Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

1η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ


Σε εξέλιξη μεγάλη πυρκαγιά κοντά σε οικισμό στη Λακωνία


Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη πυρκαγιά η οποία έχει ξεσπάσει από το απόγευμα του Σαββάτου στη Λακωνία και συγκεκριμένα μεταξύ των χωριών Πυρρίχος και Λουκάδικα.

Η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση ενώ στη μάχη για την κατάσβεσή της επιχειρούν 60 πυροσβέστες με 21 οχήματα και 26 άτομα πεζοπόρο τμήμα.


Λόγω του σκότους δεν είναι δυνατό να επιχειρήσουν εναέρια μέσα.Στην περιοχή πνέουν μέτριας έντασης άνεμοι.


http://www.zougla.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (Ε.Σ.Υ.) ΒΛΑΧΙΩΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ


ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 09 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 20.30 Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ( Ε.Σ.Υ ) ΒΛΑΧΙΩΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ  ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ Ε.Σ.Υ. ΛΑΚΩΝΙΑΣ, ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ  ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΒΛΑΧΙΩΤΗ ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΤΟΥΣ  ΓΙΑΝΝΗ ΔΑΡΑ, ΓΙΑΝΝΗ, ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΡΒΑΝΙΤΗ,ΜΕ ΘΕΜΑ 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ ΣΕ ΕΦΟΡΙΑ-ΤΑΜΕΙΑ-ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΟ ΒΛΑΧΙΩΤΗ.
ΤΗΛ 69722010973

ΛΑΚΩΝΙΑ.Πυρκαγιά στη Χιμάρα


Πύρινο μέτωπο στη Χιμάρα
Το πύρινο μέτωπο βρίσκεται στη Χιμάρα χωρίς όμως να απειλεί κατοικημένες περιοχές.
Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 8 οχήματα της Πυροσβεστικής με 18 άντρες, ένα πεζοπόρο τμήμα, ενώ ρίψεις νερού από αέρος πραγματοποιούν δύο αεροσκάφη PZL.

ΠΗΓΗ http://www.githio-click.gr

BATIKA.Συνελήφθη Ιρακινός για ναρκωτικά στη Νεάπολη

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
Συνελήφθη, χθες 30.6.2017 το απόγευμα, στη Νεάπολη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βοιών, 43χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ιράκ, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, για ναρκωτικά.

ΠΗΓΗ http://www.notospress.gr