Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΔΑΣΙΚΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ - ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019



ΙΑΤΡΟΣ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΣ ΜΑΡΙΑ ΤΡΑΒΑΣΑΡΟΥ.ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2019


Η ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΣ ΜΑΡΙΑ ΤΡΑΒΑΣΑΡΟΥ ΘΑ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ ΑΠΟ 14 ΕΩΣ ΚΑΙ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019.
ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 6945 405 214
Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ
_______________________________________________________
Η Ιατρός Νευρολόγος Μαρία Τραβασάρου είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει ειδικευτεί στη Νευρολογία στο Γενικό Γεώργιος Γεννηματάς.
Ασχολείται με όλες τις νευρολογικές νόσους,όπως για παράδειγμα ο πονοκέφαλος,το αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο,η σκλήρυνση  κατά πλάκας,η επιληψία.
Έχει εξειδικευτεί στις διαταραχές μνήμης (άνοια) και κινητικότητας (Parkinson).
Η Ιατρός έχει μετεκπαιδευτεί  στην ψυχανάλυση και την κλινική ψυχοπαθολογία.

ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ-ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ






ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ-ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΥΡΩΤΑ.


ΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΘΗΡΩΝ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΤΗΝ, ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ GREEN FLAG TRAILS.




Ενδείξεις για κοίτασμα μαμούθ νότια της Κρήτης!


Κοίτασμα φυσικού αερίου 280 δισ. κυβικών μέτρων δείχνουν οι έρευνες ανοιχτά της Κρήτης. Αν οι ενδείξεις επιβεβαιωθούν η Ελλάδα θα λύσει το… πρόβλημά της για τα επόμενα 70 χρόνια! Το κοίτασμα “Τάλως” είναι διπλάσιο από την “Αφροδίτη” στην Κύπρο και ίσο με το “Ταμάρ” στο Ισραήλ.
Οι σεισμικές έρευνες φέρνουν στο φως ενδείξεις για κοίτασμα φυσικού αερίου 280 δισ. κυβικών μέτρων νότια της Κρήτης. Αν επιβεβαιωθούν, θα πρόκειται για κοίτασμα διπλάσιο από εκείνο της «Αφροδίτης» στην Κύπρο.
Εφόσον οι ενδείξεις αποδειχθούν στην… πράξη, το κοίτασμα μαμούθ νότια της Κρήτης θα μπορούσε να καλύψει τις ανάγκες της Ελλάδας για τα επόμενα 70 χρόνια!
Η αποκάλυψη πως υπάρχουν ενδείξεις για σούπερ κοίτασμα φυσικού αερίου νότια της Κρήτης ήρθε από επικεφαλής της Γενικής Διεύθυνσης Υδρογονανθράκων των ΕΛΠΕ, Γιάννη Γρηγορίου σε κλειστή συζήτηση του think tank του Ευάγγελου Βενιζέλου.
Σύμφωνα Τα Νέα, πρόκειται για τη δομή Τάλως, η οποία είναι παρόμοια με το κοίτασμα Ζορ που ανακαλύφθηκε στην ΑΟΖ της Αιγύπτου το 2015. Η δομή Τάλως, κρύβει φυσικό αέριο 10 τρισ. κυβικών ποδιών ή 280 δισ. κυβικών μέτρων και το μέγεθος του κοιτάσματος είναι όσο εκείνο του Ταμάρ στο Ισραήλ και διπλάσιο από εκείνο της Αφροδίτης στην Κύπρο.

Από την ανάλυση των σεισμικών δεδομένων, το κοίτασμα νότια της Κρήτης είναι 280 δισ. κυβικών μέτρων. Αν αυτό επιβεβαιωθεί, θα μπορεί να καλύψει τις ανάγκες της Ελλάδας για 70 χρόνια καθώς, όπως αναφέρει η Καθημερινή, η χώρα μας καταναλώνει 4 δισ. κ.μ. φυσικού αερίου το χρόνο.
Σύμφωνα με Τα Νέα, ο συγκεκριμένος στόχος έχει καταγραφεί στις σεισμικές έρευνες που έγιναν την περίοδο 2012-2013 από τη νορβηγική εταιρεία PGS. Με το σεισμογραφικό Nordic Explorer, η νορβηγική εταιρία είχε «σκανάρει» τότε τις θαλάσσιες περιοχές Ιονίου και νότια της Κρήτης, συλλέγοντας δεδομένα από συνολική έκταση 225.000 τ.χλμ.
Μετά την ανακάλυψη του κοιτάσματος «Ζορ», οι επιστήμονες έβαλαν ξανά στο μικροσκόπιο τα δεδομένα από τις σεισμικές έρευνες σε Ιόνιο και Κρήτη, αναφέρουν Τα Νέα. Τότε διαπίστωσαν πως νότια της Κρήτης υπάρχει όμοια γεωλογική δομή με εκείνη του κοιτάσματος της Αιγύπτου.
Για να επιβεβαιωθεί το μέγεθος του κοιτάσματος απαιτούνται γεωτρήσεις.
Η δομή Τάλως, φέρεται να βρίσκεται στις δυο θαλάσσιες παραχωρήσεις «δυτικά της Κρήτης» και «Νοτιοδυτικά της Κρήτης», οι οποίες έχουν μισθωθεί από την κοινοπραξία Total – ExxonMobil – ΕΛΠΕ. Με βάσει τις συμβάσεις που ψηφίστηκαν πριν από μερικές εβδομάδες, οι σεισμικές έρευνες θα διαρκέσουν οκτώ χρόνια.

