Τρίτη 18 Αυγούστου 2020

O ΄ΦΟΥΣΚΑΣ¨ΜΝΗΜΕΙΟ ανικανότητας και αυτοεξευτελισμού ...



Χθές είχαμε γενέθλια κλείσαμε τα 4 (ΤΕΣΣΕΡΑ)!!!!! και ευχαριστούμε πολύ όσους μας θυμήθηκαν και μας ευχήθηκαν ...αλλά όσοι δεν προλάβατε μπορείτε και σήμερα !!! Άλλωστε τι είναι μια ημέρα μπροστά στα 4 χρόνια που είμαι ξαπλωμένος στη παραλία του Διακοφτίου και η θάλασσα μου γλείφει τα ..ύφαλα ενώ στα σωθικά μου φωλιάζουν ποντίκια και ερπετά ..κάθε μορφής ..Δεν σας φοβάμαι πια, είσαστε ΑΧΡΗΣΤΟΙ!!! ούτε πεθαμένο δεν μπορείτε να με νικήσετε ...ένα μάτσο σάπια σίδερα ....ΑΝΙΚΑΝΟΙ !!!! Αρχηγραφειοκράτες μέχρι να με πάρετε θα μολύνω τα πάντα..

13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016 ένα μικρό σκάφος ... από την Κωνσταντινούπολη !!!!!ο ΦΟΥΣΚΑΣ ,χαράματα με πολύ κακό καιρό προσάραξε σε βραχώδες σημείο της παραλίας του Διακοφτίου .όπου και αποβιβάστηκαν 69 λαθρομετανάστες, μεταξύ των οποίων πολλές γυναίκες και παιδιά..Οι δύο διακινητές όπως είπαν έφυγαν με τα πόδια ανενόχλητοι. Έκτοτε παραμένει εκεί και παρά τις έντονες διαμαρτυρίες ,κατοίκων ,Συλλόγου, Επαγγελματιών .... το τι έχουμε ακούσει δεν περιγράφεται!!!....... ΜΝΗΜΕΙΟ ανικανότητας και αυτοεξευτελισμού ...( Η συνέχεια τον Σεπτέμβρη) ....

ΠΗΓΗ 
Diakofti.gr
 

Βιώσαμε μια ημέρα που δεν άξιζε στο Διακόφτι .!!

Χθές βιώσαμε μια ημέρα που δεν άξιζε στο Διακόφτι .!! 
Πολλοί επισκέπτες, λόγω των αργιών της Παναγίας ,γεμάτη η παραλία με κόσμο..και όλοι οι κάδοι ξέχειλοι στο σκουπίδι..ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ !!!
Με βάση το Πρόγραμμα του Δήμου , η χθεσινή ήταν ημέρα μαζέματος των σκουπιδιών για το Διακόφτι . 
Δυστυχώς μόνο στα χαρτιά ...στη πράξη αισθητική υποβάθμιση και δυσοσμία .!!! 
Καμία επαρκής δικαιολογία...Ας ελπίσουμε να μη ξανασυμβεί ..Αν και δεν είμαι αισιόδοξος γιατί υπάρχει έπαρση και ματαιοδοξία. Προχθές με μια φωτογραφία γινότανε ...παιγνίδι ειρωνείας και απειλών - από τους ...αρμόδιους παρακαλώ- χθες ...κατάπιαν τη γλώσσα τους ..
Παιδιά στη πράξη κρινόμαστε και όχι στα λόγια ...!!!!
 ΠΗΓΗ Diakofti.gr



¨ΔΕΚΑΕΠΤΑ ΚΛΩΣΤΕΣ¨ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΔΗΜΑΚΗ.Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΣΤΙΣ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Μάρω Λεονάρδου
Στις "17 κλωστες", λοιπόν, του Panagiotis Dimakis, αυτό που " χτίζει" την παράνοια του "μακελάρη" και οδηγεί στο ψυχωτικό επεισόδιο(γιατί περί αυτού πρόκειται) και τη σφαγή 17 αθώων στα καλησπεριάνικα , δεν είναι άλλο από το περίφημο... τσιριγώτικο κουτσομπολιό!!!! 
Βεβαίως, τον καθοριστικό ρόλο έχει διαδραματίσει η μάνα του, όλη του τη ζωή , με το... "τι θα πει ο κόσμος"!
Ηθικόν δίδαγμα... 


