Κυριακή 10 Μαρτίου 2019

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ (40 ΑΤΟΜΑ) ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣΚΑΙ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ-ΦΛΕΜΙΝΚ


ΤΑ ΒΑΤΙΚΑ ΞΕΦΑΝΤΩΣΑΝ ΣΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ(ΦΩΤΟ)


Με πολύ μεγάλη επιτυχία έλαβε χώρα το Βατικιώτικο καρναβάλι 2019 το πρωί της τελευταίας Κυριακής της Αποκριάς 10 Μαρτίου.
Με σύμμαχο τον ανοιξιάτικο καιρό μικροί και μεγάλοι κατέκλυσαν την παραλιακή της Νεάπολης από νωρίς το πρωί,για να ξεφαντώσουν στο καρναβάλι !!!
Πεζοπόρα τμήματα και μηχανοκίνητα άρματα παρέλασαν μπροστά στο Βατικιώτικο κοινό και στους επισκέπτες από την ευρύτερη περιοχή  και καταχειροκροτήθηκαν.
adelin 107,3 fm
Φωτό Αναστασία Κουκουτσέλου-Αρετή Αρώνη
























ΚΥΘΗΡΑ.ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΦΑΝΤΩΜΑ ΚΕΦΙ ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ-ΓΑΙΤΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ



Ολοκληρώθηκαν σήμερα τελευταία Κυριακή της Αποκριάς 10 Μαρτίου οι καρναβαλικές εκδηλώσεις στα Κύθηρα,με το καθιερωμένο εδώ και δεκαετίες ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ.
Μικροί και μεγάλοι καρναβαλιστές από όλο το νησί πλημμύρισαν την πλατεία του Ποταμού και ξεφάντωσαν με πολύ κέφι και χορό το μεσημέρι της Κυριακής.
Πεζοπόρα τμήματα και μηχανοκίνητα άρματα και φέτος παρέλασαν σκορπίζοντας άφθονο γέλιο,σατιρίζοντας θέματα της επικαιρότητας με μοναδικό τρόπο !!!
Δεν έλειψε βέβαια και το πατροπαράδοτο Γαιτανάκι στην πλατεία με χορευτές μικρούς και μεγάλους,αλλά και τα κεράσματα στο κοινό από τους διοργανωτές του καρναβαλιού.

Χρόνια πολλά σε όλους και καλή Σαρακοστή 
ADELIN 107,3 FM ΚΥΘΗΡΑ






















ΜΗΝΥΜΑ ΣΕΒ.ΜΗΤΡ.ΚΥΘΗΡΩΝ ΣΕΡΑΦΕΙΜ 10-3-2019

Εἰρηνική κατά Θεόν καί εὐλογημένη ἡ ἀρχομένη ἱερά καί κατανυκτική περίοδος
τῆς Ἁγίας καί Μεγάλης Τεσσαρακοστῆς.


Ἡ Κυριακή τῆς Τυρινῆς σήμερα, κατά τήν ὁποία «ἀνάμνησιν ποιούμεθα τῆς ἀπό τοῦ Παραδείσου ἐξορίας τῶν Πρωτοπλάστων Ἀδάμ καί Εὔας» καί ἡ Ἁγία μας Ἐκκλησία τιμᾶ τήν ἱερή μνήμη τῶν ἁγίων Μαρτύρων Κοδράτου τοῦ ἐν Κορίνθῳ καί τῶν σύν αὐτῷ πέντε (5) μαρτυρησάντων (†251), τῆς ἁγίας Ἀναστασίας τῆς πατρικίας καί τοῦ ἁγίου Νεομάρτυρος Μιχαήλ Μαυροειδῆ, πού ἐμαρτύρησε τό ἔτος 1544 στήν Ἀνδριανούπολι.

Συνεχίζεται η τοποθέτηση νέων πινακίδων σήμανσης σε όλο το νησί

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γιάννης Κατσανεβάκης και οι υπάλληλοι του Δήμου συνεχίζουν την τοποθέτηση νέων πινακίδων σήμανσης σε όλο το νησί, ακόμα και σε οικισμούς μικρούς ή απομακρυσμένους. Από το 2015 μέχρι σήμερα έχουν αντικατασταθεί και τοποθετηθεί περισσότερες από 300 πινακίδες σήμανσης και όδευσης. Η τοποθέτηση νέων πινακίδων που ξεκίνησε ο Γιώργος Κομηνός, συνεχίζεται και με την επιστροφή του στο νησί θα ενταθεί!
Stratos Charchalakis