Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ:Aνυπόστατα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με την εκδρομή από τη Νάξο προς τα Κύθηρα.

 

Αναγκάζομαι να παρεμβω αναφορικά με τα όσα ανυπόστατα έχουν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με την εκδρομή από τη Νάξο προς τα Κύθηρα. Ορισμένοι προσπαθούν να αποποιηθουν τις ευθύνες τους και αυτό δεν θα γίνει ανεκτό. Οι δηλώσεις μελών του γκρουπ ότι δήθεν τηρουσαν τα μέτρα προστασίας είναι ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΕΣ. Τα μέλη του γκρουπ με επικεφαλής τον Ιερέα δεν τηρουσαν ΚΑΝΕΝΑ απολύτως μέτρο σε βαθμό πρόκλησης. Υπάρχουν εγγραφές μαρτυρίες επαγγελματιών και πολιτών των Κυθήρων για τις οποίες αύριο θα ενημερώσω και τον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Νάξου που διενεργεί έρευνα.

 

Συνελήφθη ημεδαπός για διακίνηση κάνναβης στη Ρόδο

 


Συνελήφθη ημεδαπός για διακίνηση κάνναβης στη Ρόδο

Κατασχέθηκαν -2- κιλά & -414- γραμμ. κάνναβη,-2- δενδρύλλια, -8- ναρκωτικά δισκία, ηλεκτρονική ζυγαριά

Συνελήφθη χθες (2 Νοεμβρίου 2020) στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, ένας ημεδαπός κατηγορούμενος για κατοχή, διακίνηση και καλλιέργεια κάνναβης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικών επιχειρησιακών δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, χθες το απόγευμα έπειτα από αξιολόγηση στοιχείων πραγματοποιήθηκε στοχευμένος έλεγχος στον κατηγορούμενο κατά τον οπαίο βρέθηκε στην κατοχή του ακατέργαστη κάνναβη βάρους 1,1 γραμμαρίων και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ακολούθησε έρευνα στην κατοικία του όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • Κάνναβη ακατέργαστη συνολικού βάρους 2 κιλών και 412,9 γραμμαρίων
  • 2 φυτά κάνναβης, από τα οποία το ένα ύψους 85 εκατοστά καλλιεργούσε μέσα σε γλάστρα και το δεύτερο ύψους 1,8 μέτρα βρισκόταν σε φάση αποξήρανσης
  • 8 ναρκωτικά δισκία
  • Ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας

Ο συλληφθείς οδηγείται σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου.

Συνελήφθη ημεδαπός στη Χίο, για κατοχή, καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

 


Συνελήφθη ημεδαπός στη Χίο, για κατοχή, καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Κατασχέθηκαν, -1.630- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης (χασίς), δενδρύλλιο κάνναβης ύψους -1,5- περίπου μέτρου και ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας

Συνελήφθη, χθες (02-11-2020) στη Χίο, μετά από οργανωμένη επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χίου, ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία, για κατοχή, καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών .

Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, πραγματοποιήθηκε έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού και με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου «ΑΝΚΩ», στην οικία του συλληφθέντα στην ευρύτερη περιοχή των Μαστιχοχωρίων στη Χίο, κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης (χασίς), βάρους -1.630- γραμμαρίων,
  • δενδρύλλιο κάνναβης ύψους -1,5- μέτρου περίπου και
  • ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Κατά τη διερεύνηση της συγκεκριμένης υπόθεσης προέκυψε ότι ο δράστης, κατείχε και καλλιεργούσε ναρκωτικές ουσίες με σκοπό την περαιτέρω διάθεση σε τρίτους έναντι χρηματικής αμοιβής.

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου. 


 

Παρέμβαση εισαγγελέα για πιστούς που κόλλησαν κορονοϊό στα Κύθηρα! (video)

 


Η Νάξος είναι ανάστατη. Οι κάτοικοι ψάχνονται να δουν πως ο κορoνοϊός “χτύπησε” το νησί τους, η εισαγγελία διερευνά ήδη την υπόθεση και η Μητρόπολη διαχωρίζει την θέση της μετά τον σάλο για την προσκυνηματική εκδρομη.

Ένας 43χρονος που πήγε στην εν λόγω εκδρομή και κόλλησε μαζί με όλη την οικογένειά του, μίλησε στο live news.

