Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

"ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΑΚΟΣ " ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ!

Με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μονεμβασιάς, κατόπιν πρότασης του Κοινοτικού Συμβουλίου Νεάπολης ,αποφασίστηκε η ονοματοδοσία στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης που από σήμερα θα ονομάζεται, σε Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης "Κώστας Τσάκος" ,τιμώντας έτσι τον πρώην δήμαρχο Βοιών και αθλητή του ποδοσφαίρου. Ο Κώστας Τσάκος Δήμαρχος του πρώην Δήμου Βοιών , υπήρξε από τα εφηβικά του χρόνια αθλητής του ποδοσφαίρου όπου αγωνίστηκε στο πλευρό μεγάλων ποδοσφαιριστών και στη συνέχεια διετέλεσε και προπονητής σε διάφορες μεγάλες ομάδες. 
Άνθρωπος με κύρος ,αγωνιστής και στη ζωή, με πολύ αγάπη για τον τόπο του τα Βάτικα ,συνεχίζει να ζει στην Νεάπολη και εισπράττει την αγάπη και τον σεβασμό των συνδημοτών του. 
Η προσφορά του στον αθλητισμό και στην κοινωνία των Βατίκων πολύ μεγάλη. Αναγνωρίζοντας λοιπόν την προσφορά του αποφασίστηκε να τιμηθεί το έργο του, δίνοντας το όνομα του ,στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης. 
Να τονίσουμε ότι είναι από τις σπάνιες φορές, που εν ζωή τιμάται ένα πρόσωπο και δίνεται το όνομα του κάπου. Αυτό αποδεικνύει την αγάπη του κόσμου και την αναγνώριση για την προσφορά του και το έργο του σε όλα τα επίπεδα αλλά κυρίως στον αθλητισμό που μύησε ιδιαίτερα στα Βατικιωτόπουλα ,όλα τα χρόνια που ζει στη Νεάπολη.
Εμείς του δίνουμε πολλά συγχαρητήρια και του ευχόμαστε υγεία και μακροζωία!


Ομάδα: Συμβαίνει Τώρα

BATIKA.Τιμητική διάκριση για το 1ο ΕΠΑ.Λ. Βοιών Λακωνίας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος στην Τρίπολη, η τελετή βράβευσης των αριστούχων αποφοίτων των Νομών Αρκαδίας, Αργολίδας, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ομίλου Eurobank, «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία».Το βραβείο της Eurobank, έλαβε ο Χαράλαμπος Μπιλλίνης από το 1ο ΕΠΑ.Λ. Βοιών Λακωνίας με 1964μόρια.Παράλληλα, τιμητικές πλακέτες απονεμήθηκαν στα σχολεία απ’ όπου αποφοίτησε ο αριστούχος μαθητής με τον ανώτερο Γενικό Βαθμό Πρόσβασης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση του κάθε Νομού, ο οποίος ήταν πάνω από 17.500 μόρια για τα Γενικά Λύκεια ή 1.750 για τα Επαγγελματικά.Συγκεκριμένα, στο Νομό Λακωνίας απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στο 1ο ΕΠΑ.Λ. Βοιών για τον Χαράλαμπο Μπιλίνη (1.964 μόρια).
Ο Διευθυντής κ. Θεόδωρος Μπαρμπαγιάννης, εκφράζει τα συγχαρητήρια του, τόσο στον Χαράλαμπο Μπιλίνη όσο και στους καθηγητές του  1ου  ΕΠΑ.Λ. Βοιών Λακωνίας. http://www.monemvasianews.gr/
             

“ Αναγνωρίστηκε ο άνδρας στον οποίο ανήκει η σωρός που εντοπίστηκε βορειοδυτικά των Κυθήρων ”

Στον 32χρονο Σταύρο Σδράλη που είχε εξαφανιστεί από τις 21 Σεπτεμβρίου ανήκει η ακέφαλη σορός που εντοπίστηκε  βορειοδυτικά των Κυθήρων
Το πρωί του Σαββάτου εντοπίστηκε η σορός ενός άντρα σε βραχώδη ακτή στα Κύθηρα χωρίς κεφάλι και σε προχωρημένη αποσύνθεση (σαπωνοποίηση), με εμφανείς δαγκωματιές από ψάρια.
Η σορός του θύματος έφερε στολή κατάδυσης καφέ παραλλαγής, δύο μαύρα καλτσάκια κατάδυσης και κίτρινο βραχιολάκι από σχοινί στον καρπό του δεξιού χεριού, και μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής και την ταυτοποίηση των στοιχείων του θύματος.
Εξαιτίας της στολής κατάδυσης που φορούσε και ενός τατουάζ στην πλάτη, το θύμα αναγνωρίστηκε από τους οικείους του πως επρόκειτο για τον 32χρονο Σταύρο Σδράλη που στις 21 Σεπτεμβρίου είχε μεταβεί για υποβρύχιο ψάρεμα στην περιοχή του Πόρτο Κάγιο της Μάνης και έκτοτε αγνοείτο η τύχη του. Κατά την νεκροψία-νεκροτομή ο ιατροδικαστής κατέληξε πως ο θάνατός του οφείλεται σε πνιγμό, ενώ για να γίνει και επίσημη ταυτοποίηση θα ακολουθήσει και τεστ DNA.
 http://www.notospress.gr/

Ετήσια τακτική γενική συνέλευση Φιλαρμονικής Ποταμού

Ο πρόεδρος και το Διοικητικό συμβούλιο της Φιλαρμονικής Ποταμού Κυθήρων προσκαλεί τα μέλη του σωματείου στην ετήσια τακτική γενική συνέλευση, που θα γίνει στην αίθουσα της φιλαρμονικής, πάνω από το Πνευματικό Κέντρο του Ποταμού, την Κυριακή 27 Νοεμβρίου στις 7 το απόγευμα.

Το θέμα είναι "Απολογισμός διοικητικών πεπραγμένων χρήσης 2015-2016 και οικονομικός απολογισμός από το Δ.Σ. ανάγνωση της έκθεσης της εξελεγκτικής επιτροπής, συζήτηση επ' αυτών και ψηφοφορία έγκρισης του οικονομικού απολογισμού και των διοικητικών πεπραγμένων της παραπάνω χρήσης".

Μετά το τέλος της συνέλευσης θα ακολουθήσει προβολή ταινίας, μουσικού θέματος, για όλες τις ηλικίες.

Καλούμε όλα τα μέλη μας, παλαιά και νέα, να δώσουν το παρόν καθώς και όσους θα ήθελαν να γραφτούν ως νέα μέλη και να παρακολουθούν από κοντά τις δραστηριότητές μας.

τα μέλη του Δ.Σ.

Παναγιώτης Λευθέρης, πρόεδρος
Γιάννης Κασιμάτης, αντιπρόεδρος
Στέλλα Καϊδετσή, γραμματέας
Μάνος Τριφύλλης, ταμίας
Γιώργος Χρυσαφίτης, μέλος

Πρόσκληση για 3η Επαναληπτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων Γενικού Λυκείου Κυθήρων


Η συμμετοχή όλων μας είναι πολύ περισσότερο από απαραίτητη, για τη συνέχιση του έργου του Συλλόγου.
Με εκτίμηση,
το Δ.Σ. του Συλλόγου Γ & Κ