Τετάρτη 19 Μαΐου 2021

ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΘΕΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ COVIT-19 ΣΤΑ ΒΑΤΙΚΑ ΕΦΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ

 

Κέντρο Υγείας Νεάπολης Λακωνίας - Health Center of Neapolis Laconias

ΝΕΟΤΕΡΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΉ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

Τις τελευταίες ημέρες σε εντατικούς ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από τους ιατρούς του Κ.Υ. Νεάπολης, βρέθηκαν και άλλοι ΘΕΤΙΚΟΊ ΣΤΗΝ COVID-19, συμπολίτες μας!!!
Εφιστούμε για πολλοστή φορά, την προσοχή σας, στην
ΑΥΣΤΗΡΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΈΤΡΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΉΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.
Εμβολιαζόμαστε με το πρώτο διαθέσιμο εμβόλιο, ΦΟΡΑΜΕ ΣΩΣΤΑ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ, ΤΗΡΟΎΜΕ ΑΠΟΣΤΆΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ, ΑΠΟΦΕΎΓΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟ ΚΆΘΕ ΕΙΔΟΥΣ...
Σε εμφάνιση συμπτωματολογίας συμβατής με Covid-19 ή σε επάφη με ύποπτο για τη νόσο άτομο, παραμείνετε σπίτι χωρίς άλλες επαφές και ζητήστε οδηγία και βοήθεια από τους ιατρούς του Κ.Υ.Ν.
Μέχρι να αποκτήσουμε συλλογική ανοσία μέσω των εμβολιασμών, ο κίνδυνος είναι υπαρκτός και είναι εδώ!

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Ο Γ. ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ: «Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΕΚΜΗΔΕΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ! ΜΕ ΤΟ ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΠΕΤΥΧΑΝ …

 


… ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΕ…ΑΓΕΛΗ ΠΡΟΒΑΤΩΝ! ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΣΚΗ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΣΦΑΞΕΙ Ο ΤΣΟΠΑΝΟΣ ΤΟΥΣ»

Ακούστε τα όσα συγκλονιστικά είπε στον Μάκη Βραχιολίδη ο καθηγητής συνταγματικού Δικαίου Γιώργος Κασιμάτης με αφορμή τους μαζικούς εμβολαισμούς και την πλύση εγκεφάλου που υφίσταται ο λαός.

Τα σημαντικότερα σημεία της συνέντευξης του Γιώργου Κασιμάτη:
Κασιμάτης: Tα μέτρα αυτά έχουν κριθεί όχι μόνο από μένα, αλλά και από διάσημους νομικούς και από γιατρούς ότι διεθνώς είναι άκυρα και άσχετα με την ιατρική επιστήμη. Είναι παράνομα, γίνεται δε μία πλύση εγκεφάλου η οποία αδρανοποιεί την αντίσταση του ανθρώπου και τον μεταλλάσσει σ’ έναν άνθρωπου που δεν αντιδρά, αλλά μένει αδρανής. Αυτό όμως, όπως έχουν επισημάνει ψυχολόγοι και ψυχίατροι διεθνώς, δεν πείθεται κανείς ακόμη και αν ακούσει πειστικά επιχειρήματα. Δηλαδή, αν σας πει γιατρός ότι το τεστ από την μύτη είναι επικίνδυνο ή ότι με το εμβόλιο έχετε πιθανότητες να πάθετε βλάβες, εσείς θα το κάνετε. Το κάνει ο κόσμος το εμβόλιο. Λένε «ναι, καταλαβαίνουμε, αλλά το κάνουμε». Ξέρετε, η μετάλλαξη την οποία έχουν κάνει στον άνθρωπο είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Και αν προχωρήσουν δίκες οι οποίες θα είναι αποτελεσματικές, όπως είναι ήδη μερικές και στα άλλα κράτη, τότε ενδεχομένως θα έχουμε μια υποχώρηση αυτής της επέμβασης. Αυτή η επέμβαση σε βάρος του ανθρώπου δεν έχει δικαιολόγηση σύμφωνα με το νόμο, ούτε έχει σχέση με τις αρχές της δημοκρατίας και των δικαιωμάτων του ανθρώπου. Καθημερινά έχουμε ελλιπέστατη ενημέρωση για να μπορέσει να κρίνει ο κόσμος αν είναι μεγάλη η θνητότητα του κορωνοϊού, ενώ έχει διαπιστωθεί ότι ο κορωνοϊός δεν είναι θέμα λοιμώδους ασθένειας, επομένως δεν μπορείς να λάβεις μέτρα περιορισμού ελευθεριών εναντίον μη λοιμώδους ασθένειας.

Εκείνο που μπορώ να πω ως νομικός είναι ότι η επιβολή των μέτρων είναι εντελώς παράνομη. Και δεν είναι μόνο παράνομη σε ότι έχει να κάνει με τη θέσπιση των υποχρεωτικών, όπως το να φοράς μάσκα σε ανοιχτούς χώρους ή όταν μπαίνεις στο σούπερ μάρκετ. Αυτό είναι ούτως ή άλλως παράνομη διότι δεν είναι αποδεδειγμένο ιατρικά. Δεν είναι αποδεδειγμένο με πλήρη ενημέρωση το τι σημαίνει μάσκα και το τι αποτέλεσμα έχει από πλευράς του συγκεκριμένου ιού. Το θέμα είναι ότι σου βάζει ένα μέτρο και σου λέει «αυτό πρέπει να το τηρήσεις» Το δεύτερο είναι ότι απέφυγαν μέχρι σήμερα, αυτά που είναι επικίνδυνα και βλαβερά, να τα κάνουν με νόμο υποχρεωτικά. Σου λένε «το εμβόλιο είναι προαιρετικό», αλλά στην ουσία είναι υποχρεωτικό και σε αναγκάζει έμμεσα να το κάνεις. Κάνουν πλύση εγκεφάλου, τρομοκρατούν ότι θα υποστείς μεγάλες βλάβες εάν δεν το κάνεις, απειλείσαι από θάνατο, ή επίσης «εάν δεν το κάμνετε δεν θα ξεφύγουμε ποτέ από αυτά τα μέτρα και δεν θα ανοίξει η οικονομία».