“Εμείς δεν είχαμε τίποτα βασικά, ούτε ένα σύμπτωμα ασυμπτωματικοί τέρμα δηλαδή, τέρμα, τέρμα ασυμπτωματικοί και βρήκανε και σε εμάς ότι ήμασταν στην αρχή σε μένα δεν βγήκε θετικό αλλά στο μοριακό που μου κάνανε βγήκε θετικό μετά από δύο τρεις ημέρες”.

Η προσκυνηματική εκδρομή από την Νάξο στην Παναγία Μυρτιδιώτισα στα Κύθηρα διοργανώθηκε από ιερέα του νησιού. Συμμετείχαν 53 άτομα. O ιερέας πρόσεχε λέει ο προσκυνητής.

“Ο ιερέας επειδή προσέχει πάρα πολύ πάντοτε ας πούμε όταν ήμασταν λίγο χαλαροί μας έβαζε χέρι, «την μάσκα σου», «μην είστε πολύ κοντά», «να προσέχετε» δηλαδή πάντοτε μας είχε σε επαγρύπνηση πάνω σε αυτό το κομμάτι. Τηρούσαμε όλα τα μέτρα, προσέχαμε, πήγαμε, γυρίσαμε κολλήσαμε τώρα τι να πούμε…”.

Λίγες μέρες μετά την επιστροφή, το νησί επισκέφτηκε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και κάποιοι από τους εκδρομείς που παρουσίασαν συμπτώματα έκαναν τεστ. Στα θετικά ήταν και η 5μελής οικογένεια του 43χρονου που μίλησε στο live news.

Δεν συνδυάζονται οι υποστηρίζουν.

“Έγινε αυτό που έγινε, εμείς κολλήσαμε δεν ξέρουμε αν κολλήσαμε από την εκδρομή, δηλαδή η Πολιτική Προστασία που τους έχω πει τα πάντα έχουνε ψάξει από την Τρίτη και έπειτα, δηλαδή εμείς είχαμε γυρίσει Δευτέρα από την εκδρομή γιατί τα πρώτα συμπτώματα της κόρης μου ήρθανε την Παρασκευή έτσι είχε μία αγευσία και επειδή ήταν το θέμα και κάνανε τζάμπα το τεστ πήγε και το έκανε βγήκε θετική μας τραβήξανε και εμάς να πάμε”.

Διαχωρίζει την θέση της η Μητρόπολη

Η Μητρόπολη από την άλλη θα διαχωρίσει την θέση της, διευκρινίζοντας ότι δεν έδωσε άδεια για την εκδρομή.

“Ουδεμία άδεια πραγματοποιήσεως Προσκυνηματικής ή άλλου τύπου ομαδικής εκδρομής Ενορίας ή άλλου εκκλησιαστικού φορέα ή προσώπου έχει δοθεί, από την έναρξη της πανδημίας (δηλαδή αρχές Μαρτίου 2020)”.

Στο νησί έχει ήδη αναλάβει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα η εισαγγελία που ερευνά τι έγινε ενώ τα ΜΜΕ της Νάξου λένε πως πληροφορίες τους από τα Κύθηρα αναφέρουν πως όλα ξεκίνησαν από έναν άλλο εκδρομέα και όχι από τους εκδρομείς της Νάξου.

Ο Μητροπολίτης Παρνοναξίας Καλλίνικος μίλησε στο LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο για την εν λόγω εκδρομή.

“15-18 Οκτωβρίου, δεν είχε πάρει άδεια ως ομαδική εκδρομή, είχε πάρει προσωπική άδεια ο συγκεκριμένες ιερέας να μεταβεί στην Αθήνα στην ασθενούσα μητέρα του και στη συνέχεια να πραγματοποιήσουν προσκύνημα στα Κύθηρα.  Όταν έγινε το περιστατικό, πληροφορηθήκαμε κι εμείς για την συμμετοχή 55 ατόμων σε ένα διώροφο πούλμαν στα Κύθηρα. Δεν έχουμε δώσει καμία άδεια σε αιτήματα πραγματοποιήσεις ομαδικών εκδρομών. Η Μητρόπολη έχει μια γραμμή αυστηρή όσον αφορά τα μέτρα. Επισήμως δεν δόθηκε καμία άδεια”, σημείωσε.

Ο Μητροπολίτης Καλλίνικος σημείωσε ότι ο συγκεκριμένος ιερέας δεν είναι αρνητής του κορονοϊού. “Διατυπώνει διαφορετικές απόψεις γύρω από το θέμα αυτό. Δεν συμφωνεί στην κοινή γραμμή της Μητρόπολης. Η Μητρόπολη έχει 55 ιερείς, οι 5 εξ’αυτών έχουν επιφυλάξεις και διαφωνίες”, σημείωσε.

“Τηρούμε απόλυτα τα μέτρα με έχει διαβεβαιώσει και ο συγκεκριμένος ιερέας”, πρόσθεσε.

Δείτε το video στον παρακάτω σύνδεσμο

https://www.megatv.com/2020/11/03/korvnoios-naksos-eisaggeliki-paremvasi-gia-tous-pistous-pou-kollisan-koronoio-se-ekdromi-sta-kythira/ 

 ΠΗΓΗ
www.megatv.com

ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΕΝΝΙΑ:Η Κυβέρνηση και το Υπουργείο Υγείας κοροϊδεύουν την κοινωνία !

 
Κοροϊδεύουν , απειλούν και εκβιάζουν . Η ίδια εικόνα σε όλα τα Νοσοκομεία της χώρας
Σε απόγνωση οι εργαζόμενοι .
Γιατροί οδηγήθηκαν σε παραιτήσεις εξαιτίας της έλλειψης ιατρικού προσωπικού σε συνδυασμό με τον κακό χειρισμό στελέχωσης και ασφαλούς λειτουργίας της κλινικής COVID 19 ενώ απειλούν και εκβιάζουν το προσωπικό πως αν δεν καλύψουν τις υπέρ εφημερίες δεν θα ανανεώσουν την παράταση συμβάσεων.
Τεράστιες ελλείψεις παθολόγων και πνευμονολόγου .

 

Για δεξαμενισμό το ΠΟΡΦΥΡΟΥΣΑ

 


Πλώρη για τη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη του Περάματος έχει βάλει αυτή την ώρα, το ΠΟΡΦΥΡΟΥΣΑ, προκειμένου να εκτελέσει έκτακτο δεξαμενισμό στην πλωτή δεξαμενή ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΙΙ, του Ο.Λ.Π.

Να θυμίσουμε, πως σύμφωνα με την ενημέρωση του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής που εκδόθηκε στις 29/10 :

“Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Νεάπολης Βοιών από τον πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ”ΠΟΡΦΥΡΟΥΣΑ” Ν.Π. 11732, ότι κατά τον ελλιμενισμό του στο λιμένα Νεάπολης Βοιών απώλεσε τον καταπέλτη του .

Άμεσα στο σημεία έσπευσαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής Νεάπολης Βοιών όπου διαπίστωσαν τα ανωτέρω.

Ο πλοίαρχος του ”ΠΟΡΦΥΡΟΥΣΑ” ενημέρωσε ότι για την ασφάλεια του πλοίου πρόκειται να κινηθεί προς όρμο Βατικών για ασφαλές αγκυροβόλιο λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή. Η παραπάνω κίνηση δεν κατέστη δυνατή λόγω των ισχυρών ανέμων και την απώλεια κάβων του πλοίου, με αποτέλεσμα να επέλθει επικάθιση του πλοίου σε αμμώδη πυθμένα του λιμένα Νεάπολης.

Από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός, ενώ από το  Λιμεναρχείο Νεάπολης Βοιών, απαγορεύτηκε ο απόπλους του ”ΠΟΡΦΥΡΟΥΣΑ” μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης πιστοποιητικού διατήρησης κλάσης- αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα.”

 ellinikiaktoploia.net

BATIKA:ΘΕΜΑ ΜΟΝΩΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ&ΝΗΠΙΑΓΩΓΙΟΥ ΚΑΜΠΟΥ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΠΙΒΙΒΑΣΗΣ&ΑΠΟΒΙΒΑΣΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ

 


ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΡΙΣΤΑΚΟΣ:

