Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

Τα πολλά μποφόρ των προηγούμενων ημερών είχαν σαν συνέπεια να μετακινήσουν το δουλεμπορικό στο Διακόφτι...

Τα πολλά μποφόρ των προηγούμενων ημερών είχαν σαν συνέπεια να μετακινήσουν το δουλεμπορικό στο Διακόφτι που παραμένει εκεί από τις 13 Αυγούστου του 2016 . Παρά τις ενέργειες που έχουν γίνει για την απομάκρυνσή του από τον Δήμο Κυθήρων,αλλά και από τον Σύλλογο Επαγγελματιών Διακοφτίου, λόγω της δαιδαλόδους ελληνικής γραφειοκρατίας ,παραμένει ακόμα εκεί ,περιμένοντας τον επόμενο δυνατό βοριά με άγνωστες συνέπειες. Ο Δήμαρχος Κυθήρων κύριος Χαρχαλάκης έθεσε προ ημερών μείζον ζήτημα,της παραμονής του δουλεμπορικού σκάφους στα βράχια και ενημέρωσε την Λιμενική Αρχή, πως η Δημοτική Αρχή ουδεμία ευθύνη δεν έχει για την διαχείριση και απομάκρυνση του,καθώς μετά το πέρας των 6 μηνών του συμβάντος ,αυτό περνά στην δικαιοδοσία του Οργανισμού Διαχείρισης του Δημοσίου Υλικού. Παράλληλα γίνεται έρευνα από τον δικηγόρο του Δήμου για τους λόγους που καθυστέρησαν την απομάκρυνση του,καθώς επίσης έκανε σαφές ,ότι σε καμία περίπτωση δεν θα γίνει δεκτό να μετατραπεί το νησί των Κυθήρων ,σε αποθήκη δουλεμπορικών σκαφών.
ADELIN 107,3 FM


ΒΑΤΙΚΑ.ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
Την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου και ώρα 16:00 θα γίνει κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Γηροκομείο "Άγιος Αθανάσιος" στη Νεάπολη. Στηρίζουμε τα ιδρύματα μας που προσφέρουν πέραν της στέγης , πολύ αγάπη και φροντίδα στους ηλικιωμένους του τόπου μας. Ας τους τιμήσουμε με την παρουσία μας και να ευχηθούμε μια καλή χρονιά και χρόνια πολλά στους ανθρώπους αυτούς που είναι το σπίτι τους ,αλλά και στους εργαζόμενους που φροντίζουν μέρα νύχτα για εκείνους.

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ.

Την Παρασκευή ημέρα των Φώτων,μετά τον Αγιασμό των υδάτων ,στην αίθουσα εκδηλώσεων του Παλαιού Δημοτικού Σχολείου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Κοινότητας Νεάπολης. Θα μας δώσει χαρά η παρουσία σας και θα είναι μια ευκαιρία να ανταλλάξουμε ευχές για την Νέα Χρονιά.

ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ.ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ((ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ))


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ


Έσβησε η φωτιά σε σουπερμάρκετ στο Γύθειο

Έσβησε η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε σήμερα το πρωί στο σουπερμάρκετ «Καραγιάννης» που βρίσκεται επί της οδού Ερμού στο Γύθειο. Στην κατάσβεση συμμετείχαν 30 άντρες της πυροσβεστικής με εννιά οχήματα.
Η πυρκαγιά ξέσπασε αρχικά από το υπόγειο όπου βρίσκονται τα ψυγεία και επεκτάθηκε στο ισόγειο και στο πατάρι της επιχείρησης.

 http://laconialive.gr/

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΦΡΙΛΙΓΚΙΑΝΙΚΑ ΚΥΘΗΡΩΝ

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 00.20 μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης 03 Ιανουαρίου σε κατοικήσιμη οικία στο χωριό Φριλιγκιάνικα και προκλήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες απο μπουρί ξυλόσομπας.
'Αμεση ήταν η επέμβαση του τοπικού πυροσβεστικού κλιμακίου με ενα όχημα τρείς πυροσβέστες καθώς και την εθελόντρια πυροσβέστη κ.Ελένη Στάθη.
Επικεφαλής της κατάσβεσης ήταν ο Πυρονόμος κ.Καραμουσαλής Χρήστος.
Η πυρκαγιά σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες κατέκαψε  ολοσχερώς την οικία,έπιπλα,οικοσκευές,και την κεραμοσκεπή.
ADELIN 107,3 FM


Συμβαίνει τώρα: Μεγάλη πυρκαγιά στο Γύθειο (ΦΩΤΟ)

Σε εξέλιξη η κατάσβεση
Πρώτη ενημέρωση 3/1/17 8:57
Με άσχημη είδηση ξεκινά το 2017 καθώς από νωρίς το πρωί μεγάλη πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στο κεντρικό κατάστημα της αλυσίδας σουπερ μάρκετ ΑΦΟΙ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ στο Γύθειο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η πυρκαγιά ξέσπασε περίπου στις 6:20 το πρωί και η επιχείρηση κατάσβεσή της βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη. Η επιχείρηση έχει μεγάλο βαθμό επικινδυνότητας λόγω των προϊόντων που βρίσκονται μέσα. Ενώ ένα μεγάλο πυκνό σύννεφο καπνού έχει σκεπάσει μεγάλο μέρος της πόλης μας.
Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετέχουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις. Η αστυνομία έχει προχωρήσει στο κλείσιμο των δρόμων που βρίσκεται το κατάστημα. Ευτυχώς την ώρα της πυρκαγιάς κανείς από τους υπαλλήλους δεν βρισκόταν εντός του καταστήματος καθώς σήμερα είναι εργάσιμη ημέρα. 
Αργότερα θα υπάρχει νεότερη ενημέρωση
- See more at: http://githio-click.gr/index.php/genika/astunomika/item/520-symvainei-tora-megali-pyrkagia-sto-gytheio-foto#sthash.NpNJF89D.dpuf
 Click to enlarge image 15824558_10208485931046057_1654011418_o-750x382.jpg