Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥ Κας ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΤΙΟΣ 2018


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΔΕΙΩΝ ΝΕΑΣ ΦΥΤΕΥΣΗΣ ΑΜΠΕΛΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡ.ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗΣ 2018




ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΟ  ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΠΟΤΑΜΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ
ΠΟΤΑΜΟΣ ΚΥΘΗΡΑ ΤΚ. 80200
ΤΗΛ. 27360 33476
FAX. 2736033404
agrosynpotamou@yahoo.gr
FB @synetairismos.potamou

Εκλογες και Γεν Συνελευση Ναυτικού Ομιλου Κυθηρων


Δημοσιεύτηκε ο νόμος 4519/20 - 2- 2018,που αφορά τους φορείς Διαχείρισης προστατευόμενων περιοχών (Φ.Δ.Π.Π),ως κοινωφελή Ν.Π.Ι.Δ.

Δημοσιεύτηκε ο νόμος 4519/20 - 2- 2018,που αφορά τους φορείς Διαχείρισης προστατευόμενων περιοχών (Φ.Δ.Π.Π),ως κοινωφελή Ν.Π.Ι.Δ.
Ιδιαίτερη -εκτός των άλλων άρθρων- έχουν το αρ. 3, το αρ. 4,το αρ. 6,το αρ. 8 και το αρ. 9.
Σε ότι αφορά τον ποταμό Ευρώτα με φορέα διαχείρισης ΠΑΡΝΩΝΑ - ΜΟΥΣΤΟΥ περιλαμβάνονται:
-Εκβολές Ευρώτα,περιοχή Βρονταμά και Θαλάσσια περιοχή Λακωνικού κόλπου έκτασης 10.632 ha.
-Υδροβιότοποι εκβολών Ευρώτα έκτασης 2.172,76 ha.
Είναι θετική εξέλιξη όμως ελλιπής σύμφωνα με την πρόταση της Δημοτικής Κοινότητας Σκάλας και του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ευρώτα για Ενιαίο Φορέα Διαχείρισης του ποταμού Ευρώτα από τις πηγές μέχρι τις εκβολές του Δέλτα με την συμμετοχή των Δήμων Ευρώτα και Σπάρτης και των Παραευρώτειων Τοπικών Κοινοτήτων,γιατί η προστασία Natura έχει αποτελεσματικότητα όταν υπάρχει έλεγχος σ' όλο το μήκος.
Όμως και μέσα από αυτό τον νόμο με σωστή εποπτεία και έλεγχο μπορεί να γίνει ο Ευρώτας ΠΟΤΑΜΙ ΖΩΗΣ & ΟΧΙ ΠΛΗΓΗΣ για τους κατοίκους τους επισκέπτες την σπάνια πανίδα και χλωρίδα που υπάρχει και ένας εκπληκτικός υδροβιότοπος όπως παλιά!!!!

Ηλιας Παναγιωτακακος

63χρονος με ναρκωτικά και όπλα συνελήφθη στη Μάνη

Ένα καλάσνικοφ, πιστόλια, περίστροφο και πάνω από 5,5 κιλά κάνναβης βρέθηκαν στην κατοχή 63χρονου, που συνελήφθη σήμερα το πρωί στη Μάνη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης.
Ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων και μετά από οργανωμένη επιχείρηση, οι αστυνομικοί τον εντόπισαν να κατέχει 73,5 γραμμάρια κάνναβης, ενώ ερευνώντας στο σπίτι του στον Πύργο Διρού βρήκαν συγκεκριμένα ένα πολεμικό τουφέκι τύπου καλάσνικοφ, δύο πιστόλια και ένα περίστροφο, ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 5.502,9 γραμμαρίων, 241 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, 26 καψύλλια, ζυγαριά ακριβείας, το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ ως προερχόμενο από την τέλεση αξιόποινων πράξεων και δύο κινητά τηλέφωνα.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου.
http://laconialive.gr