Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

ΧΑΛΚΙΔΑ.ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΟΥ «25ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Compak Sporting»(ΦΩΤΟ)

Με την συμμετοχή τριών Κυθηρίων  το 25o ¨compak sporting¨ πανευρωπαϊκός αγώνας σκοποβολής .
Τούς Ιωάννη Μεγαλοκονόμο, Θεόδωρο Ζαντιώτη και τον βετεράνο Νικόλαο Στάι.
Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία !!! 

Ευχαριστούμε τον συμπατριώτη μας  κ.Θεόδωρο Ζαντιώτη για το φωτογραφικό υλικό.


Από https://eviaportal.gr/
Άλλο ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός, πρόκειται να λάβει χώρα στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Χαλκιδέων. Πρόκειται για το «25ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Compak Sporting», του οποίου η επίσημη τελετή έναρξης, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019 και ώρα 19:30, στο Στρογγυλό της Παραλίας Χαλκίδας.
Οι αγώνες του 25ου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Compak Sporting, θα διεξαχθούν από την Πέμπτη 13 μέχρι και την Κυριακή 16 Ιουνίου 2019, στο Σκοπευτήριο των Ψαχνών. Η διοργάνωση φιλοξενεί 420 και πλέον αθλητές, από 27 Χώρες, επιπλέον των προπονητών και παραγόντων του αθλήματος.
Πρόκειται για ένα σημαντικό Ευρωπαϊκό Αθλητικό γεγονός, το οποίο για πρώτη φορά φιλοξενείται στο Ν. Εύβοιας.
Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Δ. Παγώνης κατά τη συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Σάββατο 8/6, με τον εκπρόσωπο της Σ.Κ.Ο.Ε κ. Δημήτριο Κόντο και υπηρεσιακούς παράγοντες του ΔΟΑΠΠΕΧ, τα οφέλη για τους Δήμους Χαλκιδεών και Διρφύων – Μεσσαπίων ξεπερνούν και υπερβαίνουν τα όρια ενός απλού Αθλητικού γεγονότος.
Ακολουθεί το πρόγραμμα της τελετής Έναρξης του Τελικού Κυπέλλου Compak Sporting 2019:
Είσοδος Φιλαρμονικής
Φιλαρμονική Δήμου Χαλκιδέων υπό την διεύθυνση Πέτρου Πρόκου.

Είσοδος Ελληνικής Σημαίας
Είσοδος Σημαιών ΣΚ.Ο.Ε, FITASC, Διοργάνωσης
Παρέλαση Αθλητών και Κριτών “Ειρήνη”
Από τον Σύλλογο Ρυθμικής Γυμναστικής Ελληνοαγγλική Αγωγή ΑΣ Πρωτοπορία, με προπονήτρια την Χριστίνα Ψαράκη, Βασιλική Μανιού, και τους Βαλεντίνο Καλαϊτίδη, Πέτρο Αθανασίου. Το πρόγραμμα παρουσιάζεται από 30 Αθλήτριες και 7 Αθλητές.
Ελλάδα 365 ημέρες.
Καλωσόρισμα από τον Πρόεδρο της ΣΚ.Ο.Ε. Χαιρετισμοί Επισήμων.
“Φλόγα”
Από τον Σύλλογο Ρυθμικής Γυμναστικής Ελληνοαγγλική Αγωγή ΑΣ Πρωτοπορία, με προπονήτρια την Χριστίνα Ψαράκη, Βασιλική Μανιού. Μουσική: Αντώνη Καζούλη. Το πρόγραμμα παρουσιάζεται από 34 Αθλήτριες.

