Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΚΥΘΗΡΑ – ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΕΡΑ»

16 Οκτωβρίου 2015
Συνάντηση των εκλεγμένων μελών του συνδυασμού της Δημοτικής Παράταξης «Κύθηρα – Αντικύθηρα Καινούργια Μέρα» έγινε την Παρασκευή 16/10. Ο Δήμαρχος και Αρχηγός του συνδυασμού κ. Ευστράτιος Χαρχαλάκης προέβη σε λεπτομερή επισκόπηση των ενεργειών της Δημοτικής Αρχής κατά τους τελευταίους μήνες, ενέργειες που έχουν την πλήρη στήριξη όλων των μελών του συνδυασμού. Σχετικά με το ζήτημα της μεταφοράς των μαθητών, το οποίο σύμφωνα με ενημέρωση των Συλλόγων Γονέων βαίνει προς επίλυση, τόνισε ότι οι Δήμοι δεν έχουν καμία συγκεκριμένη και πρακτική δυνατότητα παρέμβασης, εκτός από τις συνεχείς οχλήσεις και διαμαρτυρίες, καθώς αφορά σε αποκλειστική αρμοδιότητα των Περιφερειών. Παράλληλα έμεμψε την προηγούμενη δημοτική αρχή για συστηματική παραπλάνηση των δημοτών, για ανούσια παλαιού τύπου αντίδραση σε κάθε τεκμηριωμένο δελτίο τύπου των ενεργειών του Δήμου και για προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων (που φυσικά δεν πείθει κανέναν), καθώς είναι ξεκάθαρο ότι κανένας Δήμος σε όλη την Ελλάδα δεν μπορεί να παρέμβει ουσιαστικά στο θέμα της μεταφοράς των μαθητών. Τόνισε δε μεταξύ άλλων τα εξής: «διερωτάται κανείς τι το διαφορετικό θα έπρατταν τα μέλη του συνδυασμού ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ εάν σήμερα κατείχαν την εξουσία, πέραν των διαμαρτυριών και της δημοσιότητας επί του θέματος. Πώς θα κάλυπταν το πρόβλημα της μεταφοράς; Με το κατεστραμμένο δημοτικό λεωφορείο που μας άφησαν το οποίο δεν χρησίμευε ούτε για κοτέτσι; Πώς θα μετέφεραν τους μαθητές; Θα επέβαλαν στους λεωφορειούχους με το έτσι θέλω να εκτελούν δρομολόγια χωρίς σύμβαση; Και ποιος θα κάλυπτε το κόστος; Καμία συγκεκριμένη και κυρίως νόμιμη πρόταση, παρά μόνο ανεύθυνες δημόσιες τοποθετήσεις εκείνων που ο Δήμος πληρώνει ακόμα τις παραλείψεις και την αφροσύνη τους. Πλήρης ανευθυνότητα από όσους προσπαθούν να κρατηθούν πολιτικά ζωντανοί, αρνούμενοι να παραδεχθούν ότι μέσα σε 1 μόλις χρόνο ο Δήμος έχει αλλάξει πλήρως εικόνα προς το καλλίτερο, έχει ξεκινήσει να δημοπρατεί σημαντικά έργα, έχει βγει από την αφάνεια και τη στασιμότητα, έχει προσαρμοστεί στη νέα εποχή και έχει αφήσει εντελώς πίσω του τον αναχρονισμό των λίγων οπαδών του παλαιοκομματισμού».