1) Έχουμε μαύρα μεσάνυχτα για τις ψυχικές διαταραχές, τις οποίες συνήθως αντιμετωπίζουμε ως "κακές" συμπεριφορές. 

2) ο χειρότερος εγκληματίας θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται ως ψυχικά ασθενής και τότε ίσως ο κόσμος γίνει καλύτερος... 

3)ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΟΠΩΣΔΉΠΟΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΊΟ, ΕΙΔΙΚΆ ΟΙ ΤΣΙΡΙΓΩΤΕΣ.

loving Vincent PROJECT 2020 Κύθηρα 30/8 21:00. Πλατεία Χώρας



loving Vincent PROJECT 2020
Κύθηρα 30/8 21:00. Πλατεία Χώρας

Η Notraditional σε συνεργασία με το Δίκτυο Δήμων Π.Ε. Νήσων Αττικής διοργανώνει 8 δράσεις στα εξής νησιά: Ύδρα, Σπέτσες, Πόρος, Αίγινα, Αγκίστρι, Μέθανα, Σαλαμίνα, Κύθηρα. Στόχος η γνωριμία του κοινού με το έργο του μεγάλου μετα-ιμπρεσσιονιστή ζωγράφου Βίνσεντ Βαν Γκογκ και την προσέγγιση της τεχνικής της κινούμενης ελαιογραφίας, στην οποία βασίστηκε η δημιουργία της ταινίας "Loving Vincent".
Η δράση αφορά περιλαμβάνει τις ακόλουθες ενέργειες:
1. Κινηματογραφική Προβολή της ταινίας Loving Vincent, της μοναδικής ταινίας στην ιστορία του κινηματογράφου που έχει ζωγραφιστεί εξολοκλήρου στο χέρι και αποτελείται από 65.000 ελαιογραφίες.
2. Επίδειξη της τεχνικής της κινούμενης ελαιογραφίας στο ευρύ κοινό σε έναν αυθεντικό σταθμό εργασίας που χρησιμοποιήθηκε για την παραγωγή της ταινίας (PAWS).
3. Συζήτηση με τους ζωγράφους που εργάστηκαν για την ταινία.
Σκοπός είναι να γίνει ευρύτερα γνωστή η καινοτόμος τεχνική της "κινούμενης ελαιογραφίας". Η διαδραστική υλοποίηση των ενεργειών της πράξης σκοπεύει:
─ να φέρει το κοινό σε επαφή με τη διεθνή κινηματογραφία και το σύγχρονο πολιτιστικό γίγνεσθαι
─ στην ουσιαστικότερη και βαθύτερη γνωριμία του κοινού με την πρωτοποριακή αυτή τεχνική κινηματογράφησης, μέσω ειδικού workshop,
─ στην αποκωδικοποίηση των τεχνικών και λοιπών παραμέτρων μέσα από τη συζήτηση και τη γνωριμία με τον σταθμό εργασίας PAWS.
─ να ανοίξει το δρόμο για νέα καινοτόμα πολιτιστικά και εκπαιδευτικά προγράμματα

ΚΟΣΜΑΣ ΜΕΓΑΛΟΚΟΝΟΜΟΣ.ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ 2 (Μετά τις γιορτινές ημέρες)



ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ 2 (Μετά τις γιορτινές ημέρες)
Κύριε Δήμαρχε, αγαπητέ Στράτο!
Στον τοίχο σου, στο σχετικό δημοσίευμα σου για την ημέρα της Παναγιάς που την πέρασες στα Αντικύθηρα, φαίνεται να ενοχλήθηκες από έναν σχολιαστή σου και του απάντησες: «τέτοιου τύπου σχόλια στο προφίλ σου». 