Το κοίτασμα που “βαφτίστηκε” Τάλως

Ήταν το 2015 όταν επιστήμονες πετρελαϊκής εταιρίας που εντόπισαν τη δομή, αποφάσισαν να τη βαφτίσουν κιόλας. Το όνομα που της έδωσαν ήταν “Τάλως”. Ήταν ο μυθικός φύλακας της Κρήτης: γιγάντιος, ανθρωπόμορφος και με σώμα από χαλκό.
Κατά τον Πλάτωνα, ο Τάλως ήταν επιφορτισμένος με το να επιτηρεί την εφαρμογή των νόμων στην Κρήτη. Κουβαλούσε τους νόμους μαζί του, γραμμένους σε χάλκινες πλάκες. Θεωρούνταν άγρυπνος φύλακας της Κρήτης, που γυρνούσε τις ακτές του νησιού τρεις φορές την ημέρα. Κατά άλλους ήταν φτέpωτός και εκτελούσε το καθήκον του, πετώντας.
 ellada.press

ΔΗΜΟΣ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ.Προκήρυξη δημοπρασίας για μίσθωση ακινήτου στην Κοιν. Μολάων


Η πρόεδρος του Ν.Π. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Μονεμβασίας προκηρύσσει δημοπρασία για τη μίσθωση ακινήτου που θα χρησιμοποιηθεί για την στέγαση του ΚΑΠΗ Μολάων.
Περιγραφή του μισθίου
Το μίσθιο πρέπει:
-να βρίσκεται στην Τ.Κ Μολάων
-Να είναι ισόγειο και να έχει επιφάνεια όχι μεγαλύτερη από 100 τετραγωνικά .
-Να βρίσκεται σε απόσταση από την πλατεία γύρω στα 150 μέτρα.
-Να έχει πρόσβαση σε κεντρική δημοτική οδό.
-Οι τουαλέτες να βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο με την αίθουσα για εύκολη πρόσβαση.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να εκδηλώσουν ενδιαφέρον σε προθεσμία είκοσι (20) ημερών από την δημοσίευση στο πίνακα ανακοινώσεων της Διακήρυξης στον πίνακα ανακοινώσεων στην έδρα του Δήμου ήτοι μέχρι την 18-11-2019.
Πληροφορίες για τη δημοπρασία παρέχονται από το Γραφείο του Νομικού Προσώπου , εργάσιμες ημέρες και ώρες. Διεύθυνση Μολάοι Λακωνίας Τηλέφωνο: 2732360586 FAX 2732360556.
Αντίγραφο της διακήρυξης χορηγείται ή αποστέλλεται στους ενδιαφερόμενους ύστερα από αίτηση που υποβάλλεται στην παραπάνω διεύθυνση μέχρι και την προηγούμενη της καταληκτικής ημερομηνίας.
Περίληψη διακήρυξης

ΔΗΜΟΣ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ.Δημόσιες κληρώσεις για συγκρότηση Επιτροπών παραλαβής Έργων



Την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 10:00 π.μ. στο δημοτικό κατάστημα στους Μολάους θα διενεργηθεί δημόσια κλήρωση για την ανάδειξη ενός δημοτικού συμβούλου με τον αναπληρωτή του ως μέλος στις επιτροπές προσωρινής και οριστικής παραλαβής έργων προϋπολογισμού μέχρι 1.000.000 € που εκτελέστηκαν από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Μονεμβασίας.
Αρχείο ανακοίνωσης
Επίσης την ίδια ημέρα και ώρα 10:30 π.μ. στο δημοτικό κατάστημα στους Μολάους θα διενεργηθεί δημόσια κλήρωση για την συγκρότηση Επιτροπών προσωρινής και οριστικής παραλαβής των έργων της ανακοίνωσης.