–Να συμπληρώσω σε αυτά που λέτε ότι το self test είναι υποχρεωτικό για τους εργαζόμενους και αν δεν το κάνει τότε δεν πληρώνεται. Σε άλλες περιπτώσεις, εργοδότες απειλούν με απόλυση και χωρίς αποζημίωση τους εργαζόμενους εκείνους που δεν θα εμβολιαστούν.
Κασιμάτης: Αυτό σας λέω. Και στον εργαζόμενο θα του πει: «είναι προαιρετικό, μην το κάνεις, αλλά φύγε από τη δουλειά». Αυτός είναι έμμεσος εξαναγκασμός. Είναι εξαναγκασμός που απαγορεύεται-δεν μπορεί να σε θέτει σε δίλημμα. Όταν λέμε μη υποχρεωτικότητα, εννοούμε ότι δεν πρέπει και να σε φοβίζει, δεν θα πρέπει να σε φέρνει σε δίλημμα. Αυτά όλα είναι παράνομα και γι’ αυτό ακριβώς και η απόφαση για τη μάσκα είναι παράνομη, διότι δεν μπορεί να με αναγκάσει να τη φορώ ακόμη και όταν πηγαίνω στο σούπερ μάρκετ γιατί ακριβώς δεν υπάρχει ιατρική μελέτη ότι η μάσκα απαλλάσσει από τη μετάδοση του ιού, ούτε αν ωφελεί ή βλάπτει. Έπειτα υπάρχουν πολλές αντιφάσεις, και αναφέρομαι στο πιο απλό μέτρο: προφανώς το τεστ έχει διαπιστωθεί ότι μεταφέρει μόρια εις τον εγκέφαλο και επομένως υπάρχουν κίνδυνοι μεγάλης βλάβης και επίσης και για τα εμβόλια. Αυτό όμως που θέλω να πω είναι ότι δυστυχώς ο κόσμος δεν αντιδρά ούτε με δικαστήρια, διότι αν υπήρχαν προσφυγές από χίλιες και πάνω μαζεμένες-φυσικά δεν θα προλάβαιναν τα δικαστήρια-αλλά θα έβλεπαν ότι θα υπήρχε τέτοια αντίδραση/αντίσταση η οποία θα εξανάγκαζε αντίστροφα τα αφεντικά αυτά που επιβάλλουν τα μέτρα και καθοδηγούν και τις κυβερνήσεις ακόμη να υποτάσσονται. Θα μπορούσαν 1-2 κυβερνήσεις να πάνε στον ΟΗΕ, δεν πάνε όμως γιατί είναι όλοι εξαγορασμένοι.

Σ’ αυτές τις περιπτώσεις δεν μπορείς να αναμένεις σταμάτημα ή καλυτέρευση σε αυτό το φαινόμενο. Αν δεν δημιουργηθεί πρόβλημα μεγάλο στις ισχυρές δυνάμεις της οικονομίας, και αυτό δημιουργείται με μαζικές μηνύσεις και προσφυγές από χιλιάδες ανθρώπους, ώστε να δουν ότι υπάρχει ένα κίνημα κι ένα μέτωπο ανεξαρτήτως κομμάτων, δεν θα υπάρξει διέξοδος, και δεν βλέπω να υπάρχει. Μας έχουν πει ότι το καλό εμβόλιο θα το κάνουν τον Οκτώβριο. Ετούτο δεν είναι καλό δηλαδή; Και ενώ το ακούμε, δεν το καταλαβαίνουμε και πάμε και το κάνουμε το εμβόλιο, και ρωτάμε πόσο θα κρατήσει, σημαίνει ότι έχουμε υποστεί μετάλλαξη του εγκεφάλου μας, της νοημοσύνης μας.

–Πριν από μερικές μέρες είχαμε γιατρό από τη Λαμία η οποία επειδή προέτρεπε πολίτες να μην κάνουν το εμβόλιο γιατί το θεωρούσε επικίνδυνο (αν και το έκανε η ίδια)και τη γυναίκα την έδιωξαν και την έβαλαν στο ψυχιατρείο.
Κασιμάτης: Ενδεχομένως ούτε και αυτή πήγε στον εισαγγελέα για να καταθέσει μήνυση. Και σε αυτά υπάρχει νομική άμυνα αλλά δεν την κάνουν.
–Το γεγονός ότι ένας υγειονομικός κλείνεται στο ψυχιατρείο επειδή διαφώνησε με την κρατική θέση για εμβολιασμό, δεν είναι παράνομο;
Κασιμάτης: Σας είπα ότι αυτά είναι εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Είναι βαρύτατο έγκλημα, κακούργημα, διότι την εξανάγκασε να κάνει τους εμβολιασμούς. Αλλά όταν ο κόσμος δεν αντιδρά τα μέτρα εκφοβισμού, δεν ξέρω αν αύριο είναι ένας άλλος κορωνοϊός μια άλλη αρρώστια ή οικονομικά μέτρα, συνέχεια θα εφεύρουν μέτρα τρομοκρατίας και θα κρατάνε επί 100 χρόνια την μετάλλαξη της οικονομίας και των συνεπειών της.