Μαζί με τον Βαγγέλη Σωτήραλη , Πρόεδρο της Κοινότητας Κάμπου Βοιών τον Παρασκευά Σταθάκη από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου τον Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Κάμπου Μιχάλη Μπόκο και την Διευθύντρια του Νηπιαγωγείου Σοφία Σταματίου και τον Νίκο Κοντάκο .
Εξετάσαμε το θέμα μόνωσης του κτιρίου που στεγάζει το ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο Κάμπου καθώς και το θέμα κατασκευής χώρου πλησίον της επαρχιακής οδού ώστε να γίνεται με ασφάλεια η επιβίβαση και αποβίβαση των μαθητών .
Στο Νηπιαγωγείο Κάμπου έγινε σημαντικό έργο τα προηγούμενα χρόνια , την περίοδο 2015-2019 με την μεταστέγαση του σχολείου στην Ανατολική πλευρά του κτιρίου και συνολική χρηματοδότηση πάνω από 13.000 € της Σχολικης Επιτροπής ώστε σήμερα να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση σε θέματα υποδομών και 
εξοπλισμού .
Όσον αφορά το Δημοτικό Σχολείο Κάμπου πρόκειται για νέο Σχολείο που εγκαινιάστηκε το 2010 και η σχολική επιτροπή του Ενιαίου Δήμου Μονεμβασίας , αρχικά με Πρόεδρο τον αγαπητό Παναγιώτη Σταθάκη 2011-2014 και στην συνέχεια με εμένα κάλυψε όλα αυτά τα χρόνια με δικες της πιστώσεις σημαντική δαπανη άνω των 35.000 € που αφορούσε την αποπεράτωση κατασκευής του σχολείου .
Σημειώνουμε την άριστη συνεργασία με τπυς διευθυντές των σχολείων και τον Πρόεδρο της Κοινότητας Κάμπου .
Στη συνέχεια δόθηκαν υποδείξεις από τον μηχανικό Παρασκευά Σταθάκη για την συντήρηση των σχολείων της Νεάπολης .



 

Αναρτήθηκε η Διακήρυξη για την δημοπράτηση του έργου "Σύνδεση νέων γεωτρήσεων ύδρευσης" με προϋπολογισμό 74.400€ που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ.

 

Αναρτήθηκε η Διακήρυξη για την δημοπράτηση του έργου "Σύνδεση νέων γεωτρήσεων ύδρευσης" με προϋπολογισμό 74.400€ που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ.
Το έργο θα δημοπρατηθεί στις 26/11 και προβλέπεται η σύνδεση της νέας γεώτρησης στη θέση "Διστέρνια" με τη δεξαμενή της Κρυόβρυσης καθώς και όλα τα απαραίτητα συνοδευτικά τεχνικά και υδραυλικά έργα. Με το έργο αυτό θα αυξηθεί η ποσότητα του πόσιμου ύδατος στην ευρύτερη περιοχή, που αντιμετωπίζει προβλήματα υδροδότησης κυρίως τους θερινούς μήνες.
Και αυτό το έργο, όπως και όλα τα έργα, είναι μέρος του Προϋπολογισμού του Δήμου μας που έχει καταψηφιστεί από την Αντιπολίτευση.
ΣΤΡΑΤΟΣ ΧΑΡΧΑΛΑΚΗΣ.


 
 

Πρόβλημα με την ελιά Καλαμών

 


Παγώνουν τα 70€ στην Καλαμών όσο μένουν εκτός ΟΣΔΕ 140.000 στρέμματα!

ΕΛΛΑΔΑ. Φαίνεται ότι παγώνει προσωρινά το σχέδιο παροχής έκτακτης ενίσχυσης στην ελιά Καλαμών, που αφορά σε αποζημίωση 70 ευρώ το στρέμμα στους παραγωγούς, αφού σχεδόν οι μισές εκτάσεις μένουν εκτός λίστας με την υφιστάμενη διατύπωση του κανονισμού.