Ομολογώ ότι κι εγώ ενοχλήθηκα από όσα έγραψες στον τοίχο μου για την αγαπητή σε όλους μας Κα Κορίνα Θεοδωρακάκη. Κατά τη γνώμη μου έπρεπε να τα γράψεις ή στον δικό σου τοίχο ή ευθέως στον δικό της. 
Μα ξέρεις Δήμαρχε τι με ενόχλησε περισσότερο; Θα στο πω για να καταλάβεις καλύτερα τους συμπολίτες σου. Σε απάντηση στον τοίχο μου η Κα Θεοδωρακάκη γράφει για σένα: «Μου επιτίθεστε, επί προσωπικού και επί ασχέτου θέματος, αποκρύπτοντας μάλιστα ότι ποτέ κανείς δεν μας ζήτησε κομμάτι από το χωράφι μας. 
Η απάντησή μου στον τοίχο μου». Στον τοίχο της, λοιπόν, αναφέρεται διεξοδικά στο θέμα του πάρκιν του Ποταμού και καταλήγει: «Δεν μας ζητήσατε λοιπόν τίποτα, ώστε να δώσουμε ή να μη δώσουμε. Είμαστε ανοιχτοί, να μας ενημερώσετε, να μας δείξετε σχέδιο κι αν μπορούμε να δώσουμε, θα δώσουμε. Γιατί τον τόπο μας, τον αγαπάμε και το έχουμε αποδείξει παντοιοτρόπως στη διάρκεια των τελευταίων τουλάχιστον 80 χρόνων… Θα περίμενα λοιπόν μια δημόσια συγνώμη σας προς την οικογένειά μου, για τη συγκεκριμένη ανοίκεια επίθεση και στη συνέχεια την επίσκεψή σας, (τη δική σας πλέον) με τα σχέδια του δρόμου και με το απαιτούμενο από μας κομμάτι προς παραχώρηση, για να το συζητήσουμε».
Δήμαρχε αντί να αρπάξεις την ευκαιρία και να επιλυθεί επί των ημερών σου το σοβαρό θέμα της παράκαμψης του κύριου δρόμου του Ποταμού προς το πάρκιν, βλέποντας τη διάθεση προσφοράς από όλους τους Ποταμίτες, απαντάς: «κυρία Θεοδωρακάκη βρίσκεστε σε παραλήρημα». 
Τώρα τι να πιστέψουν οι συμπολίτες σου; Ότι νοιάζεσαι περισσότερο να επιλυθεί το θέμα του πάρκιν; η να μη τρωθεί η, όμως την εννοείς, ευφράδειά σου; Άκουσέ με σαν μεγαλύτερο. Ο Δήμαρχος κρίνεται από τα έργα και όχι από τα λόγια. Είσαι τυχερός γιατί στα έργα είσαι καλύτερος από τα λόγια. Παράτα λοιπόν τις δήθεν εύστροφες απαντήσεις σου και αφοσιώσου στο πως δια των έργων θα γίνουμε καλύτεροι. 
Σε βεβαιώ τον τελευταίο καιρό έχεις κάνει πλήθος λεκτικών ατοπημάτων. Οφείλεις κάποτε να νιώσεις την ανάγκη να ζητήσεις συγνώμη. Θα είναι πράξη σοφίας. Θα «ξεκλειδώσουν» και κάποια έργα που είναι και το ουσιαστικότερο. 
Αν δεν έχεις καταλάβει τα λεκτικά ατοπήματά σου είμαι πρόθυμος να στα αναφέρω κατ’ ιδίαν, αν μου το ζητήσεις. Επειδή είσαι και αρχαιολάτρης έχε κατά νου και το: «ΓΥΡΑΣΚΩ ΑΕΙ ΔΙΔΑΣΚΟΜΕΝΟΣ»

ΛΑΚΩΝΙΑ.Προκήρυξη θέσης γραμματέα-διαχειριστή στον Αγροτικό Ελαιουργικό Συνεταιρισμό Μεταμόρφωσης



