μια όμορφη βραδιά σε όσους παρευρέθισαν. Βατικιώτες και όχι μόνο έδωσαν τον παρόν και στήριξαν τον στόχο να μαζευτούν χρήματα για την ενίσχυση των πληγέντων από την μεγάλη φωτιά τις 17ης Ιουλίου. Ο Μανώλης Αντωνάκος ήταν εκεί ο πατέρας Παναγιώτης Αρώνης ,πάντα δίπλα σε όλους, με απόντες από εκπροσώπους της κυβέρνησης. Τα Βάτικα προσπαθούν ενωμένα για όλους τους Βατικιώτες .Και ξανά ένα μεγάλο Μπράβο!!



FOTOS   Yannis Sotirhos

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΤΣΟΛΑΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ&ΝΗΣΩΝ

ΤΟ ΝΑ ΣΕ ΒΡΑΒΕΥΕΙ ΕΝΑΣ ΟΜΙΛΟΣ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΜΒΕΛΕΙΑ,ΕΝΑΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΑ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ κ.ΜΑΡΩΝΙΤΗ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΜΒΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗ.ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ.ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΤΩΝ ΒΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΝΕΑΠΟΛΙΤΩΝ ΤΑ ΒΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΜΟΥ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ,ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ,ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΟΥ,ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΧΑΣΑΜΕ.ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΑΡΓΑΣΤΗΚΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ,ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ,ΣΑΝ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ ΤΟΥ ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ ,ΝΕΑΠΟΛΗΣ,ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΥΓΕΙΑΣ ΕΠΙ 20ΕΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΘΗΡΑ ΜΕΧΡΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ(ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΕΚΤΕΝΕΣΤΑΤΑ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ)ΟΛΟΥΣ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ,ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΘΕΣΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ 3 ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΣΠΥΡΟ ΚΟΥΤΣΟΒΑΣΙΛΗ,ΑΘΗΝΑ ΚΑΤΣΕΤΟΥ,ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΩΡΓΟ ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟ(ΠΑΝΟΣ-ΜΙΝΑ ΚΑΤΣΑΜΠΑ ΛΟΓΩ ΞΑΦΝΙΚΗΣ ΑΔΙΑΘΕΣΙΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ)ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΨΟΓΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΚΡΟΚΕΕΣ,ΣΠΑΡΤΗ,ΑΘΗΝΑ,ΚΩΣΤΑ ΚΑΤΣΕΤΟ,ΝΙΚΟ ΣΤΑΜΑΤΑΚΟ,ΚΩΣΤΑ ΦΡΑΤΖΗ,ΤΟΝ ΜΑΕΣΤΡΟ ΜΑΣ ΣΤΡΑΤΟ ΧΑΤΖΙΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ,ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΒΙΟΛΙ,ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΑΜΠΟΥΤΖΑΚΗ,ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΤΟΥ Ε tv ΕΚΠΟΜΠΗΣ top ten Κ.ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ ΑΝΔΡΕΟΥ,ΣΤΟΝ ΗΧΟ-ΦΩΤΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗ,ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΕΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ADELIN FM, MOYSIKO PALMO,ELLADA TV,RADIO SITH UESSALONIKHS, ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΘΗΡΑ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΚΩΝΙΑ.ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΣΑ ΣΕ ΕΝΑΝ,ΤΟΝ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ ΘΕΟ ,ΠΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΕ(ΜΑΣ) ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ,ΟΣΟΥΣ ΤΑΞΙΔΕΨΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΑΔΙΑ ΑΥΤΗ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΑΣΩ ΠΑΛΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΟΠΩΣ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΙ,ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΗ Η ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΡΟΟΠΤΑ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΒΡΑΔΙΑ,ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΡΟΟΠΤΟ Η ΣΤΡΑΒΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΥΧΗ.ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ,ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΒΡΕΒΕΥΣΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ,ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΒΓΑΖΕ Η ΩΡΑ,ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΔΙΕΦΥΓΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΄ΠΟΣΣΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ¨ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΗΔΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟΙΧΟΥΣ Η κ.. ΑΝΕΤΤΑ ΚΟΥΡΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ Ο ΣΥΝΘΕΤΗΣκ. ΔΗΜ.ΠΑΝΑΓΩΠΟΥΛΟΣ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΖΗΤΩ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ.ΠΑΝΤΩΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ,ΜΑ ΟΛΟΥΣ.ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Παρέμβαση Μητροπολίτη Σπάρτης για τη διατήρηση του Αστυνομικού Σταθμού Μονεμβασίας