Τα μέλη του συνδυασμού τοποθετήθηκαν για όλα τα τρέχοντα ζητήματα, ενώ αποφασίστηκε ότι η δημόσια έκθεση πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής θα γίνει μέχρι το τέλος του χρόνου και θα αφορά την περίοδο από την 01/09/2014. Για την ημέρα του απολογισμού θα υπάρξει σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Επισημαίνεται ότι ο απελθών Δήμαρχος κ. Κουκούλης, κατά τις 2 δημοτικές περιόδους της θητείας του, πραγματοποίησε δημόσιο απολογισμό μόνο μία φορά, ενώ είναι υποχρεωτικό να γίνεται κάθε χρόνο, παράλειψη που ήδη ελέγχεται από τις αρμόδιες Αρχές.
Μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος ενημέρωσε για την πορεία εκτέλεσης των έργων που είτε έχουν ξεκινήσει και ολοκληρώθηκαν, είτε ολοκληρώνονται άμεσα, είτε έχουν συμβασιοποιηθεί και θα ολοκληρωθούν μέσα στους επόμενους μήνες. Έδωσε έμφαση στις πολλές δημοπρασίες που έγιναν τους τελευταίους μήνες, οι οποίες δίνουν θετική εικόνα για το Δήμο, καθώς και στις δημόσιες προσκλήσεις υποβολής προσφορών που άλλαξαν εντελώς την εντύπωση αδιαφάνειας που κυριαρχούσε επί σειράν ετών.
Αναλυτική ενημέρωση έγινε και για τα αποτελέσματα της επίσκεψης στην Ελβετία αλλά και για τις δράσεις του Δήμου για τον τουρισμό, με την έκδοση νέου σύγχρονου έντυπου υλικού και τη στοχευμένη συμμετοχή σε εκθέσεις στο εξωτερικό.
Ο Δήμαρχος εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς όλο το προσωπικό του Δήμου, το οποίο παρά την αυξημένη γραφειοκρατία, τον κρατικό παραλογισμό και την πολυνομία, ανταποκρίνεται στα καθήκοντά του με υψηλό αίσθημα ευθύνης. Ανακοίνωσε μάλιστα ότι ασκεί τεράστια πίεση στο Υπουργείο Εσωτερικών προκειμένου να εγκριθεί η πρόσληψη μόνιμων υπαλλήλων στο Δήμο με στόχο την δημιουργία αυτόνομης τεχνικής υπηρεσίας και υπηρεσίας δόμησης.
Αναφορικά με την Αναπτυξιακή Εταιρεία, Διευθύνουσα Σύμβουλος ανέλαβε η Αντιπρόεδρος κα. Μελίνα Μαρουλίδου.
Τέλος, ανέφερε ότι προσκλήθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο να επισκεφθεί τις Βρυξέλλες μαζί με άλλους νέους σε ηλικία Δημάρχους από νησιά της Ελλάδας προκειμένου να θέσει στα θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης τα ειδικά ζητήματα των νησιών και να προτείνει σχετικές λύσεις. Το ταξίδι θα γίνει από 7 μέχρι 10 Δεκεμβρίου.
Κλείνοντας, ο Δήμαρχος έκανε ιδιαίτερη μνεία στις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δήμο, για τις οποίες κινήθηκαν ήδη οι διαδικασίες αναγκαστικής είσπραξης και δεσμεύσεων ΑΦΜ, κάτι που είναι υποχρεωτικό από το Νόμο.
Ο συνδυασμός, με άρρηκτη ενότητα, σύμπνοια και ειλικρινή συνεργασία, συνεχίζει το έργο του για το καλό του τόπου και θα συνεχίσει να λέει στον κυθηραϊκό λαό την αλήθεια, απαλλαγμένη από το ψεύδος και τις ανέφικτες υποσχέσεις που επί χρόνια υποβάθμισαν την τοπική πολιτική ζωή.

