Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020

ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ:ΤΑΣΟΣ ΝΥΧΑΣ. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΥΧΑ ΤΩΝ ΒΑΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1786 ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ ΩΣ ΤΡΙΦΥΛΛΗΣ ΝΥΧΑΣ.

 Λάβαμε στην σελίδα μας το παρακάτω email...

¨Γειά σας απο τις Βρυξέλλες.

Το 2015 δημοσιεύτηκε στο μπλόγκ σας ένα άρθρο με πηγή Παναγιώτης Σταθάκης βασισμένο σε αρχεία Νίκου Παυλάκη σχετικά με τον "Φουφουλά" Ιωάννη γεωργίου Νυχά: Δυστυχώς δεν το είδα τότε.
Λέγομαι Τάσος Νυχάς και έχω στοιχεία για την οικογένεια Νυχά των Βατίκων που αναφέρεται τουλάχιστον απο το 1786 στα Κύθηρα ως Τριφύλλης- Νυχάς. Μπορείτε να με φέρετε σε επαφή με τον κ. Σταθάκη ή τους διαχειριστές του αρχείου Ν. Παυλάκη.
Σας ευχαριστώ πολύ
Τάσος Νυχάς¨
_______________________________________________________
Το δημοσίευμα στη  σελίδας μας που αναφέρετε ο κύριος Νυχάς.
Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου 2015
ΒΑΤΙΚΑ. Iωάννης Γεωργίου Νυχάς "ο Φουφουλάς"

