Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΩΝ ΦΡΑΤΣΙΩΝ!

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΩΝ ΦΡΑΤΣΙΩΝ!
Συνεπής στη δέσμευσή της, η Δημοτική Αρχή ολοκλήρωσε το έργο της ανάπλασης της Πλατείας Φρατσίων, προϋπολογισμού 292.000€ που χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια Αττικής. Χάρη στη στενή συνεργασία των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου και της Περιφέρειας, αλλά και των φορέων και κατοίκων της περιοχής, παραδίδουμε σε χρήση ένα σύγχρονο έργο υποδομής, αίροντας οριστικά την άναρχη και επικίνδυνη όδευση πεζών και οχημάτων στην πλατεία.

Το Σάββατο 18 Αυγούστου, η 34η Γεωργοκτηνοτροφική Έκθεση, που τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Κυθήρων, θα υποδεχθεί τον κόσμο σε ένα νέο περιβάλλον!
Συνεχίζουμε με έργα!












ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΤΩΝ ΜΥΡΤΙΔΙΩΝ


AΓ.ΠΕΛΑΓΙΑ.ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΠΕΣΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΧΩΡΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ-ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ

Το πρωί της Τετάρτης 08 Αυγούστου αυτοκίνητο που οδηγούσε ηλικιωμένος συμπατριώτης μας κάτω από αδιευκρίνιστους λόγους έπεσε επάνω σε χώρο καταστήματος που ευτυχώς δεν λειτουργούσε,επί του παραλιακού δρόμου προκαλώντας υλικές ζημιές και την κατάρρευση της ξύλινης κατασκευής.
Από την πρόσκρουση του οχήματος ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός ατόμου παρά μόνο υλικές ζημιές όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες...
Ως προς τα αίτια του περιστατικού που αναστάτωσε το ήσυχο πρωινό της Αγίας Πελαγίας διενεργείται έρευνα από τις αρμόδιες αρχές.
ade;in 107,3 fm

Τη Δευτέρα 13 Αυγούστου, το βράδυ 7-11 θα παραμείνουν ανοιχτές οι εκκλησιές της Χώρας, του Βούργου και του Κάστρου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Τη Δευτέρα 13 Αυγούστου, το βράδυ 7-11 θα παραμείνουν ανοιχτές οι εκκλησιές της Χώρας, του Βούργου και του Κάστρου. Επισκεφθείτε την παλιά πόλη, μια πραγματική μεσαιωνική νεκρόπολη νησιωτική, στη Φορτέτσα και στο Βούργο για να θαυμάσετε βυζαντινές και μεταβυζαντινές τοιχογραφίες και να νοιώσετε την ατμόσφαιρα του Τσιριγώτικου 15Αύγουστου.
Επισκεφθείτε:
Στο ανοιχτό Βούργο
Τον Εσταυρωμένο Μητρόπολη)
Την Αγία Άννα
Το Σωτήρα των Σφακιανών
Τους αγίους Πάντες
Την αγία Βαρβάρα
Στο Κλειστό Βούργο
Τον Αρχιστράτηγοο
Τον Άγιο Αθανάσιο
Τη Μεσοχωρίτισσα των Κεραμουτιανών
Το Σωτήρα του Καλούτση
Τον Άγιο Γιώργη του Καλούτση
Το Χρυσόστομο
Τον άγιο Φίλιππο
Τον άγιο Γιάννη το Δραπανέζο
Στη Φορτέτσα
Τη Μυρτιδιώτισσα

Τον Παντοκράτορα
Eleni Harou

ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ.Πρόσκληση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στην 2η έκθεση «Κρασί – Μέλι - Λάδι & Ελιά - Η αυθεντική Ελλάδα»