Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Τεράστια η χασισοφυτεία που εξαρθρώθηκε στους Βόρειους Δήμους της Λακωνίας

ΣΠΑΡΤΗ. Έγκαιρη, καλοσχεδιασμένη και αποτελεσματική στάθηκε προ ολίγων μηνών η επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία μετά την αποκάλυψη ύπαρξης μεγάλης χασισοφυτείας στην Πάνω Ρίζα του Ταϋγέτου, προχώρησε στη διάλυση της και την εκκαθάριση της περιοχής.
Εγκληματική οργάνωση είχε καταφέρει να στήσει ένα ολόκληρο μηχανισμό παραγωγής, επεξεργασίας και διακίνησης της κάνναβης σε
μια περιοχή σχετικά απομονωμένη και αποκομμένη. Η φυτεία, μάλιστα, η οποία εκριζώθηκε ήταν από τις μεγαλύτερες που έχουν ποτέ εντοπιστεί στον Ελλαδικό χώρο.
Η διάλυση του κυκλώματος εμπορίας ναρκωτικών που είχε στηθεί αριστοτεχνικά, απέτρεψε την εξέλιξη της περιοχής των Βορείων Δήμων της Λακωνίας σε «Ζωνιανά» της Λακωνίας από το εγκληματικό δίκτυο που διαχειριζόταν την καλλιέργεια και προφανώς εμπορευόταν συστηματικά την παραγόμενη παράνομη κάνναβη.
Οι κάτοικοι της περιοχής αγρυπνούν και ζητούν το ίδιο και απο τις Αστυνομικές αρχές προκειμένου να αποτραπούν επίδξοι "καλλιεργητές" απο την επαναλειτουργία της φυτείας...
Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο
 http://www.notospress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου