Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

4ος ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ ΚΥΘΗΡΑ 20/8/2015

4ος ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ ΚΥΘΗΡΑ 20/8/2015
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΝ ΣΩΜΑΤΕΙΟΝ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ
ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Δ΄.Κ.Ο.Σ.Ε.
ΛΕΙΒΑΔΙ ΚΥΘΗΡΩΝ Τ.Κ. 80 100
ΑΦΜ 090100437
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι το κλιμάκιο που αναμενόταν από το Δασαρχείο Πειραιά για υπογραφή των αδειών θήρας και για τις εξετάσεις των νέων κυνηγών, ακύρωσε την επίσκεψη του στο νησί, λόγο μη έγκρισης της πίστωσης για την μετάβαση τους στο νησί.
Αναγκαστικά λοιπόν οι άδειες θα αποστέλλονται για υπογραφή στον Πειραιά. Όσες άδειες έχουν κατατεθεί στο Σύλλογο μέχρι και την Δευτέρα 24/8/2015 θα σταλούν την επομένη. Επίσης όσοι έχουν αφήσει τις άδειες τους στο Σύλλογο και λείπουν δικαιολογητικά που δεν έχουν προσκομιστεί μέχρι την Δευτέρα 24/8, δεν θα αποσταλούν.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΡΩΤΟΝΟΤΑΡΙΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΥ Κ.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ !!!! Ο ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ Κ.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 04 ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 06 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015.
ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΠΟ 19.00-20.30
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΠΟ 09.30 -13.30 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΠΟ 17.30 -20.30
ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙ ΑΠΟ 09.30-13.00

ΒΑΤΙΚΑ.Η ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ NATURA 2000 ΛΙΜΝΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ "ΠΑΥΛΟΠΕΤΡΙ" ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ

Η ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ NATURA 2000 ΛΙΜΝΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ "ΠΑΥΛΟΠΕΤΡΙ" ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ : Μην σας φαίνεται υπερβολικός ο τίτλος έτσι είναι. Η κάμερα του Radio Adelin βρέθηκε μετά από πολλά τηλεφωνήματα φίλων του σταθμού, στο σημείο της λίμνης Στρογγύλης και στους αρχαιολογικούς τάφους του Παυλοπέτρι και κατέγραψε εικόνες θλίψης. Ένας τόπος θησαυρός.Δυστυχώς σήμερα αντικρίσαμε εικόνες απείρου κάλλους. Τροχοβίλλες παρκαρισμένες πάνω στον αρχαιολογικό χώρο ανάμεσα στα δέντρα του προστατευόμενου κέδρου ,με απλωμένα τραπεζοκαθίσματα γκαζιέρες ,κατσαρόλες ,και φυσικά πολλά σκουπίδια ! Να υπενθυμίσουμε ότι ο νόμος απαγορεύει οποιαδήποτε δραστηριότητα σε ακτίνα 500 μέτρων από σηματοδοτημένο αρχαιολογικό χώρο. Όπου κι αν περπατήσεις μέσα σε αμμοθίνες ,δέντρα ,θάμνους ακόμα και μέσα στους τάφους πεταμένα μπουκάλια και τενεκεδάκια απο μπύρες αναψυκτικά ,χαρτί ¨"πατημένο" μετά από χρήση αφόδευσης ,σαγιονάρες και ακόμα πεταμένες συσκευασίες από καθαριστικά χημικών τουαλετών. Η αδιαφορία κάποιων και η ασυδοσία των υπολοίπων κάνανε δρόμο την μόνη είσοδο νερού θαλάσσης προς την λίμνη απομονώνοντας έτσι τον βιότοπο και καταδικάζοντας σε θάνατο την λίμνη. Τα λιγοστά πουλιά που είδαμε ταράζονται συνεχώς από τις μηχανές των αυτοκινήτων και το βράδυ από τα φώτα αυτών που έστησαν το "χωριό" τους εκεί με την ανοχή και αδιαφορία των αρμόδιων φορέων. Κάτοικοι αγανακτισμένοι μας είπαν ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει δεν υπάρχει έλεγχος ούτε σεβασμός . Δεκάδες αυτοκίνητα παρκαρισμένα στο υποτιθέμενο"πάρκιγκ" χωρίς ούτε ένα κάδο απορριμάτων χωρίς καμία πινακίδα ενημέρωσης ότι ο χώρος είναι Natura άρα προστατευόμενος. Πάνω στην παραλία δίπλα στη θάλασσα ,στο κύμα, αυτοκίνητα παρκαρισμένα ,μετατρέψανε το τοπίο σε χώρο" μπάτε σκύλοι αλέστε".Είναι θλιβερό πάνω σε μια βυθισμένη πολιτεία χιλιάδων ετών με τόσες ιστορικές αναφορές, σε μια λιμνοθάλασσα ένας βιότοπος, να καταδικάζονται και από θησαυρό να μετατρέπονται σε κάρβουνο.ADELIN 107,3 FM WEB TV ΚΥΘΗΡΑ

