Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

ΛΑΚΩΝΙΑ.Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα στο CAFE PRIME και δεν οφείλεται σε απροσεξία ή άλλα ενδογενή αίτια,γεννά,θλίψη,αποτροπιασμό και προ πάντων ανησυχία για την περιοχή μας.


Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα στο CAFE PRIME και δεν οφείλεται σε απροσεξία ή άλλα ενδογενή αίτια,γεννά,θλίψη,αποτροπιασμό και προ πάντων ανησυχία για την περιοχή μας.
Δύο νέοι και αξιοπρεπείς επιχειρηματίες (όπως είναι άλλωστε όλοι οι επιχειρηματίες και έμποροι στον Δήμο μας) ανακαίνισαν πρόσφατα το κατάστημα τους δίνοντας μαζί με τα άλλα καταστήματα που λειτουργούν στην Σκάλα προστιθέμενη αξία σ΄αυτό τον χώρο της διασκέδασης.
Μια τέτοια ενέργεια δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη και δεν αφορά μόνο τους συγκεκριμένους επιχειρηματίες.
Απαιτείται συστράτευση και ενεργοποίηση όλων των παραγωγικών δυνάμεων,των πολιτιστικών και αθλητικών φορέων στον κοινό στόχο ότι ο Δήμος μας και η περιοχή μας απαιτεί να ζήσει με ηρεμία,χωρίς παραβατικότητα και εγκληματικότητα.
Σε συνεργασία με την Αστυνομία και όλες τις δυνάμεις που δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας να λειτουργήσουμε ήρεμα και χωρίς ο φόβος να γίνει κυρίαρχος.
Όλοι μαζί συμπαράσταση και αλληλεγγύη στο PRIME σήμερα,για να μην υπάρξουν αύριο και ΠΟΤΕ τέτοια φαινόμενα.

ΠΗΓΗ  Ηλιας Παναγιωτακακος 


Φωτιά εκδηλώθηκε στις 4:30΄ τα ξημερώματα της Τετάρτης (13/12) στην καφετέρια-μπαρ  “Prime” που βρίσκεται επί της κεντρικής οδού 5ης Μαΐου στη Σκάλα Λακωνίας.  Άμεσα στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Γυθείου και από τον Εθελοντικό Πυροσβεστικό Σταθμό Μυρτέας, ενώ συνολικά επιχείρησαν τρείς πυροσβέστες που κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά περίπου στις 6 το πρωί της Τετάρτης. Επί τόπου έσπευσαν και αστυνομικοί από το Αστυνομικό Τμήμα Ευρώτα.
Μάλιστα, ο ένας εκ των δύο ιδιοκτητών του καταστήματος, στην προσπάθειά του να περιορίσει τις συνέπειες της πυρκαγιάς τραυματίστηκε ελαφρά από τις αναθυμιάσεις και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ δεν απειλήθηκαν άλλες ανθρώπινες ζωές.
Από τη φωτιά σημειώθηκαν σημαντικές υλικές ζημιές στον εσωτερικό, αλλά και στον εξωτερικό χώρο της καφετέριας, η οποία αξίζει να σημειωθεί ότι είχε ανακαινισθεί πρόσφατα. Ζημιές προκλήθηκαν και σε δύο σταθμευμένες μοτοσικλέτες που βρίσκονταν έξω από το κατάστημα.
Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στην αποθήκη του καταστήματος και το αρμόδιο τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γυθείου διενεργεί προανάκριση. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του «Λακωνικού Τύπου» εξετάζεται και το ενδεχόμενο του εμπρησμού.
Όπως είναι φυσιολογικό, στη μικρή κοινωνία της Σκάλας επικρατεί ανησυχία αναφορικά με το συγκεκριμένο περιστατικό σε ένα πολυσύχναστο κατάστημα της περιοχής.
http://www.lakonikos.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου