Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

Κύθηρα Αντικύθηρα Καινούργια Μέρα.Επιβεβαιώνεται (δυστυχώς) ξανά ότι "και ο Άγιος φοβέρα θέλει"!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
Επιβεβαιώνεται (δυστυχώς) ξανά ότι "και ο Άγιος φοβέρα θέλει"!
Με σημερινές αποφάσεις της Π.Υ. Γυθείου που αναρτήθηκαν στη Διαύγεια εγκρίθηκε:
1. Η ενίσχυση του Π.Κ. Κυθήρων με τα οχήματα ΠΣ 3810 (βυτιοφόρο 5 τόνων νερού) και ΠΣ 2686 (van μεταφοράς προσωπικού) της Π.Υ. Γυθείου
2. Η αποστολή στο συνεργείο Αθηνών του Π.Σ. 3811 προς επισκευή
3. Η πραγματοποίηση τροφοδοσίας καυσίμων στο Π.Κ. Κυθήρων με το όχημα Π.Σ. 3011 από την Ελευσίνα
Είναι προφανές ότι μετά την άκρως και καθ΄ όλα τεκμηριωμένη επιστολή του Δημάρχου μας προς την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του Π.Σ. (δείτε εδώ: https://www.kythira.gr/press_new/2018/070218.htm) κάτι άρχισε να κινείται. Πρέπει όμως οι δημόσιες υπηρεσίες και μάλιστα οι υπηρεσίες πολιτικής προστασίας να πράττουν τα αυτονόητα μετά από τόσο σκληρές επιστολές; Προφανώς όχι. Οφείλουν να ενεργούν χωρίς όχληση, να πράττουν τα αυτονόητα χωρίς να πρέπει να τους ταρακουνήσει κάποιος για αυτό.
Η απόφαση του Δημάρχου μας είναι σαφής και δεν πρόκειται να αλλάξει. Εάν κατά την ημέρα έναρξης της αντιπυρικής περιόδου 2018 δεν έχουν ικανοποιηθεί ΟΛΑ (μέχρις ενός δηλαδή) τα αιτήματα της της από 5-2-2018 επιστολής του, θα υποβληθεί μυνητήρια αναφορά ενώπιον του ιδίου του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κατά παντός υπευθύνου. Τελεία και παύλα.

Το 40ήμερο μνημόσυνο του Πέτρου Γαλανάκη την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου

Ανακοίνωση:
Το 40ήμερο μνημόσυνο του προπονητή Πέτρου Γαλανάκη θα γίνει την προσεχή Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου, στην Παναγία Κοντελετού στο Λιβάδι.

ΛΑΚΩΝΙΑ.Φρικτός θάνατος ηλικιωμένης - Κάηκε ζωντανή μέσα στο σπίτι της στην περιοχή Βάμβακα

Το απανθρακωμένο πτώμα της εντόπισαν οι πυροσβέστες

Φρικτό θάνατο βρήκε σήμερα, Τρίτη, μια ηλικιωμένη γυναίκα στην περιοχή Βάμβακα Λακωνίας, όταν στη μικρή μονοκατοικία όπου διέμενε ξέσπασε φωτιά.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε νωρίς το πρωί από άγνωστη αιτία και όπως όλα δείχνουν φαίνεται η άτυχη γυναίκα δεν πρόλαβε να αντιδράσει και κάηκε ζωντανή. 
Το απανθρακωμένο πτώμα της εντόπισαν οι πυροσβέστες, την ώρα την κατάσβεσης.
Η Πυροσβεστική ενημερώθηκε για τη φωτιά στις 08:49 το πρωί και στο σημείο έσπευσαν άμεσα τρία οχήματα με οκτώ πυροσβέστες. 
Η μονοκατοικία κάηκε ολοσχερώς.
πηγη:protothema