 
Δεν είχαμε δει στη ζωή μας ποτέ στην πόλη της Νεάπολης κάποιον άνθρωπο να φοράει την παραδοσιακή Κρητική στολή με τις Φουφούλες και όταν είδαμε μια φωτογραφία ενός συμπατριώτη μας που έζησε πολλές δεκαετίες στην αγορά μας και μάθαμε με μεγάλη αληθινά προσπάθεια και αμέτρητες διασταυρώσεις από τα εγγόνια του που ζουν σήμερα το βιογραφικό του με ακρίβεια αποφασίσαμε να τον τιμήσουμε παρουσιάζοντας τη ζωή του για να την μάθουν και οι νεώτερες γενιές των Βατικιωτών .
Ο εν λόγω μνημονευόμενος συμπατριώτης μας Iωάννης Γεωργίου Νυχάς , ο Φουφουλάς , Φωτογραφία , γεννήθηκε στον Άγιο Νικόλαο Βοιών το έτος 1843 και πέθανε στην Νεάπολη το έτος 1936 ανήμερα του Πάσχα σε ηλικία 93 ετών .
Στην Νεάπολη ο Γιάννης Νυχάς παντρεύτηκε την Κανέλη Ψαρρού κόρη του Δημητρίου Ψαρρού και της Μαρίας Ασλάνη σε πρώτο γάμο και απέκτησαν παιδιά τον Γεώργιο τον Δημήτρη την Ελένη και την Ευγενία , και την Μαρίτσα Κοκκινάκη κόρη του ιερέα Παναγιώτη Κοκκινάκη και της Ελένης Σαραντίτη σε δεύτερο γάμο και απέκτησαν παιδιά τον Τάσσο τον Παναγιώτη την Αλεξάνδρα (Καντούλα) και τον Μανώλη .
Κάθε άνθρωπος έχει τα δικά του ήθη και έθιμα και αυτά είναι τα έθιμα του τόπου της καταγωγής μου έλεγε συχνά ο ίδιος στην παραλία της Νεάπολης στο ποτοποιείο που διατηρούσε η οικογένεια Νυχά τότε , το σημερινό café stanento.
Τα ρούχα που φοράει στη φωτογραφία , φανερώνουν με τον πιο πειστικό τρόπο την καταγωγή της οικογένειας Νυχά που ξεκινάει από τα Σφακιά της Κρήτης μια από τις πιο ανυπότακτες περιοχές της Ελλάδος και το πραγματικό της επίθετο ήταν Σγουρός , μαρτυρία του ιδίου και του αδελφού του στο ποτοποιείο τους στην Νεάπολη .
Το χρονικό διάστημα από 1669 – 1898 που η Κρήτη πέρασε σε Οθωμανικό έλεγχο πολλές Κρητικές οικογένειες εγκατέλειψαν το Νησί και άλλαξαν το επίθετο τους για να χάσουν τα ίχνη τους οι πασάδες με τους οποίους είχαν έλθει σε σύγκρουση λόγω της καταπίεσης και της καταδίωξης τους . Πάρα πολλοί εγκαταστάθηκαν στα Κύθηρα και στα Νότια παράλια της Πελοποννήσου όταν τελικά αφέθηκαν αβοήθητοι από την Αυτοκράτειρα Αικατερίνη και τον στόλο του Αλέξιου Ορλόφ που τους είχαν ξεσηκώσει να αντιμετωπίσουν τον Τουρκικό στρατό ο οποίος κατάφερε τελικά σύντομα να καταστείλει την επανάσταση του 1770 (Ορλοφικά)
Ο Αρχηγός τους Ιωάννης Βλάχος ή Δασκαλογιανάκης παραδόθηκε και εκτελέστηκε στο Ηράκλειο μετά από βασανιστήρια γιατί αρνήθηκε να προδώσει τους φίλους του .
Στα εγγόνια του ο Φουφουλάς Ιωάννης Νυχάς γιός του Γεωργίου Νυχά και της Ελένης Λιβανού εξιστορούσε την ιστορία της οικογένειας τους στα Σφακιά πολλές φορές λέγοντας την στην εγγονή του Μαρίτσα Νυχά , την περμανθούλα του , όταν τον ρωτούσε γιατί φοράει την Κρητική παραδοσιακή ενδυμασία και όχι τα ρούχα που φορούσε ο πατέρας της, όπως η ίδια διηγείται σε περιγραφή της για τον παππού της γραμμένη το έτος 1943 που ήταν παιδούλα , λίγα χρόνια μετά τον θάνατο του .
Εγώ παιδί μου κατάγομαι από τα Σφακιά της Νήσου Κρήτης . Όπως όλοι ξέρουμε είναι ένα Νησί γεμάτο θυσίες και προσφορά αίματος για την ελευθερία της Ελλάδος . Ο πατέρας μου είχε έξη αδέλφια παλικάρια στο παρουσιαστικό τους και στο χαρακτήρα τους . Στην Κρήτη τότε οι Τούρκοι κατακτητές έκαναν φρικτά εγκλήματα και γρήγορα η οικογένεια μας ήλθε σε μεγάλη σύγκρουση όταν ο Πασάς στα Σφακιά διάλεξε την αδελφή τους για το χαρέμι του η οποία προτίμησε και σκοτώθηκε πέφτοντας από τα τείχη του παλατιού .
Έφυγαν από τα Σφακιά μια νύχτα τα τρία αδέλφια με μια γαΐτα και έφτασαν μετά από μεγάλη ταλαιπωρία στην ανοικτή θάλασσα στους Ηλιούς (Αντικύθηρα)
Στην συνέχεια τα τρία αδέλφια πήγαν στα Τριφυλλιάνικα στα Κύθηρα και λεγόντουσαν εκεί Τριφύλληδες γιατί τους έψαχναν παντού οι Τούρκοι διώκτες τους.
Το όνομα Νυχάς προϋπήρχε στις οικογένειες Τριφύλλη των Κυθήρων σαν παρατσούκλι και μια άλλη εκδοχή είναι ότι τους αποδόθηκε επειδή ήταν καλλίφωνοι και κράταγαν στο ψάλσιμο τον ήχο , Ηχάς και με παραφθορά έγινε Νυχάς … Πάντως στην Αγία Τριάδα της Νεάπολης γύρω στο 1955 εγώ θυμάμαι ένα δεξιό ψάλτη και καλό άνθρωπο με το όνομα Νυχάς που έμενε σε ένα σπίτι στο επάνω μέρος του βράχου .
Γεγονός είναι ότι ο πρώτος Νυχάς της περιοχής μας ήρθε από τα Κύθηρα και ήταν παπάς , λεγόταν Ιωάννης και το πραγματικό του επίθετο ήταν Τριφύλλης . Ήρθε στον Άγιο Νικόλαο με την οικογένεια του σαν παπάς και είχε πολλά παιδιά . Τρεις γιους και 5-6 κόρες . Γιοί του ήταν ο Σταύρος , ο Γεώργιος και ο Αναστάσιος .
Οι Νυχάδες της Νεάπολης κατάγονται από τον Γεώργιο τον πατέρα του Ιωάννη Γεωργίου Νυχά ο περί ου ο λόγος εδώ . (Αρχείο : «Απόγονοι οικογενειών» του Νίκου Παυλάκη)
Πηγή  Stathakis Panagiotis

 

Ουσιαστική ενίσχυση της ιδιωτικής οικονομίας στα Κύθηρα μέσα από το πρόγραμμα CLLD/LEADER

 


