Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

ΛΑΚΩΝΙΑ.ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΛΙΤΑΝΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΣΩΠΟ! (ΦΩΤΟ)

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΚΥΘΗΡΩΝ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΜΑΙΟΥ


ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΣΤΑ ΚΥΠΡΙΩΤΙΑΝΙΚΑ (ΦΩΤΟ -VIDEO ΑΡΧΕΙΟΥ)

 Ανάμεσα στα χωριά Αλοϊζιάνικα και Κυπριωτιάνικα βρίσκεται το πολύ παλιό και γραφικό ξωκλήσι, αφιερωμένο στον Μεγαλομάρτυρα και Τροπαιοφόρο Γεώργιο.
Το ξωκλήσι ανακαινίστηκε πρόσφατα από τον κ. Μηνά Σάμιο και τον Χρήστο Πολίτη με πολύ κόπο, μεράκι και προσωπική εργασία.

Κάθε χρόνο στην γιορτή του Αγίου Γεωργίου οι κάτοικοι των γύρω χωριών διοργανώνουν με κέφι ένα μικρό πανηγύρι στον προαύλιο χώρο του Ναού.
Έτσι και φέτος, με σύμμαχο τον καλό καιρό, την παραμονή το απόγευμα μετά τον Εσπερινό και ανήμερα της Εορτής,Δευτέρα 23/04/2018,μετά την Θεία Λειτουργία. ακολούθησε αρτοκλασία και στην συνέχεια προσφέρθηκαν στους επισκέπτες, που ήταν αρκετοί. τοπικά γλυκά, ποτά και μεzεδάκια από τους διοργανωτές.
ADELIN 107,3 FM 




ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ 2013


                                                                                               ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ 2013
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ 2013

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ 2013

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ 2013

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ 2013

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ 2013

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ 2013

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ 2013

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ 2013

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ 2013
VIDE ΑΡΧΕΙΟΥ 2013

ΛΑΚΩΝΙΑ.Θάνατος 42χρονου από ανατροπή τρακτερ στη Μάνη!

Τη Κυριακή 22 Απριλίου 2018 το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ανατολικής Μάνης, γεωργικός ελκυστήρας που χρησιμοποιούσε 42χρονος ημεδαπός ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.  
Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γυθείου.
ΠΗΓΗ http://www.dimotikiagoratislakonias.gr

ΛΑΚΩΝΙΑ.Σύλληψη ανηλίκου για κλοπή στο Δήμο Ευρώτα!

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, μία περίπτωση κλοπής σε κατάστημα – επιχείρηση ημεδαπού, που είχε γίνει το Σάββατο 21 Απριλίου, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας.
Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε  βάρος ενός ανήλικου ημεδαπού, για κλοπή, που περιλαμβάνει ακόμη μία 33χρονη ημεδαπή, μητέρα του ανήλικου, που κατηγορείται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.
ΠΗΓΗ http://www.dimotikiagoratislakonias.gr/