Το ΠΑΣΟΚ Λακωνίας απαντάει στον ΣΥΡΙΖΑ για το Γρηγοράκο

Απάντηση σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Λακωνίας σχετικά με επικρίσεις κατά του πρώην υφυπουργού Υγείας και βουλευτή Λεωνίδα Γρηγοράκου, εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ Λακωνίας.

"Το γραφείο τύπου του Υπουργείου Υγείας που προσφάτως “ανέλαβε” η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Λακωνίας, εξέδωσε μια ανακοίνωση για τον βουλευτή Λακωνίας  του ΠΑΣΟΚ και πρώην Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κύριο Λεωνίδα Γρηγοράκο, με την οποία επιχείρησε - μάταια βέβαια -  να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα και γενικότερα να απαξιώσει και να υποβαθμίσει την προσφορά του βουλευτή μας στον νομό. 

Γρηγοράκος: Η χώρα χρειάζεται μια κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας

Σημεία συνέντευξης του Γραμματέα της Κ.Ο ΠΑΣΟΚ και βουλευτή νομού Λακωνίας κ. Λεωνίδα Γρηγοράκου στον Ρ/Σ Alpha 989 και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Αλφιέρη

Σχετικά με τις εκλογές

Τα νέα φαινόμενα της πολιτικής στην Ελλάδα είναι η κυβέρνηση να κυβερνά με την βοήθεια της αντιπολίτευσης.

Η κυβέρνηση έβγαλε άχρηστο το δημοψήφισμα όπως είναι άχρηστες και οι εκλογές που θα γίνουν.

Το δημοψήφισμα του Ιουλίου δεν έδωσε καμία λύση, ούτε είπε κάτι περισσότερο από αυτά που ξέραμε και αν είπε κάτι, κάποιοι δεν το διάβασαν καλά.

Οι εκλογές που έρχονται, σε τι θα χρησιμεύσουν στον Ελληνικό λαό, τι θα προσφέρουν στον Ελληνικό λαό που δεν έχει σήμερα; Τίποτα.

Ο πρωθυπουργός μέσω των εκλογών θέλει να προσφέρει στον εαυτό του, διότι κοιτάει το κόμμα του και όχι την χώρα.

Η χώρα θα οδηγηθεί πάλι σε υστέρηση εσόδων αν πάμε σε εκλογές.

Έχασε το τσαντάκι του στην Μονεμβάσια με πολύτιμα έγγραφα… Κοινοποίηση

Ο κ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ κάτοικος ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ έχασε στη ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ ΤΣΑΝΤΑΚΙ με όλα του τα ΕΓΓΡΑΦΑ, ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ, ΚΑΡΤΕΣ, ΧΡΗΜΑΤΑ.
Αν κάποιος βρεί κάτι να τo παραδώσει στο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ.

πηγή .report24.gr

Ο ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟ Κ.ΑΡΗ ΤΣΑΡΑΒΟΠΟΥΛΟ

Ανήμερα της εορτής του Πολιούχου των Αντικυθήρων τιμήσαμε ως Δήμος Κυθήρων και Αντικυθήρων τον Αρχαιολόγο και Ανασκαφέα κ. Άρη Τσαραβόπουλο που φέτος συμπλήρωσε 15 χρόνια συνεχούς εθελοντικής ανασκαφικής δραστηριότητας στα Αντικύθηρα. Τον καλέσαμε ως Κοινότητα Αντικυθήρων το 2000, έκτοτε το νησί τον στηρίζει δυναμικά στο έργο του και μέχρι σήμερα έχει ανασύρει πολλές άγνωστες πτυχές της ιστορίας του νησιού. Η ανασκαφή των Αντικυθήρων δεν έχει κοστίσει ούτε 1 Ευρώ στο Ελληνικό Κράτος εδώ και 15 χρόνια, γίνεται στη βάση του εθελοντισμού και της αγάπης των συμμετεχόντων για την επιστήμη και την έρευνα και αποτελεί μια ανασκαφή πρότυπο που το αρμόδιο Υπουργείο οφείλει να στηρίξει. Άρη σε ευχαριστούμε!
Πηγή 
Stratos Charchalakis