Σάββατο 22 Αυγούστου 2020

Γιαννης Γ. Κουλιζακος.Χθες οι καταπατητές και τώρα οι "επενδυτές "....

Χθες οι καταπατητές και τώρα οι "επενδυτές "....
Το κράτος πάντα παρακολουθεί την τραγωδία ως πόντιος Πιλάτος..
Εκεί που κρεμάγαν οι Μανιάτες Καπεταναίοι τ άρματα κάνουν "παρέλαση" οι ανεμογεννήτριες..

Γιαννης Γ. Κουλιζακος


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ¨Diakofti.gr¨ΣΕ ΣΧΌΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ

ΓΙΑ ΤΗ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ???????????????
Το μόνο που βρήκε ο δήμαρχος να πει για το εγκαταλελειμμένο λαθρεμπορικό ναυάγιο στο Διακόφτι που έκλεισε 4 χρόνια, είναι το ποιος είναι ο συντάκτης του κείμενου για το θέμα αυτό και τι ιδιότητα έχει,, ''όχι το τι γράφει αλλά το ποιος είναι...''. Δυστυχώς για αυτόν αλλά και για εμάς είναι πλέον μια απόλυτα προβλέψιμη τακτική... με βαθιές ρίζες.
Ρωτάει ο Μαγουλάς για την καθαριότητα της παραλίας του Καψαλίου και του απαντάει για τις λακκούβες στον πεζόδρομο που λέει ότι ευθύνεται ο αδερφός του.

Γράφει μια δημότης για τα θέματα τη πυρκαγιάς και της απαντάει για το οικόπεδο ...που δεν παραχώρησε η οικογένεια της για το πάρκινγκ του Ποταμού!!! (υπάρχουν και χειρότερα).!! Άλλα λόγια ν`αγαπιόμαστε δηλαδή .
 Όσον αφορά την "ταυτότητα" μας - εκτός του ότι την γνωρίζετε πολύ καλά- περιγράφεται αναλυτικά και στην ιστοσελίδα μας www.diakofti.gr αλλά και στην σελίδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/pg/Diakoftigr-460988154390501/about/?ref=page_internal . Και επί της ευκαιρίας μήπως θα μπορούσατε να μας πείτε ποιος κρύβεται πίσω από το προφίλ της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Κυθήρων και απαντάει για λογαριασμό της και εν αγνοία της ? και το πως λέγεται αυτό ??? 
 Όλες τις ιδιότητες που αναφέρονται από τον δήμαρχο, στη δήθεν ερώτηση του.., τις έχουμε και με το παραπάνω και το ξέρει,αλλά αυτό δε σημαίνει τίποτα,έχουμε μία τιμητική και πολύ ουσιαστική Ιδιότητα για την ίδια την ΖΩΗ... "ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ" κάτι που πολλοί αγνοούν..... άλλωστε είναι θέμα κουλτούρας.!! 

Για το εγκατελειμμένο λαθρεμπορικό στο Διακόφτι πού είναι ''Ενεργή Εστία Μόλυνσης'' θα μας πείτε τίποτα τελικά???? τώρα που σας....... είπαμε ποιοι είμαστε ή μήπως θέλετε να ελέγξετε και την αστυνομική μας ταυτότητα?????!!!!!!!

Diakofti.gr

ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΜΑΝΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ από όσους διαμένουν κοντά.


ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΜΑΝΗ. Επαναλαμβάνω πως η κατάσταση έχει δυσκολέψει. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ από όσους διαμένουν κοντά.
Ιδίως όσοι αντιμετωπίζουν αναπνευστικά προβλήματα να προσέξουν περισσότερο. Σε επικοινωνία μου με τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ, για προληπτικούς λόγους, τέθηκε σε ετοιμότητα το Νοσοκομείο Σπάρτης και οι
Νοσοκομειακές Μονάδες Γυθείου και Αρεόπολης.
Στην μάχη με την φλόγες στη Μάνη επιχειρούν 103 πυροσβέστες με 7 πεζοπόρα τμήματα και 24 οχήματα, ενώ από αέρα 8 ελικόπτερα και 7 αεροσκάφη. Προσπαθούν να ελέγξουν την φωτιά που κινείται σε δυο βασικά μέτωπα

Νεοκλής ΚρητικόςΒ
 

ΕΚΤΑΚΤΟ.Και δεύτερη πυρκαγιά στο νομό Λακωνίας στο χωριό Καρίτσα.

