Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

BATIKA.TO ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίων Αποστόλων,  θα οργανώσει πανηγύρι, το Σάββατο 14 Ιουλίου 2018, στη πλατεία του Χωριού μας, με ζωντανή ορχήστρα, εκλεκτούς μεζέδες, τα παγωμένα ποτά και  τη διάθεση να σας εξυπηρετήσουμε, με τις πιο προσιτές τιμές.

Σας υποσχόμαστε μια αξέχαστη βραδιά και  σας περιμένουμε,
 το Σάββατο βράδυ 14 Ιουλίου 2018,  στους Αγίους Αποστόλους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο».

ΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΕΚΟΨΑΝ ΞΕΡΟ ΔΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΦΡΙΛΙΓΚΙΑΝΙΚΑ

Για άλλη μια φορά το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κυθήρων δίπλα στον πολίτη !!!
Δίπλα σε κάθε του δύσκολη και κρίσιμη στιγμή.
Κοπή ξερού επικίνδυνου πεύκου κλήθηκαν να κόψουν οι Πυροσβέστες του Κλιμακίου Κυθήρων σήμερα Τρίτη 03 Ιουλίου στον κεντρικό δρόμο των Φριλιγκιανίκων.
Με την χρήση γερανού με καλάθι όπως βλέπετε στις φωτογραφίες,αλλά και με την χρήση αλυσοπρίονου  οι Πυροσβέστες κατάφεραν να κόψουν το γερασμένο ξερό και επικίνδυνο δέντρο και να απομακρύνουν τα κλαδιά από το οδόστρωμα.
Στην επιχείρηση πήρε μέρος ένα όχημα με 2 πυροσβέστες κάτω από την επίβλεψη του Προιστάμενου Επυπυραγού κυρίου Λάζαρου Κωνσταντίνου.

Ρεπορτάζ Γιώτα Πολίτη. adelin 107,3 fm


ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΠΟΡΦΥΡΟΥΣΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 06/07/2018

Την Παρασκευή 06/07/2018 θα πραγματοποιηθεί έκτακτο δρομολόγιο!

BATIKA.ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΑΠΕ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΨΗΛΗΣ ΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ

Διεκδικούμε ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας ! Όχι αυτό που ονειρεύονται κάποιοι να τον μετατρέψουν σε βιομηχανική ζώνη. Όλοι μαζί στον αγώνα να μην επιτρέψουμε να γίνει αυτό. Δεν είμαστε δυο δεν είμαστε τρεις ,είμαστε χίλιοι δεκατρείς και πάνω .Κοινοποιείστε ,ενημερώστε τους φίλους σας τους συγγενείς σας ,ο τόπος μας χρειάζεται όλους !

ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΤΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΩΝΑΣΗ.ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018



Ο Ψαρολάμπης (Λάμπης Ξυλούρης) από τα Ανώγεια στην ψαροταβέρνα ΟΔΥΣΣΕΙΑ, στο νησί των παξιμαδοφάγων (Κύθηρα) στην Square Sand (Πλατεία Άμμος).

Ο Ψαρολάμπης (Λάμπης Ξυλούρης) από τα Ανώγεια στην ψαροταβέρνα ΟΔΥΣΣΕΙΑ, στο νησί των παξιμαδοφάγων (Κύθηρα) στην Square Sand (Πλατεία Άμμος). 
Σας προσκαλούμε την Παρασκευή 6 Ιουλίου να ξεχάσετε και το Σάββατο 7 Ιουλίου να ξαναβρείτε... 
Η κατανάλωση ρακής είναι υποχρεωτική!

#odysseia #kythira

Ο αγωγός EAST MED θα περάσει από βυθισμένη αρχαιοελληνική πόλη ηλικίας 5.000 ετών

Το φυσικό αέριο που σχεδιάζουν να κλέψουν από τη γη των Παλαιστινίων θα ταξιδέψει προς Ευρώπη μέσω Ελλάδας …και σκοπεύουν να περάσει από τη Λακωνία με τους χάρτες να δείχνουν την Ελαφόνησο …μία από τις ομορφότερες παραλίες της Ελλάδας όπου έχει βρεθεί και βυθισμένη αρχαία πόλη ηλικίας 5.000 ετών (Παυλοπέτρι).
Εκεί στο Παυλοπέτρι …δραστηριοποιείται μία ξένη Αμερικάνικη Αρχαιολογική οργάνωση (ARCH) που ισχυρίζεται για τη διάσωση της βυθισμένης αρχαίας πόλης. Καλό είναι να ερωτηθεί ο κ. Τατούλης, ο Πελοποννησιάρχης …για την ακριβή τοποθεσία που θα «χτυπηθεί» από την «ανάπτυξη» των αγωγών.
ΠΗΓΗ znews.site/