Σάββατο 12 Μαΐου 2018

Η Κυθηραικη ομάδα Ed Parker's Kenpo Karate, ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ 14 μετάλλια: 4 χρυσά 6 αργυρά και 6 χάλκινα.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Η Κυθηραικη ομάδα Ed Parker's Kenpo Karate, συμμετείχε στο 18ο Παγκόσμιο Συνέδριο Αυτοάμυνας World Kobudo Federation, με 11 αθλητές κατακτώντας 14 μετάλλια: 4 χρυσά 6 αργυρά και 6 χάλκινα.
Αναφέρουμε τους αθλητές κατά σειρά ηλικίας και τις θέσεις που πήραν:
1. Κατερίνα Πρωτοψάλτη
1η θέση στις φόρμες
3η θέση στις τεχνικές αυτοάμυνας
2. Αρετή Αγιοπλουδη
2η θέση στις φόρμες
3. Θοδωρής Μακρυγιάννης
2η θέση στις φόρμες
4. Νικολαος Βενερης
3η θέση στις φόρμες
5. Μυρτώ Πρωτοψάλτη
2η θέση στις τεχνικές αυτοάμυνας
6. Δημήτρης Τσιμπερης
2η θέση στις φόρμες
2η θέση στις τεχνικές αυτοάμυνας
7. Παναγιώτα Φαρδουλη
1η θέση στις τεχνικές αυτοάμυνας
8. Ουρανία Γεωργα
2η θέση στις τεχνικές αυτοάμυνας
9. Μυρτώ Χασάπη
1η θέση στις φόρμες
1η θέση στις τεχνικές αυτοάμυνας
10. Ιωάννα Βλαχογενη
3η θέση στις τεχνικές αυτοάμυνας
11. Δημήτρης Μπουτελης
3η θέση στις τεχνικές αυτοάμυνας.
Η επόμενη συμμετοχή της ομάδας θα είναι στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Kenpo Karate που θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας.





Ουρολογικό ιατρείο Αθανάσιος Λουντρούδης "ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΜΑΙΟΣ 2018"

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΑΤΡΕΙΟΥ
18/05/2018. Παρασκευή:10.00-13.00 & 17.00-21.00
19/05/2018. Σάββατο:10.00-14.00 & 17.00-21.00
Τηλέφωνα επικοινωνίας:6972921099 & 2102633228

F/B «ΙΟΝΙΣ» Δρομολόγια ΑΠΟ 16.04.2018 ΕΩΣ 27.09.2018


"Κύθηρα Αντικύθηρα Καινούργια Μέρα"ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΝΤΩΝΗ...

Η παράταξή μας εκφράζει τη βαθειά θλίψη της για την απώλεια του Αντώνη Λαμπρινίδη, ο οποίος με συνέπεια και ήθος, με αλήθεια και πάθος, υπηρέτησε την τοπική δημοσιογραφία για περισσότερα από 10 χρόνια.
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλληπητήρια στην οικογένειά του και θα τον θυμόμαστε πάντα με πολλή αγάπη γιατί υπήρξε μέχρι το τέλος του σταθερός σε αρχές και αντιμετώπισε παληκαρίσια τα σοβαρά προβλήματα της υγείας του.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Σύσσωμη η παράταξή "Κύθηρα-Αντικύθηρα Νέο Ξεκίνημα Ενωμένοι Πολίτες" εκφράζει τη θλίψη και οδύνη της για το θάνατο του δημοσιογράφου και πολύτιμου φίλου Αντώνη Λαμπρινίδη.

Σύσσωμη η παράταξή μας εκφράζει τη θλίψη και οδύνη της για το θάνατο του δημοσιογράφου και πολύτιμου φίλου Αντώνη Λαμπρινίδη. Αναγνωρίζοντας τη δεκαετή του προσφορά στα νησιά μας τιμάμε τον εκλιπόντα και συνειδητοποιούμε ότι το κενό που αφήνει θα ναι δυσαναπλήρωτο. Ο Αντώνης Λαμπρινίδης στάθηκε πάντα στο ύψος των περιστάσεων και έδωσε μάχες για το καλό και το αναγκαίο, ακέραιος και "βράχος" ηθικής και αντικειμενικότητας, ακόμα και σε στιγμές που τα προβλήματα της υγείας του εξελίχθηκαν ανυπέρβλητα. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του με τη διαβεβαίωση ότι ο άνθρωπός τους δε θα περάσει στη λήθη.

ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ Η ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΤΟΥ ΕΝ ΚΥΘΗΡΟΙΣ.(ΦΩΤΟ)


Η Ιερά Μητρόπολη Κυθήρων και Αντικυθήρων το Σάββατο 12 Μαίου 2018 τίμησε τον Άγιο Προστάτη της Όσιο Θεόδωρο, τον εν Κυθήροις εν ασκήσει διαλάμψαντα, εις την ομώνυμο ιερά Μονή. Σύμφωνα με το πρόγραμμα της θρησκευτικής πανήγυρης,την Παρασκευή 11-5-2018 εψάλει Μέγας λαμπρός εσπερινός και οι εκδηλώσεις για τον προστάτη πολιούχο μας όσιο Θεόδωρο κορυφώθηκαν το πρωί του Σαββάτου 12-05-2018 με την πανηγυρική Θεία Λειτουργία και τη λιτανεία.
Τελέστηκε αρχιερατικό συλείτουργο, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μάνης κ. Χρυσοστόμου,προσκεκλημένου του Ποιμενάρχη μας κ.κ.Σεραφείμ.Στη συνέχεια ακολούθησε η ιερά λιτάνευση της Τιμίας Κάρας του Οσίου Θεοδώρου στον περίβολο του μοναστηρίου μετά του Ιερού κλήρου και υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής,συνοδευόμενη από πλήθος κόσμου από όλα τα Κύθηρα καθώς και επισκεπτών.
Της εορταστικές εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους οι Πολιτικές και οι Στρατιωτικές αρχές του Νησιού.
Ανοιξιάτικος ο καιρό και ο κόσμος συνέρρευσε στο ιερό προσκύνημα από νωρίς το πρωί για να προσευχηθεί και να προσκυνήσει τον προστάτη του.
Φωτορεπορτάζ ADELIN 107,3 FM .

Περισσότερο ρεπορτάζ στο video που θα ακολουθήσει








ΑΠΕΒΙΩΣΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΑΜΠΡΙΝΙΔΗΣ


ΑΠΕΒΙΩΣΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΑΜΠΡΙΝΙΔΗΣ
Σε ηλικία 71 ετών σήμερα 11 Μαίου 2018 απεβίωσε ο Αντώνης Λαμπρινίδης . Η φωνή του ακούστηκε άπειρες φορές μέσα από το ραδιόφωνο του Radio Adelin .Σαν σχολιαστής σαν αναλυτής θεμάτων υποστήριζε πάντα την αλήθεια του.Το μεγάλο του παράπονο πάντα ήταν,που το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια και χρειαζόταν πολύ συχνά να κάνει αιμοκάθαρση ,ήταν αυτό που τον κρατούσε μακριά από τα αγαπημένα του Κύθηρα. Τον τελευταίο καιρό έδινε την τελευταία μεγάλη μάχη με την επάρατη νόσο που δυστυχώς δεν τα κατάφερε.
Η επαγγελματική του καριέρα άρχισε ως μηχανικός πλοίων όπου ανέπτυξε μεγάλη εμπειρία σε ναυτιλιακά θέματα ,δίνοντας αγώνες στον κλάδο αυτό , υποστηρίζοντας τα δικαιώματα, του ναυτικού επί 35 ολόκληρα χρόνια . Στη συνέχεια αφιέρωσε την ζωή του στην δημοσιογραφία μέσα από τα kithiraikanea.blogspot.gr και την σελίδα kithiraikanea.gr, ιδιαίτερα σε ότι αφορούσε τα αγαπημένα του νησιά τα Κύθηρα και Αντικύθηρα ,αλλά και την ευρύτερη περιοχή των Βατίκων και Ελαφονήσου ,αναδεικνύοντας καυτά θέματα που απασχολούσαν την τοπική κοινωνία. Πάντα ευθύς ,ειλικρινής μάχιμος και για όσους τον γνώριζαν από κοντά έβλεπαν έναν άνθρωπο που παρά τα πολλά προβλήματα και χτυπήματα της μοίρας , είχαν απέναντι τους έναν άνθρωπο με ιδιαίτερες ευαισθησίες και καλόπιστο χιούμορ.
Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του. Καλό ταξίδι Αντώνη.
ADELIN 107,3 FM