Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΔΙΑΚΟΦΤΙΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ    ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ  ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΕΟΡΤΗΣ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΣΤΟ ΔΙΑΚΟΦΤΙ

ΚΥΡΙΑΚΗ 26/7/2015  7μμ  ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ           
ΔΕΥΤΕΡΑ 27/7/2015  7πμ  ΟΡΘΡΟΣ-ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ
ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ  7μμ  ΠΑΖΑΡΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ – ΒΙΒΛΙΩΝ - ΕΚΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ  (ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΩΛΟ)
ΔΕΥΤΕΡΑ  ΒΡΑΔΥ      9μμ  ΛΑΙΚΟ  ΓΛΕΝΤΙ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΛΑΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ (ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ)

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ

Κύθηρα: Νέα ευρήματα στο ναυάγιο του «Μέντορα»

Πέραν των γνωστών γλυπτών που μετέφερε ο «Μέντωρ», υπήρχαν και άλλες αρχαιότητες που ίσως να είχαν περισυλλεγεί από την ομάδα που δραστηριοποιούνταν γύρω από τον λόρδο Έλγιν.  Αυτό δείχνουν τα νέα ευρήματα της φετινής υποβρύχιας αρχαιολογικής έρευνας της Εφορείας Εναλίων Αρχαιοτήτων (ΕΕΑ) στο ναυάγιο του «Μέντορα» στα Κύθηρα.
Η περιοχή της Τομής 1.
Η έρευνα διήρκησε από τις 26 Ιουνίου έως τις 12 Ιουλίου. Η ανασκαφή επικεντρώθηκε στο δυτικό όριο του σωζόμενου τμήματος του σκαριού του πλοίου και προς τη πλώρη του, στην περιοχή όπου το 2013 είχαν εντοπισθεί τα δύο θραύσματα αιγυπτιακών γλυπτών και με στόχο να διαπιστωθεί κατά πόσο συνεχίζουν να υπάρχουν κατάλοιπα του πλοίου και φυσικά να ελεγχθεί η ύπαρξη ευρημάτων στη συγκεκριμένη περιοχή.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΥ Κ.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ !!!! Ο ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ Κ.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 03 ΕΩΣ ΤΡΙΤΗ 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.
ΔΕΥΤΕΡΑ 03 ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ 04/8 ΑΠΟ ΩΡΑ 10.30 Π.Μ. ΕΩΣ 13.00 Μ.Μ.
ΤΕΤΑΡΤΗ 05/8 19.00 ΕΩΣ 21.00 ΠΕΜΠΤΗ 06/08 ΑΠΟ 10.30 Π.Μ. ΕΩΣ 13.00 Μ.Μ.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07/08 ΑΠΟ 19.00.ΕΩΣ 21.00
ΣΑΒΒΑΤΟ 08/08 ΑΠΟ 10.30 Π.Μ. ΕΩΣ 13.00 Μ.Μ.
ΔΕΥΤΕΡΑ 10/08 ΤΡΙΤΗ 11/08 ΑΠΟ 10.30 Π.Μ. ΕΩΣ 13.00  Μ.Μ.
ΤΕΤΑΡΤΗ 12/08 ΑΠΟ 19.00 ΕΩΣ 21.00
ΠΕΜΠΤΗ 13/08 ΑΠΟ 10.30 Π.Μ. ΕΩΣ 13.00 Μ.Μ.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14/08 ΑΠΟ 19.00 ΕΩΣ 21.00
ΔΕΥΤΕΡΑ 17/08 ΤΡΙΤΗ 18/08 ΑΠΟ 10.30 Π.Μ. ΕΩΣ 13.00 Μ.Μ.

ΚΥΘΗΡΑ ΧΩΡΑ.ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΥΘΗΡΩΝ ΠΟΛΕΙΤΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ! ΜΕ ΠΟΛΥΕΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΛ.6976613139

ADELIN WEB TV ΚΥΘΗΡΑ.ΝΕΑΠΟΛΗ.ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΗΝΟΓΙΑΝΝΗΣ


ΝΕΑΠΟΛΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΗΝΟΓΙΑΝΝΗΣ.ΕΦΙΑΛΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ...

ADELIN WEB TV ΚΥΘΗΡΑ.ΦΑΡΑΚΛΟ ΒΟΙΩΝ.ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΙΟΥΣΗΣ.22=7=15

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ RADIO ADELIN 107,3 WEB TV ΚΥΘΗΡΑ ΣΤΙΣ ΠΛΗΓΕΙΣΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΩΝ ΒΑΤΙΚΩΝ.ΦΑΡΑΚΛΟ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΣΗ ΜΕ ΤΟΝ Κ.ΣΩΤΗΡΗ ΚΙΟΥΣΗ ΚΑΤΟΙΚΟ ΤΟΥ ΦΑΡΑΚΛΟΥ.

"ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ"ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ.23/7/15.






ΝΕΑΠΟΛΗ.Η ΦΩΤΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΑΥΛΕΣ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ.

ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΛΑΧΙ



Προσθήκη λεζάντας






ΠΕΡΙΟΧΗ ¨ΚΑΛΕΝΙΑ"

ΠΕΡΙΟΧΗ "ΚΑΛΕΝΙΑ"



ΝΕΑΠΟΛΗ.ΛΙΓΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ.Η ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΕΦΤΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΝΕΑΠΟΛΗ ΤΑ ΚΑΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ ΩΣΤΕ Η ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΛΩΘΕΙ  ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

ΝΕΑΠΟΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ.ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ
ΝΕΑΠΟΛΗ. ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΤΥΠΟΥ "ERICSSON"ΚΑΘΗΛΩΜΕΝΟ ΛΟΓΩ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΒΛΑΒΗΣ.


ADELIN WEB TV ΚΥΘΗΡΑ.ΒΑΤΙΚΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΠΛΗΓΕΙΣΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ Κ.ΜΙΧΑΛΗ ΜΗΝΟΓΙΑΝΝΗ


Μάνη: Δύο νέες υποθέσεις με όπλα

Με την κατηγορία της παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων βρίσκονται αντιμέτωποι ένας 54χρονος και ένας 34χρονος, που συνελήφθησαν χθες (22/7) σε χωριά του δήμου Ανατολικής Μάνης και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου.
Πρόκειται για δύο ξεχωριστές περιπτώσεις. Στην πρώτη από αυτές, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του 52χρονου, όπου βρήκαν κυνηγετικό όπλο με κομμένη κάννη, είκοσι τρία φυσίγγια, μία σπάθα, ένα μαχαίρι, ένα μεταλλικό και ένα ξύλινο ρόπαλο.
Στη δεύτερη περίπτωση, σε άλλη τοπική κοινότητα, σε έρευνα στην οικία του 34χρονου βρέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο και σαράντα εννέα φυσίγγια. 
Πηγή  http://laconialive.gr

Ερώτηση Δαβάκη για τους πυρόπληκτους της Νεάπολης

Συγκεκριμένα μέτρα για την ανακούφιση των κατοίκων αλλά και των επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πρόσφατη καταστροφική πυρκαγιά στη δημοτική ενότητα Νεάπολης Βοιών προτείνει με ερώτησή του στη βουλή ο βουλευτής Θανάσης Δαβάκης.
Στην ερώτησή του, που απευθύνεται σε έξι υπουργούς, ο κ. Δαβάκης ζητά μεταξύ άλλων την αύξηση του ημερήσιου ορίου αναλήψεων των 60 ευρώ για τους κατοίκους των πυρόπληκτων περιοχών, την επιμήκυνση του χρόνου υποβολής των δηλώσεων ΦΠΑ για τις επιχειρήσεις, την αναστολή καταβολής των δόσεων για όλα τα είδη των δανείων (επιχειρηματικά, καταναλωτικά, αγροτικά), την παράταση της πληρωμής των φορολογικών υποχρεώσεων, των ασφαλιστικών εισφορών, αλλά και των ρυθμίσεων προς τα ασφαλιστικά ταμεία για τους κατοίκους και τις επιχειρήσεις.
Επιπλέον ο βουλευτής ζητά την άμεση καταγραφή των ζημιών στο ζωικό και φυτικό κεφάλαιο, ώστε να δοθούν σύντομα οι σχετικές αποζημιώσεις στους δικαιούχους, αναφέροντας παράλληλα την ανάγκη λήψης μέτρων για την αντιπυρική θωράκιση του νομού Λακωνίας και την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση των ζημιών στα δίκτυα και τις υποδομές στην πληγείσα από τις πυρκαγιές περιοχή.
Πηγή  http://laconialive.gr

Δήμος Κυθήρων - Ενέργειες Πυρασφάλειας Έτους 2015


ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝ/ΣΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΟΙΩΝ "Ο ΜΑΛΕΑΣ"ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


        



ΑΡ.ΠΡΑΚΤΙΚΟ  Δ/Σ : 7/15                                                                 22/07/2015


ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΟΙΩΝ ΣΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΗ ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ.
ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΚΥΨΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.














