Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

"Η ΒΑΤΙΚΙΩΤΙΣΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΥΡΙΓΟΥ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟ ΒΟΙΩΝ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΓΕΝΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)

Επίσκεψη στα Κύθηρα της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Α΄Πειραιά και Νήσων στα Κύθηρα την Κυριακή 3 IOYNIOY 2018 αναλυτικά το πρόγραμμα.


ΚΥΡΙΑΚΗ 03 Ιουνίου άφιξη στο λιμάνι Διακόφτι Κυθήρων ώρα 12.30 μ.μ.
Εν συνεχεία επίσκεψη στην Παλαιόπολη και στον Αβλέμονα, και το απόγευμα της Κυριακής συνάντηση με τούς επαγγελματίες στην Αγία Πελαγία.

ΔΕΥΤΕΡΑ 04 Ιουνίου επίσκεψη στο Ναυτικό Παρατηρητήριο Αγίας Ελέσας, Α/Τ. Χώρας, Πυροσβεστικό Κλιμάκιο,Ιερά Μητρόπολη - συνάντηση με τον Σεβασμιιώτατο Μητροπολίτη κ.κ. Σεραφείμ.
Δημαρχείο Χώρα - συνάντηση με τον Δήμαρχο κ.Χαρχαλάκη,και το μεσημέρι της Δευτέρας με τούς επαγγελματίες σε Χώρα και Καψάλι,και εν συνεχεία Φαγητό.Το απόγευμα της Δευτέρας συνάντηση με φίλους.

ΤΡΙΤΗ 05 Ιουνίου επίσκεψη στο ΤΑCAN Ποταμού,στο Α/Τ.Ποταμού,στο Νοσοκομείο,και στο Λιμενικό Σταθμό.

ΔΗΜΟΣ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ.Eκμίσθωση περιπτέρου στην Δ. Κ. Μολάων.

Ο Δήμαρχος Μονεμβασίας προκηρύσσει δημοπρασία για την εκμίσθωση του δημοτικού χώρου για περίπτερο διαστάσεων μήκους 2,25 μ. και πλάτους 2,00 μ. με περιμετρική τέντα 13,58 τ.μ. που βρίσκεται στην οδό 25ης Μαρτίου και γωνία με την οδό Γεννήσεως Χριστού.
Η δημοπρασία θα διεξαχθεί την 5η Ιουνίου 2018 και ώρα 10,00 π.μ. στο Δημοτικό κατάστημα Μολάων Δήμου Μονεμβασίας.
Για περισσότερες πληροφορίες δείτε την:

ΣΚΑΛΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ : Συνέλαβαν τον ανήλικο κλέφτη αλλά και την μητέρα για παραμέληση της εποπτείας του

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της κλοπής και της παραμέλησης της εποπτείας ανηλίκου
Συνελήφθη, (24.5.2018) το πρωί, στην Σκάλα Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, ανήλικος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε χθες (23.5.2018) το βράδυ, στην Σκάλα Λακωνίας, αφαίρεσε ποδήλατο ημεδαπού, το οποίο βρέθηκε.
Επιπλέον, συνελήφθη και μία (1) 33χρονη ημεδαπή, μητέρα του ανήλικου, για παραμέληση της εποπτείας του.
ΠΗΓΗ http://www.dimotikiagoratislakonias.gr/

Σχετικά με τους λογαριασμούς ύδρευσης:

Σχετικά με τους λογαριασμούς ύδρευσης:
1. Αφορούν 5 τετράμηνα γιατί η έλλειψη προσωπικού στο Δήμο είναι τέτοια, που υπάρχει αντικειμενική αδυναμία έγκαιρης καταμέτρησης.
2. ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει χρεωθεί περισσότερα χρήματα από την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ κατανάλωση των 5 αυτών τετραμήνων, καθώς η χρέωση έχει γίνει με το τιμολόγιο που προκύπτει από τον μέσο όρο της κατανάλωσης του κάθε δημότη. Άρα η χρέωση είναι αντικειμενική.
3. Παρέχεται η δυνατότητα πληρωμής της οφειλής σε 12 μηνιαίες δόσεις.
4. Δεν υπήρχε δυνατότητα παράτασης της περιόδου αποπληρωμής πέραν του διμήνου, γιατί αυτό απαγορεύεται από τον Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων.
5. Τα έργα ύδρευσης μπορούν να χρηματοδοτηθούν ΜΟΝΟ από τα έσοδα της ύδρευσης που είναι ανταποδοτικά. Αυτο σημαίνει πως όσο έχουμε εισπράξεις στην ύδρευση, τόσο θα μπορούμε να κάνουμε περισσότερα έργα στην ύδρευση. Η πληρωμή των λογαριασμών θα δώσει τη δυνατότητα στο Δήμο για να κάνει τα αναγκαία έργα ύδρευσης. Η μη πληρωμή θα οδηγήσει το Δήμο σε αδιέξοδο.
Από τον Ιούλιο, η καταμέτρηση των λογαριασμών ελπίζουμε να γίνεται πλέον στην ώρα της...
Stratos Charchalakis