Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών (ΚΑΡΠΑ)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών (ΚΑΡΠΑ) για Εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της περιοχής ευθύνης του Κέντρου Υγείας Αρεόπολης.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες για το ζήλο και τον ενθουσιασμό που επέδειξαν, δείχνοντας έμπρακτα τη διάθεσή τους για προσφορά στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο και ιδιαιτέρως στην πλέον ευαίσθητη ηλικιακή ομάδα, τα παιδιά.


-- 

Dr.ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ Δ. ΜΑΡΙΟΛΗΣ
Γενικός / Οικογενειακός Ιατρός




Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών
Πρόεδρος Ελληνικής Ένωσης Γενικής Ιατρικής
Διευθυντής
Κέντρου Υγείας Αρεόπολης Μάνης
Τηλ.: 2733 -360011, -051242, -051259
Fax:  2733 -360025   
E-mail: amariolis@gmail.com
  -  hcareopolis@gmail.com

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΠΟΣΩΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ 2016

Διαδρομή: ΟΠΕΚΕΠΕ arrow Ανακοινώσεις arrow Περιγραφή
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ σχετικά με την Βεβαίωση Εφορίας Ποσών Επιδότησης
14/2/2017
 
Η έκδοση των βεβαιώσεων για το φορολογικό έτος 2016 ολοκληρώθηκε και οι δικαιούχοι μπορούν πλέον να την εκτυπώσουν ηλεκτρονικά στη δ/νση : https://tax-attestation.opekepe.gr/
 
  space




ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΠΟΤΑΜΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ
ΠΟΤΑΜΟΣ ΚΥΘΗΡΑ ΤΚ. 80200
ΤΗΛ. 27360 33476
FAX. 2736033404
FOR AGRICULTURAL CO-OPERATIVE OF POTAMOS KYTHIRON
POTAMOS KYTHIRA 80200
THL.27360 33476
FAX 2736033404

Τις εθελοντικές ομάδες Πολιτικής Προστασίας Αττικής βράβευσε η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου «Ο εθελοντισμός δεν είναι υποχρέωση αλλά επιλογή»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τις εθελοντικές ομάδες Πολιτικής Προστασίας Αττικής βράβευσε η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου
«Ο εθελοντισμός δεν είναι υποχρέωση αλλά επιλογή»
Τις εθελοντικές οργανώσεις Πολιτικής Προστασίας Αττικής βράβευσε σήμερα η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου, ως ελάχιστο φόρο τιμής για την ανιδιοτελή προσφορά και την πολύπλευρη δράση τους. Την εκδήλωση της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής, διοργάνωσε η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος για θέματα Πολιτικής Προστασίας, Ιωάννα Τσούπρα.
Η Περιφερειάρχης απηύθυνε «ένα μεγάλο 'ευχαριστώ'» στους εθελοντές που επιτελούν με αυταπάρνηση και ανιδιοτέλεια, έργο αναντικατάστατο. Επισημαίνοντας, μεταξύ άλλων, ότι «ο εθελοντισμός δεν είναι υποχρέωση αλλά επιλογή. Και στάση ζωής».
«Ουδέποτε υπήρξα θιασώτης της άποψης ότι ο εθελοντισμός μπορεί να υποκαταστήσει τα πάντα, πολλώ δε μάλλον δομές μιας ευνομούμενης πολιτείας, για την εύρυθμη λειτουργία των οποίων ουδέποτε υπήρξε πραγματική μέριμνα. Ωστόσο πιστεύω ότι ο εθελοντισμός αποτελεί την προϋπόθεση και τον κρίσιμο κρίκο στην αλυσίδα της κοινωνικής αλληλεγγύης. Μια αλυσίδα που είναι στο χέρι μας να μην σπάσει κανένας κρίκος της. Και εσείς, οι εθελοντές αποτελείτε αυτή την εγγύηση», τόνισε η Περιφερειάρχης, Ρένα Δούρου.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος , ο οποίος βράβευσε εθελοντικές ομάδες. Ευχαρίστησε τους εθελοντές για το σπουδαίο έργο που κάνουν. Ευχήθηκε να έχουμε μια καλή αντιπυρική περίοδο και απέτισε φόρο τιμής στον εκλιπόντα Κυθήριο εθελοντή, διασώστη Νώντα Βέζο.