Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ 2018 «Νέοι και ψυχική υγεία σε έναν κόσμο που αλλάζει»

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ 2018
«Νέοι και ψυχική υγεία σε έναν κόσμο που αλλάζει»

ΔΡΑΣΕΙΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ
ι. Σεμινάριο : ‘’Αναγνώριση σε πρώιμο στάδιο, ενδείξεων και συμπτωμάτων ψυχικών νόσων σε παιδιά και νέους’’

ιι. Υπενθύμιση λειτουργίας Τμήματος Ψυχικής Υγείας στο Νοσοκομείο Κυθήρων από το 2017. Πραγματοποίηση περίπου 250 συνεδριών μέσω τηλεϊατρικής, άνω των 30 ατόμων που χρησιμοποίησαν τις υπηρεσίες. Σας καλούμε να τολμήσετε να χρησιμοποιήσετε την εν λόγω υπηρεσία.

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΑΤΙΚΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ Κ.Δ.Α.Π.-μεΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΒΙΓΚΛΑΦΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ .

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΑΤΙΚΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ Κ.Δ.Α.Π.-μεΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΒΙΓΚΛΑΦΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ .
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βατίκων την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου με πολύ μεγάλη χαρά φιλοξένησε για ένα δίωρο περίπου , τα παιδιά του Κ.Δ.Α.Π- μεΑ , συνοδεία των υπευθύνων του ειδικού σχολείου από τα Βιγκλάφια , την "Αίθουσα Τέχνης και Λόγου" , όπου με τις οδηγίες της κυρία Ματίνας Γεωργουδή τα παιδιά ασχολήθηκαν με την ζωγραφική στο ελεύθερο σχέδιο.
Μια διαφορετική εμπειρία για τα παιδιά ,στο πλαίσιο της δημιουργικής απασχόλησης ,αλλά και για εμάς τους εκπροσώπους του Συλλόγου μια ξεχωριστή εμπειρία γεμάτη συναισθήματα χαράς .
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βατίκων ευχαριστεί τα παιδιά και τους υπεύθυνους συνοδούς για την επίσκεψη τους και είμαστε πάντα στη διάθεση τους να το επαναλάβουμε με μεγάλη μας χαρά!

Δεσποινα Βαγγελόγλου