Για την ακρίβεια, τουλάχιστον 140.000 στρέμματα με ελιά Καλαμών είναι δηλωμένα στο σύστημα ΟΣΔΕ με τον κωδικό 15 28190 που αντιστοιχεί στην κατηγορία ελαιώνας- επιτραπέζια ελιά στην Αιτωλοακαρνανία, την στιγμή που οι υπολογισμοί της Βάθη που έχει εγκρίνει και η Κομισιόν, αναγνωρίζουν 14.700 στρέμματα στην περιοχή με βάση το ΟΣΔΕ. Οι οδηγίες του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για την παροχή της έκτακτης ενίσχυσης, λαμβάνοντας υπ όψιν τις δηλώσεις ΟΣΔΕ στις οποίες έχει διευκρινιστεί η ποικιλία, προβλέπουν το ποσό των 70 ευρώ το στρέμμα για 15.291 ελαιοπαραγωγούς για περίπου 188.041 στρέμμα επιτραπέζιας ελιάς Καλαμών, στο πλαίσιο των ειδικών ενισχύσεων λόγω κορωνοϊού προγράμματος συνολικού ύψους 39,6 εκατ. ευρώ.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι παραγωγοί είτε δεν γνώριζαν, είτε το σύστημα δεν τους επέτρεπε να δηλώσουν την ποικιλία Καλαμών. Πάντως το γεγονός ότι τα στοιχεία του ΟΣΔΕ δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα φαίνεται και από τους όγκους παραγωγής της κάθε περιοχής. Έτσι, ενώ στη Λακωνία είναι δηλωμένες 97.000 εκτάσεις με Καλαμών, η παραγωγή κυμαίνεται ανάμεσα στους 25.000 με 28.000 τόνους. Στη Φθιώτιδα, με παραγωγή 15.000 - 18.0000 τόνων, είναι δηλωμένα 42.000 στρέμματα. Τώρα στην Αιτωλοακαρνανία των 45.000 – 50.000 τόνων Καλαμών, τα δηλωμένα στρέμματα είναι 14.700.

Πληροφορίες θέλουν τώρα το υπουργείο να αναζητά φόρμουλα, ώστε να καταστεί δυνατή η ένταξη στο μέτρο ενίσχυσης και των παραγωγών εκείνων που έχουν δηλώσει καλλιέργεια επιτραπέζιας ελιάς γενικά τουλάχιστον στην περιοχή αυτή. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν αποκλείει την εκ νέου επεξεργασία του συνολικού προγράμματος, που συνεπάγεται νέο αίτημα και αναμονή της έγκρισης από την Κομισιόν.

 notospress.gr/

Αρνητικά τα Test που διενεργήθηκαν προληπτικά στο προσωπικό του Κ.Τ.Ε.Λ. Λακωνίας!

 


ΛΑΚΩΝΙΑ. Μετά από προληπτικό μοριακό έλεγχο που διενέργησε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο προσωπικό του Κ.Τ.Ε.Λ. Λακωνίας δεν προέκυψε κανένα θετικό αποτέλεσμα στον COVID 19.

Ο Πρόεδρος κ. Σταθάκος  και το Δ.Σ. αποφάσισαν, ότι λόγω της μεγάλης προσέλευσης κοινού στους χώρους του Κ.Τ.Ε.Λ. Λακωνίας και για την ασφάλεια των εργαζομένων και του επιβατικού κοινού τα test θα επαναλαμβάνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Το ΚΤΕΛ Λακωνίας υπενθυμίζει  στο επιβατικό κοινό αλλά και στους επισκέπτες του Κ.Τ.Ε.Λ. Λακωνίας

Να αποφεύγουν το συνωστισμό κατά την παραμονή στους χώρους αναμονής και κατά την επιβίβαση και αποβίβαση τους από τα Λεωφορεία.

Σε όλους τους χώρους εσωτερικούς & εξωτερικούς και σε όλους τους σταθμούς του Κ.Τ.Ε.Λ. η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική.

Καθημερινή απολύμανση σε λεωφορεία και  χώρους Αναμονής

Με γνώμονα το υψηλό επίπεδο ασφάλειας για το επιβατικό κοινό και τους εργαζόμενους, το Κ.Τ.Ε.Λ. Λακωνίας σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, διεξάγει σε καθημερινή βάση, απολύμανση οχημάτων και χώρων αναμονής, με τη χρήση ειδικών συσκευών & απολυμαντικών,

Συγκεκριμένα, το Κ.Τ.Ε.Λ. Λακωνίας προχωρώντας στην εντατικοποίηση των μέτρων περιορισμού της πανδημίας προμηθεύτηκε ειδικές φορητές συσκευές ηλεκτροστατικού φορτίου οι οποίες ψεκάζουν αβλαβές απολυμαντικό το οποίο φτάνει και απολυμαίνει κάθε σημείο των επιφανειών.