ΕΚ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΜΠΑΧΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ



Η ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ

Φωτογραφία της Aronis Bungalows.
Με πρωτοβουλία του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Υγείας του Υπουργείου Υγείας κ. Ιωάννη Μπασκόζου και έπειτα από συνεννόηση με τον Πρόεδρο του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ, Καθηγητή Χειρουργικής, κ. Αθανάσιο Γιαννόπουλο, εστάλη στην πυρόπληκτη περιοχή της Νεαπόλεως Λακωνίας εξοπλισμένη κινητή μονάδα με εξειδικευμένο προσωπικό, προκειμένου να συμβάλει σ αυτές τις δύσκολες ημέρες μετά τη φωτιά στην ανακούφιση των πολιτών.
Η κινητή μονάδα του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ θα αναπληρώσει, ιδιαίτερα με το ακτινοδιαγνωστικό της μηχάνημα, ένα σημαντικό ποσοστό κρίσιμων υπηρεσιών πρωτοβάθμιας υγείας των πληγέντων.
Η παρέμβαση αυτή καταδεικνύει για μια ακόμη φορά την άμεση και αποτελεσματική ανταπόκριση του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ ως Οργανισμού αιχμής του Υπουργείου Υγείας στις εντεινόμενες υγειονομικές ανάγκες της χώρας, λόγω των εκτάκτων συνθηκών που υφίστανται κατά τη θερινή περίοδο.

ΝΕΑΠΟΛΗ.ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ

ΤΟ RADIO ADELIN ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ :: Η αδιαφορία των οικοπεδούχων με τα ακαθάριστα οικόπεδα είναι μια εικόνα που δημιουργεί θλίψη και οργή .Στο κέντρο της Νεάπολης στην οδό Ανδρούτσου είδαμε αυτές τις εικόνες με στίβες ξερόκλαδων δίπλα στους κάδους απορριμάτων και οικόπεδα ακαθάριστα .


ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΟΤΕ ΣΕ ΜΕΣΟΧΩΡΙ ΚΑΙ ΦΑΡΑΚΛΟ

Φωτογραφία του Συμβαίνει Τώρα.
Συνεχίστηκαν και σήμερα από τα συνεργεία του ΟΤΕ οι εργασίες αποκατάστασης του τηλεφωνικού δικτύου στο Μεσοχώρι και Φαρακλό. Ο επικεφαλής των εργασιών κύριος Νεοκλής Κρητικός όπως μας ενημέρωσε έχουν καεί περίπου 10 κολώνες στο Μεσοχώρι και Φαρακλό και τα συνεργεία δουλεύουν πυρετωδώς για την αποκατάσταση τους. Ακόμα στην ευρύτερη περιοχή των Βατίκων που κάηκε, δεν έχει αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση ειδικά στους οικισμούς Προφήτη Ηλία και Παλιόκαστρο .Να σημειώσουμε εδώ ότι οι εναερίτες ,του ΟΤΕ και της ΔΕΗ δουλεύουν με δυνατό αέρα και αυξημένη θερμοκρασία μέσα στα καμένα ,από πολύ νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.
Πηγή ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Φωτογραφία του Συμβαίνει Τώρα.

Η ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΣΠΑΡΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ ΤΩΝ ΒΑΤΙΚΩΝ

Φωτογραφία του Συμβαίνει Τώρα.
Η Ιερά Μητρόπολη Σπάρτης και Μονεμβασίας από την πρώτη στιγμή δίπλα στους πληγέντες των Βατίκων. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κύριος Ευστάθιος από τα χαράματα της πρώτης ημέρας που εκδηλώθηκε πυρκαγιά βρισκόταν στη Νεάπολη .Συντονίζοντας την εκκένωση , μαζί με τον διευθυντή Πατέρα Παναγιώτη Αρώνη , του γηροκομείου και μεταφέροντας όλους τους τρόφιμους σε ασφαλές μέρος, παράλληλα να ενημερωνόταν για την κατάσταση όλης της περιοχής και για τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν οι κάτοικοι. Ο Σεβασμιώτατος , ευαισθητοποιημένος και βαθύτατα στεναχωρημένος ενημερώθηκε για όλα τα προβλήματα που δημιούργησε η πυρκαγιά μεταξύ αυτών , η καταστροφή ποιμνιοστασίων ,αποθηκών με ζωοτροφές που υπέστησαν οι κτηνοτρόφοι .Ήδη από χθες 21 Ιουλίου εστάλη η πρώτη βοήθεια από την Μητρόπολη με την χορήγηση ζωοτροφών και όπως ενημερωθήκαμε θα συνεχιστεί όσο το δυνατόν περισσότερο . Προς την ίδια κατεύθυνση οργανώνεται και η ενορία Νεαπόλεως με τον Πατέρα Παναγιώτη Αρώνη να έχει ετοιμάσει την πρώτη λίστα με τους πληγέντες κτηνοτρόφους που βρίσκονται σε άμεση ανάγκη από ζωοτροφές ,μιας και η λαίλαπα δεν άφησε τίποτα στο πέρασμά της.Καήκανε τα πάντα.Μάλιστα όπως μας δήλωσε παρόμοια βοήθεια θα οργανωθεί και για τους μελισσοκόμους και ήδη ενδιαφέρθηκαν πολλοί μελισσοκόμοι από όλη την Λακωνία να προσφέρουν έστω και μια Κυψέλη ο καθένας.Συμβαίνει Τώρα

ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ.ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΖΑΧΑΡΙΑ ΣΟΥΡΗ 22/7/2015

Φωτογραφία του Zacharias Souris.
«Όλοι μας έχουμε ορκιστεί για να αναλάβουμε τα καθήκοντά μας ως Δημοτικοί Σύμβουλοι. Με βάση αυτόν τον όρκο πορευόμαστε. Εύχομαι και ελπίζω σε μια αγαστή συνεργασία με τους συναδέλφους » Πιστεύω πως το αποτέλεσμα θα είναι επωφελές για το Δήμο και τους κατοίκους του νησιού», «Θα κάνω το καλύτερο δυνατό ώστε να βοηθήσω όσο μπορώ το νησί μας»

Φωτογραφία του Zacharias Souris.
Φωτογραφία του Zacharias Souris.

Αραχωβίτης για τη φωτιά της Νεάπολης: “Απαιτείται χρόνος και αλληλεγγύη”

Araxovitis Stavros (Custom)
Το γεγονός ότι δεν υπήρξαν θύματα από τη μεγάλη καταστροφή ήταν ένα μεγάλο ευτύχημα”, σχολίασε ο βουλευτής λακωνίας Σταύρος Αραχωβίτης σχετικά με την πρόσφατη πυρκαγιά στην περιοχή της Νεάπολης.
Ο ίδιος απέδωσε τα εύσημα στο Πυροσβεστικό Σώμα “για τη στοχευμένη επιχειρησιακή του λειτουργία που έθεσε έγκαιρα την πυρκαγιά υπό έλεγχο και περιόρισε στο ελάχιστο δυνατό τις ζημιές, μέσα σε εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες”, ενώ υπογράμμισε πως πολλές ευχαριστίες θα πρέπει να δοθούν στο δήμο, τους κατοίκους, τη ΔΕΗ, το Κέντρο Υγείας, γενικά σε όλους όσοι συνέβαλαν στην αντιμετώπιση της κατάστασης.

ΝΕΑΠΟΛΗ Αύριο η αυτοψία στις επιχειρήσεις που κάηκαν Neapoli

Neapoli
Αύριο Πέμπτη 23 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί αυτοψία στις επιχειρήσεις που επλήγησαν από την πρόσφατη πυρκαγιά στην περιοχή της Νεάπολης Βοιών.
Η αρμόδια επιτροπή θα προβεί σε καταγραφή και εκτίμηση των ζημιών που προκλήθηκαν σε επιχειρηματικές δραστηριότητες από την πυρκαγιά της 17ης έως και την 20ή Ιουλίου, και γι΄αυτό παρακαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες που έχουν υποβάλει τη σχετική αίτηση στις υπηρεσίες του δήμου Μονεμβασίας να παρευρίσκονται στις επιχειρήσεις τους.
Πηγή  http://laconialive.gr

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΥΘΗΡΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ



ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΥΘΗΡΩΝ
 Ι. Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ                                  
            «ΚΟΝΤΕΛΕΤΟΥΣ»
       ΑΝΩ ΛΙΒΑΔΙ ΚΥΘΗΡΩΝ
           Τ.Κ. 801 00  ΚΥΘΗΡΑ




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Τή Πέμπτη 23 Ἰουλίου 2015 καί ὥρα 7 μ.μ., στόν χῶρο τοῦ καινούργιου γηπέδου μπάσκετ – τέννις, πλησίον τοῦ γηπέδου ποδοσφαίρου «Παναγιώτη Σπυρίδωνος ἱερέως Μάγειρος», στό Λιβάδι,  θά τελεσθῇ ὁ Ἁγιασμός ἀπό τόν Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ.Σεραφείμ. 
Τό νέο γήπεδο εἶναι χορηγία τοῦ Ἱδρύματος Ἀρώνη πού ἑδρεύει στήν Αὐστραλία καί τοῦ εὐεργέτη μας κ.Παναγιώτη Σπυρίδωνος ἱερέως Μαγείρου.
Παρακαλοῦνται οἱ Τοπικές Ἀρχές καί φορεῖς τῆς νήσου, οἱ ἀθλητικοί σύλλογοι καί ὅλοι οἱ συμπατριῶτες μας νά παρευρεθοῦν στόν Ἁγιασμό.


ΕΚ ΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Ι. Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ                             «ΚΟΝΤΕΛΕΤΟΥΣ»