Η απόφαση της Δημοτικής μας Αρχής για συμμετοχή στο Δίκτυο Δήμων Νήσων Αττικής, έχει ήδη αποφέρει εξαιρετικά σημαντικά αποτελέσματα που σχετίζονται άμεσα με την οικονομική ανάπτυξη του νησιού μας. Μέσα από το Δίκτυο Δήμων Νήσων Αττικής, στο οποίο πρόσφατα εξελέγη Πρόεδρος του Δ.Σ. ο Δήμαρχός μας κ. Ευστράτιος Χαρχαλάκης, υλοποιείται για την περιοχή μας το πρόγραμμα CLLD/LEADER που ενισχύει σημαντικά τόσο το Δήμο και τους κοινωνικούς φορείς, όσο και τους ιδιώτες και επαγγελματίες του πρωτογενούς τομέα, του τουρισμού και της μεταποίησης.

Μόλις 4 χρόνια μετά την ίδρυσή του, το Δίκτυο Δήμων Νήσων Αττικής έχει ήδη συμβάλει στην χρηματοδότηση σημαντικών δημοσίων έργων στο Δήμο μας, όπως για παράδειγμα το Αστικό Σχολείο Ποταμού με 350.000€ ή η ενίσχυση της Φιλαρμονικής και η αίθουσα του Μηχανισμού των Αντικυθήρων στο Δημαρχείο Ποταμού.

Πλέον, ξεκινούν οι χρηματοδοτήσεις και των ιδιωτικών έργων, μετά την οριστικοποίηση και δημοσίευση του πίνακα κατάταξης. Για το νησί των Κυθήρων θα χρηματοδοτηθούν αρχικά 15 επενδυτικά σχέδια, συνολικού προϋπολογισμού 2.987.310,58€ και δημόσιας δαπάνης (επιχορήγηση) 2.042.889,43€. Τα σχέδια αυτά αφορούν στην ενίσχυση της πρωτογενούς παραγωγής, του τουριστικού κλάδου και της μεταποίησης. Με τις χρηματοδοτήσεις αυτές υλοποιείται και η δέσμευση της Δημοτικής Αρχής για την γενναία οικονομική ενίσχυση των 2 Ελαιουργικών Συνεταιρισμών (Ποταμού και Λιβαδίου) που θα επιχορηγηθούν με το ποσόν των 428.000€ για την εκ βάθρων αναβάθμιση των ελαιουργικών τους υποδομών και την ανάπτυξη προϊόντων με ισχυρό brand name, αλλά και του Μελισσοκομικού Συνεταιρισμού Κυθήρων που επιχορηγείται για την δημιουργία σύγχρονου τυποποιητηρίου, εκθετηρίου μελιού και πολυχώρου εκπαίδευσης και παρουσιάσεων με 212.000€. Επιπλέον 

ενισχύεται σημαντικά και ο κλάδος της οινοποίησης με 157.000€. Μέσω των σημαντικών αυτών ενισχύσεων, θα βελτιωθεί η ποιότητα αλλά και η ανταγωνιστικότητα των βασικών τοπικών μας προϊόντων (λάδι, μέλι, κρασί και παράγωγά τους), κάτι που αποτελεί πάγια στόχευση της Δημοτικής Αρχής.

Το Δίκτυο Δήμων Νήσων Αττικής έχει ήδη αιτηθεί από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης επιπλέον χρηματοδότηση (β΄ φάση υπερδέσμευσης) από την οποία θα χρηματοδοτηθούν προτάσεις που αξιολογήθηκαν θετικά αλλά δεν χρηματοδοτήθηκαν στην παρούσα φάση λόγω υπερκάλυψης της διαθέσιμης δημόσιας δαπάνης. Κατά την β΄ φάση των χρηματοδοτήσεων, για το νησί των Κυθήρων έχουν αξιολογηθεί θετικά και θα χρηματοδοτηθούν επιπλέον 6 επενδυτικές προτάσεις στον τουρισμό, την εστίαση και τον πρωτογενή τομέα, συνολικού προϋπολογισμού 1.122.756,05€ και δημόσιας δαπάνης (επιχορήγηση) 768.000€.

Η συνολική δημόσια δαπάνη (επιχορήγηση), δηλαδή, για τη χρηματοδότηση 21 συνολικά επενδυτικών προτάσεων, θα ανέλθει για τα Κύθηρα σε 2.800.000€, ποσό εξαιρετικά σημαντικό για την περίοδο κρίσης που διανύουμε και η οποία έχει επηρεάσει αρνητικά την οικονομία σε παγκόσμιο επίπεδο.