Ο Αγροτικός Ελαιουργικός Συνεταιρισμός Μεταμόρφωσης», προτίθεται να προβεί στην πρόσληψη Γραμματέα  – Διαχειριστή  του Συνεταιρισμού, με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου, ορισμένου χρόνου τετραετούς διάρκειας  με δυνατότητα ανανέωσης.
Απαραίτητα προσόντα:
Οι υποψήφιοι πρέπει:
  • Να είναι απόφοιτοι ΑΕΙ ή ΤΕΙ ή Δ.Ε (ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ ή άλλου ισότιμου)
  • Να είναι πιστοποιημένοι χρήστες ηλεκτρονικού υπολογιστή.
  • Για τους άρρενες απαραίτητη η εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων ή η νόμιμη απαλλαγή τους από αυτές.
Θα συνεκτιμηθούν:
  • Κατοικία εντός της Κοινότητας της έδρας του Συνεταιρισμού και έλλειψη αυτής της Δ.Ε. Μολάων  ή του Δήμου Μονεμβασίας .
  • Η καλή γνώση ξένης γλώσσας , Αγγλικής ή Ιταλικής (πιστοποιημένη)
Η πρόσληψη του νέου υπαλλήλου από το Δ.Σ. θα εξαρτηθεί από τα τυπικά προσόντα  του υποψηφίου καθώς και από την συνέντευξη που θα δώσει κάθε υποψήφιος στο Δ.Σ. αυτού .
Βιογραφικά (και επιπρόσθετα, εφόσον υπάρχουν, βεβαιώσεις ή συστατικές επιστολές προηγούμενων εργοδοτών) κατατίθενται στα γραφεία του Συνεταιρισμού τις εργάσιμες ημέρες και ώρες μέχρι την 25η Αύγουστου 2020 ή ηλεκτρονικά  στο email του Συνεταιρισμού asmetam@otenet.gr έως ώρα 23:59 της ίδιας ημέρας.
Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ 2732023038 ή στο κινητό 6947844683.

ΔΗΜΟΣ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ.Ηλεκτρονική αποστολή ειδοποιητηρίων ύδρευσης



Ο Δήμος Μονεμβασίας προχωράει στη διαδικασία ηλεκτρονικής αποστολής των ειδοποιητηρίων ύδρευσης.
Τα οφέλη από την χρήση της ηλεκτρονικής αποστολής ειδοποιητηρίων θα είναι πολλαπλά για το Δήμο μας ( οικονομικά , περιβαλλοντικά , οικονομία χρόνου , ταχύτητα εξυπηρέτησης ) και παρακαλούμε θερμά για την ανταπόκριση σας.
Σημειώνουμε ότι ο Δήμος μας είναι από τους πρώτους δήμους στην Ελλάδα που έχει εφαρμόσει είσπραξη των εσόδων  μέσω του συστήματος ΔΙΑΣ των τραπεζών και πλέον ένα πολύ μεγάλο ποσοστό εσόδων εισπράττονται ηλεκτρονικά.
Προκειμένου να είναι δυνατή η ηλεκτρονική αποστολή των ειδοποιητηρίων ύδρευσης:
Παρακαλούμε να συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και να την αποστείλετε ηλεκτρονικά στο email  :  ydreysi@monemvasia.gr προκειμένου όλα τα ειδοποιητήρια που αφορούν τέλη ύδρευσης να σας αποστέλλονται ηλεκτρονικά στο email και όχι με έντυπο ειδοποιητήριο όπως γινόταν μέχρι σήμερα .
Αντίστοιχες φόρμες μπορείτε να συμπληρώσετε στα ΚΕΠ του Δήμου μας και στα ταμεία των Δημοτικών Ενοτήτων.
Για πληροφορίες – διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνείτε στα παρακάτω τηλέφωνα :
Δημοτική Ενότητα Μολάων : Κυριακή Μέντη  2732360529 , Παναγιώτα Γεώργα 2732360535
Δημοτική Ενότητα Ασωπού : Αγγελική Παπαδάκη  2732360320
Δημοτική Ενότητα Ζάρακα : Θεοδώρα Μπέλεση 2732360140
Δημοτική Ενότητα Βοιών : Αναστασία Μηνωπέτρου,  Παναγιώτης Δρίβας  2734360139/140
Δημοτική Ενότητα Μονεμβασίας : Κώστας Ρέγας  2732360012
=====================================================
Φόρμα Ενημέρωσης
ΕΠΩΝΥΜΟ ………………………………..ΟΝΟΜΑ…………………………………………
ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ ………………………………ΑΦΜ ………………………………………….
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ………………………………………………………………
Email : ……………………………………………………………………………………………
Και τουλάχιστον  ένα από τα δυο στοιχεία που υπάρχουν στα ειδοποιητήρια ύδρευσης  ή μπορούν να σας τα δώσουν οι ταμίες του Δήμου .
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ………………………………..
ΑΡΙΘΜΟΣ ΥΔΡΟΜΕΤΡΗΤΗ ………………………….
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΦΟΡΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Στη διάθεση σας για κάθε πληροφορία ή διευκρίνιση
Σταύρος Χριστάκος
Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Μονεμβασίας ( αρμόδιος οικονομικής Υπηρεσίας , Τμήμα Εσόδων )
Τηλ: 6981820172 –  email : stavrosxristakos@gmail.com