Όταν οι ίδιοι οι επιχειρηματίες δεν αντιδρούν που χάνουν τις επιχειρήσεις τους ή αυτοκτονούν τι θέλετε να κάνει; Ενικήθηκαν αυτοί οι άνθρωποι. Είναι όπως στους βομβαρδισμούς-βομβαρδισμένοι είναι αυτοί οι άνθρωποι. Όταν ένας μεγάλος επιχειρηματίας υφίσταται τεράστιες ζημιές και δεν πάει σε έναν δικηγόρο, και από τους καλύτερους δικηγόρους, τι θέλετε να κάνουν; (σσ Θα συνεχίσουν την ίδια πρακτική τρομοκρατίας). Αυτό πρέπει να ξέρει ο κόσμος: από τη στιγμή που η κοινωνία είναι ηττημένη, η μεταβολή μπορεί να κρατήσει πολλές δεκαετίες. Το σοκ και δέος που ξέρουμε όλοι, αι είναι η βάση στρατηγικής των ισχυρών δυνάμεων, έχουν μελέτες ολόκληρες, επιστήμονες, όπως είχε ο Χίτλερ κι έκανε τα πειράματα. Γι’ αυτό είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητος. Είναι σαφείς οι διατάξεις του διεθνούς δικαίου και των συνταγμάτων που τα απαγορεύουν, όλων των συνταγμάτων, όχι μόνον του δικού μας. Όμως, δεν προσφεύγει ο λαός.

—Άρα, η λύση που προτείνετε κύριε καθηγητά είναι να μαζευτούν 1.000, 2.000 άνθρωποι και να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη;
Κασιμάτης: Να γίνει μια αντίσταση η οποία θα τους αναταράξει. Γιατί κάνουν την πλύση εγκεφάλου; Για να γλιτώσουν την λαϊκή αντίσταση. Η πλύση εγκεφάλου είναι η παράλυση του εγκεφάλου για αντίσταση. Σε κάνει πρόβατο. Το πρόβατο κοιτάζει να φάει τη βοσκή που θα του πάει ο τσοπάνος. Δεν σκέφτεται ότι ο τσοπάνος θα το σφάξει. Σκέφτεται μόνο «το πράγμα που θα φάω σήμερα». Και αυτό είναι που θα μεταλλαχθεί. Θα μετασχηματίσει τους ανθρώπους σε αγέλη.

–Και η οποία αγέλη θα στρέφεται σε βάρος αυτών που προσπαθούν να αντισταθούν.
Κασσιμάτης: Ασφαλώς. Παραδείγματος χάριν σε όσους έχω μιλήσει εγώ, τα βάλανε μαζί μου. «Είσαι τρελός», μου λένε, «δηλαδή όλοι οι άλλοι κάνουνε λάθος;». Πιστεύουν ότι η αγέλη έχει δίκιο. Στο τέλος τα θύματα θα είναι αυτοί που αντέχουν ακόμη και είναι ζωντανοί, αυτοί θα υφίστανται τον πόλεμο των άλλων (σσ αυτοί δηλαδή που καταλαβαίνουν την παγίδα που έχει στηθεί σε βάρος των ανθρώπων, θα έχουν απέναντί τους την «αγέλη»).

–Ο κ. Γεραπετρίτης βγήκε και είπε πως μόλις αποκτηθεί η δυνατότητα καθολικού εμβολιασμού, ξεκινούν αμέσως τα προνόμια για τους εμβολιασμένους». Χώρισε δηλαδή αμέσως τους πολίτες σε 2 κατηγορίες.
Κασιμάτης: Αυτό το πράγμα που έχει κάνει ο κ. Γεραπετρίτης ο οποίος είναι συνταγματολόγος-μαθητής μου-είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, το λέω ξεκάθαρα.

–Ξεκάθαρα τα όσα είπατε κύριε καθηγητά, αλλά η αντίσταση δεν έρχεται.
Κασιμάτης: Όχι, δεν έρχεται, γι’ αυτό ένας γερμανός νομικός είπε «μην κάνετε κόπο να πείσετε έναν ο οποίος έχει υποστεί μετάλλαξη. Και να τον…πείσετε είναι: ου με πείσεις καν με πείσης». Διότι αυτός πλέον οδηγείται χωρίς θέληση δική του.

indobserver.gr

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΝΕΑΠΟΛΙΤΩΝ ''ΤΑ ΒΑΤΙΚΑ'' ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ κ.ΤΡΙΧΕΙΛΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΙΟΛΙΚΩΝ ΠΑΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ ΤΟΥ ΚΑΒΟ-ΜΑΛΕΑ.




 

Ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Πειραιά για τις καταστροφικές εργασίες στον ιστορικό χώρο του cine «Χάι Λάιφ» του Πειραιά



Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Πειραιά καλεί την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Πειραιά να σταματήσουν τις καταστροφικές εργασίες στο χώρο του ιστορικού κινηματογράφου-θεάτρου «Χάι Λάιφ» στον Πειραιά.