ΔΗΜΟΣ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ.Προκήρυξη δημοπρασίας για μίσθωση ακινήτου στην Κοιν. Μονεμβασίας


Η πρόεδρος του Ν.Π. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Μονεμβασίας προκηρύσσει δημοπρασία για τη μίσθωση ακινήτου που θα χρησιμοποιηθεί για την στέγαση της Φιλαρμονικής Μονεμβασίας.
Περιγραφή του μισθίου
Το μίσθιο πρέπει:
– να βρίσκεται στην Κοιν. Μονεμβασίας
-να έχει συνολικό εμβαδόν από 60 τ.μ έως 75 τ.μ τετραγωνικά μέτρα, να αποτελείται από μια κύρια αίθουσα και ένα γραφείο και να διαθέτει υποχρεωτικά τουαλέτα .
-Η θέρμανση του κτιρίου να γίνεται με καλοριφέρ ή κλιματιστικό.
-Ο χώρος αυτός θα πρέπει να βρίσκεται σε ισόγειο κτίριο , καθώς επίσης και ο χώρος της κύριας αίθουσας (που δεν πρέπει να είναι μικρότερος των 25 τ.μ.) πρέπει να διαθέτει μόνωση με ειδικό μονωτικό υλικό για αποφυγή οχλήσεων λόγω θορύβου στις γειτονικές κατοικίες.

Επίσης σκόπιμο είναι να έχει καλό φωτισμό, να βρίσκεται σε σημείο εύκολα προσβάσιμο με αυτοκίνητο και με δυνατότητα ευκολίας παρκαρίσματος.
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να εκδηλώσουν ενδιαφέρον σε προθεσμία είκοσι (20) ημερών από την δημοσίευση της Διακήρυξης στο πίνακα ανακοινώσεων στο Δημοτικό Κατάστημα της ΔΕ Μονεμβασίας και στο πίνακα ανακοινώσεων στην έδρα του Δήμου ήτοι μέχρι την 11-11-2019.
Πληροφορίες για τη δημοπρασία παρέχονται από το Γραφείο του Νομικού Προσώπου , εργάσιμες ημέρες και ώρες. Διεύθυνση Μολάοι Λακωνίας Τηλέφωνο: 2732360586 FAX 2732360556.
Αντίγραφο της διακήρυξης χορηγείται ή αποστέλλεται στους ενδιαφερόμενους ύστερα από αίτηση που υποβάλλεται στην παραπάνω διεύθυνση μέχρι και την προηγούμενη της καταληκτικής ημερομηνίας.

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ.Περί πραγματικής μπούρδας...

