Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

ΚΥΘΗΡΑ.ΑΡΔΕΥΤΙΚΟ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ...

ΑΡΔΕΥΤΙΚΟ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ.
Ένα αναπτυξιακό έργο που ο μακαρίτης τότε πρόεδρος του χωριού Κονόμος Αντώνης φρόντισε κι έγινε στο χωριό μας.
Δυστυχώς ο Δήμος Κυθήρων στον οποίο παραδόθηκε το έργο αδιαφορεί τελείως και οι βλάβες που παρουσιάζονται στο δίκτυο αποκαθίστανται με μεγάλη καθυστέρηση, με ότι αυτό συνεπάγεται για τους νομοταγείς κατοίκους που το χρησιμοποιούν.
Προ δύο μηνών έγινε γνωστή στον αρμόδιο αντιδήμαρχο η μικρή σχετικά βλάβη που προκλήθηκε από το ποτάμι στο δίκτυο στη ρεματιά και ενώ υπήρξε διαβεβαίωση ότι σε 1-2 ημέρες θα φτιαχτεί ακόμη δεν έχει γίνει τίποτε.
Εύχομαι να μην επανέλθω στο θέμα γιατί η υπομονή - ανοχή έχει και τα όρια της. Το νερό είναι κοινωνικό αγαθό και ισότιμα πρέπει να το απολαμβάνουν ΟΛΟΙ.

ΠΗΓΗ 
Dimitris Zervos 


Σεισμική δόνηση 3,9 Ρίχτερ στα Αντικύθηρα TΩΡΑ

Σεισμική δόνηση 3,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε ανοιχτά των Αντικυθήρων. Ο σεισμός σημειώθηκε στις 17:32 και είχε επίκεντρο 22 χλμ νότια νοτιοανατολικά των Αντικυθήρων. Το εστιακό βάθος της σεισμικής δόνησης ήταν 10 χλμ.

ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ "Evrotas Clean"ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ



Ξενοδοχεία - επαγγελματικοί χώροι
Ως επαγγελματίες ξενοδόχοι γνωρίζετε καλύτερα από εμάς ότι μέγιστο ρόλο στην εικόνα των υπηρεσιών του ξενοδοχείου σας παίζει η καθαριότητα.
Κάτι που ίσως δεν γνωρίζετε είναι η αναγκαιότητα της περιοδικότητας του καθαρισμού των στρωμάτων. Συμβάλει στην υγεία των πελατών σας και στην καλύτερη διαφήμιση του ξενοδοχείου σας.

Το όνομα της επιχείρησής μας (Evrotas Clean) αντικατοπτρίζει αυτό που κάνουμε για εσάς.

Κατόπιν αιτήματός σας εμείς θα φροντίσουμε στον επαγγελματικό σας χώρο τα στρώματα, τις ταπετσαρίες των επίπλων και τις μοκέτες που δεν ξεστρώνονται. Στο δικό μας χώρο τα χαλιά, τις κουβέρτες, τα παπλώματα και τις κουρτίνες σας.

Στόχος μας είναι οι προσδοκίες σας στα θέματα καθαριότητας να υπερβαίνουν τις προσδοκίες των πελατών σας.

100 μόρια για ξενοδοχεία
Για όσους επαγγελματίες ξενοδόχους δεν γνωρίζουν αναφέρουμε πως στο Φ.Ε.Κ. 10 του 2015 Αριθμός 216 Άρθρο 7 (Παράρτημα) «Τεχνικές και λειτουργικές προδιαγραφές και βαθμολογούμενα κριτήρια για την κατάταξη των ξενοδοχείων σε κατηγορίες αστέρων» σημειώνεται πως ενώ το κρεβάτι με σύγχρονο και καλοδιατηρημένο στρώμα είναι υποχρεωτικό για τα ξενοδοχεία όλων των κατηγοριών ο καθαρισμός στρωμάτων σε ετήσια βάση είναι προαιρετικός και λαμβάνει 100 μόρια.
Τι πρέπει να γνωρίζετε. Βιοκαθαρισμός είναι η μέθοδος καθαρισμού κατά την οποία χρησιμοποιούμε ελάχιστες ποσότητες νερού ώστε να μη δημιουργούμε περιβάλλον υγρασίας για μύκητες και βακτηρίδια. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται διασπόνται σε μη ρυπογόνες ουσίες και συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος και ουσιαστικά στη δική μας υγεία.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στοwww.evrotasclean.gr

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK 




Μέλος του Δικτύου Συνεργατών

http://katharomageia.gr/

Έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ε/Γ-Ο/Γ ΙΟΝΙΣ ΚΑΙ Ε/Γ-Ο/Γ ΠΟΡΦΥΡΟΥΣΑ - MTB Kythira Marathon Challenge

Αγώνες Ορεινής Ποδηλασίας Open

MTB KYTHIRA MARATHON CHALLENGE

Οι πλοιοκτήτριες εταιρείες του Ε/Γ Ο/Γ ΙΟΝΙΣ  και Ε/Γ Ο/Γ ΠΟΡΦΥΡΟΥΣΑ παρέχουν 10% έκπτωση για τα δρομολόγια Πειραιάς – Κύθηρα και επιστροφή και 25% έκπτωση για τα δρομολόγια Νεάπολη Λακωνίας – Κύθηρα και επιστροφή, για τους συμμετέχοντες αθλητές, τους συνοδούς τους και τα οχήματά τους.
Ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξη της διοργάνωσης MTB KYTHIRA MARATHON CHALLENGE.

ΒΑΤΙΚΑ.ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΓΛΕΝΤΙ ΣΤΟ ΛΥΚΙΜΙ ΣΚΛΑΒΟΥΝΑΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ !!!


ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΣΚΛΑΒΟΥΝΙΩΤΩΝ"ΣΤΟ ΛΥΚΙΜΙ ΣΚΛΑΒΟΥΝΑΣ.
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 1 ΜΑΙΟΥ 2018 ΣΤΟ ΛΥΚΙΜΙ ΟΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΗΣ,
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΓΛΕΝΤΙ,ΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΧΟΡΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ, ΚΑΡΑΤΖΗ,ΑΡΩΝΗ,ΚΑΙ ΣΑΛΕΑ !!!
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ !!!