Με αφορμή την οριστικοποίηση των εντασσόμενων πράξεων, ο Δήμαρχος Κυθήρων και Πρόεδρος του Δ.Σ. του Δικτύου Δήμων Νήσων Αττικής κ. Ευστράτιος Χαρχαλάκης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την χρηματοδότηση σημαντικών επενδυτικών σχεδίων στο νησί μας, μέσα από το πρόγραμμα CLLD/LEADER. Αποδεικνύεται το πόσο ορθή ήταν η κίνησή μας να δημιουργήσουμε μαζί με άλλους 7 Δήμους το Δίκτυο Δήμων Νήσων Αττικής, που παρά το γεγονός ότι δημιουργήθηκε το 2016, κατάφερε μέσα σε μόλις 4 χρόνια να ενισχύσει τους νησιωτικούς Δήμους της Αττικής με σημαντικές χρηματοδοτήσεις δημοσίων και ιδιωτικών έργων. Η πρόσφατη ανακοίνωση της χρηματοδότησης 15 ιδιωτικών επενδυτικών προτάσεων για τα Κύθηρα (που θα ανέλθουν σύντομα σε 21), αποτελεί σημαντική εξέλιξη καθώς μέσα από τις επενδύσεις αυτές θα βελτιωθεί η ανταγωνιστικότητα και η ποιότητα των τοπικών μας προϊόντων, θα ενισχυθεί ο τουριστικός κλάδος και θα δημιουργηθούν σταθερές και βιώσιμες – και όχι ευκαιριακές – θέσεις εργασίας. Οι ευρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις, που δυστυχώς απουσίαζαν επί χρόνια από τον τόπο μας, είναι πλέον παρούσες και θα συνεχίσουν να ενισχύουν την τοπική κοινωνία και οικονομία».

 kythira.gr

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2020 (video)

 VIDEO ADELIN 107,3 FM ΚΥΘΗΡΑ

ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ:Σύλληψη ημεδαπού για ¨ινδική κάνναβη¨στην Καβάλα

 


Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στην Καβάλα
 
Στη σύλληψη ενός 49χρονου ημεδαπού, προέβησαν, πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας/Δίωξης Ναρκωτικών της Λιμενικής Αρχής Καβάλας για παράβαση του νόμου 4139/13 ''περί εξαρτησιογόνων ουσιών''.
Ειδικότερα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, πραγματοποιήθηκε νομότυπη έρευνα στην οικία του ανωτέρω, όπου με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ''ΔΙΑΣ'', εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν τα κάτωθι:
-τρεις (03) νάιλον συσκευασίες με ποσότητα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης συνολικού μικτού βάρους 24,8gr.,
-μία μεταλλική συσκευασία με ποσότητα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης μικτού βάρους 39,1gr.,
-μία συσκευασία καπνού με ποσότητα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης μικτού βάρους 19,3gr.,
-ένας πλαστικός τρίφτης κάνναβης και
-ένας μεταλλικός τρίφτης κάνναβης.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας.

Κορονοϊός: Ακυρώνονται οι παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου

 

ΦΩΤΟ (ΑΡΧΕΙΟΥ) ΚΥΘΗΡΑ ΧΩΡΑ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012

Η ανακοίνωση έγινε από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα - Ούτε στρατιωτικές, ούτε μαθητικές παρελάσεις φέτος η 28η Οκτωβρίου.

 Με απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη δεν θα γίνουν μαθητικές και στρατιωτικές παρελάσεις την 28η Οκτωβρίου, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Υπενθυμίζεται ότι οι παρελάσεις, είχαν ακυρωθεί και την 25η Μαρτίου, όταν άλλωστε η χώρα ήταν σε lockdown.Παράλληλα ο κ. Πέτσας είπε, μετά από σχετική ερώτηση, ότι δεν εξετάζεται αυτή τη στιγμή το μέτρο της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας σε εξωτερικούς χώρους.

Οπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος «η εικόνα που έχουμε είναι σταθεροποίησης και όχι εκθετικής αύξησης των κρουσμάτων, όπως είχε εκτιμηθεί αρχικά».