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Σπάρτης κ. Ευστάθιος, αφουγκραζόμενος την ανησυχία της τοπικής κοινωνίας της ευρύτερης περιοχής Μονεμβασίας, απέστειλε επιστολή προς τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή μέσω της οποίας ζητάει την διατήρηση του Αστυνομικού Σταθμού Μονεμβασίας.
Ακολουθεί το ακριβές κείμενο της επιστολής:
Αγαπητέ μου κ. Υπουργέ,
Κατ’ αρχάς θα ήθελα να σας συγχαρώ για την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων σας και να σας ευχηθώ, με τη βοήθεια του Πανάγαθου Θεού, το δύσκολο και κομβικής σημασίας έργο σας να στεφθεί από επιτυχία. Λόγω της πολύχρονης γνωριμίας μας και λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις ευαισθησίες και τις απόψεις σας, πιστεύω ότι θα μπορέσετε να συμβάλετε αποφασιστικά στην εξάλειψη χρόνιων παθογενειών του Ελληνικού Κράτους.
Τις τελευταίες ημέρες έχει προκύψει ένα σημαντικό θέμα στον τόπο μας, το οποίο άπτεται των αρμοδιοτήτων σας.
Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο αναδιοργάνωσης των υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας, που επιχειρείται υπό την καθοδήγηση της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας της, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου παρουσίασε πρόσφατα πρόταση συγχώνευσης του Αστυνομικού Σταθμού Μονεμβασίας με το Αστυνομικό Τμήμα Μολάων.
Μόνο με το άκουσμα μίας τέτοιας πιθανολογούμενης ενέργειας υπήρξε προβληματισμός και ανησυχία στην τοπική κοινωνία της ευρύτερης περιοχής Μονεμβασίας.
Οι λόγοι που καθιστούν την πρόταση αυτή άστοχη και επικίνδυνη είναι πολλοί και άκρως πειστικοί.
Ήδη ο Δήμαρχος Δ. Μονεμβασίας κ. Ηρακλής Τριχείλης σε σχετικό έγγραφό του προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαο Τόσκα και τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. Δημήτριο Αναγνωστάκη, έχει εκθέσει αναλυτικά και τεκμηριωμένα τις απόψεις του Δήμου και κατ’ επέκταση των Δημοτών της περιοχής.
Δεν θα ήθελα να αναλώσω τον πολύτιμο χρόνο σας επαναλαμβάνοντας τα εύλογα αυτά επιχειρήματα.
Σας καλώ μόνο να αναλογιστείτε τις χιλιάδες των τουριστών που επισκέπτονται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους την ιστορική πόλη της Μονεμβασίας, τα πολύτιμα κειμήλια που φυλάσσονται εκεί, τα δέκα χωριά που εξυπηρετεί ο εν λόγω Αστυνομικός Σταθμός καθώς και το δύσβατο της περιοχής.
Θεωρώ ότι μία παρέμβασή σας θα ήταν καταλυτική, ώστε να κατευνασθούν οι όποιες ανησυχίες και η ανασφάλεια που προκάλεσε η συγκεκριμένη πρόταση.
Εκ μέσης καρδίας σας εύχομαι καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα.
Ο Δωρεοδότης Θεός να σας χαρίζει το νέο έτος υγεία, προκοπή και δημιουργία.
+ ο Μονεμβασίας και Σπάρτης
Ευστάθιος

Πηγή  http://www.romfea.gr/