Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

ΛΑΚΩΝΙΑ. Ο Δήμος Ευρώτα πραγματοποιεί εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2017

Συνεπής στο ραντεβού του με τις δράσεις προληπτικής ιατρικής ο Δήμος Ευρώτα πραγματοποιεί εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2017 από τις 5:00μ.μ. έως τις 7:00μ.μ. στοΠνευματικό Κέντρο Σκάλας με την υποστήριξη του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης.
Ο Δήμος Ευρώτα απευθύνει κάλεσμα στους εθελοντές αιμοδότες να συνδράμουν την προσπάθεια όπως κάνουν κάθε φορά. Άλλωστε η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί πράξη αγάπης και φροντίδας προς τον συνάνθρωπο και αφορά όλους μας.
Στον χώρο της αιμοδοσίας θα βρίσκεται για τον Δήμο Ευρώτα η γιατρός και Αντιδήμαρχος Ευρώτα κα.Γεωργία Αθανασοπούλου. η οποία και έχει την ευθύνη και την εποπτεία της όλης διαδικασίας.

1956 περίπου. Ποταμός - Κοντολιάνικα 4-1

Το Πράσινο Νησί της Επιστήμης


Τη στιγμή που στα Αντικύθηρα συντελείται μια επιστημονική επανάσταση (Έρευνες στο Ναυάγιο, επίγειες αρχαιολογικές έρευνες, Ορνιθολογικός Σταθμός, Παρατηρητήριο Κλιματικής Αλλαγής), η "αντιπρόταση" ορισμένων είναι.... να γίνει στο νησί μια ΦΥΛΑΚΗ καθώς θεωρούν ότι όλα τα παραπάνω δεν προσφέρουν τίποτα στον τόπο.
Στην ουσια θελουν να γινει το νησι ενα συγχρονο Αλκατραζ!!! Πόσο πιο χαμηλά θα πέσουν στην προσπάθειά τους να διατηρήσουν έστω και ένα ελάχιστο επίπεδο δημοσιότητας και ανοχής;;; Πιστεύουν στα αλήθεια ότι αυτά που γράφουν πείθουν έστω και ΕΝΑΝ άνθρωπο πάνω στο νησί;;;

Δεν έχουν ακόμα καταλάβει ότι τα πράγματα ΑΛΛΑΞΑΝ;;; Φυσικά, αν όλα αυτά προέρχονταν από τους "δικούς τους", όχι απλά θα τα στήριζαν, αλλά θα τα έβαζαν στα πρωτοσέλιδά τους!!! Αυτό είναι το πλέον λυπηρό όλων!!!
Τουλάχιστον ας ξεκινήσουν από ορισμένα στοιχειώδη μαθήματα ορθογραφίας και συντακτικού... θα ήταν μια καλή αρχή...

ΕΜΕΙΣ ΟΥΤΕ ΠΤΟΟΥΜΕΘΑ ΟΥΤΕ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ!!! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΠΡΟΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ...
-------------------------------------------
Στράτος Χαρχαλάκης
-------------------------------------------

Δημοτική Κοινότητα Νεάπολης-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Η Δημοτική Κοινότητα Νεάπολης σας καλεί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας το Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018
που θα γίνει στην Αίθουσα Εκδηλώσεων στο Μουσείο Ναυτικής Παράδοσης Νεάπολης μετά τον καθαγιασμό των θαλασσίων Υδάτων.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΗΣ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ
Ώρα 07:00π.μ.: Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.
Ώρα 10:00π.μ.: Άφιξη επισήμων στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος.
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ: Τελετή Μεγάλου Αγιασμού-
Καθαγιασμός Θαλασσίων Υδάτων.

Δήμος Κυθήρων - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