Διαδραστικός χάρτης μας ενημερώνει για 50 μνημεία πολιτισμού ανά τον κόσμο που κινδυνεύουν να χαθούν

Το World Monuments Fund είναι μια Μη Κυβερνητική Οργάνωση που ιδρύθηκε το 1965 από ιδιώτες που εξέφρασαν έντονη ανησυχία για την καταστροφή καλλιτεχνικών θησαυρών ανά τον κόσμο.

Εδώ και 20 χρόνια όμως επέκτεινε τη δραστηριότητα του, εγκαινιάζοντας ένα νέο παγκόσμιου βεληνεκούς πρόγραμμα, το World Monuments Watch που με τη σειρά του έρχεται να εντοπίσει τουs κινδύνους που διατρέχουν χώροι πολιτιστικής κληρονομιάς και να φροντίσει για τη χρηματοδότησή τους και την παροχή της απαραίτητης τεχνικής υποστήριξης για τη συντήρηση και διατήρησή τους.

Τώρα, δόθηκε στη δημοσιότητα η έκθεση για το 2016 στην οποία περιλαμβάνονται 50 μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς σε 36 χώρες ενώ μπορείτε να δείτε και ενημερωθείτε για όλα τα μνημεία που βρίσκονται σε κίνδυνο σε αυτό τον χρηστικό διαδραστικό χάρτη. Πατώντας πάνω στις σημαίες που εμφανίζονται σε κάθε χώρα εμφανίζονται φωτογραφίες και στοιχεία για το αντίστοιχο μνημείο.
Μεταξύ αυτών και η αρχαία πόλη που βρίσκεται «βυθισμένη» κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας και μεταξύ της νησίδας Παυλοπέτρι και της ομώνυμης παραλίας στη Λακωνία. Υπολογίζεται πως χτίστηκε πριν από περίπου 5.000χρόνια και θεωρείται μοναδική στο είδος της αφού έχει συγκεκριμένο σχέδιο με δρόμους, κτίρια και νεκροταφείο. Ανακαλύφθηκε το 1967 από τον Nicholas Flemming και χαρτογραφήθηκε το 1968 από ομάδα του πανεπιστημίου του Κέμπριτζ.
Συνολικά υπάρχουν 15 κτίρια σε βάθος 3 με 4 μέτρων και οι πρόσφατες έρευνες αποκάλυψαν πως η πόλη έχει έκταση 9στρ. Πιθανολογείται ότι η πόλη βυθίστηκε το 1000 π.Χ. γεγονός που εκτιμάται πως βοήθησε να διατηρηθούν τα σημερινά ευρήματα εφόσον δεν χτίστηκε ξανά. Παρά το γεγονός της φυσικής καταστροφής από το νερό με την πάροδο των αιώνων, η διάταξη της πόλης είναι όπως ήταν πριν από χιλιάδες χρόνια.
Σύμφωνα όμως με το World Monuments Watch η πόλη κινδυνεύει από την μόλυνση και τη διέλευση μεγάλωνα πλοίων.
-----------------------------------
Πηγή:   huffingtonpost.gr
-----------------------------------

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ & ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ

Κύθηρα, 16/10/2015

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Αγαπητοί γονείς,
Σε συνέχεια των ενεργειών μας και μετά από συνάντηση των Δ.Σ. των δύο Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Γυμνασίου & Λυκείου, σήμερα Παρασκευή 16/10/2015, σας ενημερώνουμε  σχετικά με το θέμα της μεταφοράς των μαθητών – και σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση που έχουν οι Σύλλογοί μας- ότι, μετά από αλλαγές και διορθώσεις που έγιναν : 
1. Το δρομολόγιο του Καλάμου μπορεί να λειτουργήσει με παράταση της περυσινής σύμβασης από την Περιφέρεια, σε συνεννόηση με τον μεταφορέα, ακόμη και από την Δευτέρα 19/10/2015.
2. Το εναπομείναν δρομολόγιο λεωφορείου από Μητάτα επαναπροκηρύχθηκε από την Περιφέρεια, χθες Πέμπτη 15/10/2015, με καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης δικαιολογητικών την Πέμπτη 22/10/2015. Κι αυτό έγινε, λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος από μεταφορείς να συμμετέχουν στον πρώτο διαγωνισμό του Ιούνιου του 2015!
Παρακαλούνται οι γονείς των παιδιών, που δεν εξυπηρετούνται για τη μεταφορά των παιδιών τους, να επικοινωνήσουν  άμεσα με τους Διευθυντές του Γυμνασίου και του Λυκείου, προκειμένου να βρεθεί προσωρινή λύση.
Σημειωτέον δε, ότι υπάρχει δυνατότητα χιλιομετρικής αποζημίωσης για τους γονείς που μεταφέρουν μόνοι τους τα παιδιά τους. Ήδη, γονείς έχουν πάρει χρήματα για την περυσινή χρονιά.
Σχετικά με το θέμα της έλλειψης καθηγητών στα δύο Σχολεία, σας ενημερώνουμε, ότι έχουν ήδη καλυφθεί τα περισσότερα κενά και αναμένεται να καλυφθούν άμεσα και τα υπόλοιπα.
Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση.
Εκ μέρους των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων
Γυμνασίου και Λυκείου Κυθήρων
ΟΙ  ΠΡΟΕΔΡΟΙ
Βασιλική Φριλίγκου              Γιάννα Καραβοκύρη

ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΟΥ

Άλλοτε η σχέση μας με το αλφάβητο ήταν εντελώς διαφορετική, διότι τα γράμματα τα χαϊδεύαμε και ζούσαμε το κείμενο, είτε γράφαμε ιδιωτική επιστολή, είτε συνταγή μαγειρικής, είτε τα μαθήματα του σχολείου και προσπαθούσαμε να παρουσιάσομε ένα όσο το δυνατόν ευπρόσωπο κείμενο. Εξ άλλου οι Έλληνες έχομε μεγάλη παράδοση στην καλλιγραφία. Μέχρι τη δεκαετία του ’70 υπήρχε στα Δημοτικά υποχρεωτικό μάθημα καλλιγραφίας–ιχνογραφίας, ένα μάθημα γεμάτο τέχνη και καλαισθησία, για το οποίο απαραίτητη ήταν η χρήση κονδυλοφόρου και μελάνης, που μέσα σε ειδικά μπουκαλάκια τοποθετούνταν σε μια ειδική τρύπα του ξύλινου θρανίου. Ο δάσκαλος απαιτούσε αυστηρά αρμονία γραμμάτων και το εκπαιδευτικό σύστημα είχε αναδείξει τη γραφή σε μία από τις καλές τέχνες. Σήμερα άλλαξε η σχέση του ανθρώπου με το αλφάβητο, η καλλιγραφία ξεχάστηκε και η παραδοσιακή γραφή, που κάποτε ήταν ιεροτελεστία, περιορίστηκε. Σήμερα οι άνθρωποι επικοινωνούν ηλεκτρονικά και πατούν τα πλήκτρα με ταχύτητα αστραπής, ενώ τα παλιά καλλιγραφημένα τετράδια είναι νοσταλγικά κατάλοιπα ενός ξεπερασμένου πλέον εκπαιδευτικού συστήματος, το οποίο επέβαλε αυστηρές τιμωρίες προς χάριν της ορθής και καλής γραφής. Είναι γνωστό το Βυζαντινό μαθητικό τραγούδι που έλεγαν οι μαθητές όταν άρχιζαν να γράφουν «άρξον χειρ μου αγαθή, γράψον γράμματα καλά, μη δαρθής, μην παιδευθής και εις τον φόρον εντραπής»

Πηγή 

Eleni Harou





ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ-ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΥΘΗΡΙΩΝ ΑΛΙΜΟΥ "Η ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ"


ADELIN WEB TV."ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΙ"ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΜΗΝΟΣ.15/10/2015

Καλεσμένος μας ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Κυθήρων ο κ. Γιώργος Κομηνός.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΟΤΑΜΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΟΤΑΜΟΥ

ΠΟΤΑΜΟΣ ΚΥΘΗΡΑ 80200

ΤΗΛ.2736033476

FAX.2736033404

e-mail .agrosynpotamou@yahoo.gr                                                                 











                                                             ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ





 Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΤΡΑΧ ELECTRIC 3 (ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΕΛΑΙΟΡΑΒΔΙΣΤΙΚΟ)


ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 18/10/2015 ΚΑΙ ΩΡΑ 12.00μμ ΣΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΚΥΘΗΡΩΝ


ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ "ΠΡΟΒΕΤΖΑ" (κ.ΠΑΝΑΡΕΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ).