Η αξία του αρχιτεκτονικού μνημείου είναι μεγάλη, αφού το κτίριο κατασκευάστηκε το 1917 κι αποτελεί ισχυρό τοπόσημο της ιστορίας της πόλης. Μάλιστα, η ιστορική αίθουσα του θεάτρου είναι χαρακτηρισμένη ως διατηρητέα από το 1986.
Δυστυχώς, ο υφυπουργός ΥΠΕΝ Δημήτρης Οικονόμου στις 15-10-2020 αποχαρακτήρισε το χώρο, ώστε να διευκολυνθεί η μετατροπή του σε εμπορικό κατάστημα. Αποτέλεσμα αυτής της επαίσχυντης πράξης ήταν να καταστραφεί η σκηνή, η αίθουσα και τα θεωρεία.
Είναι ένα γεγονός απαράδεκτο και βαθύτατα προσβλητικό για την ιστορική και πολιτιστική μνήμη του Πειραιά, γι’ αυτό και η κυβέρνηση πρέπει να ακυρώσει άμεσα την εν λόγω απόφαση.
Είναι αναγκαίο αυτός ο εμβληματικός χώρος της πόλης να διασωθεί και να υπάρξει άμεση αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από την εξωφρενική και εγκληματική απόφαση του Υπουργείου Περιβάλλοντος.
19/05/2021 Ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Πειραιά για τις καταστροφικές εργασίες στον ιστορικό χώρο του cine «Χάι Λάιφ» του Πειραιά.

ΠΟΛΥ ΠΡΑΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΤΖΑ:Συνελήφθησαν 4 μέλη συμμορίας που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών στο νομό Καβάλας

Συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης 4 μέλη συμμορίας που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών στο νομό Καβάλας

Στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθησαν άλλα δύο άτομα τα οποία παρείχαν συνδρομή στα μέλη της σπείρας σε μεταφορά ναρκωτικών

Κατασχέθηκαν 2,9 κιλά ακατέργαστης κάνναβης, 17,4 γραμμάρια κοκαΐνης, 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, 2 μοτοσικλέτες, 1 όχημα και χρηματικό ποσό

Συνελήφθησαν χθες και προχθές (17 και 18-5-2021), στην πόλη και σε οικισμό της Καβάλας, τέσσερα (4) μέλη συμμορίας που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών στο νομό Καβάλας, καθώς και δύο άτομα τα οποία παρείχαν συνδρομή στα μέλη της σπείρας σε μεταφορά ναρκωτικών.

Οι συλλήψεις επιτεύχθηκαν στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης που σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, στην οποία συνέδραμαν αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολή Εγκλήματος.

Πρόκειται για τέσσερις (4) ημεδαπούς και δύο (2) αλλοδαπούς, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης και για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί αλλοδαπών, κατά περίπτωση.

Αναλυτικότερα, προηγήθηκαν εμπεριστατωμένες έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών με τη συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Σταθμού Νέας Περάμου, από τις οποίες προέκυψε ότι οι τέσσερις από τους δράστες (δύο αλλοδαποί και δύο ημεδαποί) ενώθηκαν και δημιούργησαν δομημένη εγκληματική συμμορία, με διακριτούς ρόλους και σκοπό τη διακίνηση ακατέργαστης κάνναβης και κοκαΐνης στο νομό Καβάλας.

Ειδικότερα, διαπιστώθηκε ότι ο ένας από τους αλλοδαπούς δράστες είχε ηγετικό ρόλο στη σπείρα και αναλάμβανε την αποθήκευση - απόκρυψη των ναρκωτικών σε δασική περιοχή του Αγίου Ανδρέα Καβάλας, ενώ οι άλλοι τρεις ήταν επιφορτισμένοι με την μεταφορά και διακίνηση τους.

Στο σημείο απόκρυψης (καβάτζα) οι δράστες αποθήκευαν τα ναρκωτικά μοιρασμένα με τρόπο ώστε να είναι έτοιμα προς διακίνηση, ενώ κατά τη μετάβαση και παραλαβή τους χρησιμοποιούσαν μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας, με σκοπό να αποφεύγουν τον έλεγχο και την ταυτοποίηση τους από τις αστυνομικές αρχές.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια των αστυνομικών ερευνών προέκυψε ότι οι άλλοι δύο ημεδαποί δράστες, την 17-5-2021 το πρωί, παρείχαν συνδρομή στη σπείρα για τη μεταφορά ποσότητας ναρκωτικών. Συγκεκριμένα, ενεργώντας από κοινού και υπό την καθοδήγηση μέλους της σπείρας, με τη χρήση ενός Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου και μίας δίκυκλης μοτοσικλέτας, μετέφεραν ποσότητα κάνναβης από τη Θεσσαλονίκη στο παραπάνω σημείο απόκρυψης.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης βρέθηκαν στο σημείο απόκρυψης των ναρκωτικών:

  • ένας σάκος που περιείχε (24) νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 2.908 γραμμαρίων
  • ένα κυτίο που περιείχε (16) νάιλον συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 17,4 γραμμαρίων
  • 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες των δραστών βρέθηκαν:

  • μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης
  • μέσα νόθευσης ναρκωτικών ουσιών
  • 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
  • 3.945 ευρώ
  • 2 μπουφάν και 3 κράνη μηχανής

Συνολικά κατασχέθηκαν 2.908,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 17,4 γραμμάρια κοκαΐνης, 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, μέσα νόθευσης ναρκωτικών ουσιών, 2 δίκυκλες μοτοσικλέτες, 1 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, 2 μπουφάν και 3 κράνη μηχανής, 3.945 ευρώ και κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

Τα ντοκουμέντα 








ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΤΑ ΔΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ¨ΦΟΥΝΤΕΣ¨ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ

Συνελήφθη 20χρονος για ναρκωτικά στη ΜεσσηνίαΚατασχέθηκαν πάνω από -2- κιλά κάνναβης, σπρέι πιπεριού, όχημα κ.ά.