Πρόσκληση για την υποβολή οικονομικής προσφοράς για την παροχή υπηρεσιών σίτισης


Προς: τον κάθε ενδιαφερόμενο οικονομικό φορέα/επιχείρηση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Δήμου.




ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ
 Έχοντας υπόψη:
  • Τις διατάξεις των άρθρων 118, 120 (παρ. 3), 73 & 79-81 του Ν. 4412/2016 (ΦΕΚ-147 Α/8-8-16): Δημόσιες Συμβάσεις Έργων, Προμηθειών και Υπηρεσιών (προσαρμογή στις Οδηγίες 2014/24/ΕΕ και 2014/25/ΕΕ).
  • Τις ανάγκες του Δήμου που επιβάλλουν την παροχή υπηρεσιών σίτισης των φιλοξενούμενων μαθητών στη Μαθητική Εστία Μολάων κατά τις ημέρες που αυτή λειτουργεί και για το διάστημα του σχολικού έτους 2020-2021.
  • Την Απόφαση αριθ. Α684/6.8.2020 (6Τ6ΙΩΚ9-8Θ9), περί έγκρισης της δαπάνης και διάθεσης πίστωσης ύψους 22.600,00 ευρώ.
παρακαλούμε για την υποβολή οικονομικής προσφοράς σε σφραγισμένο φάκελο έως την 2η/9/2020 ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00, για την παροχή υπηρεσιών σίτισης όπως αναλυτικά περιγράφονται στο τεύχος προδιαγραφών αριθ.  22/3.8.2020 του τμήματος Προμηθειών και Εργασιών του Δήμου μας, το οποίο σας κοινοποιούμε.
Με την υποβολή της προσφοράς θα υποβάλετε και:
  • Απόσπασμα ποινικού μητρώου εφόσον έχει εκδοθεί έως τρεις (3) μήνες πριν από την υποβολή του ή Υπεύθυνη Δήλωση σύμφωνα με το ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ που παρατίθεται στο τέλος της παρούσης.
    Η υποχρέωση του προηγούμενου εδαφίου αφορά:
    -στις περιπτώσεις εταιρειών περιορισμένης ευθύνης (Ε.Π.Ε.), ιδιωτικών κεφαλαιουχικών εταιρειών (Ι.Κ.Ε.) και προσωπικών εταιρειών (Ο.Ε. και Ε.Ε.), τους διαχειριστές

    -στις περιπτώσεις ανωνύμων εταιρειών (Α.Ε.), τον διευθύνοντα σύμβουλο, καθώς και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου,