Χαιρετισμός από τον Πρόεδρο της FITASC.
Κήρυξη Έναρξης Αγώνων.
Παραδοσιακοί χοροί.
Από Από το τμήμα παραδοσιακών χορών του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου
Ασπροπύργου, με Χοροδιδάσκαλο Σπυριδούλα Παναγιωτοπούλου και 35 Χορευτές.
-Καλαματιανός Αντρικός & Καλαματιανός Γυναικείος.
-Γυναικείος Εθιμικός Χορός Ασπροπύργου.
-Συρτός παλιός Ασπροπύργου & Καβοντορίτικο (Χορός Εύβοιας).
-Τσάμικο (Αντρικός χορός).
-Λιβανατέικο Καγκέλι (Χορός περιοχής Θήβας).

Τέλος Τελετής Έναρξης.










ΕΚΤΑΚΤΟ..ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ ΑΝΔΡΑ ΣΤΑ ΚΑΤΑΓΕΙΚΑ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ

Συνεχίζοντας το ρεπορτάζ ο σταθμός μας επικοινώνησε και πάλι με τον γιο του άτυχου ηλικιωμένου Νικ.Δ
Ακούστε το (Ηχιτικό)


Αδέσποτα σκυλιά επιτέθηκαν πριν από λίγο σε ηλικιωμένο άνδρα στην περιοχή Καταγέικα Νεαπόλεως του Δήμου Μονεμβασίας.
Σύμφωνα με το γιο του ηλικιωμένου που επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον σταθμό μας, ο πατέρας του ενώ ήταν πεζός δέχτηκε επίθεση από αδέσποτα σκυλιά με αποτέλεσμα να τραυματιστεί,και στη συνέχεια να διακομιστεί στο Κέντρο Υγείας Νεάπολης για της πρώτες βοήθειες.
adelin 107,3 fm 

Δρομολόγια Λεωφορείων Κυθήρων - Καλοκαίρι 2019 --- Kythira Public Bus Itinerary - Summer 2019