Και δεύτερη πυρκαγιά στο νομό Λακωνίας.
Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στο χωριό Καρίτσα. Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

ΕΚΤΑΚΤΟ.ΜΕΓΑΛΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ

Πυρκαγιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στο Δήμο Ανατολικής Μάνης  στην ευρύτερη περιοχή του Βαχού. Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν δυνάμεις οχήματα της πυροσβεστικής.



Karydies στα Λογοθετιάνικα.LIVE απόψε Σάββατο 22/08

Αυτό το Σάββατο, 22/08 με απόλυτο σεβασμό στους κανονισμούς και τη νέα πραγματικότητα,
με νέα ώρα, αλλά με το ίδιο αμείωτο μεράκι για το παλιό ρεμπέτικο.
Σας περιμένουμε στην αυλή μας, 20.00-23.00
Για κρατήσεις τηλ. 6978386381

Amir Alis στην ρεματιά του Καραβά.LIVE απόψε 22/08


Σήμερα Σάββατο μια βραδιά από εκείνες τις γνωστές,τις αγαπημένες. 
Με μελωδίες ελληνικές κάτω απ τα αστέρια.
Με τον George Blackgeorge και την παρέα του.
Σας περιμένουμε.

Με βάση τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση κατά της εξάπλωσης του Covid-19, σας ενημερώνουμε ότι θα είμαστε ανοιχτά καθημερινά έως τις 12.00 το βράδυ, ενώ η κουζίνα μας θα κλείνει στις 11.00 μμ.

Πολύς λόγος τελευταία για τις πεζοδρομήσεις. Μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που άρχισε και ο χορός των καταγγελιών


Πολύς λόγος τελευταία για τις πεζοδρομήσεις. Μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που άρχισε και ο χορός των καταγγελιών.
Πεζοδρομήσεις, αναπλάσεις και οικιστικές παρεμβάσεις στοχεύουν στην ανάπτυξη των τοπικών οικονομιών και δραστηριοτήτων. Τις θεωρούμε εργαλείο βελτίωσης της ποιότητας ζωής και αναβάθμισης των οικισμών, υπό την προϋπόθεση τήρησης διαδικασιών διαλόγου και ορθής οριοθέτησης με βάση τα ιδιαίτερα κατά τόπους χαρακτηριστικά. Πόσο μάλλον, όταν καταπατούνται οι ελευθερίες των κατοίκων.
Πριν τις αποφάσεις για πεζοδρομήσεις θα πρέπει να εξετάζονται όλες οι παράμετροι, πιθανότατα μετά από δημόσια διαβούλευση των αρμοδίων φορέων με τους κατοίκους κάθε περιοχής και σίγουρα όχι με όρους “αποφασίζω και διατάζω”.
Η πρόχειρη υλοποίηση ή αναστολή υλοποίησης των πεζοδρομήσεων, προκάλεσε δικαιολογημένες αντιδράσεις. Είναι, δυστυχώς, συνέπεια της έλλειψης δημοκρατικών διαδικασιών τόσο στις δια αλληλογραφίας συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου που ψηφίζουμε χωρίς πραγματική ενημέρωση όσο και στην διαβούλευση με τους κατοίκους που είναι ανύπαρκτη.
Ναι, λοιπόν, στις πεζοδρομήσεις αλλά με σοβαρότητα, συζήτηση, σχέδιο και στόχο το κοινό καλό. Χωρίς διάλογο δε υπάρχει πρόοδος.

Κύθηρα Αντικύθηρα - Μένουμε Εδώ