Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

ΝΑΥΤΙΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤHΡΙΟ ΚΥΘΗΡΩΝ.ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΜΟΝΑΔΩΝ Ε.Δ-ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ


Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχθήκαμε τους Διοικητές Μονάδων Ε.Δ -Σωμάτων Ασφαλείας και συζητήσαμε θέματα κοινού ενδιαφέροντος.
ΠΗΓΗ 
Manos Amplianitis 

ΚΥΘΗΡΑ 1915-1920

Tasos Sakellariou
Αναγράφεται στην περιγραφή ως "Κηδεία στα Κύθηρα 1915-1920"

Διακήρυξη διαγωνισμού για μίσθωση του κυλικείου του Γενικού Λυκείου και ΕΠΑ.Λ. Νεάπολης


Η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Μονεμβασίας προκηρύσσει, Δημόσιο Πλειοδοτικό Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές, για την μίσθωση του κυλικείου του Γενικού Λυκείου και ΕΠΑ.Λ. Νεάπολης.
Ο διαγωνισμός θα γίνει δημόσια στο γραφείο της Διευθύντριας του Γενικού Λυκείου Νεάπολης στις 13 Φεβρουαρίου 2018 ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 μ.μ.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στο Γενικό Λύκειο Νεάπολης από όπου μπορούν να παραλάβουν αντίγραφο της διακήρυξης του διαγωνισμού, να δουν το χώρο του κυλικείου και να πληροφορηθούν κάθε τι σχετικό, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

BATIKA.Οκτάμηνη πρόσληψη συνοδού επισκεπτών στο Ναυτικό Μουσείο Νεάπολης

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Παιδείας και Περιβάλλοντος Δήμου Μονεμβασίας ανακοίνωσε την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (οκτώ μηνών) ενός ατόμου ως συνοδού επισκεπτών του Ναυτικού Μουσείου – Γεωπάρκου.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στα γραφεία της Δημοτικής Επιχείρησης “Κοινωφελής Επιχείρηση Παιδείας και Περιβάλλοντος Δήμου Μονεμβασίας – Πλατεία Ηρώων 4, ΤΚ 23053, Νεάπολη Λακωνίας”, υπόψη κ. Θ. Κωστάκου (τηλ. επικοινωνίας 27343 60115).

Φωτιά στα Βάτικα 2015 και πόρισμα Του Χρόνη Περιβολάρη


Φωτιά στα Βάτικα 2015 και πόρισμα
Του Χρόνη Περιβολάρη
Οφειλω να ενημερωσω τους αγαπητους συμπατριωτες οτι η μηνυτηρια αναφορα του Αγροτικου Συνδεσμου Αγ.Νικολαου για την καταστρεπτικη φωτια επροκειτο να τεθει στο αρχειο διοτι καποιοι αγαπητοι συμπατριωτες επισκεφθηκαν στο Γυθειο τον αρμοδιο Εισαγγελεα και τον διαβεβαιωσαν οτι η μηνυση ειχε υπερβολες και δεν επιθυμουσαν να συνεχισθει η διαδικασια,εκλιπαρωντας να σταματησει.
Ολα αυτα για να μην υπαρξουν συνεπειες για το Δημο και τους εμπλεκομενους απο τα τοπικα διαμερισματα.

Δεν ξερω τι εκανε ο Εισαγγελεας Εφετων που θα εξεταζε το θεμα μετα τον Εισαγγελεα Πρωτοδικων αλλα μια και δημοσιοποιηθηκε το πορισμα για την φωτια στον Καλαμο,επρεπε να ειπωθει η αληθεια για την διαδικασια που αφορουσε τον τοπο μας.
Διευκρινιζω οτι η αναφορα ηταν κατα παντος υπευθυνου και δεν ειχε στοχο την τιμωρια οποιουδηποτε συμπατριωτη αλλα την αναζητηση του πορισματος για τα αιτια της φωτιας.Τωρα εαν ανεκυψαν ευθυνες για τη μη καθαρισμενα κτηματα,γι αυτο δεν φερει ευθυνη ο αναφερων Συνεταιρισμος και ο συντακτης της αναφορας.
Θεμιτο να θελεις να υπερασπισθεις τον εαυτο σου αλλα το προσωπικο κερδος εφημερο διοτι στην πραγματικοτητα μαλλον ευκολα (εξαρταται απο τι εχουν αποφανθει) θα μπορουσε να ξανακινηθει η διαδικασια απο ιδιωτη η ιδιωτες που δεν θα εκαναν πισω.
ΠΗΓΗ 
Chronis Perivolaris