Οι εκλεγμένοι της καρδιάς μας του Γιώργου Καλοβυρνά



Τώρα που «επαναπροσλάβαμε» ως Δήμαρχο της καρδιάς μας τον κ. Χαρχάλια, και έχουμε πια την συνείδησή μας καθαρή, και το Δημοκρατικό μας καθήκον ολοκληρωμένο, για τον επόμενο μήνα, μπορούμε πια να ασχοληθούμε με σοβαρότερα θέματα. Λόγου χάρη, με τους υποψηφίους στις Βουλευτικές Εκλογές.  (Για τα επόμενα 4-5 χρόνια μπορούμε να ξαναπέσουμε στον Αντιπροσωπευτικά Δημοκρατικό λήθαργό μας)
Αν οι Δημοτικές Εκλογές προσέφεραν γέλιο στον κάθε πικραμένο, οι Βουλευτικές Εκλογές βρίσκονται εδώ για να ξεπεράσουν κάθε προσδοκία. Όμως, όχι μόνο γέλιου, αλλά και του κλάματος
Λαμπρό παράδειγμα είναι ο κ. Βελόπουλος. Παράδειγμα της υψηλής Δημοκρατικής ευαισθησίας των Ελλήνων ψηφοφόρων.
Η αλήθεια είναι ότι μετά από την επιτυχία του Λεβέντη στο Κοινοβούλιο, επιβάλλεται να βρεις έναν άξιο αντικαταστάτη. Όχι ότι ο κ. Λεβέντης απέτυχε. Τουναντίον. Έδειξε τον δρόμο της εποικοδομητικής αντιπολίτευσης. Οι δύο λέξεις κλειδί βρίσκονταν πάντα στο χείλια του: «Οικουμενική Κυβέρνηση», «Οικουμενική Κυβέρνηση» και «Οικουμενική Κυβέρνηση». Και σε αυτές τις δύο λέξεις βρίσκεται η πεμπτουσία της Δημοκρατίας. Γιατί αν είσαι «στην απέξω», θέλεις να «χωθείς προς τα μέσα». Μην γελιέστε, δεν επρόκειτο για το πάθος της Υπουργικής καρέκλας, αλλά για την αξιομνημόνευτη επιθυμία της σωτηρίας της Πατρίδας. Και δεν μπορούμε να τον κατηγορήσουμε γι ‘αυτό! Αυτή η λαχτάρα της σωτηρίας της Πατρίδας αναβλύζει μέσα από κάθε υποψήφιο πολιτικό, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά στον κόσμο όλο. Όμως ο κ. Λεβέντης, δυστυχώς, φαίνεται ότι «έκλεισε» τον κύκλο του με τους ψηφοφόρους του. 30 χρόνια πέρασαν για να αξιωθούμε να τον δούμε Βουλευτή, και δεν προλάβαμε να τον χαρούμε αρκετά! Άτιμη κοινωνία…
Άρα λοιπόν, που διαφέρει ο κ. Βελόπουλος;
Όπως είναι προφανές ο κ. Βελόπουλος δεν μπορεί να συγκριθεί με τον ελαφρό-εθνοσωτήρα κ. Λεβέντη ή τους Ναζιστές της Χρυσής Αυγής. Στην περίπτωση του, έχουμε έναν αδιαμφισβήτητο Χριστιανό και βαθιά πατριώτη. Δεν είναι σαν τους άλλους, που είναι ολίγον δωδεκαθεϊστές και ολίγον Χριστιανοί, κατά το δοκούν! Διαθέτει κουλτούρα, αποκλειστικά Χριστιανική, με υψηλές διασυνδέσεις στα υψηλά κλιμάκια ιεραρχίας της Χριστιανοσύνης. Μα αλήθεια, πόσους γνωρίζετε που να έχουν πρόσβαση στο ημερολόγιο του Χριστού; Θα μπορούσε, κάλλιστα, κάποιος να τον αντιστοιχίσει με τον Αβραάμ της εποχής μας. Αλλά όχι! Είναι πολύ μετριόφρων για να δεχθεί κάτι τέτοιο. Εξάλλου αυτός γνωρίζει πολύ περισσότερα, για την προσωπική ζωή του Χρηστού, αλλά δεν επιθυμεί να τα αποκαλύψει! Ίσως αν δεν βγει τελικά βουλευτής να φτιάξει πρωινή εκπομπή με τίτλο «Κύριος ελάλησε, μα λέξη δεν μας είπε»!
Και οι ψηφοφόροι του Βελόπουλου; Παιδιά παραστρατημένα, που παρασύρθηκαν, στην αρχή από τα χρυσόλογα της Χρυσής Αυγής και αργότερα από τις «λυτρωτικές», αντιμεταναστευτικές ενέργειές της . Αλλά παρόλα αυτά βρήκαν τον δρόμο τον αληθινό. Τώρα πια δεν μπορεί κάποιος να τους αποκαλέσει ανεύθυνους ή φασίστες. Τώρα πια ακολουθούν τον δρόμο της σωτηρίας, τον δρόμο του Ιησού, όπως μόνο ο Βελόπουλος τον γνωρίζει.
Υ.Γ. Με μεγάλη βεβαιότητα θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε συνεντεύξεις του κ. Βελόπουλου, ή των υποψηφίων βουλευτών του, στον Adelin FM. Στον σταθμό που φιλοξενεί όλους τους πολιτικούς συνδυασμούς που έχουν την Ελλάδα, «όρθια», «τανάσκελα», μεγάλη», «τρομερή», «μπλε». Και μην ξεχάσουμε την εθνοσωτήρια «Ελλήνων Συνέλευσις»

Γιώργος Καλοβυρνάς
ΠΗΓΗ  http://dragonerarossa.gr

ΕΚΑΚΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ Ε/Γ Ο/Γ ΠΟΡΦΥΡΟΥΣΑ ΣΑΒΑΒΤΟ 15/06/2019 / EXTRA ROUTE F/B PORFYROUSA SATURDAY 15/06/2019


ΕΚΑΚΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ Ε/Γ Ο/Γ ΠΟΡΦΥΡΟΥΣΑ ΣΑΒΑΒΤΟ 15/06/2019 / EXTRA ROUTE F/B PORFYROUSA SATURDAY 15/06/2019