Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

ΚΥΘΗΡΑ.21/5/1949: Εκδρομή Δημοτικού Σχολείου Ποταμού στο Μυλοπόταμο

ΑΒΛΕΜΟΝ Ν.Ε ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Εύγε άξιε παπά! Ο μητροπολίτης Κυθήρων και Αντικυθήρων Σεραφείμ δίνει σπίτια και κτήματα σε πολύτεκνες οικογένειες!

Σπίτια και κτήματα σε πολύτεκνες οικογένειες που ασφυκτιούν στην Αθήνα και έχουνε πρόβλημα βιοποριστικό δίνει αυτός ο άξιος ιεράρχης για να γεμίσει τα νησιά των Κυθήρων και Αντικυθήρων με παιδιά. Δεν υπάρχουν λόγια. Αυτός είναι έλληνας, ορθόδοξος χριστιανός πραγματικός.

ΠΗΓΗ https://olympia.gr

ΚΛΑΔΙ ΕΣΠΑΣΕ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΔΥΝΑΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ


Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στο Νησί των Κυθήρων έχουν δημιουργήσει προβλήματα,εκτός απο τις ακτοπλοικές συγκοινωνίες,καθώς το πλοίο "Ιονίς"παραμένει δεμένο στο λιμάνι του Καστελλίου.
Το μεσημέρι ο δυνατός άνεμος έσπασε κλαδί πεύκου στον κεντρικό δρόμο Ποταμού Αγίας Πελαγίας το οποίο κόπηκε και απομακρύνθηκε και αυτή τη φορά απο τους πυροσβέστες του τοπικού κλιμακίου που έσπευσαν στο σημείο με ενα όχημα,νωρίτερα σήμερα το πρωί έκοψαν και απομάκρυναν άλλο επικίνδυνο δέντρο απο τον χώρο του δημοτικού σχολείου του Ποταμού. 
adelin 107,3 fn





ΠΤΩΣΗ ΔΕΝΤΡΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΘΥΕΛΛΩΔΩΝ ΑΝΕΜΩΝ



Η ένταση των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στα Κύθηρα προκάλεσε πτώση δέντρου στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Ποταμού,κατά τις πρωινές ώρες της Πέμπτης 18 Ιανουαρίου 2017.
Με την συνδρομή και την πολύτιμη βοήθεια του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Κυθήρων με ενα όχημα και 2 πυροσβέστες έγινε η κοπή του δέντρου με την χρήση αλυσοπρίονου, και η απομάκρυνση του απο το προαύλιο.

Η προηγούμενη φορά που σημειώθηκε πτώση δέντρου στον ίδιο χώρο ήταν την 1η Δεκεμβρίου του 2017 διαβάστε εδώ. http://adelinfm.blogspot.gr/2017/12/blog-post_17.html