                                                                                                             


                                                                                           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                                                                                          ΣΟΥΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Δελτίο Τύπου - 15/10/2015 - Σύσκεψη για τον τουρισμό

Διευρυμένη σύσκεψη με πρωτοβουλία του Δημάρχου έγινε την Πέμπτη 15/10 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα τον τουρισμό και την προετοιμασία του νησιού ενόψει της ερχόμενης τουριστικής περιόδου. Στη συνεδρίαση συμμετείχαν ο Πρόεδρος, η Αντιπρόεδρος και Μέλη της Τουριστικής Επιτροπής, Πρόεδροι και Εκπρόσωποι των Τοπικών Κοινοτήτων και εκπρόσωποι των συλλογικών φορέων του τουρισμού στο νησί. Θα ακολουθήσουν και άλλες ανάλογες συναντήσεις στο προσεχές μέλλον.
Ο κ. Δήμαρχος παρείχε πλήρη ενημέρωση σχετικά με τα ζητήματα που κατά καιρούς έχουν τεθεί στη Δημοτική Αρχή από φορείς και παράγοντες του τουρισμού και ζήτησε τη συστράτευση όλων προκειμένου το νησί να μη δείχνει την εικόνα ενός κλειστού προορισμού (closed destination) κατά τους μήνες Ιούνιο και Σεπτέμβριο.
Το διαρκές αίτημα για επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου δεν θα κατακτηθεί αν και οι ίδιοι οι επαγγελματίες δεν επενδύσουν (έστω και με απώλειες για το πρώτο χρονικό διάστημα, εξάλλου αυτό σημαίνει επένδυση), προκειμένου το νησί και τα καταστήματά του να είναι έτοιμα να υποδεχθούν τους επισκέπτες τουλάχιστον από 1 Ιουνίου μέχρι και 30 Σεπτεμβρίου και όχι μόνο για τον Αύγουστο, που έτσι και αλλιώς είναι ένας μήνας πλήρους τουριστικής ανάπτυξης.
Ο Δήμος Κυθήρων θα συνεχίσει να ασκεί πίεση για την επίλυση σημαντικών ζητημάτων που έχουν τεθεί κατά καιρούς στον τομέα του τουρισμού, και παράλληλα θα συνεχίσει την προσπάθεια βελτίωσης των υποδομών, όπως η καθαριότητα, οι πινακίδες σήμανσης, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, οι συντηρήσεις των δρόμων προς τις παραλίες και η σταθερότητα των δρομολογίων, αλλά και οι μεγάλες υποδομές που εξελίσσονται δυναμικά με συνεχείς δημοπρασίες σημαντικών έργων που έχουν άμεσο αντίκτυπο και στον τουρισμό.
Θα ακολουθήσει ανοικτή επιστολή του κ. Δημάρχου προς τους επαγγελματίες και φορείς του τουρισμού, όπως συμφωνήθηκε στη σύσκεψη.
--------------------------
Πηγή:  kythira.gr
--------------------------

Ημερίδα για την Μετανάστευση στην Αίγινα

Τις θέσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών για την Μετανάστευση, παρουσίασε ο κ. Σπύρος Σπυρίδων (EPP/CoR) στην ημερίδα που οργάνωσαν οι Ενώσεις Δήμων & Δημάρχων Αττικής, στο νησί της Αίγινας.

Στην ομιλία του ο κ. Σπυρίδων αναφέρθηκε στις διαστάσεις που έχει πάρει η ανθρωπιστική αυτή κρίση, ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες.
 
