Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟΥ Β. ΚΟΡΝΑΡΟΣ 12.10.2015 ΕΩΣ 30.10.2015


ΠΟΤΑΜΟΣ.ΔΗΛΑΒΕΡΕΙΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΝ ΣΧΟΛΕΙΟΝ: ΚΛΕΙΣΤΌ!

παιδιά ενός κατώτερου θεού. Δεύτερη εβδομάδα χωρίς μαθήματα και χωρίς βιβλία

Μήνυμα του Μανώλη Αντωνάκου μετά την εκλογική αναμέτρηση της 20ης Σεπτεμβρίου 2015




        Στην εκλογική αναμέτρηση της 20ης Σεπτεμβρίου που δώσαμε στη Λακωνία, θεώρησα καθήκον και υποχρέωσή μου ως άνθρωπος, ως Δημοκράτης και ως «στρατιώτης» της Δημοκρατικής Συμπαράταξης να συμμετέχω και πάλι στην πρώτη γραμμή!
Μαζί με τους συνυποψήφιους μου και τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου και επανεκλεγέντα Βουλευτή Λεωνίδα Γρηγοράκο, δώσαμε  τη μάχη για τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, για τη Λακωνία και την Ελλάδα. Η μάχη αυτή κερδήθηκε. Κερδήθηκε γιατί οι Δημοκράτες της Λακωνίας επέλεξαν με την ψήφο τους η τρίτη έδρα του Νομού να μείνει σε δημοκρατικά χέρια!
        Από τη δική μου πλευρά απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους, είτε δίνοντάς μας μία ψήφο πολιτική, είτε δίνοντάς μας ψήφο προσωπικής εκτίμησης, ανεξάρτητα κομματικών και πολιτικών πεποιθήσεων. Σε κάθε περίπτωση αυτή η ψήφος μας δίνει δύναμη και μας γεμίζει αισιοδοξία για το μέλλον.
        Θέλω να συγχαρώ τον Λεωνίδα Γρηγοράκο για την επανεκλογή του, σ΄ αυτή την πολύ δύσκολη αναμέτρηση που δώσαμε μαζί.
        Κλείνοντας, θέλω να σας υποσχεθώ ότι θα συνεχίσω να μάχομαι για τη Λακωνία μας, για ένα μέλλον αισιόδοξο για εμάς και τα παιδιά μας.
                                                        Με σεβασμό και εκτίμηση
                                                       Μανώλης Ι. Αντωνάκος

“Η νομαρχιακή επιτροπή Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ ευχαριστεί τους ψηφοφόρους του

Syriza



Η νομαρχιακή επιτροπή Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ ευχαριστεί όλους τους πολίτες του νομού, γυναίκες και άνδρες, που για τρίτη φορά μέσα στον ίδιο χρόνο απέκρουσαν την παλιννόστηση του φθαρμένου πολιτικού συστήματος και τίμησαν με την ψήφο τους το ψηφοδέλτιό μας επανεκλέγοντας βουλευτή.
Ευχαριστεί τους υποψήφιους, τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ, που έδωσαν τη μάχη των εκλογών, επιτυχώς, σε πολύ αντίξοες συνθήκες, με συλλογικότητα, συντροφικότητα, αυταπάρνηση και ανιδιοτέλεια.
Ο ελληνικός λαός με την ψήφο του στις 20 Σεπτέμβρη 2015 έδωσε καθαρή εντολή, για να προχωρήσουμε ενωμένοι σε βαθιές τομές και μεταρρυθμίσεις, για να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση και τις πολιτικές της λιτότητας, για την αποκατάσταση της σταθερότητας στην οικονομία, για την απομείωση του χρέους, για την πάταξη του συστήματος διαπλοκής, για την αποκατάσταση του αισθήματος δικαίου στην ελληνική κοινωνία.
Το 23,07% που μας έδωσε ο λακωνικός λαός είναι για μας φορτίο ευθύνης, αλλά και εντολή μάχης μαζί με την τοπική κοινωνία και τους εργαζόμενους για την υπεράσπιση των λαϊκών στρωμάτων και των τοπικών υποθέσεων.
Ο αγώνας συνεχίζεται με το κεφάλι ψηλά για το καλό του λαού και της χώρας μας”.