Συνελήφθη, χθες (18.5.2021) το βράδυ, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 20χρονος ημεδαπός.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα.

Ειδικότερα, χθες (18.5.2021) το βράδυ, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση πληροφοριών, ανωτέρω αστυνομικοί εντόπισαν τον 20χρονο στον σταθμό Υπεραστικών Λεωφορείων Νομού Μεσσηνίας, να παραλαμβάνει δέμα, το οποίο περιείχε τρείς (3) ποσότητες κάνναβης (φούντα), συνολικού βάρους -2.160- γραμμαρίων και κατασχέθηκε.

Σε έρευνα που ακολούθησε σε όχημα του 20χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε, σπρέι πιπεριού, ενώ στην κατοχή του, βρέθηκε κινητό τηλέφωνο, το οποίο κατασχέθηκε.

Επιπλέον, κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.



ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΣΙΣΟΦΥΤΕΙΑ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΩΝ

 

Εντοπίστηκε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, στο Ρέθυμνο

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντοπίστηκαν, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν περισσότερα από 1.100 δενδρύλλια κάνναβης

Ολοκληρώθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκε μια φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης και κατασχέθηκαν συνολικά χίλια εκατό τριάντα πέντε (1.135) δενδρύλλια κάνναβης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, καθώς και κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε σήμερα (19.05.2020) το πρωί συντονισμένη επιχείρηση εξερεύνησης στην ευρύτερη περιοχή του παραπάνω Δήμου, στην οποία συμμετείχαν και αστυνομικοί των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνης και Μυλοποτάμου.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκε μια φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, όπου καλλιεργούντο επιμελώς σε δύο ειδικά διαμορφωμένους χώρους, συνολικά χίλια εκατό τριάντα πέντε (1.135) δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως ενός μέτρου στο στάδιο της ανάπτυξης, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Επιπλέον κατασχέθηκαν και δύο (2) κάμερες ανίχνευσης και καταγραφής κίνησης.

Τα ανωτέρω δενδρύλλια κατασχέθηκαν μαζί με πλήθος πειστηρίων που βρέθηκαν κατά την εξερεύνηση στο χώρο της φυτείας.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης.





Άρθρο Σπύρου Σπυρίδων για την Γενοκτονία των Ποντίων



19 Μαΐου

Ημέρα μνήμης για τη γενοκτονία των Ποντίων

Γράφει

ο Σπύρος Σπυρίδων

Όταν αναφερόμαστε στην ιστορία, τη μνήμη και τη λήθη, είναι ένα θέμα που παύει να είναι ακαδημαϊκό, γιατί περιστρέφεται γύρω από τον άνθρωπο και τα έργα του και γίνεται ταυτόσημο με την απόδοση τιμής σ’ αυτούς που θέλησαν να κρατήσουν ζωντανές τις ρίζες του ελληνισμού σε όλα τα πέρατα του κόσμου.

Ο φετινός εορτασμός της «Ημέρας Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων», έχει ιδιαίτερη βαρύτητα και συμβολισμό: Γιορτάζουμε τα 200 χρόνια από την κήρυξη της ελληνικής επανάστασης που οδήγησε στη δημιουργία του σύγχρονου ελληνικού κράτους. Ταυτόχρονα θρηνούμε τους 353 χιλιάδες Έλληνες του Πόντου που αποδεκατίστηκαν από την εκδικητική μανία των Νεότουρκων. Η «λογική» της γενοκτονίας υπήρξε άμεσα συνδεδεμένη με την άρνηση αποδοχής από τους Νεότουρκους άλλων Πολιτισμών και εθνοτήτων, όπως εν προκειμένω των Ελλήνων του Πόντου που ζούσαν εκεί επί 28 συναπτούς αιώνες και είχαν δημιουργήσει δικό τους κράτος με διακριτά εθνικά χαρακτηριστικά και πολιτισμό.

Στον 21ο αιώνα πλέον, οι τιμητικές εκδηλώσεις στη μνήμη κάποιου ιστορικού γεγονότος έχουν αξία όταν απομακρύνονται από την συναισθηματική φόρτιση που προκαλούν και αποκτούν τη δυνατότητα να προσφέρουν ρεαλιστικές διδαχές. Η αναφορά στη «Γενοκτονία των Ποντίων» μπορεί να μην έσωσε την ανθρωπότητα από την επανάληψη μίας άλλης γενοκτονίας, όπως επί παραδείγματι αυτής των Εβραίων, όμως διατήρησε στη συλλογική μνήμη τον Ποντιακό Ελληνισμό ως αέναο παράδειγμα θυσίας, προκειμένου να διασωθεί η ελληνική και η εθνική ταυτότητα μας. Είναι περίτρανη απόδειξη πως τίποτα δεν χαρίζεται κι ότι χωρίς τις θυσίες των Ποντίων, πολλά πράγματα στην εθνική μας υπόσταση θα ήταν διαφορετικά.

