Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Τεράστια η χασισοφυτεία που εξαρθρώθηκε στους Βόρειους Δήμους της Λακωνίας

ΣΠΑΡΤΗ. Έγκαιρη, καλοσχεδιασμένη και αποτελεσματική στάθηκε προ ολίγων μηνών η επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία μετά την αποκάλυψη ύπαρξης μεγάλης χασισοφυτείας στην Πάνω Ρίζα του Ταϋγέτου, προχώρησε στη διάλυση της και την εκκαθάριση της περιοχής.
Εγκληματική οργάνωση είχε καταφέρει να στήσει ένα ολόκληρο μηχανισμό παραγωγής, επεξεργασίας και διακίνησης της κάνναβης σε
μια περιοχή σχετικά απομονωμένη και αποκομμένη. Η φυτεία, μάλιστα, η οποία εκριζώθηκε ήταν από τις μεγαλύτερες που έχουν ποτέ εντοπιστεί στον Ελλαδικό χώρο.
Η διάλυση του κυκλώματος εμπορίας ναρκωτικών που είχε στηθεί αριστοτεχνικά, απέτρεψε την εξέλιξη της περιοχής των Βορείων Δήμων της Λακωνίας σε «Ζωνιανά» της Λακωνίας από το εγκληματικό δίκτυο που διαχειριζόταν την καλλιέργεια και προφανώς εμπορευόταν συστηματικά την παραγόμενη παράνομη κάνναβη.
Οι κάτοικοι της περιοχής αγρυπνούν και ζητούν το ίδιο και απο τις Αστυνομικές αρχές προκειμένου να αποτραπούν επίδξοι "καλλιεργητές" απο την επαναλειτουργία της φυτείας...
Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο
 http://www.notospress.gr/

Τελετή παράδοσης-παραλαβής Αρχηγίας Πυροσβεστικού Σώματος

ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΝΗΣΩΝ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ       05-10-2016

Τελετή παράδοσης-παραλαβής Αρχηγίας Πυροσβεστικού Σώματος

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος εκπροσώπησε την Περιφέρεια Αττικής και την Περιφερειάρχη κ. Ρενα Δούρου, στην τελετή παράδοσης  - παραλαβής της Αρχηγίας του πυροσβεστικού Σώματος. 

Ο κ. Χατζηπέρος ευχαρίστησε τον απερχόμενο Στρατηγό κ. Ιωάννη Καρατζιά για την μέχρι τώρα άψογη συνεργασία του με την Περιφέρεια Αττικής και την Περιφερειακή Ενότητα Νήσων και του ευχήθηκε υγεία και οικογενειακή ευτυχία.

Στον δε νέο Αρχηγό κ. Βασίλειο Καπέλιο ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του τόσο σοβαρά καθήκοντα, καλή δύναμη και καλή τύχη. 

Παράλληλα κανονίστηκε συνάντηση προκειμένου να «θωρακίσουν» έτη περαιτέρω τα τόσο ευαίσθητα νησιά της ΠΕ Νήσων και την Τροιζηνία, με αύξηση προσωπικού, μέσων, οργάνωσης και ευέλικτες διαδικασίες λόγω των ιδιαιτεροτήτων που παρουσιάζουν.

BATIKA.Παραλαβή με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. αλλοδαπής ασθενούς από Κ/Ζ πλοίο στη Νεάπολη Βοιών

Ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Νεάπολης Βοιών, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, για περιστατικό αποβίβασης 63χρονης αλλοδαπής ασθενούς, από το Κ/Ζ πλοίο ''MSC MAGNIFICA'' σημαίας Παναμά, το οποίο έπλεε στη θαλάσσια περιοχή βορειοδυτικά ν. Κυθήρων.
Άμεσα, περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. παρέλαβε την 63χρονη από τον όρμο Βατίκων, και την μετέφερε στο λιμένα Νεάπολης, από όπου διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ αρχικά στο Κέντρο Υγείας Νεάπολης και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης.

Ωράριο λειτουργίας ουρολογικού ιατρείο OKTΩΒΡΙΟΣ 2016

O γιατρός Ουρολόγος 

 

κύριος Αθανάσιος Λουντρούδης θα βρίσκεται και πάλι στο

 

νησί μας και θα εξετάζει στο νέο ιατρείο του δίπλα απο το

 

 ιατρείο του οφθαλμίατρου κυρίου Τριαντάφυλου στο Λιβάδι

 

Κυθήρων,ΑΠΟ 14/10 - 16/10  2016 Τηλέφωνο επικοινωνίας

 

για ραντεβού 6972921099--2102633228.
 
 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ        18.00-20.30 
 ΣΑΒΒΑΤΟ            10.00 -13.00  &  18.00-20.30 
ΚΥΡΙΑΚΗ             10.00-12.00 
 tel  210-2633228       6972921099