Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Ένας Αποχαιρετισμός και Ευχαριστήρια.......

Χθες ουσιαστικά , ολοκληρώθηκε και η φετινή σχολική χρονιά, απομένει μόνο η απονομή των τίτλων στα παιδιά μας τη Δευτέρα το πρωί. Για μένα αυτή η χρονιά ήταν η τελευταία στην ενεργή υπηρεσία.
Ολοκληρώθηκε με την ολοήμερη εκδρομή που οργάνωσε με απόλυτη επιτυχία ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τα μέλη του ΔΣ του συλλόγου αλλά και το σύνολο των γονέων, για την άψογη συνεργασία και τη συνεχή προσπάθειά τους όλη τη χρονιά. Ευχαριστώ τη Μάχη τον Άκη τις Μαρίες τη Γκλόρια.

Ευχαριστώ τις και τους συναδέλφους μου για τη στήριξη και την ... ανοχή τους. Την Ελένη τη Μέμα τη Μαργαρίτα την Αγγελική τη Ζαφειρούλα τη Φρίντα τη Λυδία τη Σίσσυ τη Μαρία τη Χρυσάνθη την Εύα το Βασίλη. Παιδιά πάντα μέσα στην καρδιά μου θα ειστε.

Ευχαριστώ τη Σχολική Επιτροπή και ιδιαίτερα τη Μαρία γιατί όποτε χρειάστηκε πάντα ήταν εκεί, ανεχόμενη τη γκρίνια και τις απαιτήσεις μου.
Ευχαριστώ τα παιδάκια μου για την τοοοόση αγάπη τους.

Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού του ΟΓΑ 2015. ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ - ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΚΥΘΗΡΩΝ

Φωτογραφία του Συμβαίνει Τώρα.
Τζαννή Μπέη Γρηγοράκη, Γύθειο. Τηλ: 27330 21007 ΦΑΧ: 2733021008
Κιν: 6930564500 e-mail: fedepelo@otenet.gr
12-Ιουνίου 2015
Αρ. Πρωτ. 853
Προς : ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ
ΘΕΜΑ: Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού του ΟΓΑ 2015.
Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι η 30-6-2015.
Δείτε το πρόγραμμα στην ιστοσελίδα του ΟΓΑ στον παρακάτω σύνδεσμο επιλέγοντας μετά, από το αριστερό μενού, την επιλογή "ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ".
http://www.oga.gr/
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Κατερίνα Δεμέστιχα Δέσποινα Παπούλη

Ανακαίνιση & αποκατάσταση φάρων της Ελλάδας

M3
Συνοπτική Περιγραφή
Το ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη επισκεύασε και αναπαλαίωσε τους πετρόκτιστους φάρους του Ταίναρου, του Μαλέα και της Ντάνας Πόρου.
Η αφοσίωση του «Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη» στον Πολιτισμό και στη Ναυτιλία οδηγεί εδώ και χρόνια σε μία αντιμετώπιση της πολιτιστικής και ναυτιλιακής μας κληρονομιάς ως ζωντανού οργανισμού, του οποίου η συντήρηση συμβάλλει στη σύγχρονη εξέλιξή μας και αποτελεί σημαντικό σκοπό του Ιδρύματος.
Για το λόγο αυτό, τον Απρίλιο του 2008, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος αποφάσισε την πλήρη ανακαίνιση και αποκατάσταση του Φάρου του Ακρωτηρίου Ταινάρου. Επρόκειτο για το πρώτο βήμα ενός ευρύτερου σχεδίου για την ανάδειξη των πέτρινων φάρων της Ελλάδας. Η αποκατάσταση και η επαναφορά ενός σπουδαίου μνημείου της ευρύτερης πολιτισμικής μας παράδοσης είναι έργο που αποτελεί σταθμό στη συμβολή του Ιδρύματος στον Πολιτισμό και στη Ναυτιλία.

Herodotus Tours: Εκπαιδευτικό ταξίδι στα Κύθηρα!

Εκπαιδευτικό ταξίδι στα γραφικά Κύθηρα διοργανώνει το τουριστικό γραφείο της Θεσσαλονίκης Herodotus Tours και σ΄ αυτό συμμετέχουν σαράντα στελέχη τουριστικών γραφείων από Θεσσαλονίκη, Κομοτηνή, Βόλο, Λάρισα, Κατερίνη, Νάουσα, Φλώρινα, Βέροια και Γιαννιτσά. Μαζί τους και τα Omοrfa Taxidia.
Στόχος να γνωρίσουν ακόμη καλύτερα αυτόν τον άγνωστο στους περισσότερους προορισμό, τις παροχές των συνεργαζόμενων ξενοδοχείων, αλλά και φυσικά να διασκεδάσουν..

ΚΥΘΗΡΑ.ΚΑΨΑΛΙ 1935


Παναγιώτης Χατζηπέρος : Βράβευση Ελαιολάδων Συσκευαστηρίου στην Αίγινα


Η Περιφερειακή Ενότητα και ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ.Παναγιώτης, Χατζηπέρος εκφράζουν την μεγάλη ικανοποίηση τους για την παγκόσμια αναγνώριση αγροτικών προϊόντων που παράγονται στα νησιά της περιφέρειας Αττικής. Πρόσφατα τα ελαιόλαδα έξτρα παρθένο και βιολογικό του Αιγινήτικου συσκευαστηρίου του κ.Philippe Polli βραβεύτηκαν με δύο χρυσά μετάλλια σε διαγωνισμούς που πραγματοποιήθηκαν στην Ν. Υόρκη και στο Τόκυο.


Με αφορμή τις βραβεύσεις, ο κος Χατζηπέρος δήλωσε: «Το Ελληνικό, μοναδικής ποιότητας ελαιόλαδο, απολαμβάνει μιας θέσης στην κορυφή στην παγκόσμια αγορά, συμπαρασύροντας και κάνοντας γνωστά πολλά άλλα αγροτικά προϊόντα, καθώς επίσης και τη Ελληνική διατροφή. Η Περιφέρεια έχει πολύ υψηλά στις προτεραιότητες της την στήριξη και την προαγωγή του πρωτογενή τομέα. Είναι ο μοναδικός τρόπος για να κρατήσουμε τους νέους ανθρώπους στα νησιά μας και να τα προστατεύσουμε από τον κίνδυνο της ερημοποίησης».