Ο περιπατητής, στο δήμο της Νίκαιας, θα διαπιστώσει πώς από οδό σε οδό διατρέχει όλη την ιστορία του ποντιακού ελληνισμού! Από την οδό Τραπεζούντος μέχρι την οδό Σαμψούντος και από την Αμασείας έως την Ένωση Ποντίων. Στον βορρά, στην Καστανιά Ημαθίας, η εκκλησία της Παναγίας Σουμελά μας θυμίζει ότι σώσαμε και τιμούμε ελεύθερα την Ιερή εικόνα στα χώματα μας ενισχύοντας την πίστη μας που αποτελεί τον ατσάλινο συνδετικό κρίκο των απανταχού Ελλήνων.

Όσοι τιμούν την 19η Μαΐου γνωρίζουν άριστα τα ιστορικά γεγονότα που οδήγησαν στη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού. Δεν έχει νόημα να τα επαναλάβουμε.

Μπορούμε όμως και οφείλουμε να ενισχύσουμε τη διατήρηση της ιστορικής μνήμης που αποτελεί πρωτίστως τιμή στη μνήμη των σφαγιασθέντων και εκδιωχθέντων Ελλήνων του Πόντου, με μια σειρά από δράσεις και εκδηλώσεις, όπου συντονισμένα η αυτοδιοίκηση μπορεί ν’ αναδείξει ακόμη πιο έντονα τα δραματικά αυτά ιστορικά γεγονότα, αναλαμβάνοντας ένα σημαντικό μερίδιο της ιστορικής ευθύνης που βαρύνει όλους μας.

Η ιστορική γνώση και η μνήμη χρειάζονται για να ξέρουμε ότι μπορούμε. Είναι εκείνα που μας καθοδηγούν ως Έθνος, μας τονώνουν τον πατριωτισμό και τελικά μας διδάσκουν και φωτίζουν το μέλλον μας.

Ο Σπύρος Σπυρίδων είναι

Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης

Πρώην δήμαρχος & Περιφερειάρχης.



Νικόλαος Μανωλάκος:''Γενοκτόνοι''


Γενοκτόνοι!

Ο όρος «γενοκτονία» (genocide) αποδίδεται στον Πολωνο-εβραίο, Raphael Lemkin, δικηγόρο και αργότερα καθηγητή στο Πανεπιστήμιο του Yale, συντιθέμενος από την ελληνική λέξη γένος και τη λατινική kide, που σημαίνει κτείνω, φονεύω.

Στη Σύμβαση των Παρισίων, που τέθηκε σε ισχύ στις 12 Ιανουαρίου 1951, ως «γενοκτονία» ορίζεται «η εκτέλεση ορισμένων ενεργειών με πρόθεση την καταστροφή –ολικώς ή μερικώς– μιας εθνικής, εθνολογικής, φυλετικής ή θρησκευτικής ομάδας σαν τέτοια». Οι δε ενέργειες που συνιστούν γενοκτονία είναι «ο φόνος μελών της ομάδας, η πρόκληση σοβαρής σωματικής ή διανοητικής βλάβης σε μέλη της ομάδας, η σκόπιμη επιβολή στην ομάδα συνθηκών ζωής, που υπολογίζεται να επιφέρουν τη φυσική της καταστροφή ολικώς ή μερικώς, η επιβολή μέτρων με την πρόθεση αποτροπής τεκνογονίας εντός της ομάδας, η βίαιη μεταφορά παιδιών της ομάδας σε άλλη ομάδα».

Δεν καταλείπεται καμία αμφιβολία στους γνωρίζοντες στοιχειωδώς ιστορία, ότι οι βαρβαρότητες της Τουρκίας εναντίων των χριστιανών αποτελούν τον ορισμό της γενοκτονίας. Οι γείτονές μας Τούρκοι, εντούτοις, αρνούνται με θρασύτητα την γενοκτονία των χριστιανικών πληθυσμών, που άρχισαν στο τέλος του 19ου αιώνα και συνέχισαν με ένταση μέχρι το 1922, χωρίς να ξεχνάμε τις σφαγές, που ακολούθησαν αργότερα με διάφορες αφορμές.

Οι αριθμοί όμως είναι αμείλικτοι:

· Το 1914 ο τουρκικός πληθυσμός στα όρια της σημερινής Τουρκίας ανερχόταν σε 13 εκατομμύρια, ενώ το 2005 έφθασε τα 72 εκατομμύρια

· Το ίδιο διάστημα, στον ίδιο χώρο, οι Έλληνες, που ήσαν ένα εκατομμύριο πεντακόσιες χιλιάδες, έφθασαν τις τρεις χιλιάδες, ενώ οι Αρμένιοι, που ήσαν ένα εκατομμύριο διακόσιες χιλιάδες, έφθασαν τις πενήντα χιλιάδες.

Η ιστορία έχει καταγράψει εκτοπίσεις, σφαγές, καταστροφές νεκροταφείων και εκκλησιών, ειδεχθείς θανάτους γυναικόπαιδων και ιερωμένων, τα περιβόητα αμελέ ταμπουρού (τάγματα εργασίας), όπου όσοι άντρες πήγαιναν δεν γύριζαν πίσω, εμπρησμούς, βιασμούς, κακοποιήσεις, δημεύσεις περιουσιών, παιδομάζωμα... Ένα άνευ προηγουμένου έγκλημα, κατά των Αρμενίων, των Ελλήνων Ποντίων, Μικρασιατών και πάσης καταγωγής χριστιανικών πληθυσμών, το οποίο δεν πρέπει να ξεχαστεί ποτέ.