Ο κ. Πέτσας παρουσίασε και δεδομένα που δείχνουν ότι η Ελλάδα εξακολουθεί να τα πηγαίνει καλύτερα από χώρες με παρόμοιο πληθυσμό όπως το Βέλγιο, η Ολλανδία, η Πορτογαλία και η Ελλάδα τόσο σε επίπεδο αριθμού θυμάτων, όσο και σε επίπεδο αριθμού κρουσμάτων.

 newsbomb.gr


ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΑΒΑΚΗΣ:Σαν σήμερα, πριν 46 χρόνια ιδρύθηκε η Νέα Δημοκρατία. Ένα γνήσιο Λαϊκό Κόμμα, από το Λαό, για το Λαό:

 


Σαν σήμερα, πριν 46 χρόνια ιδρύθηκε η Νέα Δημοκρατία. Ένα γνήσιο Λαϊκό Κόμμα, από το Λαό, για το Λαό:

"Η Νέα Δημοκρατία είναι η πολιτική παράταξις που ταυτίζει το Έθνος με τον Λαόν, την Πατρίδα με τους Ανθρώπους της, την Πολιτεία με τους Πολίτες της, την Εθνική Ανεξαρτησία με την Λαϊκή Κυριαρχία, την Πρόοδο με το Κοινό Αγαθό, την Πολιτική Ελευθερία με την Έννομη Τάξη και την Κοινωνική Δικαιοσύνη."

- Από την ιδρυτική διακήρυξη Νέας Δημοκρατίας στις 4 Οκτωβρίου 1974 Θανάσης ΔΑΒΑΚΗΣ

ΛΑΚΩΝΙΑ:Πολίτες λένε «όχι» στο εργοστάσιο σκουπιδιών στη Σκάλα!

 


ΣΚΑΛΑ. Συγκέντρωση πραγματοποίησαν τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα Κατοίκων Δήμου Ευρώτα. Οι κάτοικοι συγκεντρώθηκαν έξω από τον χώρο που προορίζεται για την εγκατάσταση εργοστασίου σκουπιδιών στην θέση «Ξηροκάμπια» Δήμου Ευρώτα.

 Τα αιτήματα είναι:

- Να ακυρωθεί η σύμβαση ΣΔΙΤ Απορριμμάτων Πελοποννήσου

- Να καθαριστεί και να αποκατασταθεί άμεσα ο χώρος του σταθμού ενδιάμεσης διαχείρισης απορριμμάτων

- Δημιουργία δημόσιου φορέα διαχείρισης των απορριμμάτων με χωροθέτηση και λειτουργία μονάδων με ευθύνη του κράτους μακριά από τα συμφέροντα των μεγάλων επιχειρήσεων έτσι ώστε να διασφαλίζεται:

· Η προστασία του περιβάλλοντος, των υδάτινων πόρων και της αγροτικής παραγωγής.

· Να μην προχωρήσει η καρκινογόνα καύση των απορριμμάτων

· Να εφαρμοστούν μεθόδοι διαλογής στην πηγή, κομποστοποίησης σε ασφαλή κλειστά συστήματα και ελαχιστοποίησης του υπολείμματος για ταφή.

· Να μην φορτωθούν νέα οικονομικά βάρη από τις «ρήτρες» εγγυημένης κερδοφορίας που αποτελούν «συστατικό» των συμβάσεων ΣΔΙΤ για την διαχείριση των απορριμμάτων.

Από την Δημοτική αρχή ζητούν να πράξει τα «αυτονόητα» , να ικανοποιήσει άμεσα το αίτημα των κατοίκων και των συλλόγων της περιοχής, εγκρίνοντας διαμέσου της οικονομικής επιτροπής το κονδύλι για την αίτηση αναστολής εργασιών στο χώρο του έργο προστατεύοντας την δημόσια υγεία και το μέλλον του τόπου.



 

ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ:(14)ΔΕΜΑΤΑ ΜΕ ΧΑΣΙΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΛΙ ¨ZASTAVA¨ΕΙΧΕ Ο ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΣΤΟ Ι.Χ.Ε.


 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθη αλλοδαπός στο Ράγιο Θεσπρωτίας για εισαγωγή και διακίνηση ναρκωτικών και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων

Κατασχέθηκαν πάνω από -29- κιλά ακατέργαστης κάνναβης καθώς και πιστόλι που βρέθηκαν στο αυτοκίνητο του δράστη

Στο πλαίσιο επιχειρησιακών δράσεων του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, συνελήφθη χθες (04-10-2020) το μεσημέρι στο Ράγιο Θεσπρωτίας, αλλοδαπός, που κατηγορείται για εισαγωγή και διακίνηση ναρκωτικών καθώς και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή του όταν ύστερα από έλεγχο που πραγματοποίησαν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε, βρήκαν και κατέσχεσαν στο χώρο των αποσκευών:

  • -2- ταξιδιωτικούς σάκους που περιείχαν συνολικά -14- δέματα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους -29- κιλών και -200- γραμμαρίων και
  • πιστόλι μάρκας « ZASTAVA » με γεμιστήρα και -7- φυσίγγια.

Κατασχέθηκαν επίσης το παραπάνω αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του συλληφθέντα και δύο κινητά τηλέφωνα.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, οδηγείται στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.