Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

«ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΡΕΟΠΟΛΗΣ»



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


«ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΡΕΟΠΟΛΗΣ»

Το Κέντρο Υγείας Αρεόπολης ίδρυσε πριν από πέντε χρόνια τη δική του Τράπεζα Αίματος, με σκοπό τη δημιουργία επαρκούς αποθέματος αίματος για τις ανάγκες των μελών της (και όχι μόνο).
Από το 2011  έως σήμερα εξυπηρετήθηκε ένας σημαντικός αριθμός συμπατριωτών μας που είχε άμεση ανάγκη για αίμα.
Συνεχίζοντας την προσπάθεια αυτή, το Κέντρο Υγείας Αρεόπολης & ο Δήμος Ανατολικής Μάνης σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας, διοργανώνουν την 10η Εθελοντική Αιμοδοσία, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016 και ώρα 17:00 - 20:οο στο Κέντρο Υγείας.
Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία.


Με εκτίμηση,
Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΑΡΕΟΠΟΛΗΣ



Dr.  Ανάργυρος Δ. Μαριόλης

ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΑΙΟΚΟΜΙΑ

Στην ημερίδα με θέμα «Βελτιώνουμε το εισόδημα και την απασχόληση, αξιοποιώντας την αγροτική μας γη», μίλησε ο  κος Σπύρος Σπυρίδων την Κυριακή 10/07/2016.
Την ημερίδα συνδιοργάνωσε ο διακρατικός σύνδεσμος «Εύξεινη Πόλη», στην οποία ο κος Σπυρίδων είναι πρόεδρος και ο Δήμος Μεσολογγίου με επιμέλεια του Δημάρχου κου Καραπάνου.

Το θέμα ήταν η ανάδειξη  των οικονομικών πλεονεκτημάτων από την καλλιέργεια και την μεταποίηση αρωματικών φυτών, καθώς και της ελαιοκομίας.

Ειδικοί ομιλητές για τα θέματα αυτά ήταν:
Η Δρ Μαλούπα Ελένη, Γεωπόνος – Ερευνήτρια – Διευθύντρια της ΕΛΓΟ, ο επίκουρος καθηγητής της ΑΣ.ΠΡΙ.ΤΕ κος Ανδρέας Οικονόμου, ο Γεωπόνος- ερευνητής- Συγγραφέας κος Γεώργιος Κωστελένος  και ο Δρ της Γεωπονικής Σχολής του ΑΠΘ  κος Χρήστος Λάκης.

“Η μάχη στον πρωτογενή τομέα θα δοθεί στην ποιότητα των παραγομένων προϊόντων μας, στην καινοτομία και στην αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων, που μας χάρισε απλόχερα η φύση.   Τα ελληνικά αρωματικά φυτά και η πληθώρα των παρασκευασμάτων που προκείπτουν από αυτά  (ιατρικά, καλλυντικά κ.α.) μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά το αγροτικό εισόδημα και να δημιουργήσουν ανταγωνιστική εξωστρέφεια, τόσο στον πρωτογενή τομέα, όσο και στην μεταποίηση”  δήλωσε κατά την λήξη του συνεδρίου ο κος Σπυρίδων.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΟΤΑΜΟΥ.ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΟΤΑΜΟΥ

ΠΟΤΑΜΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ                                                               

ΤΚ 80200                                                                                              

ΤΗΛ. 27360-33476                                                                                                                           

FAX. 2736033404                                                                


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΡΕΝΤΟΥ ΜΑΡΙΑ





                                                       ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΕΚΑΝΑΝ



ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΙΑΙΑΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ 2016



(Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ) ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ   ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΜΑΣ  ΣΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ

ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ :

1.  ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΕΝΙΑΙΑΣ 2016

2.ΤΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ (ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ)

3.ΤΟ ΕΛΓΑ

·      ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ  ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ

ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΑΓΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ.

·      ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΤΑ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΠΙΣΩ  ΣΤΗΝ ΕΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΑΣ.

   




ΛΑΚΩΝΙΑ.Αντίστροφη μέτρηση για το 1o Laconia Summer Basketour



Δελτίο Τύπου Νο 2
Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016
Αντίστροφη μέτρηση
για το 1
o Laconia Summer Basketour
Λιγότερες από εικοσιπέντε μέρες απομένουν για το πρώτο τζάμπολ του Laconia Summer Basketour, που θα διεξαχθεί στον Δήμο Μονεμβασιάς, από τις 8 έως τις 13 Αυγούστου 2016. Με σύνθημα «Βάζουμε καλάθι στον παιδικό καρκίνο», θα αγωνιστούν όλοι οι συμμετέχοντες, καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθεί υπέρ του συλλόγου ΦΛΟΓΑ. Την επίσημη αμφίεσή του ετοιμάζεται να φορέσει και το νεόκτιστο Κλειστό των Μολάων που στεγάζεται στο τοπικό Γυμνάσιο και είναι χωρητικότητας 300 και πλέον ατόμων. Το venue της διοργάνωσης που θα φιλοξενήσει όλους τους αγώνες του Πρωταθλήματος 5on5 και το Final Four του 3on3, εγκαινιάστηκε στις 27/12/2014 και αποτελεί το στολίδι της περιοχής.
«Η αγκαλιά της Περιφέρειας Πελοποννήσου, η πάντα θετική διάθεση του οικοδεσπότη Δήμου της Μονεμβασιάς, η εργατικότητα των ανθρώπων του Α.Π.Ο.Ε.Λ. Μολάων, αλλά και το πάθος του Γιώργου Ψιάκη και του Αλέξανδρου Τσάκωνα εγγυώνται την επιτυχία της διοργάνωσης», λόγια του ειδικού γραμματέα του ΔΣ της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π., Μιχάλη Βακαλόπουλου.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π., Ιωάννης Κουτραφούρης τονίζει: «Το άθλημά μας προσελκύει πλήθος παιδιών από τις πολύ μικρές ηλικίες και αυτή η αυθόρμητη και αθρόα προσέλευση, μεγαλώνει τη δική μας υποχρέωση να τους παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες».
«Μία καλοδουλεμένη όπως φαίνεται διοργάνωση έρχεται να προβάλει ακόμα περισσότερο το άθλημα του μπάσκετ και με την βοήθεια όλων των τοπικών φορέων που είναι αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια, ευελπιστούμε να κάνουμε τον κόσμο να αγαπήσει ακόμα περισσότερο τον αθλητισμό», αναφέρει ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Μολάων, Γιάννης Φαφλιάς.
Τέλος από πλευράς των χορηγών ο διευθύνων σύμβουλος της Biogreco, Μπάμπης Λύρας, δηλώνει: «Θεωρήσαμε καθήκον μας να σταθούμε δίπλα σε προσπάθειες που ξεχωρίζουν έστω και αν δεν είναι στο άμεσο πλαίσιο των δραστηριοτήτων μας».
Χορηγοί του Laconia Summer Basketour είναι οι: Attica Wealth, Biogreco, Petra Summer Club, Pricess Kyniska Suites, Hotel Lazareto, Enetiko Café Coctail Bar, Ημίχρονο Σπορ, Οπτικά Κότσαλης, Tzante Restaurant, Cafe.
Το Laconia Summer Basketour συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Μονεμβασιάς και τον αθλητικό σύλλογο ΑΠΟΕΛ, με την στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.


 

ΥΓ 2. Για οποιαδήποτε πληροφορία, 6974556145