Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

Σύνδεσμος Νεαπολιτών Τα Βάτικα.Για το θάνατο του Πέτρου Κουντούρη

ΦΩΤΟ Stathakis Panagiotis

Με βαθιά θλίψη ενημερωθήκαμε για την απώλεια του συμπατριώτη μας Πέτρου Κουντούρη, δικηγόρου στο επάγγελμα και για χρόνια γραμματέα του Συνδέσμου μας. Ένας άνθρωπος τρομερά αξιόλογος, τον οποίο τίμησε το 1990 ο Σύνδεσμος μας με ομόφωνη απόφαση προσφέροντας του την υψηλότερη διάκριση "Δίπλωμα τιμής και ευγνωμοσύνης" για την προσφορά του προς τα Βάτικα. Αύριο, 18 Οκτωβρίου και ώρα 15.00μμ θα ψάλει η εξόδιος ακολουθία στο Α΄νεκροταφείο (κεντρικός ναός). Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου και ώρα 15.00μμ θα γίνει η ταφή του στη Νεάπολη, χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ.κ Ευσταθίου. Η επιθυμία του ήταν αντί στεφάνων να συγκεντρωθούν χρήματα υπέρ του γηροκομείου Νεαπόλεως.
Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

Σύνδεσμος Νεαπολιτών Τα Βάτικα

ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ.Λιομάζεμα στα Κύθηρα

 Λιομάζεμα στα Κύθηρα (Μανώλης Φατσέας : Κύθηρα του χθές ΄Εκδοση Δήμου Κυθήρων) 
ΠΗΓΗ 
Eleni Harou


ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ.Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες διαμόρφωσης χώρων αθλοπαιδιών στα 2 Νηπιαγωγεία του Δήμου μας, στην Αγ. Πελαγία και το Κάτω Λιβάδι, με δαπάνες του Δήμου.

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες διαμόρφωσης χώρων αθλοπαιδιών στα 2 Νηπιαγωγεία του Δήμου μας, στην Αγ. Πελαγία και το Κάτω Λιβάδι, με δαπάνες του Δήμου. Ένα πάγιο αίτημα των γονέων των παιδιών μας, αλλά και μια δέσμευση της Δημοτικής Αρχής, υλοποιήθηκε!
Stratos Charchalakis




Ε/Γ-Ο/Γ ΙΟΝΙΣ. ΕΤΗΣΙΑ ΑΚΙΝΗΣΙΑ


2η Δημόσια Διαβούλευση για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) του Δήμου Κυθήρων