Τετάρτη 14 Αυγούστου 2019

Φυτεία με πάνω από 1.000 χασισόδεντρα στον Πλατανιά Χανίων


Με επιτυχία στέφθηκε η εκτεταμένη επιχείρηση εξερεύνησης που έκαναν αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, του Τμήματος Ειδικών Αποστολών και του Τ.Α.Ε.
Σε μια δύσβατη δασική περιοχή του Δήμου Πλατανιά στα Χανιά, όπου εντοπίστηκε ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος με μια τεράστια χασισοφυτεία.
Η επιχείρηση ξεκίνησε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης και ολοκληρώθηκε όταν βρέθηκε στην περιοχή Νταρατσιανά του δημοτικού διαμερίσματος Φωτακάδου η φυτεία με τα 1.030 δενδρύλλια κάνναβης στο στάδιο της ανάπτυξης, ύψους ως 2,60 μέτρων. Στον ίδιο χώρο συνελήφθη ο 50χρονος Έλληνας ο οποίος καλλιεργούσε τα χασισόδεντρα, αλλά δεν είχε προλάβει να τα τρυγήσει.
Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για καλλιέργεια ναρκωτικών με σκοπό την αποκόμιση παράνομου περιουσιακού οφέλους, ενώ η Δίωξη Ναρκωτικών διενεργεί προανάκριση για να εξακριβώσει αν διέθετε και συνεργούς.

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΥΘΗΡΩΝ.ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ


Σεισμός 3,9 Ρίχτερ στα Αντικύθηρα

Έγινε αισθητός και στα Χανιά

 
Ασθενής σεισμική δόνηση έγινε αισθητή λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης στα Αντικύθηρα και στα Χανιά.

Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου της Αθήνας, η δόνηση είχε μέγεθος 3,9 Ρίχτερ, επίκεντρο 29 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά των Αντικυθήρων και εστιακό βάθος 13,3 χιλιόμετρα, ενώ σημειώθηκε στις 00:11.protothema.g

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ¨ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ¨ΤΟΥ ΚΟΣΜΑ ΜΕΓΑΛΟΚΟΝΟΜΟΥ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