Περί πραγματικής μπούρδας

Μπούρδα είναι:
- Να μην τιμάς και να μην σέβεσαι τα εθνικά σύμβολα. Γιατί αν χλευάζεις τη σημαία και την παρέλαση (που εννοείται ότι ΔΕΝ θεσμοθετήθηκε επί Μεταξά, γίνεται από την αρχαιότητα!) θα είσαι ο πρώτος που όταν η τροχαία σου δώσει κλήση επειδή πήγαινες του σκοτωμού στην Ποσειδώνος, θα πάρεις τον μπαμπά σου να πάρει το Βουλευτή να σου τη σβήσει. Γιατί πολύ απλά δεν σέβεσαι τους εκπροσώπους του Νόμου, που φέρουν το εθνόσημο. Δεν σέβεσαι το εθνόσημο, άρα κάνεις ό,τι γουστάρεις εις βάρος του κοινωνικού συνόλου.
- Να το παίζεις ακτιβιστής και επαναστάτης αλλά να είσαι ο πρώτος που εξαντλεί κάθε μέσο και βύσμα είτε για να φτιαχτείς στο Στρατό είτε για να χωθείς στο Δημόσιο και να αράξεις σε ένα γραφείο.
- Να το παίζεις άθεος και αγνωστικιστής, αλλά στην ονομαστική σου εορτή να δέχεσαι ευχαρίστως τα ακριβά ή φτηνά δώρα των φίλων και συγγενών, επειδή εκείνη την ημέρα γιορτάζεις το όνομα ενός Αγίου που εσύ φυσικά δεν παραδέχεσαι γιατί είπαμε… είσαι άθεος! Και την ώρα που είσαι σε ένα αεροπλάνο που πέφτει να κάνεις 10 φορές το Σταυρό σου και να λες «βόηθα Παναγιά» γιατί πολύ απλά είσαι άθεος γιαλαντζί. Θα ήσουν μάγκας αν στην ονομαστική σου εορτή έκλεινες το τηλέφωνο και δεν δεχόσουν κανένα δώρο στηρίζοντας τις αθεϊστικές σου πεποιθήσεις. Θα σου έβγαζα το καπέλο δημόσια.
- Να υπερασπίζεσαι ένα δήθεν φοιτητικό κίνημα που έχει διαλύσει τα πανεπιστήμια και τα έχει γεμίσει ναρκωτικά και αφίσες για εκδρομές στη Μύκονο αλλά την ίδια στιγμή να έχεις στείλει 100 email στο LSE παρακαλώντας (εκλιπαρώντας μάλλον) να σε δεχτούν για κανένα μεταπτυχιακούλι που θα πληρώσει ο μπαμπάς που το 1980 διορίστηκε από το παράθυρο στο δημόσιο χωρίς να έχει κανένα απολύτως προσόν και το 2010 έγινε επαναστάτης διαδηλώνοντας για τα κόμματα που κατέστρεψαν την Ελλάδα ενώ ο ίδιος έκανε αγώνα μέχρις αίματος για να βγάλει ψήφους σε διάφορους τοπικούς κομματάρχες επί σχεδόν 30 χρόνια. Τρελή μαγκιά μιλάμε!
- Να απαξιώνεις θεσμούς και αξίες που κράτησαν όρθια την Χώρα μας μέσα στη διάρκεια δύσκολων χρόνων και περιστάσεων και να προσπαθείς να μας αποδείξεις ότι οι ήρωες του 1940 πολέμησαν για να φύγει ο Μεταξάς (εντάξει, αυτό ήθελε πολύ προσπάθεια!) και όχι για να υπερασπιστούν την ακεραιότητα της πατρίδας μας κρατώντας τη χώρα σχεδόν για 200 ημέρες σε πόλεμο ενώ τα «προηγμένα» κράτη της Δύσης παρέδιδαν το στέμμα τους στο Χίτλερ με τον ταχυδρόμο.
- Να προσπαθείς να μας πείσεις ότι ο εξευτελισμός προέρχεται από τους «επισήμους» των παρελάσεων και μάλιστα να γράφεις το φοβερό ψέμα ότι οι αντιστασιακοί περιθωριοποιούνται ενώ είναι ξεκάθαρο ότι είσαι απίστευτα άσχετος με το θέμα, καθώς οι αντιστασιακοί και οι ανάπηροι πολέμου παρακολουθούν την παρέλαση σε ειδική τιμητική θέση απέναντι από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Την επόμενη φορά παρακολούθησε καμία παρέλαση πρώτα.
- Να προσπαθείς να περιβάλεις με το γνωστό ιδεολογικό σου πρόταγμα κάθε πράξη που διαταράσσει την κοινωνική ειρήνη και ευταξία, που αποτελούν θεμελιώδεις αξίες των δημοκρατικών κρατών και αν δεν τις αποδέχεσαι δεν δικαιούσαι να έχεις την ιδιότητα του πολίτη. Διότι στον δικό σου κόσμο οι νόμοι και οι κανόνες είναι καλοί μόνο όταν σε βολεύουν και ποτέ όταν σε υποχρεώνουν να κάνεις ή να μην κάνεις κάτι που αντιτίθεται στις ιδεολογικές σου μπουρδολογίες. Αγνοείς έτσι ένα από τα κυριότερα θεμέλια του δυτικού νομικού πολιτισμού που μας έρχεται από τη Ρώμη: dura lex sed lex. Ο σεβασμός των νόμων και των κανόνων δεν τίθεται σε διαπραγμάτευση και αυτό μάλλον δεν το έχεις κατανοήσει ακόμα αγαπητέ μου επαναστάτη.
