Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

ΚΥΘΗΡΑ.ΠΟΤΑΜΟΣ 1987

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ADELIN 107,3 FM

Ανακοίνωση N.O.K.


ADELIN WEB TV ΚΥΘΗΡΑ.ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΑ "ΙΕΡΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ"ΤΟΥ ΚΑΒΟ ΜΑΛΕΑ...


Ένα μικρό οδοιπορικό στα Ιερά Μονοπάτια του Κάβο Μαλέα... Στα ασκηταριά ! Εκεί που το γαλάζιο του ουρανού γίνεται ένα με την Θάλασσα και η ψυχή φτερουγήζει ελεύθερη στην απέραντη γαλήνη.Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο του ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΘΩΜΑ ΕΝ ΜΑΛΕΩ" κ.Στάυρο Σαρμπανη για την η συνέντευξη που μας παραχώρησε.

Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης έργου και συνέχιση προσωρινής διακοπής εργασιών για το έργο ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ-ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΟΔΟΥ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑ ΧΑΛΚΟΥ έως 31/10/2015.

Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης έργου και συνέχιση προσωρινής διακοπής εργασιών για το έργο ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΟΔΩΝ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΔΙΑΚΟΦΤΙ έως 31/10/2015.

Ετήσια Συνέλευση Σωματείου ΑμεΑ Λακωνίας “ Αναγκαίος ο εκσυγχρονισμός και η συσπείρωση! ”

ΣΠΑΡΤΗ. Το Σάββατο 6 Ιουνίου 2015 πραγματοποιήθηκαν οι εργασίες της ετήσιας τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μελών του Σωματείου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Ν. Λακωνίας.
 
Στην τοποθέτησή του στο πλαίσιο της Συνέλευσης, ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Σωματείου, κ. Παναγιώτης Αλεξανδράκης, αφού ευχαρίστησε το σώμα, αναφέρθηκε στις τρέχουσες εξελίξεις επί πολιτικών που όπως τόνισε, διαμορφώνουν ένα επιδεινούμενο περιβάλλον αναφορικά με πάγια θεσμικά και τρέχοντα οικονομικά ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα των ατόμων με αναπηρία και των γονέων τους. 

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΔ Α΄ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΔ Α΄ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την μετεγκατάσταση της Περιφερειακής Διεύθυνσης του ΕΟΠΥΥ καθώς και του Φαρμακείου ΕΟΠΥΥ Πειραιά, λόγω σοβαρού κτιριακού προβλήματος, ζητεί με ερώτηση που κατέθεσε ενώπιον του Υπουργού Υγείας, ο Βουλευτής Α΄ Πειραιώς και Νήσων Κώστας Κατσαφάδος.
Όπως αναφέρει στην ερώτησή του ο Βουλευτής, η Περιφερειακή Διεύθυνση του ΕΟΠΥΥ στεγάζεται σε ένα παλιό κτήριο επί της λεωφόρου Ηρώων Πολυτεχνείου 19, σε έναν όροφο εμβαδού 400 τ.μ χωρίς αποθήκες, γεγονός που δημιουργεί προβλήματα τόσο στους εργαζόμενους όσο και στους συναλλασσόμενους, λόγω ανεπάρκειας του χώρου.
Ο κ. Κατσαφάδος επισημαίνει ότι στην εν λόγω Περιφερειακή Διεύθυνση του ΕΟΠΥΥ καταθέτουν τα αρχεία τους τα τέσσερα μεγάλα δημόσια νοσοκομεία του Πειραιά (Τζάνειο, Μεταξά, Γενικό Κρατικό Νίκαιας και Άγιος Παντελεήμονας Νίκαιας) για αρχειοθέτηση, ενώ η Διεύθυνση εξυπηρετεί 18 μεγάλα διαγνωστικά κέντρα του Πειραιά και 8 κλινικές.

ΚΥΘΗΡΑ.ΑΒΛΕΜΟΝΑΣ 1970

ΑΒΛΕΜΟΝΑΣ 1970

ADELIN WEB ΤV ΚΥΘΗΡΑ."ΦΑΡΑΚΛΟ" ΒΟΙΩΝ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ.


ΣΤΟ ΦΑΡΑΚΛΟ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΘΕΑ ! Η ΚΑΜΕΡΑ ΤΟΥ ADELIN WEB TV ΚΥΘΗΡΑ.VIDEO -MONTAZ TAKHS POLITHS.