Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019

ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ.ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΤΑΦΟΠΟΥΛΟΣ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΚΥΘΗΡΩΝ. ΕΚΔΗΛΩΣΗ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2001.΄ΣΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ΄

ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΚΥΘΗΡΩΝ. ΕΚΔΗΛΩΣΗ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2001. <<ΣΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ>>




























Ελένη Σταματάκη Ερώτηση για το δικαίωμα πρόσβασης των εκπαιδευόμενων στα ΣΔΕ σε αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία, μουσεία







ΝΕΑΠΟΛΗ.ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΗΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΓΙΟΡΤΑΣΤΗΚΕ Η 25η ΜΑΡΤΙΟΥ


Φωτογραφικό υλικό από την παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην πανέμορφη Νεάπολη !!!
Ευχαριστούμε τις κυρίες Αναστασία Κουκουτσέλου και Δέσποινα Βαγγελόγλου για τις φωτογραφίες





O Πολιτιστικός Σύλλογος Βατίκων συμμετείχε στην Δοξολογία και στην παρέλαση τιμώντας την επέτειο της εθνικής εορτής της επανάστασης της 25ης Μαρτίου 1821.
Χρόνια πολλά ,χρόνια ελεύθερα υπερήφανα!



















Με το ¨ΖΗΤΩ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ¨και Εθνική υπερηφάνεια ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για την Εθνική Παλιγγενεσία του 1821 στα Κύθηρα



  Λαμπρές οι εκδηλώσεις για την Εθνική Παλιγγενεσία του 1821 στα Κύθηρα κάτω από τον ανοιξιάτικο ήλιο.

Το πρωί στον Ποταμό και το μεσημέρι στην Χώρα παρουσία του κόσμου ολοκληρώθηκαν με κάθε επισημότητα οι εορταστικές εκδηλώσεις για την Εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου,σε μια περίοδο κατά την οποία η τουρκική επιθετικότητα δεν έχει προηγούμενο.
Το πρωί της Δευτέρας τελέστηκε Δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό Εσταυρωμένου Χώρας χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ.κ. Σεραφείμ παρουσία του Δήμου,των πολιτικών, στρατιωτικών αρχών, και των σχολείων του Νησιού.
Ακολούθησε επιμνημόσυνος δέηση στην πλατεία στάη,καταθέσεις στεφάνων από τους Διοικητές και τους προισταμένους των υπηρεσιών, και από εκπρόσωπο της μαθητιώσας νεολαίας.
Ακολούθησε ενός λεπτού σιγή και η ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου από την Φιλαρμονική του Ποταμού ,που κάλυψε μουσικά τις εορταστικές εκδηλώσεις  μερίμνη του Δ/ντή της κ.Παναγιώτη Λευθέρη.
Η εκφώνηση του πανηγυρικού λόγου έγινε από τον Δήμαρχο κύριο Ευστράτιο Χαρχαλάκη και απέσπασε τον θαυμασμό και τα χειροκροτήματα του κόσμου,ο κύριος Δήμαρχος έκλεισε τον ΄πυρινο΄λόγο του με το ΄΄ΖΗΤΩ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ¨
Τις εκδηλώσεις συμπλήρωσαν χορευτικά τμήματα με παραδοσιακούς τοπικούς χορούς από την μαθητιώσα νεολαία,και το πρόγραμμα έκλεισε με την καθιερωμένη παρέλαση των μαθητών Γυμνασίου-Λυκείου και των Δημοτικών Σχολείων.

Χρόνια πολλά στης εορτάζουσες και τους εορτάζοντες 
ADELIN 107,3 FM ΚΥΘΗΡΑ