Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

Πρώτα ο άνθρωπος.Eίναι αναφαίρετο δικαίωμα του πολίτη να γνωστοποιεί και να καυτηριάζει κάθε τι αρνητικό που πέφτει στην αντίληψη του.

Ανακοίνωση του συνδυασμού «πρώτα ο άνθρωπος’
Τις τελευταίες μέρες γινόμαστε μάρτυρες μιας αντιδικίας μεταξύ ενός πολίτη των Κυθήρων και του Δημάρχου μας επειδή ο πολίτης «τόλμησε» να αναδείξει τα κακώς κείμενα των Κυθήρων .
Αντί να κρατήσει το επίπεδο των αναρτήσεων σε υψηλό επίπεδο όπως αρμόζει σε ένα θεσμικό παράγοντα απειλεί τον πολίτη με μήνυση γιατί «τόλμησε» και μπήκε σε απαγορευμένο χώρο ”ξέφραγο αμπέλι θα λέγαμε καλύτερα”!!!!!

Στο πλαίσιο της ισονομίας και ίσης μεταχείρισης των πολιτών πιστεύουμε ότι το ίδιο θα έπρεπε να είχε γίνει και με την τότε υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο της παράταξης του η οποία τον Μάιο του 2014 «εισέβαλε» σε χώρο κλειστό και απαγορευμένο(Βλέπε επισυναπτόμενες φωτογραφίες) ενώ δεν είχε αυτό το δικαίωμα (κατά τα λεγόμενα του Δημάρχου).
Όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε γιατί είναι αναφαίρετο δικαίωμα του πολίτη να γνωστοποιεί και να καυτηριάζει κάθε τι αρνητικό που πέφτει στην αντίληψη του.Και αυτό ο Δήμαρχος το γνωρίζει πολύ καλά.
Πρώτα ο άνθρωπος




Εύχονται τα καλύτερα στον Αστυνομικό Διοικητή Νεάπολης Βοιών!


ΝΕΑΠΟΛΗ. O Aστυνομικός Διοικητής του Τμήματος Βοιών που υπηρέτησε στα Βάτικα από το έτος 2011 έως το 2019 και είναι σίγουρα ο μακροβιότερος αστυνομικός διοικητής που υπηρέτησε στα σύγχρονα Βάτικα μετατέθηκε στο Τμήμα Μολάων.
Κάτοικοι και πολίτες της περιοχής αναφέρουν δημόσια μεταξύ άλλων ότι «με την δική του διοίκηση το αστυνομικό τμήμα Βοιών έφτασε και ξεπέρασε αυτά των μεγάλων πόλεων που ο έλεγχος και η κριτική από τα ΜΜΕ είναι συνεχής και αμείλικτος. Βελτίωσε τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες με την γρήγορη αξιοποίηση της σύγχρονης τεχνολογίας και της πληροφορικής σε εφαρμογές ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.
Ο Ευάγγελος Δρίβας γεννήθηκε το 1989 στη Σπάρτη. Η οικογένειά του διέμενε στους Μολάους και έχει ρίζες στη Ρειχιά Λακωνίας. Έχει τελειώσει το Πάντειο Πανεπιστήμιο και τη Σχολή Κοινωνικής Πολιτικής που εκπαιδεύει στην μελέτη κι έρευνα της κοινωνίας, των προβλημάτων της την ανάλυση των θεσμών, των κοινωνικών διαχρονικών δομών σε τοπικό κι εθνικό επίπεδο
Ο αστυνομικός διοικητής και ιδιαίτερα της Περιφέρειας καλείται να ενδυναμώσει το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών και την εδραίωση της πίστης ότι όπου υπάρχει Ελληνική Αστυνομία επικρατεί δικαιοσύνη και ισότητα χωρίς εξαιρέσεις. Αυτό πέτυχε και άλλαξε σε μεγάλο βαθμό ο αστυνόμος Ευάγγελος Δρίβας.  Χωρίς αυταρχική συμπεριφορά κακομεταχείριση κρατουμένου  η παραβίαση ανθρώπινου δικαιώματος».

Από καρδιάς του εύχονται να έχει την ίδια επαγγελματική επιτυχία  και στους Μολάους ευχόμενοι παράλληλα να επισκέπτεται τα Βάτικα στα οποία πέρασε μέρος της ζωής του.
notospress.gr

ΑΓ.ΠΕΛΑΓΙΑ.ΤΟ 9/ΜΗΝΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ


 
 
Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019 το πρωί τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Πελαγίας το 9/μηνο μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του πολυαγαπημένου μας πατέρα,συζύγου,παππού ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΥΠΡΙΩΤΗ ΠΟΛΙΤΗ.