Κάποιος, βέβαια, θα έλεγε: «Μα μόνον οι Τούρκοι είναι γενοκτόνοι, άλλοι δεν υπήρξαν;» Δυστυχώς, υπήρξαν και άλλοι. Σχεδόν όλοι, όμως, έχουν αναγνωρίσει τα εγκλήματα που διέπραξαν και είτε προχώρησαν σε διορθωτικές κινήσεις, είτε άφησαν ανοιχτές προθέσεις για το μέλλον. Μόνον οι νεοθωμανοί απέμειναν να αρνούνται πεισματικά.

Το γιατί προχώρησαν οι Τούρκοι στις γενοκτονίες έχει απαντηθεί από ιστορικούς και είναι γνωστό. Γιατί όμως το αρνούνται και τι σηματοδοτεί αυτό για το νέο πρόσωπο, που προσπαθεί ο Ερντογάν να επιβάλει στη διεθνή πραγματικότητα;

Με την άρνηση των γενοκτονιών, οι Τούρκοι επιχειρούν να προβάλουν το αφήγημα του αγέρωχου τουρκικού έθνους, το οποίο έχει παντού εχθρούς, που σχεδιάζουν την καταστροφή του. Προσπαθούν να αποφύγουν ένα μεγάλο πλήγμα, στο γόητρο της μεγάλης και ισχυρής χώρας, που η πολιτική ηγεσία της Τουρκίας, προσπαθεί να βγάζει προς τα έξω.

Παράλληλα, αρνούμενοι την αναγνώριση των εγκλημάτων τους, επιδιώκουν να εφαρμόσουν τις ίδιες πρακτικές και στη σύγχρονη εποχή, όπως και κάνουν με τις διώξεις και σφαγές των Κούρδων.

Τέλος, αποφεύγουν πιθανές αξιώσεις για επανορθώσεις στη βάση καταστροφής ή δημεύσεων περιουσιών. Ποια τουρκική κυβέρνηση θα προχωρούσε σε ενέργειες, που θα έβλαπταν την

ισχυρή τάξη των πλουσίων, πολλοί των οποίων έχουν οικειοποιηθεί τις ιδιοκτησίες των εκδιωχθέντων ή αφανισθέντων πληθυσμών;

Απέναντι σε αυτή την πεισματική άρνηση των Τούρκων να αναγνωρίσουν τις ιστορικές τους ευθύνες, στάθηκε με γενναιότητα ο σημερινός Πρόεδρος των ΗΠΑ. Με τις πρώτες του κιόλας αποφάσεις, έδειξε στην Τουρκία τα όριά της, βάζοντας τα γυαλιά στους προκατόχους του. Η αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων ήταν μία δίκαιη απόφαση της κυβέρνησης των ΗΠΑ και του Προέδρου της Τζο Μπάιντεν. Τη χαιρετίζουμε και ελπίζουμε ότι, υπό την ηγεσία του, ο πολιτισμένος κόσμος θα αντιταχθεί στον επεκτατισμό και τον νεοθωμανισμό της Τουρκίας.

Από εδώ και πέρα, ένα νέο πεδίο δόξης λαμπρό για τον πρόεδρο των ΗΠΑ και τις δυτικές κοινωνίες είναι η αντιμετώπιση του κουρδικού θέματος, στα πλαίσια της σύμβασης του ΟΗΕ, η οποία προβλέπει την υποχρέωση λήψης μέτρων για την αποφυγή γενοκτονιών. Και είναι παγκόσμια γνωστό ότι η εθνότητα των Κούρδων κινδυνεύει.

Ας μη φορτωθεί η διεθνής κοινότητα μια νέα γενοκτονία. Γιατί τώρα και ξέρει και μπορεί να την αποτρέψει!

Νικόλαος Μανωλάκος

Αντιστράτηγος ε.α. – Επίτιμος Διοικητής ΑΣΔΕΝ

Βουλευτής Ν.Δ, Α΄ Πειραιώς και Νήσων

Μυρίζει "μπαρούτι" στο Αιγαίο! Ο τουρκικός αλιευτικός στόλος έφτασε Κύθηρα


Νέα πρόκληση στο Αιγαίο από την Τουρκία

Συνεχίζουν την προπαγάνδα οι Τούρκοι, καθώς θέλουν να κλιμακώσουν στο Αιγαίο. Η Άγκυρα όπως φαίνεται σχεδιάζει προσεχτικά και βήμα-βήμα τις κινήσεις της. 

Στόχος αφενός να ''μετρήσει'' ελληνικές αντιδράσεις και αφετέρου να οδηγηθούν οι δύο χώρες σε σύγκρουση. 

Τα «τουρκικά αλιευτικά» συνεχίζουν να πολιορκούν τις ελληνικές ακτές της χώρας μας και τώρα έχουν φθάσει μέχρι τα Κύθηρα.Από χθες φθάνουν πληροφορίες για την “έξοδο του τουρκικού αλιευτικού στόλου” ο οποίος είναι πλήρως εκσυγχρονισμένος και αξιοποιείται από την Άγκυρα ως ένα ακόμη μέσο πίεσης.Τα τουρκικά αλιευτικά λειτουργούν ως μακρύ χέρι του Ερντογάν, όπως έχει παραδεχτεί και ο ίδιος!