    -στις περιπτώσεις των συνεταιρισμών τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου
  • Πιστοποιητικό φορολογικής ενημερότητας της επιχείρησης εν ισχύ κατά το χρόνο υποβολής του.
  • Υπεύθυνη Δήλωση στην οποία δηλώνετε τους φορείς κύριας και επικουρικής ασφάλισης που η επιχείρηση καταβάλει εισφορές κατά την ημερομηνία κατάθεσης της προσφοράς σύμφωνα με το ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ που παρατίθεται στο τέλος της παρούσης
  • Πιστοποιητικό ασφαλιστικής ενημερότητας από τους ανωτέρω φορείς κύριας και επικουρικής ασφάλισης εν ισχύ κατά το χρόνο υποβολής του
  • Πιστοποιητικό εκπροσώπησης ΓΕΜΗ σε περίπτωση προσφοράς επιχείρησης νομικού προσώπου (Ο.Ε. Ε.Ε, Α.Ε κλπ)
  • Πιστοποιητικό εγγραφής στο Εμπορικό Επιμελητήριο
  • Άδεια λειτουργίας επιχείρησης σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση αριθμ. Υ1γ/ΓΠ/οικ.96967/12 (ΦΕΚ 2718 Β/8-10-2012 – Διορθ.Σφαλμ. Στο ΦΕΚ-3007 Β/13-11-12): «Υγειονομικοί όροι και προϋποθέσεις λειτουργίας επιχειρήσεων τροφίμων και ποτών και άλλες διατάξεις» και συγκεκριμένα επιχείρησης μαζικής εστίασης παρασκευής και προσφοράς πλήρους γεύματος (άρθρ. 3 και 14).
    (γίνονται δεκτές άδειες λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος που εκδόθηκαν πριν την έναρξη ισχύος της ανωτέρω Υπουργικής Απόφασης εφόσον οι επιχειρήσεις τηρούν τα προβλεπόμενα αρχεία και τηρούν τους κανόνες της ορθής υγιεινής πρακτικής (άρθρ. 18 της Υ.Α Υ1γ/ΓΠ/οικ.96967/12 -ΦΕΚ 2718 Β/8-10-2012 και εγκύκλιος ΥΠ.ΥΓ. Υ1γ/ΓΠ/οικ.4476/ΕΓΚ.2/14-1-13 (ΑΔΑ: ΒΕΦ8Θ-8Ψ3)
    .
Έντυπα Πρόσκλησης Υποβολής Προσφοράς

Αποτελέσματα της αρ. ΣΟΧ 1/2020/4949/25-5-2020 για την πρόσληψη έντεκα (11) ατόμων διαφόρων ειδικοτήτων σε ανταποδοτικές υπηρεσίες του Δήμου Μονεμβασίας



Πρακτικό επιτροπής για την κατάρτιση των πινάκων πρόσληψης εποχικού προσωπικού ανταποδοτικού χαρακτήρα σύμφωνα με την  αριθμ. ΣΟΧ 1/2020/4949/25-5-2020
Στους Μολάους και στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Μονεμβασίας, σήμερα 11/8/2020  ημέρα Τρίτη και ώρα 08.00 συνήλθε η Επιτροπή που συγκροτήθηκε με την αρ. πρωτ. 7726/20-7-2020 απόφαση του Δημάρχου, προκειμένου να ελέγξει τα δικαιολογητικά και να καταρτίσει τους πίνακες κατάταξης των υποψηφίων της ΣΟΧ 1/2020/4949/25-5-2020  προκήρυξης του Δήμου Μονεμβασίας.
Ακολουθούν οι πίνακες:
ΔΕ ΟΔΗΓΟΙ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ  ΣΟΧ1 2020
ΔΕ ΧΜΕ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ  ΣΟΧ1 2020
ΥΕ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ  ΣΟΧ1 2020
ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ
ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ
ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ
ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΘΕΝΤΩΝ ΔΕ ΟΔΗΓΟΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟΥ
ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΘΕΝΤΩΝ ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ
ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΘΕΝΤΩΝ ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ
ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΔΕ ΟΔΗΓΟΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟΥ
ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ
ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

Δελτίο τύπου του συνδυασμού «πρώτα ο άνθρωπος» Κύθηρα 17/08/2020


Δελτίο τύπου του συνδυασμού «πρώτα ο άνθρωπος»
Κύθηρα 17/08/2020

Με έκπληξη, αλλά ταυτόχρονα και θλίψη, διαπιστώσαμε ότι στα πρόσφατα μέτρα που ανακοινώθηκαν από την κυβέρνηση στο πλαίσιο του περιορισμού της εξάπλωσης του covid-19 περιλαμβάνονται και τα Κύθηρα.
Με το δεδομένο ότι δεν έχει υπάρξει KANENA απολύτως κρούσμα στο νησί, είναι απορίας άξιον γιατί η δημοτική αρχή, δείχνοντας μια ακατανόητη ολιγωρία, η οποία πλήττει καίρια όλους τους επαγγελματίες συμπατριώτες μας, δεν έχει κινηθεί ακόμη αρμοδίως, προς την κατεύθυνση της εξαίρεσής μας από τη μείωση του ωραρίου στα καταστήματα εστίασης και λοιπών κέντρων διασκέδασης.
Η θερινή περίοδος βαίνει προς το τέλος της και για το λόγο αυτό θα πρέπει να δράσει ΆΜΕΣΑ.