Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΦΗΜΕΡΙΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ. Ο Εφημέριος και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο τα μέλη του Φιλοπτώχου και οι κατηχητές, εύχονται προς όλους του Νεαπολίτες, Βατικιώτες και στους ξενιτεμένους μας, μια ευλογημένη και χαριτωμένη ζωή από τον Γεννηθέντα Κύριό μας που έφερε στον κόσμο το φως, τη χαρά, την ελπίδα, την ειρήνη, την ανθρωπιά. Το δώρο μας πρός όλους: Να δώσουμε χαρά όπου υπάρχει πόνος. Το δώρο μας προς τον Θεό: την καρδιά μας! «Δός μοι σήν καρδίαν»! Χρόνια πολλά σε όλους! Ένα Άγιο Δωδεκαήμερο, μια Άγια ζωή για όλους μας!
π.Παναγιώτης Αρώνης

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΣΤΑ ΒΙΓΚΛΑΦΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ Ο ΒΟΙΑΣ

Σας περιμένουμε να υποδεχτούμε μαζί το 2019 !!!
Την Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου το βράδυ το εστιατόριο ο ΒΟΙΑΣ στα Βιγκλάφια διοργανώνει ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ με πλούσιο μενού και καλή μουσική !!!
Ο dj θα απογειώσει το κέφι !!!
Τηλ 2734047022&6977275412
Σας ευχόμαστε Χρόνια Πολλά 

27η Δεκεμβρίου ΕΟΡΤΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ο ομώνυμος ιερός ναός Αγίου Στεφάνου στα Φράτσια.

η 27η Δεκεμβρίου εορτάζουμε τον ένδοξο Πρωτομάρτυρα Στέφανο και θυμόμαστε το μαρτύριό του και την ομολογία του για την δόξα του Κυρίου μας Ιησού Χριστού.
ΕΟΡΤΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ο ομώνυμος ιερός ναός Αγίου Στεφάνου στα Φράτσια.
Όρθρος και θεία λειτουργία στις 7:30 πρωί.

πατήρ Ιωάννης ΠαΠανδρόπουλος

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΥΘΗΡΩΝ ΣΕΡΑΦΕΙΜ_ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ (2018)



ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΑΤΙΚΩΝ.ΕΚΔΗΛΩΣΗ !! Αγιε Βασίλη έχω μια ευχή....!!!! ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ !!

ΕΚΔΗΛΩΣΗ !! Αγιε Βασίλη έχω μια ευχή....!!!!
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ !!
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βατίκων σας προσκαλεί το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 5:00 μ.μ. στην πλατεία της Νεάπολης να υποδεχτούμε τον Άι Βασίλη με το βιβλίο των ευχών ,πολλά δωράκια ,ζεστή σοκολάτα για τους μικρούς μας φίλους και ζεστό μπαχαρένιο κρασί για τα "μεγάλα" παιδιά!!!
Ελάτε να ζωντανέψουμε την πλατεία μας με κέφι ,μουσική χαρά και να ανταλλάξουμε ευχές από καρδιάς !!!
Σας περιμένουμε όλους!!!

Δεσποινα Βαγγελόγλου

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΜΠΟΝΑΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΥΘΗΡΩΝ!


ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΜΠΟΝΑΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΥΘΗΡΩΝ!
Με 1.750.508,00€ χρηματοδοτείται ο Δήμος μας από το πρόγραμμα "ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ" για την αναβάθμιση των εσωτερικών του δικτύων ύδρευσης, με κύριο αντικείμενο του έργου την αντικατάσταση όλων των υδρομετρητών (4.500-5.000) με νέους σύγχρονους ψηφιακούς μετρητές κατανάλωσης νερού, ώστε όχι μόνο οι λογαριασμοί να εκδίδονται στην ώρα τους (κάτι που ουδέποτε έχει επιτευχθεί εδώ και σχεδόν 20 χρόνια), αλλά και να μηδενίζεται ουσιαστικά η δυνατότητα ανθρώπινης ή δόλιας παρέμβασης σε αυτούς. Με τους νέους ψηφιακούς μετρητές θα εξοικονομηθούν σημαντικές ποσότητες νερού αφού πλέον δεν θα υπάρχουν διαρροές μετρητών, αλλά και δημοτικά έσοδα, απαραίτητα για την ανταποδοτική υπηρεσία της ύδρευσης.

Το έργο αυτό, που θα δημοπρατηθεί μέχρι την άνοιξη, έρχεται σε συνέχεια και συμπλήρωση του ήδη εκτελούμενου έργου της τηλεδιοίκησης - τηλεελέγχου των δεξαμενών/γεωτρήσεων/αντλιοστασίων του Δήμου, που έχει χρηματοδοτηθεί με σχεδόν 2.000.000,00€ από το ΠΕΠ Αττικής (ΕΣΠΑ).
Έτσι, πριν καν ολοκληρωθεί η πρώτη μας δημοτική θητεία, καταφέραμε να κάνουμε αυτό που έπρεπε να έχει γίνει εδώ και χρόνια: να βρούμε τα χρηματοδοτικά προγράμματα για να προσαρμόσουμε το δύσκολο ομολογουμένως δίκτυο ύδρευσης των Κυθήρων σε νέα σύγχρονα δεδομένα, όπως έχουν κάνει πολλοί άλλοι Δήμοι σε όλη την Ευρώπη. Τα συστήματα τηλεελέγχου και ψηφιοποίησης του δικτύου θα μας βοηθήσουν να περιορίσουμε δραστικά τις απώλειες και να εντοπίζουμε άμεσα τις διαρροές και βλάβες, κάτι που σήμερα είναι εξαιρετικά δύσκολο λόγω της παλαιότητας όλου του συστήματος ύδρευσης και διανομής νερού στους σχεδόν 80 οικισμούς του νησιού.
Οι χρηματοδοτήσεις αυτές δεν προκύπτουν από τύχη ή από φωνές όπως κάποιοι, που χωρίς καμία γνώση για τον τρόπο ωρίμανσης έργων και μελετών, νομίζουν. Προκύπτουν από μελετημένη τεχνοκρατική δουλειά, από ωριμότητα των σχετικών μελετών και στόχο έχουν να καλύψουν ένα τεράστιο κενό στην ύδρευση του νησιού, που είναι η προσαρμογή του στα σύγχρονα ψηφιακά και τηλεματικά δεδομένα, χωρίς την οποία ό,τι έργο ύδρευσης και αν κάνουμε, δεν θα μπορέσει ποτέ να αποδώσει τα μέγιστα προς όφελος των πολιτών.
ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ!!!