Χθες Δευτέρα (17/5/2021) δέκα περίπου αλιευτικά έπλεαν στο στενό μεταξύ Μυκόνου σε σχηματισμό, με μικρές ταχύτητες οι οποίες δεν δικαιολογούν αβλαβή διέλευση.

Σήμερα το πρωί εμφανίστηκαν 14 τουρκικά αλιευτικά να ψαρεύουν εντός των ελληνικών υδάτων. Λίγο μετά τις 8 το πρωί η νηοπομπή ξεκινούσε από νοτιοανατολικά των Κυθήρων και κλιμακωνόταν εντός των Κυκλάδων, και συγκεκριμένα βορειοδυτικά της Μήλου στο στενό της Σερίφου με Σίφνου.

Να υπενθυμίσουμε ότι τον Ιούλιο ,λίγες ημέρες μετά από την έξοδο των τουρκικών αλιευτικών ακολούθησε η έξοδος του τουρκικού στόλου. Δε σημαίνει ότι θα συμβεί και τώρα το ίδιο. Ωστόσο κάποιος θα πρέπει να μας εξηγήσει αν έχουμε αποδεχτεί ήδη τετελεσμένα στο Αιγαίο και να υπενθυμίσουμε ότι τα ελληνικά συμφέροντα δεν έχουν να κάνουν με το φυσικό αέριο και το πετρέλαιο αλλά και με την αλιεία. Ίσως κυρίως μ΄ αυτή που είναι η χειροπιαστή σημαντική οικονομική δραστηριότητα.

pentapostagma.gr

 


Το Αιγαίο υπό “τουρκική πολιορκία”! Εικόνα από την “ανάπτυξη” των τουρκικών αλιευτικών


Τα πορτοκαλί στίγματα στην εικόνα από το marinetraffic, είναι τα τουρκικά αλιευτικά που “σαρώνουν” τις τελευταίες ώρες το Αιγαίο! Πρόκειται για εικόνα που προβληματίζει ,όπως και η παντελής αντίδραση από την ελληνική πλευρά. Βέβαια για ποια αντίδραση μιλάμε ,όταν το θέμα είναι κυριολεκτικά “εξαφανισμένο” από παντού.

Στο υπουργείο Ναυτιλίας θα επικαλεστούν “νομοθετικά πλαίσια” και άλλες δικαιολογίες που σίγουρα δεν μπορούν εξηγήσουν σε κανένα λογικό άνθρωπο αυτή την εικόνα: το Αιγαίο υπό “τουρκική αλιευτική κατοχή”! Να υπενθυμίσουμε ότι το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει σοβαρά επεισόδια ανοιχτά της Κύπρου μεταξύ τουρκικών και ιταλικών αλιευτικών και ανοιχτά της Λιβύης, όταν οι Λίβυοι άνοιξαν πυρ κατά ιταλικών αλιευτικών. Τα αναφέρουμε για να επισημάνουμε ότι γίνεται “πόλεμος” για την αλιεία στη Μεσόγειο.Στο Αιγαίο αντιθέτως δίνουμε την εντύπωση ότι δεν …ασχολούμαστε! Οι Έλληνες ψαράδες είναι ανυπεράσπιστοι έναντι των Τούρκων εισβολέων και πολύ συχνά βρίσκονται αντιμέτωποι και με την τουρκική ακτοφυλακή!

Είναι όλα αυτά και ειδικά η παθητική στάση των Αθηνών μέρος της “πολιτικής κατευνασμού”; Δε θέλουμε να “χαλάσουμε το κλίμα” εν όψει και της επίσκεψης Τσαβούσογλου; Μπορεί κάποιος από την κυβέρνηση να εξηγήσει τι συμβαίνει;

ΠΗΓΗ .militaire.gr



ΚΑΨΑΛΙ:ΤΙ ΣΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΑΛΙΕΥΤΙΚΑ ΠΟΥ ¨ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ¨ΛΊΓΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΜΑΣ???


TI ΣΕΡΝΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΑΛΙΕΥΤΙΚΑ ΣΚΑΦΗ ΛΙΓΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΤΈΣ ΝΟΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΘΗΡΩΝ ???

Νέο φωτογραφικό υλικό από τον κύριο Βαλέριο Καλοκαιρινό PHOTO CERIGO !

Ευχαριστούμε πολύ.

Φωτογραφίες τραβηγμένες από την βεράντα του σπιτιού του,τα δύο Τουρκικά αλιευτικά σκάφη έσερναν από έναν τεράστιο ασκό το καθένα σύμφωνα με τον φωτογραφο. 

Δείτε τις φωτογραφίες:




















ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΑΛΙΕΥΤΙΚΑ ΣΤΟ ΚΑΨΑΛΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ:ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΜΙΟΥ


Τα Τουρκικά αλιευτικά σκάφη έξω από την Χύτρα !

Ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Σάμιο για το φωτογραφικό του υλικό 



ΠΟΡΦΥΡΟΥΣΑ:Δρομολόγια Σάββατο 22/5 και 29/5


 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:TA ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΑΛΙΕΥΤΙΚΑ ΕΦΤΑΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΨΑΛΙ


ΤΡΑΧΙΛΑΣ ΚΑΨΑΛΙ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΙΟΣ
Τα Τουρκικά αλιευτικά σύμφωνα με τον κύριο Σάμιο περνούσαν όλη την νύχτα !