Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

"Χριστός γεννάται" στο Λεοντσίνειο Πνευματικό Κέντρο Κυθήρων.


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, απόψε, η καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των Κατηχητικών Σχολείων της Ιεράς Μητροπόλεώς μας στην αίθουσα του Λεοντσινείου Πνευματικού Κέντρου της ενορίας του Κεραμωτού. Στην όμορφη αυτή εκδήλωση ακούστηκαν χριστουγεννιάτικοι, εκκλησιαστικοί ύμνοι, τραγούδια και ποιήματα από τα παιδιά των Κατηχητικών μας και επίκαιρη ομιλία με θέμα: "Βυζαντινοί ποιητές και υμνογράφοι για τα Χριστούγεννα". Η εκδήλωση, επίσης, περιελάμβανε θεατρικό δρώμενο το οποίο τα παιδιά υποστήριξαν με επιτυχία και παραδοσιακούς χορούς από το χορευτικό συγκρότημα της Ιεράς Μητροπόλεώς μας. Στο τέλος, ο Επίσκοπός μας συνεχάρη τους διοργανωτές της εορταστικής εκδήλωσης όπως και τα παιδιά για τη συμμετοχή τους και έκλεισε την όμορφη βραδιά με τις χριστουγεννιάτικες ευχές του προς το πολυπληθές ακροατήριο.
Χρόνια Πολλά! Χαρούμενες γιορτές σε όλους.

Γιώργος Λουράντος

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟ Ν.ΠΡ.ΚΥ-47Ν ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΑΓΙΑΣ ΕΛΕΣΑΣ ΚΥΘΗΡΩΝ


1999-2019: 20 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ!


1999-2019: 20 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ!
Το επετειακό λογότυπο του Δήμου μας για τη συμπλήρωση, το 2019, των 20 ετών από της ιδρύσεώς του (01-01-1999) είναι γεγονός!
Μέσα σε αυτά τα 20 χρόνια, ο Δήμος Κυθήρων πέρασε πολλές διακυμάνσεις, επηρεάστηκε από τις διαρκείς αλλαγές νομοθετικού πλαισίου και την ασφυκτική γραφειοκρατία, είδε το μόνιμο προσωπικό του να μειώνεται διαρκώς, υλοποίησε έργα και παρεμβάσεις σε όλους τους τομείς, υπήρξε η αιτία για να ατονήσει ο καταστροφικός τοπικισμός, διοικήθηκε από 3 Δημάρχους, ένας εκ των οποίων (ο πρώτος Δήμαρχος Αρτέμιος Καλλίγερος) δεν ευρίσκεται στη ζωή και πολλά άλλα.
Η Δημοτική μας Αρχή θα πραγματοποιήσει διάφορες εκδηλώσεις με αφορμή τα 20 χρόνια του Δήμου Κυθήρων. Στις εκδηλώσεις αυτές θα κληθούν να συμμετάσχουν άνθρωποι που διήλθαν από τη διοίκηση του Δήμου όλα αυτά τα χρόνια, προκειμένου να μας καταθέσουν πολύτιμες εμπειρίες και απόψεις, που με αφορμή το νέο πλαίσιο λειτουργίας των Δήμων, τον "Κλεισθένη", θα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσες προς συζήτηση και γενικότερο προβληματισμό.
Προς το παρόν, δίνουμε στη δημοσιότητα το επετειακό μας λογότυπο και ευχόμαστε σε όλες και όλους Καλά Χριστούγεννα και ευτυχές Νέο Έτος!

ΚΙΝΗΣΗ ΑΓΑΠΗΣ.ΔΩΡΑ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΥΡΕΙΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΒΟΥΤΣΑ


H ΚΟΔΕΠ συγκεντρώνει παιχνίδια και βιβλία για τα παιδιά των ωφελούμενων οικογενειών της !

Αύριο Κυριακή ,16/12 στην Πλατεία Κοραή στον Πειραιά και ώρες 11:00-16:00 η ΚΟΔΕΠ συγκεντρώνει παιχνίδια και βιβλία για τα παιδιά των ωφελούμενων οικογενειών της ! Η Ένωση Απανταχού Μανιατών στηρίζει αυτήν την όμορφη δράση και συμμετάσχει με το Ένωση Απανταχού Μανιατών - Τμήμα Παραδοσιακών Χορών που θα παρουσιάσει χορούς από την ιδιαίτερη πατρίδα μας την Μάνη ! Συγχαρητήρια στην ΚΟΔΕΠ και στην Πρόεδρο Korina Laoulakou !
Ένωση Απανταχού Μανιατών

ΛΗΨΗ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΛΟΓΩ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