Το απολυμαντικό που χρησιμοποιείται προστατεύει από την μετάδοση του κορονοϊού και πολλών άλλων μικροοργανισμών και είναι κατάλληλο για την απολύμανση χώρων υψηλού επιπέδου υγιεινής ( Νοσοκομείων, χώρων επεξεργασίας τροφίμων, μέσων μαζικής μεταφοράς κλπ)

 notospress.gr

ΚΥΘΗΡΑ:Ασκήσεις με πυρά φορητού οπλισμού

 


Στα πλαίσια εκπαίδευσης του προσωπικού του Ναυτικού Παρατηρητηρίου Αγίας Ελέσας Κυθήρων, θα πραγματοποιηθούν πυρά φορητού οπλισμού την Πέμπτη 05/11/2020 ή εναλλακτικά την Παρασκευή 6/11/2020 από τις 10:00’ έως τις 12:00’ στον τομέα που περικλείει: Βάση Παρατηρητηρίου – Τράχηλος – Φελωτή – Μελιδόνι – Βάση Παρατηρητηρίου.

Συστήνεται στους δημότες να είναι προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους στις περιοχές αυτές το χρονικό διάστημα που αναφέρεται παραπάνω.

 

Ξεκίνησε το Τοιχίο της Αγ. Πελαγίας!

 


Ξεκίνησε το Τοιχίο της Αγ. Πελαγίας!
Μετά από 20 και πλέον χρόνια εγκατάλειψης, ανακατασκευάζεται το τοιχίο του Τελωνείου της Αγ. Πελαγίας, στο κεντρικότερο σημείο της παραλιακής οδού του οικισμού. Το έργο έχει προϋπολογισμό 100.000€ και καλύπτεται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής με φορέα εκτέλεσης το Δήμο Κυθήρων.
Το τελικό αποτέλεσμα δεν θα θυμίζει σε τίποτα το σήμερα.
ΚΑΙ αυτό το έργο, που είναι μέρος του Προϋπολογισμού του Δήμου, έχει ΚΑΤΑψηφιστεί από το σύνολο της Αντιπολίτευσης.
Μετά από 20 και πλέον χρόνια εγκατάλειψης, ανακατασκευάζεται το τοιχίο του Τελωνείου της Αγ. Πελαγίας, στο κεντρικότερο σημείο της παραλιακής οδού του οικισμού. Το έργο έχει προϋπολογισμό 100.000€ και καλύπτεται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής με φορέα εκτέλεσης το Δήμο Κυθήρων.
Το τελικό αποτέλεσμα δεν θα θυμίζει σε τίποτα το σήμερα.
ΚΑΙ αυτό το έργο, που είναι μέρος του Προϋπολογισμού του Δήμου, έχει ΚΑΤΑψηφιστεί από το σύνολο της Αντιπολίτευσης.
ΣΤΡΑΤΟΣ ΧΑΡΧΑΛΑΚΗΣ
 




ΚΥΘΗΡΑ:Η ΑΟΡΑΤΗ ΑΠΕΙΛΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΤΗΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ

ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΚΥΘΗΡΩΝ ¨ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΩΝΑΣΗΣ¨ Τρίτη 03 Νοεμβρίου:

Αεροδιακομιδή ασθενούς με COVID-19

Οι φωτογραφίες αποτυπώνουν την σοβαρότητα της κατάστασης.

Η δημοσιοποίηση του σχετικού φωτογραφικού υλικού σκοπό έχει να μας αφυπνίσει και να κάνει όσους πιστεύουν ακόμα σε θεωρίες συνωμοσίας περί μη ύπαρξης του κορωνοιού να αναθεωρήσουν.

Το φωτογραφικό υλικό μας το έστειλε ο Αερολιμενάρχης Κυθήρων κύριος Σταύρος Παιζάνος με σκοπό όσων σας προαναφέραμε και τον ευχαριστούμε πολύ.

Αύριο μπορεί να βρεθεί ο καθένας μας σε αυτή την δυσάρεστη θέση.

ΟΠΟΙΟΣ ΑΚΟΜΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΤΡΩΤΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΣ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙ

ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΕΟΔΥ. 


 ADELIN 107,3 FM

ΑΕΡΟΓΕΦΥΡΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΥΘΗΡΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΜΕ COVID-19

Αερογέφυρα σωτηρίας με Αεροσκάφος C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας από τον Κρατικό Αερολιμένα Κυθήρων ¨Αλέξανδρος Αριστοτέλους Ωνάσης¨ στο Αεροδρόμιο της Ελευσίνας ,για μεταφορά ασθενούς με covid-19 με την την χρήση της ιδικής κάψουλα αυτήν την ώρα.

Ευχόμαστε γρήγορα ανάρρωση και καλή επιστροφή. 

ADELIN 107,3 FM