Στην συνέχεια ανέδειξε τον ουσιώδη ρόλο των Δήμων, των Περιφερειών και γενικά των τοπικών κοινωνιών, τόσο κατά την υποδοχή των προσφύγων και των μεταναστών στην είσοδο, όσο και κατά την ενσωμάτωση τους στους τελικούς προορισμούς. 
Καταλήγοντας επεσήμανε  ότι για να μπορέσουμε να διαχειριστούμε αυτή την έξαρση της μετανάστευσης αποτελεσματικά, με σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια, όπως οι αξίες, ο πολιτισμός και η ιστορία της Ευρώπης επιβάλλουν, απαιτείται μια καλά σχεδιασμένη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα, ανάλογη εκπαίδευση-τεχνογνωσία και οι απαραίτητοι οικονομικοί πόροι για το σκοπό αυτό.
Όσο δε αφορά την Ελλάδα, και ιδιαίτερα τα ανατολικά νησιά του Αιγαίου που σηκώνουν το βάρος των μεταναστευτικών ροών, τόνισε ότι η γείτονα χώρα Τουρκία, έχει εκ των πραγμάτων καθοριστικό ρόλο, και ο βαθμός αλληλεγγύης απέναντι στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρωπαϊκή Ένωση, θα αξιολογηθεί από τον υπεύθυνη στάση που θα δείξει τις κρίσιμες αυτές στιγμές.

Στο πάνελ για την μετανάστευση εκτός του κ. Σπύρου Σπυρίδωνα, έλαβαν μέρος ο καθηγητής εγκληματολογίας και πρώην υπουργός κ. Ιωάννης Πανούσης, καθώς και ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου στην Ελλάδα κύριος Λεωνίδας Αντωνακόπουλος. Παρεμβάσεις στο θέμα έκαναν επίσης αρκετοί παράγοντες της αυτοδιοίκησης.

6ος Δρομος Σεμπρεβίβας - Κυριακή 25/10/2015

Ο δρόμος της σεμπρεβίβας είναι πλέον θεσμός στα Κύθηρα, το όμορφο νησί της Αφροδίτης. Στην 6η διοργάνωσή του οι αθλητές αναμένεται να ξεπεράσουν τις 130 συμμετοχές ...

Η διοργάνωση του αγώνα γίνεται από το δραστήριο Ναυτικό Όμιλο Κυθήρων και οι αποστάσεις που θα διανυθούν είναι 6 και 10 χλμ ενώ τα μικρά παιδιά θα τρέξουν σε ένα fun run 3 χλμ.

Η συμμετοχή όλων των αθλητών είναι δωρεάν.





Ωρα εκκίνησης : 11.00 πμ.
Κλείσιμο εγγραφων: 10.45 πμ.
Εκκίνηση - Τερματισμός : γήπεδο ποδοσφαίρου - Λιβάδι Κυθήρων


Οι κατηγορίες που θα βραβευθούν είναι:


6 χλμ. 1999-2002 αγόρια κ' κορίτσια
6 χλμ. 1997-1998 αγόρια κ' κορίτσια
6 χλμ. 1995-1996 αγόρια κ' κορίτσια
6 χλμ. ανδρών κ’ γυναικών
10 χλμ. ανδρών κ’ γυναικών


Οι 3 νικητές σε κάθε κατηγορία θα λάβουν κύπελλα και δωροεπιταγές από τα καταστήματα της περιοχής. Επίσης, όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν μετάλλιο, δίπλωμα και αναμνηστικό t-shirt ενώ θα κληρωθούν και 2 mountain ποδήλατα. Μετά τον αγώνα θα υπάρχει μπουφέ με πίτσα και αναψυκτικά για όλους τους παρευρισκόμενους !!!!


Για να πραγματοποιηθεί μια απονομή είναι απαραίτητη προϋπόθεση η συμμετοχή τουλάχιστον 5 αθλητών σε κάθε κατηγορία.


Όλο το κόστος της διοργάνωσης καλύπτεται από χορηγίες ιδιωτών ...


Δηλώσεις συμμετοχής τη μέρα του αγώνα εως 10.45 πμ ή με sms στο 6932042066 στέλνοντας ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ, διαδρομή συμμετοχής (3 ή 5 ή 10). πχ . ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, 1995, 10 χλμ.


Θα χαρούμε να συντρέξουμε μαζί σας... στο δρόμο της Σεμπρεβίβας .... το λουλούδι που ζει για πάντα!!!!


Για περισσότερες πληροφορίες στο 6932-042066 Κώστας Μπέλμπας
-------------------------
Κώστας Μπέλμπας
-------------------------