- Να θεωρείς φασίστα και εθνικιστή όποιον ζητά το αυτονόητο για ένα δημοκρατικό ευρωπαϊκό κράτος που είναι η πιστή τήρηση και εφαρμογή των Νόμων από όλους, είτε οι Νόμοι αρέσουν είτε όχι. Και όταν προσπαθείς να συγκρίνεις το σήμερα με το 1940 ή με το 1821 απλά οι μπουρδολογίες σου χτυπάνε καπάκι μηχανής γιατί η κάθε εποχή ερμηνεύεται διαφορετικά και με βάση τις επικρατούσες κοινωνικές και πολιτικές συνθήκες και είναι τουλάχιστον αστείο να προσπαθείς να ταυτίσεις συμπεριφορές και τάσεις που απέχουν μεταξύ τους 50 ή 80 ή 100 χρόνια.
- Να δημοσιεύσεις τις αστείες εικόνες παρέλασης των απορριμματοφόρων στη Μενεμένη προσπαθώντας να δικαιολογήσεις τις αθλιότητες των κοριτσιών στη Νέα Φιλαδέλφεια λες και τα 2 περιστατικά είναι ισάξιας γελοιότητας. Γελοία αμφότερα, αλλά μάντεψε ποιο από τα 2 κερδίζει με διαφορά… στήθους! Και την ίδια στιγμή να δημοσιεύεις τη φωτογραφία του Πατούλη με τη σύζυγό του που κοιτάνε το κινητό τους, προσπαθώντας να μας αποδείξεις ότι και αυτοί απαξιώνουν την παρέλαση, αποκρύπτοντας όμως ότι η φωτογραφία αυτή τραβήχτηκε ΠΡΙΝ ξεκινήσει η διέλευση των πεζοπόρων τμημάτων… λεπτομέρεια ε; Και εγώ μέχρι να ξεκινήσει η παρέλαση μίλαγα με διάφορους και κοίταζα δεξιά και αριστερά, ΠΡΙΝ ξεκινήσει η παρέλαση… ΠΡΙΝ….
- Να σε ενοχλεί η ελληνική γλώσσα και η λέξη «λαθρομετανάστης» επειδή προφανώς αγνοείς τραγικά την γλώσσα αυτή. Σε ενοχλούν αντίστοιχα και οι λέξεις λαθροθήρας, λαθρέμπορος, λαθροκυνηγός κ.λπ.; Ο κρυφά – λάθρα (εκ του λανθάνω = κρύβομαι) εισερχόμενος σε μια χώρα ονομάζεται λαθρομετανάστης και αυτό δεν σχετίζεται ούτε με τον πόνο που αυτός κουβαλάει ούτε με τις κακουχίες που έχει ζήσει και ούτε με τη συμπεριφορά που πρέπει να έχουμε απέναντί του. Χρέος μας να τους περιθάλψουμε και να τους συνδράμουμε, αλλά τη γλώσσα μας (τη γλώσσα του Ομήρου, του Ησιόδου και του Θουκυδίδη που μιλιέται απαράλλακτη εδώ και 3000 χρόνια!) ΔΕΝ θα την αλλάξουμε επειδή ενοχλεί μερικούς δήθεν νεωτεριστές… και προφανώς ΔΕΝ θα αλλάξουμε τα ήθη, έθιμα, ελευθερίες και την ιδιοσυγκρασία του λαού μας όπως ΔΕΝ τα άλλαξαν η Αυστραλία, η Γερμανία και οι ΗΠΑ όταν δέχθηκαν εκατομμύρια μεταναστών στην αγκαλιά τους.
- Να εξαντλείς τον ακτιβισμό και την κοινωνική σου προσφορά μόνο σε ό,τι ικανοποιεί το ιδεολογικό σου πρόταγμα. Να είσαι δηλαδή ένας ακτιβιστής γιαλαντζί, ψεύτικος, fake. Να συνδράμεις τους πρόσφυγες αλλά να μη δίνεις δεκάρα για τα συσσίτια της Εκκλησίας και άλλων φορέων, για το Χαμόγελο του Παιδιού, για τα παιδικά χωριά ΣΟΣ και για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου σου. Προφανώς στη δική σου ζυγαριά οι ανάγκες των ανθρώπων διαφέρουν με βάση τη χώρα προέλευσής τους...
- Να θεωρείς γελοιότητα και αναχρονισμό την παρέλαση αλλά μόνο αυτήν που δεν σε υπηρετεί ιδεολογικά. Γιατί στην παρέλαση και τις εκδηλώσεις που ταυτίζονται με τα προσωπικά σου πολιτικά ιδεολογήματα μια χαρά πας και στέκεις προσοχή. Λες και ο ηρωισμός των πεσόντων ζυγίζεται ανάλογα με το αν ήταν δεξιοί ή αριστεροί. Κακομοίρη μου...
Προς το παρόν δεν γράφω άλλα… και εννοείται ότι δεν τα προσωποποιώ… εξάλλου αυτά αφορούν τους «άλλους»…. Όχι εμάς! Γιατί πάντα στη Χώρα αυτή θα υπάρχει το δίπολο «εμείς και οι άλλοι»….