Την Ελληνογερμανική φιλία ενεργοποίησε το πλήγμα στη Σκάλα

Ευχαριστίες Τατούλη – Γρυπιώτη στον Περιφερειάρχη Schwabisch Hall για την πρόθεσή του να βοηθήσει τη Σκάλα Λακωνίας

 Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης και ο Δήμαρχος Ευρώτα κ. Ιωάννης Γρυπιώτης εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στον Περιφερειάρχη του Schwabisch Hall κ. Gerhard Bauer, ο οποίος αμέσως μόλις ενημερώθηκε για τις καταστροφές στη Σκάλα Λακωνίας από τον ανεμοστρόβιλο, προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των επειγουσών αναγκών των πολιτών και των επιχειρήσεων της περιοχής.

«Η πράξη αυτή ήταν ασφαλώς μια ευχάριστη έκπληξη και αποτελεί αναμφίβολα δείγμα ειλικρινούς φιλίας του Περιφερειάρχη κ. Bauer στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και στο Δήμο Ευρώτα, καταδεικνύοντας ταυτόχρονα τη σημασία της αλληλεγγύης στην Ευρωπαϊκή Οικογένεια» δήλωσαν από κοινού ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και ο Δήμαρχος Ευρώτα.

Οι κ. Τατούλης επεσήμανε επίσης ότι «η Περιφέρεια Πελοποννήσου με το διεθνές δίκτυο συνεργασιών που έχει δημιουργήσει έχει ταυτόχρονα επιτύχει να δημιουργήσει ένα διεθνές και σταθερό δίκτυο φίλων, υπερβαίνοντας δυσκολίες και αντιξοότητες». 

πηγή  .notospress.gr

Κανονικά από αύριο Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου όλα τα σχολεία της Δημοτικής Κοινότητας Σκάλας

Θα λειτουργήσουν κανονικά από αύριο Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015 όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Δημοτικής Κοινότητας Σκάλας του Δήμου Ευρώτα που παρέμειναν κλειστά μέχρι σήμερα λόγω του ανεμοστρόβιλου που έπληξε την περιοχή τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015.
Κατόπιν ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν δε διαπιστώθηκε καμία φθορά ή ζημιά στα σχολικά κτίρια που να θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια των μαθητών και των διδασκόντων.

Δελτίο Τύπου.Δεύτερη Επιστολή, μέσα σε λίγες μέρες, απέστειλε ο Δήμαρχος σχετικά με το ζήτημα της μεταφοράς των μαθητών.

Επιστολή, τη δεύτερη μέσα σε λίγες μέρες, απέστειλε ο Δήμαρχος σχετικά με το ζήτημα της μεταφοράς των μαθητών.
Διαβάστε την επιστολή εδώ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ 23/09/2015

Συνεδρίασε το απόγευμα της Τρίτης 22/9 το Δημοτικό Συμβούλιο Κυθήρων υπό την Προεδρία του κ. Ιωάννη Κατσανεβάκη. Από τα 6 θέματα της ημερήσιας διάταξης συζητήθηκαν και εγκρίθηκαν τα 4 καθώς και 1 προ ημερησίας. Δύο θέματα αποσύρθηκαν από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο και θα έρθουν σε ερχόμενη συνεδρίαση λόγω ανάγκης συμπλήρωσής τους με περισσότερα στοιχεία. 

Εντύπωση προκάλεσε η στάση της μείζονος αντιπολίτευσης στην ψήφιση της 2ης Αναμόρφωσης του Προϋπολογισμού του Λιμενικού Ταμείου, στην οποία ψήφισε "παρών". Το Λιμενικό Ταμείο προέβη σε αναμόρφωση του προϋπολογισμού του μετά την ξαφνική παρακράτηση μεγάλου μέρους των εσόδων του από την Εφορία καθώς παραλήφθηκε από τη νέα Δημοτική Αρχή σε απόλυτη φορολογική και λογιστική αταξία όπως εξάλλου και ο Δήμος και ο Παιδικός Σταθμός. 

ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ 2015 ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΙΜΩΝ ΠΟΙΚΙΛΙΩΝ



ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ ΣΤΗΝ 31η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Philoxenia 2015